CoronaBuitenland

Patholoog over mysterieuze bloedproppen: ‘Ik ben er 80-90% zeker van dat ze worden veroorzaakt door de vaccins’

Help anderen door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Techondernemer Steve Kirsch sprak met de Amerikaanse patholoog Ryan Cole over de mysterieuze bloedproppen die plotseling overal opduiken. Balsemers hebben aan Kirsch laten weten dat ze in de lichamen van gevaccineerden allerlei vreemde bloedstolsels aantreffen.

Cole kreeg een aantal weefselmonsters toegestuurd en analyseerde ze. Hij legde uit dat je met kleine bloedpropjes en zelfs middelgrote proppen nog een tijdje kunt leven, maar dat het weefsel eromheen uiteindelijk wordt aangetast omdat er te weinig zuurstof naartoe gaat. Vervolgens sterft het weefsel af.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sneeuwbal

De bloedproppen zijn als een sneeuwbal die van een helling rolt. Ze worden steeds groter, lichtte de patholoog toe. Normaal gesproken wordt er een speciale vloeistof gebruikt waarin de bloedproppen oplossen, maar dat werkt in deze gevallen niet. Ze moeten er handmatig uitgehaald worden. Cole zei dat ze in sommige gevallen bijna een meter lang zijn.

Hoe meer prikken je neemt, hoe meer bloedproppen er ontstaan, aldus de patholoog, die ook een bloedprop liet zien die uit één van de lichamen is gehaald. Hij is er 80 tot 90 procent zeker van dat de proppen worden veroorzaakt door de coronavaccins.

Meer dan 90 procent

Toen er nog geen vaccins waren, werden er vrijwel geen bloedstolsels aangetroffen. Nu worden ze bij sommige balsemers in meer dan 90 procent van de gevallen gevonden. Het Amerikaanse RIVM en de media houden de kaken stijf op elkaar. Het is immers hun taak om vaccins te promoten, niet om mensen te beschermen, zegt Kirsch.

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rose
Rose
1 jaar geleden

Als je er nog tijdje mee leeft worden het dan tumoren???

Jan
Jan
1 jaar geleden

Ik ben er 100 procent zeker van kijk alleen maar naar al die sporters die ee bij neervallen daar hoor je bij de staatsmedia niks over

Annabel
Annabel
1 jaar geleden

Ik begrijp niet waarom we met al deze kennis nog steeds de vaccinatie dwang riskeren.
Al is het om te kunnen reizen.
Als bijna achtenzeventig jarige , die geen medicijnen gebruikt, niet gevaccineerd en nog geen pcr test heeft ondergaan, dagelijks met mensen in contact komt en deze bizarre twee jaar niet ziek is geweest , zelfs geen snotneus,
Ik behoor tot de gelukkige oudere die vitaal zijn, die alles nog zelf doen , die wandelingen van 15 kilometer heerlijk vinden, moet ik dan vanwege de leeftijd me laten prikken.
Ben dat echt niet van plan , ik ben het bewijs dat het niet nodig is die rotzooi.
Jammer dat mijn kinderen er anders over denken , het is best wel eenzaam om ongevaccineerd te zijn , maar het is niet anders, de tijd zal het leren.

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 jaar geleden

…geen commentaar, wel een glimlach 🙂

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x