Mens en Dier

Indigokinderen zijn te gevoelig voor deze wereld

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Indigokinderen zijn de nieuwe superhelden van deze wereld die de maatschappij zullen transformeren.

De gedragskenmerken die soms als vervelend worden ervaren, blijken uitingen te zijn van bijzondere krachten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Over indigokinderen bestaan verschillende opvattingen, van het geloof dat zij een volgende stap in de menselijke evolutie zijn, dat zij paranormale gaven hebben, tot het idee dat ze meer empathie en creativiteit hebben dan hun leeftijdsgenoten.

Intuïtief

Er zijn twee stromen indigokinderen. De tweede stroom werd tussen 1977 en 1990 geboren en is paranormaal begaafd of heeft een paranormale interesses. Deze kinderen luiden de nieuwe tijd, het Aquariustijdperk, in en hebben een indigokleurige aura.

Wie vroeger niet oplette in de klas, werd een vervelend mannetje genoemd. Wie zich vandaag niet op zijn sommen concentreert, heeft ADHD, is hoogbegaafd, of nog beter: een indigokind. Steeds meer ouders hebben er één: een kind dat te gevoelig is voor deze wereld en in contact staat met het hogere: “Ze zijn zo intuïtief.”

Elfenschool

Chloë (7): “Gisteren had ik een nachtmerrie. Ik huilde in mijn bed. En ik vroeg de engeltjes om me vanavond een mooie droom te brengen. Ik heb zelf een instrument gemaakt om met hen te praten. De engeltjes zorgen voor mij. Zelf ben ik een elfje. Ik ga naar de elfenschool. Om er te dansen.”

Zeno (10): “In het donker word ik onrustig. Dan ben ik bang. In het donker worden de vampieren wakker. En ook de zieltjes. Vroeger kon ik die zieltjes echt zien. Ik zag hun schaduw op de muur. En dan huilde ik soms. Nu is dat minder. De zieltjes laten me meer met rust.”

Yamuna (8): “In de kantine dek ik vaak mijn oren af. Vooral jongens kunnen zo druk zijn. En stout. Kinderen maken het soms zo moeilijk. En dan droom ik van een wereld waar alleen maar diertjes wonen. Een wereld vol gras, bomen en bergen. Dan kan ik er rustig mediteren.”

Bron: Goedelemagazine.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Indigokinderen zijn intelligenter en sensitiever dan hun leeftijdsgenoten.
Het systeem waarin wij leven zou zich aan ‘Indigokinderen’ moeten aanpassen.

Jos
Jos
10 jaren geleden

Zijn deze kinderen echt bijzonder? Of is onze wereld zo fantasieloos geworden dat heel normale kinderen bijzonder lijken?

J. Selten
J. Selten
10 jaren geleden

Klinkt me bekend in de oren. Ik heb er 2 van.
Mijn dochtertje is een elf, of staat er in ieder geval sterk mee in verbinding. Veel mensen zien elfjes rond haar, en het is moeilijk om lang in een negatieve energie te blijven hangen in haar buurt.
Mijn zoontje daar in tegen is weer zeer sterk verbonden met de engelen, vooral zijn band met Michaël is sterk.

Ik ervaar het niet als vervelend, omdat ik ondertussen weet dat het frustratie van hem is en het nog geen plaats kan geven over hoe het op de wereld aan toe gaat. Door hem erop te wijzen dat de engelen hem kunnen helpen en hem voor zover ik kan probeer te begeleiden in het communiceren met de engelen, is al voor een deel opgelost.

Leuke hiervan is, hij gebruikt het ook “tegen” ons. Zoals voor zijn verjaardag wou hij een fiets, maar we zaten krap bij kas (wie niet) maar voor zijn verjaardag kregen we een meevaller en hebben we hem zijn fiets gehaald.

Alex Donkers
Alex Donkers
10 jaren geleden

Vroeger hadden kinderen ook nachtmerries, en als ze bang waren gingen ze bidden. Kinderen zijn van oudsher bang in het donker en laten hun fantasie de vrije loop bij het zien van schaduwen. En kinderen worden sterk beïnvloed door ouders en omgeving. Geen kind komt uit zichzelf op het idee om te mediteren. Mediteren is in de plaats gekomen van bidden.
De secularisering zorgt er voor dat mensen op een andere manier aan hun spirituele behoefte proberen te komen.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x