Homepagina » Natuur en Milieu » Mysterieus geluid in noordpoolgebied stelt Canadezen voor raadsel
Een mysterieus geluid in het noordpoolgebied stelt Canadezen voor een raadsel. Het leger is erop uitgestuurd om onderzoek te gaan doen, meldt persbureau AFP.

Mysterieus geluid in noordpoolgebied stelt Canadezen voor raadsel

Een mysterieus geluid in het noordpoolgebied stelt Canadezen voor een raadsel. Het leger is erop uitgestuurd om onderzoek te gaan doen, meldt persbureau AFP.

Is het een onderzeeër? Een collectieve hallucinatie? Of misschien een UFO-basis?

Eind vorig jaar hoorden Inuit-jagers uit het dorp Igloolik het zoemende geluid voor het eerst langs de Fury and Hecla Straight.

Deze waterweg wordt doorgaans druk bezocht door narwallen, Groenlandse walvissen en zeehonden.

Zeebodem

Afgelopen jaar verdwenen ze allemaal plotseling, zeggen Inuit-jagers.

“Er zijn geen dieren meer,” zei de lokale functionaris Paul Quassa, die denkt dat het geluid de dieren wegjaagt.

“Het komt van de zeebodem,” zei Quassa nadat hij met een groep jagers naar de plek ging waar het geluid voor het eerst was gehoord.

Geen onregelmatigheden

In november stuurde het Canadese leger een vliegtuig vol sensoren naar het gebied. De bemanning nam echter geen onregelmatigheden waar.

“De bemanning zag wel twee groepen walvissen en zes walrussen in de regio,” zei majoor Josee Bilodeau.

Specialisten

Het leger stuurt nu twee akoestisch specialisten naar Igloolik. Zij zullen zich aansluiten bij Canadese militairen die tussen 25 januari en 2 februari in het gebied verblijven.

De specialisten gaan onder meer gesprekken voeren met de lokale bewoners die het mysterieuze geluid hebben gemeld, aldus Bilodeau.

[AFP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Ik las van de week een stuk over magnetische velden in ons zonnestelsel. Het schijnt dat deze velden van de Zon en Aarde met elkaar verschillende krachten uitoefenen omdat de Zon zeer zwak actief is. Wat voor de Aarde inhoudt dat aardse bol steeds weer wordt opgerekt tot een ovale vorm en later weer ontspant tot bol. Hierdoor zouden sinkholes ontstaan, meer aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Ook zegt men dat het Nibiru zonnestel invloed heeft. Dat hierbij geluiden ontstaan door expansie op Aarde, zou helemaal nog niet zo gek zijn. Dit soort zaken gaan echt niet zonder slag of stoot.

  4 likes
  • Hoe weten we zeker dat planet x echt is? Het kan een false flag zijn. Zeker is dat men/elite werkt aan een nieuwe Atlantis.(zie Georgia guidestones/hoofdstad van Georgia is Atlantis) Daarvoor moeten heel veel mensen opgeruimd gaan worden, want high tech kost veel grondstoffen en werk is er dan nauwelijks meer. Ook al kloppen de verhalen/time lines van de heilige boeken/oude culturen etc.
   Misschien voegt men zelf energie toe. Haarp, zendmasten, wifi netwerk, satellieten, chemtrails enz. Alles bij elkaar is al 1 groot energieveld en kunnen de 7 luchtlagen en lagen in aarde beïnvloeden, waardoor er convectie op kan treden. Convectie in de lagen zorgen voor wervelwinden/sinkholes/engelcirkels/heftige weersveranderingen/aardbevingen. Als het nu bliksemt dan is het alsof het blijft knetteren als een draak. Het is alsof de energie zichzelf voedt. En als het dan naar beneden kan, dan komt het goed naar beneden als een mega knal. Lijkt mij meer bliksem in combinatie met het wifi netwerk/en of toegevoegde deeltjes(chemtrails) in de luchtlagen, dan alleen een natuurlijke bliksem. Convectie werking weten we allang, je verwarming bv.
   Waarvoor zal de elite nu de technologie flink vooruit willen hebben, als men weet dat het overal straks vernietigd zal worden. That makes no sense. Logischer zou zijn, dat men na de mega natuurrampen/planet x cycli pas een Atlantis gaat opbouwen. Of het wifinetwerk etc moet als schild dienen of gaat voor de shift zorgen, zodat de polen weer vrij komen te liggen(daar liggen veel grondstoffen/een schat aan stoffen etc.) Als we echt in de ruimte zijn geweest, dan hebben we zelf de beschermlaag van de aarde vernietigd, zodat het puin makkelijker op de aarde kan vallen. Lijkt me dus niet verstandig, als je weet dat we een periode mee gaan maken, waarbij zo’n gruisstaart nu voorbij gaat komen.
   Zoals ik hier al vaker heb gezegd/ik twijfel nog steeds. Er klopt iets niet.(mijn gevoel zegt dat) Het probleem is dat beide natuurlijke uitingen geeft, dus je kunt het niet controleren. Tenzij je de stekker er een tijdje uittrekt. En hoe kun je weten dat er na de rampen 500 miljoen mensen over blijven? Het systeem is al niet meer mens vriendelijk/afvalrace.(je zou dus het tegenovergestelde moeten doen voor zo’n event, want als mensen gelukkig zijn en samen kunnen zijn(ongedwongen/uit vrije wil), dan helpt dat om het beter samen door te komen) De hele zaak stinkt.

   1 likes
 2. De mensheid veroorzaakt veel ellende op onze planeet en de reactie van de natuur/planeet zal uiteindelijk de bevolking verminderen tot +/- 3 miljard mensen totaal door nieuwe virussen.
  De overgebleven mensen zullen de natuur en Arde weer respecteren en liefhebben.

  Positief denken en handelen (vrijwillig max. 1 kind p.p.) kan ons nu nog redden.

  3 likes
  • Thomas, nog steeds actief met je oude verhaal: aids hoor je ook niks meer over behalve de gay parade en de gay pride. Ik probeer al jaren met u in contact te komen omdat er sinds 2000 heel wat vreemders met de mensheid aan de gang is, zo vreemd dat ik er met niemand over kan praten! Misschien kan ik er alleen met u over praten. Denk niet dat ik gek ben zoals de gestichtstaat waarin wij leven. Graag een ontmoeting of consult ook al bent u met pensioen. In 1999 heb ik u voor het laatst gezien, ik hoop dat we nog herkenbaar zijn met toen.

   0 likes
 3. Je kunt je ook afvragen wat die onderzoekers daar allemaal doen. Boren gaten die kilometers lang zijn. Bekijken het zand/slib wat ze naar boven halen. Volgens een filmpje wat ik gezien heb(ging over Antarctica), kun je dit ook gewoon ergens anders doen. Dezelfde resultaat. In Limburg bij de afgravingen vind je ook schelpenlagen. Vroeger lag er veel huidig land onder water. Dat is niks nieuws. Bij dat filmpje zag je ook een nucleair medewerker en die tevens geoloog is. Wat doet die dan daar en hoe kun je deze 2 vakken met elkaar in verband zien?

  1 likes
 4. Er schijnt weer eens een hoop “experts” aan het werk te zijn …

  1 likes
  • Ikke ikke ikke .. heb ook een mening!!! Ikke expert!

   Ik zou zeggen: Het blazoengeschal voor de Dag des Oordeels? o.o

   0 likes
   • Inderdaad…de TRUMPets of tribulation have sounded…Donald betekent overigens wereldleider. De middelste naam van zijn vader is CHRIST. Zijn moeder heet MARY (Maria) how odd are the chanses?

    Openbaringen 12: 1 En er werd een groot teken gezien in den hemel; namelijk een vrouw, bekleed met de zon; en de maan was onder haar voeten, en op haar hoofd een kroon van twaalf sterren;

    Heb je die? En nu Googlen hoe het sterrenbeeld “maagd” er in september 2017 uit gaat zien. Red jezelf…met je mening.

    666 is hier en ik weet zeker dat we een leuke tijd tegemoet gaan samen. Nog even wachten tot de fysieke belichaming van onze Heer Satanus et Impearium Deamonicum en jehtzt gehts loss…

    De maagd is zwanger…666 is hier en raad eens wie er geboren wordt? 1 hint: ze noemden hem “de grote verwoester”

    0 likes
 5. Water met ijzer? We hebben hier geen geluidvoorbeeld. Hier een filmpje over waar en hoe vreemde geluiden vandaan kunnen komen: Diabolical Treachery Behind Strange Souds Heard All Over the World. Van: Rev Michelle HopkinsMann.

  0 likes
 6. Of deze van WoodwardTV: What you need to know about strange sounds being heard in the sky worldwide. Hij doet een proefje met een verhitte ijzeren vork en water.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

objecten

4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

Diep in de ruimte is iets vreemds ...

signalen

Niet alleen? Vier ‘mysterieuze signalen’ opgevangen uit de ruimte

Een team Australische wetenschappers heeft een doorbraak ...