Homepagina » Straling » Straling mobiele telefoons verantwoordelijk voor deze mysterieuze ziekte? Hoogleraar doet opvallende ontdekking
Straling mobiele telefoons verantwoordelijk voor deze mysterieuze ziekte? Hoogleraar doet opvallende ontdekking

Straling mobiele telefoons verantwoordelijk voor deze mysterieuze ziekte? Hoogleraar doet opvallende ontdekking

De veiligheid van magnetrons en mobiele telefoons wordt in twijfel getrokken door een wetenschapper die de zogenaamde ‘sonische aanvallen’ heeft onderzocht.

Die veroorzaken de mysterieuze ziekte van Amerikaanse en Canadese diplomaten die gestationeerd waren in Cuba en China.

De aanvallen gingen gepaard met symptomen die opmerkelijk veel lijken op de effecten van gepulseerde elektromagnetische straling (radio- en microgolven), die wordt afgegeven door mobiele telefoons, wifi-netwerken en magnetrons, zegt een vooraanstaand deskundige.

Studies waarin de apparaten veilig zijn bevonden, zijn meestal betaald door fabrikanten van de apparaten, zegt Beatrice Golomb, hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Californië in San Diego.

Hersentrauma

Uit haar onafhankelijk onderzoek bleek dat blootstelling aan radio- en microgolven kan leiden tot schade aan de hersenen (hersentrauma), vooral bij mensen die gevoelig zijn voor deze straling.

De symptomen waar de diplomaten en hun families last van hadden, lijken op de symptomen die onderzoekers in Japan zagen bij elektromagnetische straling, zoals hoofdpijn, cognitieve problemen, slecht slapen, angst en tinnitus (oorsuizen).

Golomb wees eerdere theorieën over de sonische aanvallen van de diplomaten van de hand toen ze las dat de diplomaten klaagden over vreemde geluiden, zoals piepen, rinkelen en zoemen, wat symptomen zijn van het Frey-effect, oftewel het ‘magnetronhoren’.

Geen officiële verklaring

De eerste aanvallen werden gemeld in 2016 en de meest recente traden op in mei 2018 in Ghuangzhou in China.

Medewerkers en hun gezinnen werden terug naar de VS geëvacueerd voor behandeling, maar er volgde geen officiële verklaring over wat er aan de hand was.

Het onderzoek is verschenen in Neural Computation.

[Medisch Dossier]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Was even een test en een voorproefje van wat 5G met ons gaat doen?

En hoeveel (diverse soorten) straling kan een mens verdragen? Het zal per mens verschillen, maar zoveel straling als nu lijkt mij te veel van alles voor ieder persoon. Uit ieder hoekje en gaatje komt tegenwoordig straling en het meest idiote is dat mensen er zelf aan meewerken.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Heb al jaren last van hartritmestoornissen en heb 2x in ziekenhuis gelegen met boezemfibrileren. 2e keer dwars door de betablokker heen.
Heb sinds enkele weken de WIFI UIT!
Mijn hart heeft sindsdien nog niet 1 misslag gedaan!!

Only you
Only you
Reactie op  Mikkie
1 jaar geleden

Een kennis van mij heeft blok operatief aan laten brengen?
Misschien later toch nog een pacemaker!

eksegese
eksegese
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Klopt @weg met ons, het feit dat mensen er maar al te graag aan meewerken komt doordat dat ze zich gewillig laten verleiden door het gemak en allerlei interessant uitziende hebbedingetjes. De totale verslaving aan social media, de onophoudelijke toestroom aan grotendeels totaal overbodige informatie is bijna het enige wat mensen nog dag en nacht bezighoudt. De gezondheid, een normale menselijke interactie, zorg voor privacy en echte veiligheid worden op sluwe wijze naar de achtergrond gemanoeuvreerd. Het spel wordt slim gespeeld en de mensen trappen er met gretigheid in. Op het moment dat ze merken dat ze zichzelf hebben verkwanseld aan de sluwe elite zal het te laat zijn.

ankorvat
ankorvat
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Uit infostress kom ik nu toch hier op de website

marcel Koningen
marcel Koningen
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Met zenders en ontvangers overal kan men vervoer zonder chaufeur overal laten rond rijden.Een eventuele oorlogs robot ook .En men kan met soorten freqentie’s mensen aggresief ,bang ,in de war of wanhopig maken.Hoe meer zenders hoe beter.En nu maar hopen dat dit soort systemen niet in volks vijandige handen komt aan gezien misbruik op de loer licht en iedereen weet hoe betrouwbaar onze huidige overheid is.

Solida
Solida
1 jaar geleden

Wie weet hoeveel er nog meer geklooid wordt met straling behalve de ons bekende zaken… Bijv. 5G, 6G, HAARP enz… We worden (energetisch) helemaal kapot gemaakt waarna men dit probeert te genezen met middelen die ons nóg meer slopen zoals farmaceutica… En de sheeple slikken alles, letterlijk en figuurlijk…

Lucie
Lucie
Reactie op  Solida
1 jaar geleden

Net zoals alle mensen op deze site,allemaal “sheeple”die alles slikken.
Ook ik, jammer genoeg.

Sanne
Sanne
1 jaar geleden

Neelie Smit Kroes heeft hiervoor getekend.
Eveneens heeft zij de EU erdoor gejast.
Nadat NL NEE stemde tegen het Lissabon Verdrag.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Stop me de straling van 5G het is helemaal niet nodig

Neeltje
Neeltje
1 jaar geleden

Ik zou wel eens willen weten hoeveel procent van de schoolplichtige z.g. thuiszitters er met deze klachten thuis zit, en datzelfde hoeveel docenten van de basisschool, gaat er een lichtje branden?

x

Check Also

baudet

Baudet: ‘Corona is laatste stap naar wereldstaat’

Corona wordt gebruikt door wereldleiders om maatregelen ...

koopmans

‘Marion Koopmans nam onderzoeksgeld aan van Chinese overheid’

Marion Koopmans, die onlangs in China was ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x