Homepagina » Het Complot » Illuminati, Rothschild, Vaticaan, banken, geheime diensten – wie trekken er werkelijk aan de touwtjes?
Illuminati, Rothschild, Vaticaan, banken, geheime diensten - wie trekken er werkelijk aan de touwtjes?

Illuminati, Rothschild, Vaticaan, banken, geheime diensten – wie trekken er werkelijk aan de touwtjes?

Er is de laatste tijd veel te doen rond de omineuze ‘diepe staat’ achter de coulissen, maar waar bestaat die schimmige club precies uit?

Robert David Steele was meer dan 30 jaar in dienst van de Amerikaanse overheid. De voormalige CIA-spion werd onlangs geïnterviewd door een Servische radiozender.

Volgens Steele hebben de meeste mensen een onjuiste voorstelling van de diepe staat. Het gaat niet alleen om politici of ongekozen bureaucraten, zei hij.

Verwoestende agenda

Aan het hoofd van de diepe staat staan de bankiersdynastieën, de Rothschilds, het Vaticaan en Wall Street, aldus Steele.

Het gaat hier om hooggeplaatste vrijmetselaars, jezuïeten en leden van de Orde van Malta, die hun verwoestende agenda erdoor willen drukken.

De jezuïeten sturen vrijwel alles aan, van de geheime diensten, de legers tot het bankwezen en de vrijmetselarij, schrijft Contra Magazin.

Verbindende factor

Alle belangrijke organisaties worden geleid door hooggeplaatste leden. Denk aan de Fed, de Council on Foreign Relations en de Bilderbergclub, die door onder andere jezuïet Jozef Retinger werd opgericht.

De krant The Independent schreef dat de Orde van Malta de verbindende factor is tussen de moord op JFK, de Irakoorlog en de meeste complottheorieën hierover.

Leden van deze geheimzinnige orde zijn onder meer oud-president George Bush, mediamagnaat Rupert Murdoch, Tony Blair, Michael Bloomberg en voormalige CIA-bazen.

Ontmantelen

Volgens ex-CIA-agent Steele moeten de Amerikaanse president Trump, Poetin en de Chinese president Xi Jinping samenwerken om de diepe staat te ontmantelen.

George Soros moet vervolgd worden, de Rothschilds verbannen en alle 1000 Amerikaanse legerbases gesloten, klinkt het.

Deze legerbases worden gebruikt voor het smokkelen van drugs, goud, geld, wapens en kinderen voor pedofiele satanisten, zei hij.

Bekijk hieronder het hele interview:

Foto: Wikimedia Commons

[Contra Magazin]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
3 jaren geleden

Dan snap je ook meteen hoe Camiel Eurlings op zijn stoel terecht is gekomen en waarom hij, ondanks alle kritiek, gewoon blijft zitten.
H

wolfje
wolfje
3 jaren geleden

ja maar die corrupte dominee die zichzelf cabaretier pleegt te noemen had gezegd dat we het aan aan ons democratische recht verplicht waren te gaan stemmen. toegegeven: het was de enige keer ooit ik dat om hem moest lachen. dát dan weer wel

Denker
Denker
3 jaren geleden

Deel het geld van de Rothschilds onder iedereen en we zullen allen te vrede zijn en verban ze daarna. Blaas Soros op in zijn vliegtuig boven Rusland en geef Oekraïne de schuld en berecht alle dirigenten van 9/11 en straf ze gelijk de Middeleeuwen en maak vervolgens alle grote industriëlen die alles geroofd hebben slaven van het normale volk voor een honger loon kortom we draaien de rollen om. Wat zullen we vredig en te vreden zijn.

puddingbuks
puddingbuks
Reactie op  Denker
3 jaren geleden

Op en duur maakt ons dat dan hetzelfde als zij nu zijn…

Azrael
Azrael
Reactie op  Denker
3 jaren geleden

Bijzonder, dergelijke agressieve uitspraken in een zelfde zin als het woord vrede en vredig. Wat me echter nog meer verbaast is dat mensen denken recht te hebben op geld en rijkdom zonder daar iets voor te hoeven doen. Je kunt beter tijd en energie steken in het op eigen benen leren staan, ipv heel hard roepen dat je vindt dat je gratis geld moet krijgen, van dezelfde banken en overheden die waar je zo’n hekel aan hebt. Eigenlijk zeg je dus dat het je niet interesseert wat ze doen, zolang jij je deel maar krijgt.

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Azrael
3 jaren geleden

Beste, vergeet echter niet bij te vermelden dat de meeste rijkdom verkregen is door beslag te leggen op de menselijke identiteit met slavernij als gevolg. Daarbij wetende dat de wapenhandel, de drugsindustrie en prostitutie de 3 grootste zijn inzake het verhandelen. Vergeet ook zeker de menselijke geschiedenis niet inzake kolonisatie!!
Het was al in De Hof van Eden zo; en Adam at van de Boom der Kennis van goed en slecht en zag dat hij zich naakt bevond!!

Namaste

Azrael
Azrael
Reactie op  Christgalactic
3 jaren geleden

Je reactie begrijp ik, ik ben alleen van mening dat dergelijke processen nu eenmaal bij de dualiteit van het leven horen. Een leeuw gaat ook geen geitje knuffelen (ik weet het er zijn voorbeelden dat het kan). Zoals je al aangeeft is al het lijden te wijten aan de kennis van dualiteit. Je zal nooit zo gelukkig zijn in het leven als een kind van 2, die zijn nog niet duaal, aan de andere kant stopt het ook zonder twijfel zijn vingertjes in het stopcontact en dat is evolutionair gezien dan weer niet verstandig. We waren in het hof de heilige geest, kregen kennis en volgende de oude wraakvolle God van het oude testament en kregen het juiste voorbeeld door zijn zoon en kunnen zijn pad bewandelen om weer zonder egoïstisch oordeel te kunnen leven. Dat is overigens ook de gedachte achter de heilige drie eenheid. Wat de kerk gedaan heeft door de volgers van de oude God een prominente plaats te geven is verwerpelijk en ook de reden dat we feitelijk nog de god van het oude testament volgen. De rest mag je zelf uitzoeken want ik wil niet beticht worden van…… je weet wel.

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Azrael
3 jaren geleden

Beste,
Het Leven is gewoon het Leven bestaande uit Yin en Yang. Licht en Duisternis horen er in vrede in thuis.
De zonde betekent echter een “tekort” aan iets om te vervolledigen. De zonde was echter niet ontstaan door van de Boom der Kennis te eten, maar omdat de mens niet wou luisteren naar Deze die hem geschapen had. Adam had dus een tekort inzake bewustzijn van Yin en Yang. Door te eten van de boom gingen echter zijn ogen open, en werd er zich bewust van dat hij zich naakt in ” Eden” bevond. Adam had dus nood aan deze boom. Hij was met andere woorden emotioneel afhankelijk in de plaats van bewust afhankelijk; want het werd verboden door zijn ” God”. Hij bevond zich dus in een wereld van slavernij ( emotionele afhankelijkheid) . Dus waren we in de Hof zeker niet de Heilige Geest, wat ons vervolledigd. Namaste

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Christgalactic
3 jaren geleden

LS…

Toen de mens begreep dat zijn identiteit gestolen was door de nep goden is hij van die boom gaan eten en niet andersom. Het stelen, roven en moorden heeft hij van de goden geleerd. Zo boven zo beneden !

Christgalactic
Christgalactic
Reactie op  Caesar Lion Cachet
3 jaren geleden

De zonde is inderdaad enkel omdat de Adapa ( Aardling) niet wou luisteren naar degene die hem gemaakt had.
Volgens sumerische bronnen wouden de “Elohim” zelf het werk niet doen, vandaar dat ze Adam in het leven geroepen hebben. Als reactiepatroon hierop heeft men de Christus. Namaste

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

Het zijn allemaal Satanisten.

Jaya
Jaya
Reactie op  Jaya
3 jaren geleden

Deze satanisten hebben rampenbestrijdingscentra van de Meesters vernietigd.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Het is allemaal oud nieuws ,is al jaren aan de gang…..Wat ik niet vertrouw is dat al die zogenaamde oud CIA leden of FBI mannen na 30 jaar ineens gaan praten. Vroeger werden ze gelijk geruimd als ze uit de school klapten en nu geeft de een na de ander informatie , dat klopt toch niet….De banken hebben altijd de dienst uitgemaakt , probleem is dat iedereen erachter aan hobbelt en eraan mee doet……..Zo werdt de elite groter en groter, want tja macht en geld dat is kennelijk wel heel zalig makend….. en allemaal onder het oog van God , die mensen hebben een haast kinderlijk vertrouwen in Gods oordeel en hun voordeel….

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

LS…

Zoals de elite joden de slemielen joden naar de gaskamers voerden zo jagen de elite pedo’s op de slemielen dan wel afgeschreven pedo’s en zo gaat dat met de CIA / FBI etc. Stuivertje wisselen onder de psychopaten van satan om jou en mij en de hele wereld constant te belazeren en op het verkeerde been te zetten… Ik was Camiel nog vergeten van de Club van Malta… Grote, grote kots !

Sceptic
Sceptic
3 jaren geleden

Wizzard of OZ, de man achter het gordijn en volg de yellow brick road ofwel volg het goud.
Een ding is zeker:
Trump is gewoon een pion in het schaakspel en wie trekt er aan de touwtjes, meestal degene met het meeste geld heeft de meeste macht.
En die geven de informatie door aan de wereldleiders in oa de Bilderbergroep meetings dat bv de olieprijzen omhoog moeten.
Leugens gaan ver terug want alles is niet wat het is en ook de scriptures zijn gemanipuleerd naar het uitverkozen ras.
Nee uiteraard zijn dit niet de woorden van de creator, van degene die de scriptures herschreven hebben.

Michael Tellinger geeft een goede uitleg hoe de wereld in elkaar zit en hij gaat terug in de geschiedenis.

Michael Tellinger, watch and be shock.
https://www.youtube.com/watch?v=kOy4Y91ywEE

Bijzonder interessant 15.20, dit is wat maar weinig mensen weten..

johan
johan
3 jaren geleden

De keiharde waarheid is en zal altijd zo zijn het is de MENS zelf die op de top van de piramide staat! ja de mens ja heeft zelf de touwtjes in handen van lichaam – geest – ziel wake up! houd van jezelf weer, geloof in jezelf weer, vertrouw in jezelf weer, neem weer de verantwoordelijkheid op van jouw eigen leven. en je zal zien en weten dat dit de sleutel tot alles is! wake up herinner weer JEZELF wie je bent in essentie zie het groter plaatje…

johan
johan
3 jaren geleden

die illuminatie gekken willen zijn zoals wij mensen! maar kunnen niet zo zijn als wij mensen!
die gekken zijn allang al overgenomen door demonische entiteiten en/of A.I entiteiten! Wij mensen hebben zoiets als empathie bij hun is dat niet meer aanwezig die eigenschap omdat ze bezetten zijn onder controle, grip staan door entiteiten van demonische afkomst of een A.I kunstmatige intelligentie afkomst onthoud dat mensen wij mensen zijn de real power behind scenes and backstage mensen moeten nu nog leren hoe ze hun eigen energie te investeren in zichzelf en niet extern uitgeven maar intern in zichzelf

Rocko
Rocko
Reactie op  johan
3 jaren geleden

Geloof je dit debiele gel*l zelf? Of moet je gewoon wat aandacht, vanwege je diepzinnig inzicht?

Mike
Mike
Reactie op  Rocko
3 jaren geleden

@Rocko: waarom deel zelf niet eens wat “diepzinnige inzichten”?
Je hebt er kennelijk nogal veel verstand van, maar komt niet verder dan gescheld en loze woorden. Wat voeg je toe? Snap je het zelf?

ben
ben
3 jaren geleden

je zou maar geinterviewd worden door een boefjee met lippenstift lol geintje

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
3 jaren geleden
x

Check Also

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x