Homepagina » Het Complot » Ook in het buitenland valt het op dat de NOS liegt
Ook in het buitenland valt het op dat de NOS liegt

Ook in het buitenland valt het op dat de NOS liegt

Max Keiser, presentator van het tv-programma Keiser Report, schrijft op zijn website dat de NOS haar geloofwaardigheid heeft verloren. Het is bewezen dat ze een reportage van Russia Today over de Russische president Poetin hebben gemanipuleerd, klinkt het verder.

Het item ging over het BBC-programma ‘Panorama’. We zien beelden van journalist John Sweeney die vragen probeert te stellen aan Poetin. De voice-over van de NOS vertelt dat Poetin vragen over de Russische betrokkenheid bij de situatie in de Oekraïne ‘zo goed als negeert’.

Op Russia Today was dezelfde scène een week eerder al te zien, alleen werd toen een ander beeld zichtbaar. Poetin bleef maar liefst twee minuten staan om de BBC-verslaggever te woord te staan.

In een verklaring zei de NOS: “In de beperkte ruimte die er in een tv-onderwerp is, moeten we altijd kiezen en selecteren. In dit geval is de reactie van Poetin weggelaten, omdat hij in zijn antwoord niet concreet inging op de kern van het desbetreffende onderwerp, namelijk: hebben Russische militairen een raket afgeschoten op de MH17?”

NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff ging door het stof:


De NOS wordt gefinancierd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, met belastinggeld en deels met reclame-inkomsten van de Ster. Het standaardbudget van de NOS is jaarlijks 130 miljoen euro. Dit komt neer op 1,50 euro per gezin per maand. Voor ‘superevenementen’ zoals een WK, krijgt de NOS extra geld.

De beelden die door Russia Today werden uitgezonden:

Eerder bleek al dat Nederland niet vies is van anti-Rusland propaganda. “Stelt u zich eens voor dat u uw echtgenoot moet verliezen en vervolgens ook nog bang moet zijn dat tuig er met zijn trouwring vandoor gaat,” zei minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) in de Veiligheidsraad ruim een week na de crash van vlucht MH17.

De emotionele woorden van de minister gingen de hele wereld over. Iedereen sprak schande van die pro-Russische separatisten die door de crashzone struinden als door een supermarkt zonder kassa’s.

Het kabinet gaf later toe dat de situatie anders was dan aanvankelijk werd geschetst. In een brief aan de Tweede Kamer schreef het kabinet dat de State Emergency Dienst, de nationale rampendienst van Oekraïne, een zoekactie heeft gehouden met vrijwilligers. Deze mensen hebben het grootste deel van het bergingswerk van de lichamen voor hun rekening genomen.

Nederland was slecht op de hoogte van de werkzaamheden, omdat er hoofdzakelijk met Kiev werd gecommuniceerd, terwijl het rampgebied onder controle staat van de autonome republiek Donetsk. Maar dat gezag wordt door Nederland niet erkend.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
little rascal
little rascal
6 jaren geleden

Daarom lezen en a.u.b. als je er mee eens bent, ondertekenen!
http://dearputin.com/nl/

Stefan
Stefan
Reactie op  little rascal
6 jaren geleden

Haha .. Mooi brief. Net ondertekend 🙂

http://dearputin.com/nl/

Nobel
Nobel
Reactie op  Stefan
6 jaren geleden

@Stefan. Zo begon het in de oorlog 40/45 ook, en hoe werden deze mensen na de oorlog genoemd?

little rascal
little rascal
Reactie op  Nobel
6 jaren geleden

Verzetshelden.

Nobel
Nobel
Reactie op  little rascal
6 jaren geleden

@little rascal. Jij zal ook wel ondertekend hebben. Zo spraken de verraders in de oorlog ook met elkaar, zagen zichzelf als helden. Maar de echte helden vochten TEGEN de Duitsers. Hoe ga je reageren als blijkt dat Rusland voor 100% betrokken en aansprakelijk is bij het neerhalen van dit vliegtuig? Ga je dan weer een andere petitie ondertekenen? Met alle winden meedraaien?

exegese
exegese
Reactie op  little rascal
6 jaren geleden

quote : Zo spraken de verraders in de oorlog ook met elkaar, zagen zichzelf als helden.

Klopt, de grootste verraders in de 2e wereldoorlog zaten in het koningshuis waar Duitsland ook vertegenwoordigd was, ze stelden hun kapitaal veilig en namen de wijk als een dief in de nacht toen het menens werd.

Ten tweede heeft onze huidige regering volledige medewerking gegeven aan precies hetzelfde doel als Hitler voor ogen had, namelijk het wegvagen van grenzen, het afnemen van de souvereininteit van elk land en de oprichting van NAZI- superstaat Europa in nauwe samenwerking met Duitsland. Dus wat nou, met alle winden meewaaien?

Little Rascal
Little Rascal
Reactie op  little rascal
6 jaren geleden

@nobel ik heb inderdaad getekend , jij niet want ik vermoed dat je een authoritair volgerstype bent.

Roy
Roy
Reactie op  Nobel
6 jaren geleden

Ik wilde het niet zeggen, maar dacht hetzelfde 🙂

Nobel
Nobel
Reactie op  little rascal
6 jaren geleden

Wereldwijd zijn er 26.500 personen die deze petitie hebben ondertekend, indrukwekkend hoor, dit zal Poetin wel in het zadel houden. De plaatselijke borduurclub haalt nog meer handtekeningen binnen. en… daar wil jij ook deel van uitmaken?

Bert
Bert
6 jaren geleden

Het NOS journaal is qua berichtgeving net zo wazig als de achterhaalde standaard definitie beeldkwaliteit waarin ze uitzenden. Gelukkig hebben we meer dan genoeg alternatieven.

Martin
Martin
Reactie op  Bert
6 jaren geleden

Welk NOS journaal ontvang jij dan? Hier is het gewoon HD hoor. Niet dat dat wenselijk is overigens. Hoe minder pixels op beeld, des te minder pixels partijdige info tonen 🙂

Polleke
Polleke
6 jaren geleden

Zo zie je maar: zowel het bericht over de censuur als dit artikel, toont aan hoe men altijd uitgaat van de domheid van mensen. En weer moeten mensen door de modder kruipen

Debruyker
Debruyker
Reactie op  Polleke
6 jaren geleden

De autonome republiek Donetsk bestaat niet, dat is een dekmantel van Rusland om gebied in te lijven. Indien jij niet voor dom versleten wil worden geloof dan niet alles wat je op internet leest.

Remco Naber
Remco Naber
6 jaren geleden

Ook ik heb mijn beklag gedaan bij de NOS en kreeg precies dezelfde mail als antwoord terug. Blijkbaar hebben ze die mail als standaard antwoord.
Schandalig vind ik het…

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Dit is echt al jaren zo en ook bij de commerciële zenders.
Vreemd dat deze selectie voor ons wordt gedaan, wij zijn toch democratisch ?
Hahahaha, t is communistisch met een democratisch sausje overgoten. We mogen niks denken,
niks beslissen, alleen ja en amen zeggen, dat is alles.
En verder als we te mondig worden, gebeurt er gewoon een terroristische aanslag, dan zijn we weer voor maanden rustig.
Kijk naar andere zenders; bij voorkeur GEEN engels -talige, dan kom je nog eens wat anders te zien en te horen.

herman de graaf
herman de graaf
6 jaren geleden

De NOS verdient het geroyeerd te worden.
Mij is nu ook helder waarom Radio 1 doorspekt is met anti-Russische propaganda.
De NOS blijkt in de praktijk onderdanig naar NATO en EU.
Nu dus weer eens hard aangetoond.
Wellicht zijn het eisen die gesteld worden vanuit bepaalde hoek.
Voortvloeiend uit te nauwe banden met de politiek en het Binnenhof in het algemeen.
Kwalijk voor een publieke nieuwsredactie.

Faith
Faith
Reactie op  herman de graaf
6 jaren geleden

Groot verschil dat de mensen nu inmiddels weten dat ze een worst voorgehouden wordt, dat scheelt.
Mensen laten zich niet meer informeren door leugenaars dus ze zijn hun macht flink aan het verliezen. Hoe lang zal het duren eer dit bij die dominante dombo’s indaalt?

IIS
IIS
6 jaren geleden

Enigszins off topic, maar bekijk deze zeer verhelderende video over wat er gaande is in deze corrupte en compleet zieke wereld.

The men behind Barack Obama part 1 and 2 (Webster Tarpley)

https://www.youtube.com/watch?v=MouUJNG8f2k

https://www.youtube.com/watch?v=e-KJCMWcoms

(

exegese
exegese
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

Interessante filmpjes, goede en aannemelijke uitleg wat er speelt achter de schermen wat zo sluw en goed doordacht ten uitvoer gebracht wordt dat mij de koude rillingen over de rug lopen bij de gedachte dat de grote meerderheid van de mensheid dit nooit zal willen of kunnen doorzien. Het kwaad is oppermachtig en kan waarschijnlijk alleen met behulp van bovenmenselijke krachten en kennis bestreden worden.

Als ik alleen al kijk hoe veel overredingskracht je nodig hebt om mensen in te laten zien dat de waarheid over Oekraïne, over Kiev, over de MH17-ramp overduidelijk totaal verdraaid en gelogen is dan stuit je keer op keer op een muur van verzet, een panische angst om de waarheid onder ogen te zien, pure angst te moeten erkennen dat we ons ons hele leven al voor hebben laten liegen. Mensen gaan klaarblijkelijk liever ten onder met hun illusie nog steeds omarmd dan met nuchter verstand het tij proberen te keren, weerstand bieden aan het ultieme kwaad. Het is te groot, te overweldigend, te goed gecamoufleerd en te slim gespeeld.

365Y
365Y
6 jaren geleden

Als ik de lijn in de reportage naast dit korte interview plaats dan heeft de journalist – het hier – nog niet over de schuldige gehad d.w.z. de ramp en betrokkenheid aangaande het neerhalen van het vliegtuig . Ik denk dat de mensen die het korte programma en live interview voorbereidden dat wel zo hadden begrepen, dit is simpelweg een misverstand geweest naar ik vermoed , we hoeven hier verder niets kwaads achter te zoeken .

Het verhaal dat Timmermans hield , niets over een nationaliteit of groepering in het bijzonder verteld, ik zie daarom in beide gevallen aldus, geen moedwillig geval van anti Russische propaganda .

Ik hoop wel dat met name hier op deze site de oogkleppen eens snel af zullen vallen om niet met de gevoelens en sentimenten, in het voordeel van de één of andere persoon, mee te lopen . Het concept eerlijkheid is in een conflict vaak het eerste slachtoffer , om het doel te bereiken en de macht te behouden .

Volgens mij is het voor een oprecht persoon allang duidelijk dat we moeten ophouden elkaar als vijanden te blijven zien . Omdat door zo te leven een koppige keuze is en altijd zal zijn, want het geeft geen gehoor aan de waarheid alook afstemming van de bron waaruit wij bestonden namelijk tenminste die eeuwig lange Vrede . daaruit voorgekomen weten we dat we één bezieling hebben en dit is om van deze vrede te genieten , te vieren . Eén Ziel die geschapen werd door de Maker horen wij te vereren . Aldus is alle weerstand om een goedkope regeer situatie op een speciale manier naar jouw gemoed toe te trekken, blijft boven alles hartverscheurend dom .

Huisheks
Huisheks
Reactie op  365Y
6 jaren geleden

Naar alle waarschijnlijkheid zijn wij daar nog niet aan toe. Of…… is het hopen op iets wat nooit komt, want net zo min als er bewijs is dat er een hogere sturende macht is, is er bewijs dat er buitenaardsen zijn of dat ons een eeuwig leven beschoren is. Je moet het allemaal GELOVEN !
En dat is iets waar ik , na al die leugens die ons al voorgeschoteld zijn , grote moeite mee heb. En misschien wel velen met mij.

Faith
Faith
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Iemand die zich heks noemt en geen bewijs ervaart in een hogere, sturende macht…tja….

Faith
Faith
6 jaren geleden

De commercieelen hebben het uitgevonden om mensen op het verkeerde been te zetten, ze zijn er speciaal voor opgericht om de mensheid dom en arm te houden. Dat stigmatiseert zo lekker. En bakken met geld dat van ons afgejat is lopen ze patserig te laten zien wat ze wel niet hebben/gepresteerd hebben, de onbenullen. Zelf ook helemaal gehersenspoeld met peptalk aan de andere kant van de plas om maar aalglad en leugenachtig te zijn, dat is een deugd werd ze kennelijk verteld. De gehersenspoelde hersenspoelers zijn bedoeld om mensen in een lage frequentie te houden. Bij de publieken hadden ze heel lang een publieke taak en leerzame programma’s, nog wel maar het wordt heel langzaam minder want nu hebben de commercieele jongens daar sinds een poosje ook hun klauwen ingezet met hun leugens en verdraaiingen, om je maar op het verkeerde been te zetten. Hoewel ze nog lang niet zo stompzinnig en dom als de commercieelen zijn, want nogmaals, die zijn daar speciaal voor opgericht om ons dom en in een versufte staat te houden, zijn ze wel alvast van plan om de hele publieke omroep maar af te schaffen. Wat heb je aan slimme mensen die niet afgestompt zijn? Helemaal niets toch? Al 30 jaar stompen ze de mensheid af en liegen heel de boel bij elkaar om maar spectaculaire tv te laten zien maar nog even, het zakt vanzelf als een kaartenhuis in elkaar.

els de ravverlaar
els de ravverlaar
6 jaren geleden

kijken jullie daar nog van op tegenwoordig hang de hele journalistiek van leugens aanelkaar denk maar niet dat er ergens niet gelogen wordt alles wordt opgehyped met als doel meer meer sensatie aan hun onderwerpen toetevoegen en meer sensatie betekent ook meer aandacht alles draait om geld geld geld geld

x

Check Also

nos

‘NOS is de grootste complotzender in Nederland’

YouTube heeft – waarschijnlijk tot grote vreugde ...

spoedwet

‘Spoedwet kan Eerste Kamer buitenspel zetten: Ongehoord en gevaarlijk’

Op dinsdag 13 oktober is de coronawet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x