UFO

Felle vuurballen verschijnen aan de hemel

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn op dit moment zeer bijzondere verschijningen in het luchtruim. Zijn het vuurballen of onbekende objecten?

In de afgelopen dagen zijn vuurballen gezien boven Saoedi-Arabië, diverse Amerikaanse staten, Australië, Duitsland en Groot-Brittannië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eind december waren honderden Amerikanen getuige van een overvliegende vuurbal boven Iowa. Een camera van een lokaal weerstation registreerde de vuurbal, die werd waargenomen in de staten Iowa, Indiana, Illinois, Missouri en Tennessee.

ISON

In oktober vorig jaar was IJsland in de ban van een lichtgevend object dat in een tuin van een stadje terechtkwam en vervolgens uitdoofde. Er zijn nog geen sporen aangetroffen van het object.

Komeet ISON raasde eind november vorig jaar langs de zon. In januari 2013 zag ruimtesonde Swift dat de kern van ISON iedere minuut meer dan 50.000 kilogram stof naar buiten spuwde.

Komeetonderzoeker Paul Wiegert van de University of Western Ontario zei dat de aarde rond 12 januari dit jaar een aantal dagen in aanraking zou kunnen komen met brokstukken van komeet ISON. Hij voegde toe dat de deeltjes te klein zouden zijn om te verbranden in de atmosfeer.

Fel licht

Er is op dit moment met name aandacht voor een vuurbal die dinsdagochtend is vastgelegd boven de stad Dillon in de Amerikaanse staat Montana.

Ruth Jackson reed vlak voor zonsopkomst met haar man en twee kleindochters door Dillon toen ze een fel licht in de lucht zag. Het gezelschap stopte langs de kant van de weg om foto’s te maken.

Het beeldmateriaal werd opgestuurd naar het Montana Space Grant Consortium. Directeur Angela Des Jardins reageerde: “Het eerste wat ik zag was iets wat door de lucht vloog en in brand leek te staan.”

“Het zijn in dit geval geen buitenaardsen en hoewel ik geen autoriteit ben op het gebied van meteoren, kunnen we in dit geval aannemen dat het geen meteoor is geweest,” ging ze verder.

Het onderzoeksinstituut krijgt geregeld foto’s toegestuurd van mensen, maar heeft zoiets nog nooit gezien, aldus Des Jardins.

Bron en beelden: Nbcmontana.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
enkidoe
enkidoe
10 jaren geleden

De vuurballen zijnd e probes van de ruimteschepen met de aliens welke wachten totdat wij de aarde vernield hebben waarna ze ons kunnen komen helpen.

Thrive movement
Thrive movement
10 jaren geleden

What’s up in space?
http://www.spaceweather.com

On Jan. 22, 2014, the network reported 16 fireballs.
Movies:
fireballs.ndc.nasa.gov/20140122.html

Er zit er een bij die mogelijk van ISON zou kunnen zijn, zoals die van 15 january:

ISON fireball? – Suspicious0bservers
S0 News January 15, 2014: Weather & Spaceweather Report.
youtube.com/watch?v=Txfkb2Cgcv0&list=UUTiL1q9YbrVam5nP2xzFTWQ

Algemene tip: Space Weather
sohowww.nascom.nasa.gov/spaceweather/

Antonio
Antonio
10 jaren geleden

[quote name=”enkidoe”]De vuurballen zijnd e probes van de ruimteschepen met de aliens welke wachten totdat wij de aarde vernield hebben waarna ze ons kunnen komen helpen.[/quote]

hoewittegijda?

Of in ABN: “hoe weet u dat?”

sharzahan
sharzahan
10 jaren geleden

[quote name=”enkidoe”]De vuurballen zijnd e probes van de ruimteschepen met de aliens welke wachten totdat wij de aarde vernield hebben waarna ze ons kunnen komen helpen.[/quote]
Zou het niet handiger zijn en minder werk om dan sowieso iets vróeger in te grijpen….

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x