CoronaMens en Dier

Kijk: Obama geeft toe dat de wereldbevolking is gebruikt als proefkonijn

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse oud-president Barack Obama gaf donderdag een speech bij de Stanford-universiteit over ‘digitale desinformatie’. Hij vergeleek Poetin met Hitler en beweerde onder meer dat Trump op 6 januari vorig jaar heeft aangezet tot ‘een gewelddadige opstand’.

Tijdens de speech gaf Obama toe dat de uitrol van het ‘coronavaccin’ een soort klinische test is geweest. De prikken zijn goedgekeurd voor noodgebruik en nauwelijks onderzocht. “Ondanks het feit dat we het vaccin wereldwijd op miljarden mensen klinisch hebben getest, is één op de vijf Amerikanen nog steeds bereid zichzelf in gevaar te brengen in plaats van zich te laten vaccineren,” sprak de oud-president.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)


Obama claimde dat er mensen sterven ‘vanwege misinformatie’.

“Desinformatie vormt een bedreiging voor onze democratie en dat zal zo blijven tenzij we samenwerken om daar iets tegen te doen,” schreef hij op Twitter.

4.6 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
1 jaar geleden

en alweer een leugenaar erbij, maar dat wisten we al van velen… even dement en dom als die hele biden…

Wow
Wow
1 jaar geleden

zo zie je maar weer dat de kleur aan de buitenkant niet aangeeft wat voor soort mens het is. Obama LIJKT zwart,..maar is zo blank als,…Biden,…weer aan de buitenkant is. Obama wat ben je toch een huichelaar,…

jessie nameles
jessie nameles
1 jaar geleden

waarom hebben al deze oud presidenten altijd een foundation???de grootste witwas operatie ter wereld want dan hoef je geen belasting te betalen en maar roepen dat het voor het goede doel is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Tja, die moet z’n geld ook nog gewoon verdienen met slap gelul. Wat wil je nou man? als 80% zich dus wel heeft laten vaccineren, dan vallen er toch genoeg dooien.

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x