Het Complot

Illuminati, Rothschild, Vaticaan, banken, geheime diensten – wie trekken er werkelijk aan de touwtjes?

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is de laatste tijd veel te doen rond de omineuze ‘diepe staat’ achter de coulissen, maar waar bestaat die schimmige club precies uit?

Robert David Steele was meer dan 30 jaar in dienst van de Amerikaanse overheid. De voormalige CIA-spion werd onlangs geïnterviewd door een Servische radiozender.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens Steele hebben de meeste mensen een onjuiste voorstelling van de diepe staat. Het gaat niet alleen om politici of ongekozen bureaucraten, zei hij.

Verwoestende agenda

Aan het hoofd van de diepe staat staan de bankiersdynastieën, de Rothschilds, het Vaticaan en Wall Street, aldus Steele.

Het gaat hier om hooggeplaatste vrijmetselaars, jezuïeten en leden van de Orde van Malta, die hun verwoestende agenda erdoor willen drukken.

De jezuïeten sturen vrijwel alles aan, van de geheime diensten, de legers tot het bankwezen en de vrijmetselarij, schrijft Contra Magazin.

Verbindende factor

Alle belangrijke organisaties worden geleid door hooggeplaatste leden. Denk aan de Fed, de Council on Foreign Relations en de Bilderbergclub, die door onder andere jezuïet Jozef Retinger werd opgericht.

De krant The Independent schreef dat de Orde van Malta de verbindende factor is tussen de moord op JFK, de Irakoorlog en de meeste complottheorieën hierover.

Leden van deze geheimzinnige orde zijn onder meer oud-president George Bush, mediamagnaat Rupert Murdoch, Tony Blair, Michael Bloomberg en voormalige CIA-bazen.

Ontmantelen

Volgens ex-CIA-agent Steele moeten de Amerikaanse president Trump, Poetin en de Chinese president Xi Jinping samenwerken om de diepe staat te ontmantelen.

George Soros moet vervolgd worden, de Rothschilds verbannen en alle 1000 Amerikaanse legerbases gesloten, klinkt het.

Deze legerbases worden gebruikt voor het smokkelen van drugs, goud, geld, wapens en kinderen voor pedofiele satanisten, zei hij.

Bekijk hieronder het hele interview:

Foto: Wikimedia Commons

[Contra Magazin]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
6 jaren geleden

Dan snap je ook meteen hoe Camiel Eurlings op zijn stoel terecht is gekomen en waarom hij, ondanks alle kritiek, gewoon blijft zitten.
H

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

ja maar die corrupte dominee die zichzelf cabaretier pleegt te noemen had gezegd dat we het aan aan ons democratische recht verplicht waren te gaan stemmen. toegegeven: het was de enige keer ooit ik dat om hem moest lachen. dát dan weer wel

Denker
Denker
6 jaren geleden

Deel het geld van de Rothschilds onder iedereen en we zullen allen te vrede zijn en verban ze daarna. Blaas Soros op in zijn vliegtuig boven Rusland en geef Oekraïne de schuld en berecht alle dirigenten van 9/11 en straf ze gelijk de Middeleeuwen en maak vervolgens alle grote industriëlen die alles geroofd hebben slaven van het normale volk voor een honger loon kortom we draaien de rollen om. Wat zullen we vredig en te vreden zijn.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Het zijn allemaal Satanisten.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x