CoronaMens en Dier

Kijk: Obama geeft toe dat de wereldbevolking is gebruikt als proefkonijn

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

De Amerikaanse oud-president Barack Obama gaf donderdag een speech bij de Stanford-universiteit over ‘digitale desinformatie’. Hij vergeleek Poetin met Hitler en beweerde onder meer dat Trump op 6 januari vorig jaar heeft aangezet tot ‘een gewelddadige opstand’.

Tijdens de speech gaf Obama toe dat de uitrol van het ‘coronavaccin’ een soort klinische test is geweest. De prikken zijn goedgekeurd voor noodgebruik en nauwelijks onderzocht. “Ondanks het feit dat we het vaccin wereldwijd op miljarden mensen klinisch hebben getest, is één op de vijf Amerikanen nog steeds bereid zichzelf in gevaar te brengen in plaats van zich te laten vaccineren,” sprak de oud-president.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Obama claimde dat er mensen sterven ‘vanwege misinformatie’.

“Desinformatie vormt een bedreiging voor onze democratie en dat zal zo blijven tenzij we samenwerken om daar iets tegen te doen,” schreef hij op Twitter.

4.6 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
7 maanden geleden

en alweer een leugenaar erbij, maar dat wisten we al van velen… even dement en dom als die hele biden…

Wow
Wow
7 maanden geleden

zo zie je maar weer dat de kleur aan de buitenkant niet aangeeft wat voor soort mens het is. Obama LIJKT zwart,..maar is zo blank als,…Biden,…weer aan de buitenkant is. Obama wat ben je toch een huichelaar,…

jessie nameles
jessie nameles
7 maanden geleden

waarom hebben al deze oud presidenten altijd een foundation???de grootste witwas operatie ter wereld want dan hoef je geen belasting te betalen en maar roepen dat het voor het goede doel is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeff
Jeff
7 maanden geleden

Tja, die moet z’n geld ook nog gewoon verdienen met slap gelul. Wat wil je nou man? als 80% zich dus wel heeft laten vaccineren, dan vallen er toch genoeg dooien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x