Binnenland

‘Uiterst bedenkelijke actie’ van ministerie Binnenlandse Zaken komt als boemerang terug: ‘Heerlijk!’

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

In de gemeente Eindhoven is ophef ontstaan over een abriposter, als onderdeel van een overheidscampagne tegen discriminatie op de woningmarkt. “Erik en Annemarie krijgen morgen de sleutel,” luidt de tekst op de poster, met daaronder tussen haakjes ‘Omar en Samira niet’.

Er circuleren ook andere teksten, zoals: “Irene en Hans slapen dinsdag in hun nieuwe woning (Mikolaj en Katarzyna niet).”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De poster maakt deel uit van een campagne van het ministerie van Binnenlandse Zaken in samenwerking met onder andere antidiscriminatievoorziening Radar.

De werkelijkheid doet er steeds minder toe

“Uiterst bedenkelijke actie van het ministerie van Binnenlandse Zaken om discriminatie over het voetlicht te brengen tijdens nota bene een wooncrisis, die ook de witte middenklasse hard raakt. Die daarom beslist contraproductief zal werken: deze groep zal na injury (zelf ook geen woning) hiermee ook insult ervaren (ze worden namelijk nodeloos beleerd over discriminatie),” reageert filosoof Martijntje Smits.

PVV-Kamerlid Fleur Agema voegt toe: “De werkelijkheid doet er steeds minder toe. We worden steeds verder onderworpen aan de linkse ideologie.”

Ondergang van ons land

“Deze Annemarie wordt over een paar dagen 38, is alleenstaand, woont met een huisgenoot en wacht al meer dan 18 jaar op een eigen woning. Dat ligt niet aan mij, Samira of welke woningzoekende dan ook, maar aan jarenlang nationaal wan(woon)beleid. Stop met polariseren,” stelt freelance sportjournalist Annemarie Postma.

Financieel expert Ab Flipse schrijft: “Ons land wordt bestuurd door een politieke elite die uit is op de ondergang van ons land. De oorspronkelijke bevolking wordt het leven onmogelijk gemaakt. Steeds meer mensen verlaten Nederland, de rest komt vroeg of laat in opstand tegen de gekte.”

De actie van het ministerie komt als een boemerang terug:


4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freek
Freek
1 jaar geleden

Jaaaaaa…….minister en regering van verdeel en heers en zo blijven deze stukken Tinnef aan de macht voor nu!

Icksy Nixx
Icksy Nixx
1 jaar geleden

Als de bom barst zal er geen “weg terug” meer zijn.

En de bom gaat zeker barsten……………

Ook een vorm van “democratie” zullen we maar zeggen.

Adham
Adham
1 jaar geleden

Wie discrimineert er nu? Juist deze wef-marionetten-regering. Laten we er nu eens een einde aan maken!!

Lin
Lin
1 jaar geleden

Nederland MOET kapot, wie dat nu nog niet wil zien is blind. Rutte werkt daar ijverig aan, zodat Schwab Nederland kan herschapen naar zijn wil en ideeën. Hebben wij, het Nederlandse volk daar nog wat over te zeggen? Nee, en al protesteren we, Schwabs wil zal geschieden. Zo zie je dat alles zo langzamerhand word afgebroken en kapot gemaakt. Mensen van verschillende culturen, huidskleur en geloof tegen elkaar worden opgezet. Dit is ook weer zo’n bewijs dat deze overheid het bewust doet, mensen tegen elkaar uitspelen. Weer een miskleun van deze regering is dat de Zorgverzekeraars hun zaken niet op orde hebben en nog geen afspraken hebben geregeld met de ziekenhuizen en zorg gevers. Had de regering hier niet eens de verantwoordelijke op het matje moeten roepen? Daar IS een regering toch voor? Dit gaat nu ook geweldig fout en je hoort er zo goed als niets over in de Media. Zelfs de NOS zwijgt. Mensen komen nu in de problemen, er is nog niet geregeld ( vooral de UNIVE maakt het bont) Zo gaat de chaos in Nederland voort.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x