Buitenland

Kijk: twee gevaccineerde cricketspelers zakken in elkaar en krijgen stuiptrekkingen

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee spelers van het West-Indisch vrouwencricketelftal zijn tijdens een wedstrijd in elkaar gezakt. Dat gebeurde enkele dagen nadat bekend was geworden dat het hele team was gevaccineerd tegen corona.

De twee spelers, Chinelle Henry en Chedean Nation, vielen afgelopen vrijdag tijdens een wedstrijd tegen Pakistan op de grond. Volgens berichten op social media hebben de meeste spelers en medewerkers afgelopen dinsdag, drie dagen voor de wedstrijd, hun tweede dosis gekregen.


Halverwege de wedstrijd ging de eerste speler naar de grond. Ze kreeg stuiptrekkingen terwijl andere spelers om medische hulp riepen.

Vanaf 1:52:26:

Nadat ze was afgevoerd op een brancard en men op het punt stond de wedstrijd te hervatten, viel een tweede speler van het West-Indisch cricketelftal op de grond.

Vanaf 2:02:41:

Het incident zorgde voor verbazing bij de commentatoren. “Dat is opmerkelijk,” zei één van hen. “Ik heb dit nog nooit gezien. Wat gebeurt er?” Een andere commentator voegde toe: “Hangt er iets in de lucht. Ik weet het niet. Dit is ongewoon.”

In mei verscheen er een foto van Henry, één van de spelers die flauwviel, op de website van het team waarop ze vol trots een vaccinatiekaart vasthoudt die ze kreeg na haar eerste dosis.

Op zondag lieten de twee spelers weten dat ze in orde zijn.


[Infowars]

4.9 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

Geprikte en prikkers het klink hard (er is zoveel over bekend)geen medelijden een ieder is verantwoordelijk voor lichaam dus met andere woorden sukkels.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

THE BETS ARE ON!

Voorspel wie het eerste dood neervalt en Scoor! Speel direct mee vanaf €0,10. Zet direct in op Voetbal en vele andere Sporten. Betalen met iDeal. Win Geld met Sportkennis. Voetbal en andere Sporten. Download de App. Speel mee vanaf €0,10.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Uit officiële gegevens blijkt dat er in 6 maanden meer mensen zijn overleden als gevolg van de Covid-vaccins dan mensen die in 15 maanden aan Covid-19 zijn overleden.

Anne
Anne
1 jaar geleden

Kijk wat die “vaccins” kosten. En wat het straks gaat kosten.
De zorg krijgt het druk met die gevaccineerden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x