CoronaBuitenland

Twee jaar na de eerste lockdown: de rest van de wereld zat ernaast en Zweden had gelijk

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Twee jaar nadat de hele wereld, behalve Zweden, in lockdown ging, is nu duidelijk geworden dat iedereen ernaast zat en dat Zweden gelijk had. Dat zegt onderzoeker en docent Eli David. “Gaan ze het toegeven? Gaat Fauci zich ooit verontschuldigen voor het veroorzaken van de meeste schade die een wetenschapper ooit heeft aangericht?” vraagt hij.


Ondernemer en zakenman Hugh Osmond heeft een grafiek gemaakt van de cumulatieve oversterfte per miljoen in een aantal landen van 2019 tot heden.

Wat opvalt, zijn de lage cijfers in Zweden. Daar is de cumulatieve oversterfte sinds 2019 op vrijwel geen enkel moment boven nul uitgekomen. Alleen begin 2021 was dat het geval. En ook: in 2019-2021 lag de sterfte zelfs iets lager dan in 2016-2018.

In landen als Denemarken, Zuid-Korea, Finland, Canada, Duitsland en Spanje giert de cumulatieve oversterfte de pan uit. En dan te bedenken dat in Spanje in 2020 sprake was van de grootste oversterfte sinds de Spaanse griep.


“Oversterfte. Cumulatief. De enige vergelijkingsmetric tussen landen. Tegnell wint. Lauterbach verliest,” schrijft Maarten van den Berg, waarmee hij verwijst naar de Zweedse coronastrateeg Anders Tegnell en de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach.

4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

Tsja. Anders deed alles ANDERS!

Mar
Mar
2 maanden geleden

Help ons aub

Avax
Avax
2 maanden geleden

Is dat misschien niet de bedoeling geweest van ClauSSwaab….Een “gezond blank sterk “ras” over te houden??? Ik bedoel zo ziek zijn ze wel om dat zo in elkaar te steken??

Jaco
Jaco
2 maanden geleden

Toegeven!? Er moeten mensen kapot! Kutzooi

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x