Homepagina » Het Complot » Ook in het buitenland valt het op dat de NOS liegt
Ook in het buitenland valt het op dat de NOS liegt

Ook in het buitenland valt het op dat de NOS liegt

Max Keiser, presentator van het tv-programma Keiser Report, schrijft op zijn website dat de NOS haar geloofwaardigheid heeft verloren. Het is bewezen dat ze een reportage van Russia Today over de Russische president Poetin hebben gemanipuleerd, klinkt het verder.

Het item ging over het BBC-programma ‘Panorama’. We zien beelden van journalist John Sweeney die vragen probeert te stellen aan Poetin. De voice-over van de NOS vertelt dat Poetin vragen over de Russische betrokkenheid bij de situatie in de Oekraïne ‘zo goed als negeert’.

Op Russia Today was dezelfde scène een week eerder al te zien, alleen werd toen een ander beeld zichtbaar. Poetin bleef maar liefst twee minuten staan om de BBC-verslaggever te woord te staan.

In een verklaring zei de NOS: “In de beperkte ruimte die er in een tv-onderwerp is, moeten we altijd kiezen en selecteren. In dit geval is de reactie van Poetin weggelaten, omdat hij in zijn antwoord niet concreet inging op de kern van het desbetreffende onderwerp, namelijk: hebben Russische militairen een raket afgeschoten op de MH17?”

NOS-hoofdredacteur Marcel Gelauff ging door het stof:


De NOS wordt gefinancierd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, met belastinggeld en deels met reclame-inkomsten van de Ster. Het standaardbudget van de NOS is jaarlijks 130 miljoen euro. Dit komt neer op 1,50 euro per gezin per maand. Voor ‘superevenementen’ zoals een WK, krijgt de NOS extra geld.

De beelden die door Russia Today werden uitgezonden:

Eerder bleek al dat Nederland niet vies is van anti-Rusland propaganda. “Stelt u zich eens voor dat u uw echtgenoot moet verliezen en vervolgens ook nog bang moet zijn dat tuig er met zijn trouwring vandoor gaat,” zei minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA) in de Veiligheidsraad ruim een week na de crash van vlucht MH17.

De emotionele woorden van de minister gingen de hele wereld over. Iedereen sprak schande van die pro-Russische separatisten die door de crashzone struinden als door een supermarkt zonder kassa’s.

Het kabinet gaf later toe dat de situatie anders was dan aanvankelijk werd geschetst. In een brief aan de Tweede Kamer schreef het kabinet dat de State Emergency Dienst, de nationale rampendienst van Oekraïne, een zoekactie heeft gehouden met vrijwilligers. Deze mensen hebben het grootste deel van het bergingswerk van de lichamen voor hun rekening genomen.

Nederland was slecht op de hoogte van de werkzaamheden, omdat er hoofdzakelijk met Kiev werd gecommuniceerd, terwijl het rampgebied onder controle staat van de autonome republiek Donetsk. Maar dat gezag wordt door Nederland niet erkend.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

68 reacties

 1. Daarom lezen en a.u.b. als je er mee eens bent, ondertekenen!
  http://dearputin.com/nl/

  26 likes
  • Haha .. Mooi brief. Net ondertekend 🙂

   http://dearputin.com/nl/

   20 likes
   • @Stefan. Zo begon het in de oorlog 40/45 ook, en hoe werden deze mensen na de oorlog genoemd?

    12 likes
    • Verzetshelden.

     16 likes
     • @nobel ik heb inderdaad getekend , jij niet want ik vermoed dat je een authoritair volgerstype bent.

      11 likes
     • @little rascal. Jij zal ook wel ondertekend hebben. Zo spraken de verraders in de oorlog ook met elkaar, zagen zichzelf als helden. Maar de echte helden vochten TEGEN de Duitsers. Hoe ga je reageren als blijkt dat Rusland voor 100% betrokken en aansprakelijk is bij het neerhalen van dit vliegtuig? Ga je dan weer een andere petitie ondertekenen? Met alle winden meedraaien?

      10 likes
     • quote : Zo spraken de verraders in de oorlog ook met elkaar, zagen zichzelf als helden.

      Klopt, de grootste verraders in de 2e wereldoorlog zaten in het koningshuis waar Duitsland ook vertegenwoordigd was, ze stelden hun kapitaal veilig en namen de wijk als een dief in de nacht toen het menens werd.

      Ten tweede heeft onze huidige regering volledige medewerking gegeven aan precies hetzelfde doel als Hitler voor ogen had, namelijk het wegvagen van grenzen, het afnemen van de souvereininteit van elk land en de oprichting van NAZI- superstaat Europa in nauwe samenwerking met Duitsland. Dus wat nou, met alle winden meewaaien?

      10 likes
    • Ik wilde het niet zeggen, maar dacht hetzelfde 🙂

     0 likes
  • Wereldwijd zijn er 26.500 personen die deze petitie hebben ondertekend, indrukwekkend hoor, dit zal Poetin wel in het zadel houden. De plaatselijke borduurclub haalt nog meer handtekeningen binnen. en… daar wil jij ook deel van uitmaken?

   3 likes
 2. Stop met nieuws kijken of luisteren en er komt een grote rust over je!
  Opeens merk je je eigen omgeving weer. Die plek waar je woont.
  De plek waar het om gaat. Je krijgt het gemanipuleer dan niet meer mee.
  Het angst en schaarste zaaien bereikt je dan niet meer! Als nu een iedereen de tv uit zet voor langere tijd?! Je kunt dan ook weer positiever denken!

  21 likes
  • Klopt Frans, met die gedachte speelde ik ook lang, maar ik kan het niet.
   Ik voel een ontembare drang om te willen weten welke leugens ze nu weer uit de kast trekken om het volk te manipuleren. Net zo goed als de reflex bijna niet te onderdrukken valt dat je je hand terugtrekt op het moment dat je je brand, zo wil je op den duur weten waar de hitte vandaan komt die je keer op keer teistert en je naar alle waarschijnlijkheid op den duur zal vernietigen. Onze vijand is alom vertegenwoordigd, te groot, te gevaarlijk, te machtig om klakkeloos te negeren. Een struisvogel met z’n kop in het zand valt weerloos ten prooi aan alles wat voorbij komt, één gerichte trap met zijn sterke poten van een alerte strijdvaardige struisvogel kan al voldoende zijn om een roofdier de aftocht te laten blazen. Negeren is volgens mij alleen van toepassing als je in werkelijkheid niets te vrezen hebt of in hopeloze situaties. En waar bevinden we ons nu in ? That’s the question.

   7 likes
   • @exegese. Ik zou zeggen, zoek het eens wat dichter bij huis. Het zijn de leugen van Marc Rutte (o.a. over de 1000,- Euro) wat hem in de positie heeft gebracht dat hij aan de touwtjes kan trekken. Ik weet niet of jij toevallig VVD stemmer bent, maar dan mag je het jezelf wel aanrekenen. Dit is dan één van de leugens die uit de kast komt waarmee ze mensen wisten te manipuleren.

    8 likes
    • sjongejongejonge @Nobel jij denkt werkelijk dat ik überhaupt ga stemmen op wie dan ook van dar oplichterszootje ? En dan ook nog op de VVD van deonderstesteenbovenmarcrutte ? Dan ken jij mij slecht vriend, dan heb jij bitter weinig begrepen van al wat ik hier gepost heb. Dit is werkelijk niet te geloven, ik vat het dan ook op als een regelrechte belediging.

     3 likes
     • @exegese. Dan moet je toch nog eens lezen HOE ik het geschreven heb. ALS je VVD stemmer zou zijn, DAN moet je het jezelf aanrekenen. Ik beledig niemand. en… ik ken je inderdaad niet, moet ik je leren kennen via je commentaren?

      4 likes
     • “je acht het mogelijk dat ik op de VVD gestemd zou hebben en dat ik me in dat geval mede schuldig mag voelen over de malaise die dat soort bedriegers over ons land uitstrooit”

      En dat is inderdaad precies waar je aan meegewerkt hebt, door niet te stemmen heb je je stem weggegeven.. Als al die mensen die net zo denken als jij hadden gestemd op een andere partij was er kans geweest dat de VVD niet de grootste partij was geweest.

      4 likes
     • Linksom of rechtsom Exegese, wat voor draai je er ook aan geeft. Jij bent medeverantwoordelijk voor Rutte als Minister President.
      Voor de rest praat je een hoop p**p.

      1 likes
     • @Nobel, je acht het mogelijk dat ik op de VVD gestemd zou hebben en dat ik me in dat geval mede schuldig mag voelen over de malaise die dat soort bedriegers over ons land uitstrooit. Alleen dat al strijkt me danig tegen de haren in. Hoe kan iemand denken na al wat ik hier te melden heb gehad dat ik als een mak en dom schaap onder valse voorwendselen naar de stembus laat lokken en een kruisje bij de VVD zou zetten. Nou sorry hoor, niet met deze jongen !

      0 likes
     • Je maakt weer een domme redeneringsfout @Roy er is niet één zetel in het parlement waar iemand aan het pluche kleeft die het smerige spel niet voor 100% meespeelt. Als je daar gedoogd wordt voldoe je aan de ongeschreven wet mee te werken aan het gelieg en gehuichel, doe je dat niet wordt je eruit geknikkerd of in het ergste geval opgeruimd zoals Fortuyn en van Traa. Het maakt niet uit wie er aan de touwtjes trekt, de totaal criminele organisaties als Bilderberg club, de Trilateral commission en the council for foureighn relations maken de dienst uit. Wil je daar van af moet eerst iedereen weg en moeten we beginnen met een schone lei. Het gezwel moet helemaal weg anders komt het terug.
      Daar helpt maar één ding tegen niet meer stemmen tot ze allemaal hun macht kwijt zijn en die zeker niet meer terug krijgen.

      0 likes
  • dat is waar 🙂

   Af en toe stop ik een eind met de krant te lezen, en al dat negeatief gedoe te negeren. Verfrissend.

   3 likes
   • Ik kan een ieder aanraden de Vlaamse krant de Morgen eens te lezen, ik vind dit de beste Nederlandstalige krant die er bestaat en vind dat de Vlaamse media je beter voorlichten, wat neutraler in ieder geval dan de onzen!

    0 likes
  • Dat doe ik al jaren… ook al van jonge leeftijd… mijn ouders begrepen en begrijpen het nog niet…. en mensen die ik nu ken overigens ook niet. als het écht belangrijk is, bereikt het je toch altijd…

   1 likes
 3. De NOS verdient het geroyeerd te worden.
  Mij is nu ook helder waarom Radio 1 doorspekt is met anti-Russische propaganda.
  De NOS blijkt in de praktijk onderdanig naar NATO en EU.
  Nu dus weer eens hard aangetoond.
  Wellicht zijn het eisen die gesteld worden vanuit bepaalde hoek.
  Voortvloeiend uit te nauwe banden met de politiek en het Binnenhof in het algemeen.
  Kwalijk voor een publieke nieuwsredactie.

  27 likes
  • Groot verschil dat de mensen nu inmiddels weten dat ze een worst voorgehouden wordt, dat scheelt.
   Mensen laten zich niet meer informeren door leugenaars dus ze zijn hun macht flink aan het verliezen. Hoe lang zal het duren eer dit bij die dominante dombo’s indaalt?

   24 likes
 4. Ik snap niet dat al die mensen die afgeven op de politiek niet gezellig saampies een politieke partij oprichten.
  Het is )een kleine greep) de piratenpartij, de pedopartij, van Kooten en de Bie gelukt. Elke nitwit kan een partij oprichten. Dat is dan weer het voordeel van in Nederland wonen.
  Duuuuusssssss ik zou zeggen, stoppen met zeuren en laat je horen, gaat de politiek in.
  Ben heel benieuwd hoe jullie dan de wereld problemen zouden oplossen, in het echte leven dan en niet vanachter de computer of telefoon..

  3 likes
  • Zelf de politiek in gaan ? Dus jij denkt beste @Roy dat die oldboys-oplichtersbende die de hele Nederlandse rechtsstaat het O.M. en justitie letterlijk gekaapt hebben doordat alle invloedrijke functies bezet zijn door chantabele psychopatische pedofielen, hetgeen grotendeels bewerstelligd is door ex SG van justitie Joris Demmink. Dus jij denkt echt @Roy dat die ruimte zouden bieden aan mensen die hun spelletje niet volledig meespelen ? Aan mensen die met eerlijke intenties aan de politiek deel zouden willen nemen. Dat denk jij toch niet echt of wel ? Daar komt bij, dat politici allemaal, stuk voor stuk, zonder één uitzondering beroepsleugenaars zijn die beweren onze belangen te behartigen maar in werkelijkheid een hele andere agenda volgen. Daarom beste @Roy is het zinloos voor eerlijke mensen om een politieke carrière ambiëren
   De enige partij zonder politici (lees mensen die niet liegen) die een goede poging heeft ondernomen om een zetel te bemachtigen in Den Haag dat was de SOPN. Maar dat zijn gewoon eerlijke mensen die logisch denken en meteen beseffen na de eerste poging dat dat criminele zootje in Den Haag beschermd wordt met een ondoordringbaar pantser. Daar kom je alleen doorheen als je uit hetzelfde hout gesneden bent, daarom moeten ze allemaal weg, te beginnen met het koningshuis en moeten we met een hele schone lei beginnen, met mensen met een aantoonbaar schoon verleden, die als ze liegen of geen woord houden onmiddellijk weer de laan uitgestuurd worden, alleen dan zou het iets kunnen worden.

   7 likes
   • “De enige partij zonder politici (lees mensen die niet liegen) die een goede poging heeft ondernomen om een zetel te bemachtigen in Den Haag dat was de SOPN. Maar dat zijn gewoon eerlijke mensen die logisch denken en meteen beseffen na de eerste poging dat dat criminele zootje in Den Haag beschermd wordt met een ondoordringbaar pantser.”

    Even kijken, of het zijn gewoon slackers en doen ze er geen genoeg moeite voor. Of ze hebben een slappe achterban. Of (misschien vervelend om te horen) ze hebben gewoon te weinig mensen die ze te steunen. Als je zetels wilt moet je zorgen dat je stemmen krijgt. Hadden ze verwacht dat ze na de eerste verkiezingen al in de kamer zouden zitten? Als je na een eerste poging al stopt ben je simpel gezegd een slechte verliezer en heb je niet eens het recht om te klagen..

    En bijvoorbeeld een piratenpartij, zij houden wel voet bij stuk.
    In 2010 kregen ze 10.000 stemmen, in 2012 waren dit er al 30.000. Ik zie die gasten nog wel een zetel halen in de tweede kamer. In de gemeenteraadsverkiezingen is het ze al gelukt. Wie had ooit gedacht dat zij ooit zo ver zouden komen.

    En denk je dat ze in Den Haag blij zijn met Geert Wilders, ondertussen heeft hij wel (even uit mn hoofd) 12 zetels..

    Met zo’n instelling als dat jij hebt bereik je nooit wat je wilt bereiken, dan kom je niet verder dan een beetje zuurpruimen op een forum. En als je het wel zou proberen en je toekomstige achterban heeft net zo’n verliezers mentaliteit kom je ook nergens.. Nee hoor, ik stem niet, want dat heeft toch geen zin.. 🙁

    @Dr. Why
    “Eén ding echter: politiek heeft nog nooit voor verandering gezorgd.”

    Je goed recht om dat te vinden, maar dan moet er ook niet geklaagd worden om de politiek die gevoerd wordt. Laat dan Rutte etc. lekker z’n gang gaan. Als ze toch niet veranderen valt er ook niets te klagen over de politiek..

    5 likes
    • Zo dus jij, @Roy dacht dat Wilders zijn rol niet gewoon thuis hoort in de klucht in Den Haag. Wilders trekt alleen maar proteststemmen naar zich toe, brengt ze in beeld en houdt ze koest met een hoop geschreeuw en weinig wol en stuurt ze met een kluitje het riet in. Ondertussen kan de rest van het gespuis hun snode plannen ten uitvoer brengen, onze economie en alles wat hier opgebouwd is afbreken tot de bodem en ons stiekem beetje bij beetje een smerige oorlog in rommelen. En wat je piratenpartijtjes betreft, als die echt ooit iets in de pap te brokkelen krijgen of ze krijgen teveel aanhang dan zorgen ze wel voor één of ander schandaal of ze worden op een andere manier aan de kant geschoven. Pim Fortuyn was de laatste pain in the ass,waar ze geen raad mee wisten, we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Nee, droom lekker verder jonge daar is geen speld tussen te krijgen of je moet de criminele trap van boven schoon vegen en met een compleet schone lei beginnen. Onkruid vergaat niet dat moet je onschadelijk maken.

     PS en voor je begint dat ik ook Rutte zijn gang laat gaan, kijk als iedereen zou doen wat ik doe, namelijk niet meer stemmen, dan verliest dat tuig de macht. Dan kunnen ze niet meer zeggen dat het onze eigen schuld is doordat wij op hen gestemd hebben, hen letterlijk en figuurlijk het mandaat gegeven te doen en te laten wat ze maar willen. Ik werk daar niet aan mee en iedereen die wel gaat stemmen (tegen beter weten in) schend daarmee mijn recht op protest tegen dit zwaar criminele gebeuren in naam van de Koning.

     4 likes
     • “Nee @Roy mijn stem die er nooit is geweest en ook niet zal komen is nooit naar Mark Rutte gegaan, dat is weer één van die leugens waar ze de schapen mee richting stembus dirigeren. Een stem die er niet is gaat ook nergens heen, snap je ?”

      Zucht, inderdaad maar beter dat jij niet in de politiek gaat.
      Wat ik duidelijk probeer te maken is dat als alle niet stemmers op bijv de PVDA, PVV of de SP hadden gestemd was de VVD waarschijnlijk niet de grootste partij geworden. Dus ja, jouw loze stem werkt wel zeker mee aan de definitieve uitslag. Is dat duidelijker voor je, snap je dat?

      “Feit ?? Laat mij dan eens feitelijk zien wat je piratenpartij heeft weten te veranderen. Wat zijn wij als gewone burgers daar nou echt mee opgeschoten ? Ik ben echt benieuwd ! ”

      Ook hier verzin je er zelf wat omheen. Blijkbaar moet ik mn vorige commentaren herhalen om het duidelijk genoeg te maken voor je. Ik zal de commentaren combineren dan snap je het misschien. Het is een feit dat de Piratenpartij heeft aangetoond dat het mogelijk is om met een beejte doorzettingsvermogen zetels te winnen. In 2010 hadden ze 10.000 stemmers, 2 jaar later 30.000. Zij hadden ook na de teleurstellende uitslag van het eerste jaar met 1 of ander slap excuus de handdoek in de ring kunnen gooien, net als de SOPN.

      Je reactie over het mogen klagen is al helemaal lachwekkend. Echt geweldig om te zien hoe je jezelf probeert te verantwoorden. Is een Carrière als stand-up comedian niets voor jou?

      4 likes
     • Wat en verrassing dat jij niet stemt 🙂 en ondertussen maar klagen.. Heel typerend en herkenbaar. Je vergeet wel even dat jouw stem dus eigenlijk op Rutte is geweest. Dan had je beter op de PVDD of de ouderenpartij kunnen stemmen
      Ik vraag me af hoe jij nog kan leven zonder voortdurend over je schouder te kijken, vermoeiend lijkt me dat zeg, pfffffff misschien toch maar dat hutje op de hei doen??

      Quote: “En wat je piratenpartijtjes betreft, als die echt ooit iets in de pap te brokkelen krijgen of ze krijgen teveel aanhang dan zorgen ze wel voor één of ander schandaal of ze worden op een andere manier aan de kant geschoven. Pim Fortuyn was de laatste pain in the ass,waar ze geen raad mee wisten, we weten allemaal hoe dat is afgelopen”

      Je verzint ook elke weer wat nieuws als het rechtsom niet klopt wat je zegt, ga je linksom.. Eigenlijk ben je dus te bang om een partij te beginnen, bang dat je te veel steun krijgt van de bevolking en wordt omgelegd.. Was dat ook de reden dat de SOPN stopte? Een feit is, is dat de piratenpartij heeft aangetoond dat het mogelijk is als je maar doorzettingsvermogen hebt en daar scheelt het bij vele van de klagers aan. Ook bij de SOPN blijkbaar..

      3 likes
     • Nee @Roy mijn stem die er nooit is geweest en ook niet zal komen is nooit naar Mark Rutte gegaan, dat is weer één van die leugens waar ze de schapen mee richting stembus dirigeren. Een stem die er niet is gaat ook nergens heen, snap je ?

      En of ik minder recht zou hebben om te klagen dan iemand die wel is gaan stemmen klopt ook al niet. Het zijn juist de stemmers die hun recht op klachten middels hun stem hebben ingeleverd bij de bedriegers waar zij op stemden, mensen die jaar in jaar uit telkens weer bewezen hebben hun leugenachtige verkiezingsbeloftes volledig naast zich neer leggen en met jullie stem het mandaat hebben lekker te doen wat ze maar willen, want jullie hebben er immers op gestemd. dus ook hier draai je de werkelijkheid weer volledig om.

      Quote : Een feit is, is dat de piratenpartij heeft aangetoond dat het mogelijk is als je maar doorzettingsvermogen hebt.

      Feit ?? Laat mij dan eens feitelijk zien wat je piratenpartij heeft weten te veranderen. Wat zijn wij als gewone burgers daar nou echt mee opgeschoten ? Ik ben echt benieuwd !

      2 likes
  • Op zich heb je een punt.
   Eén ding echter: politiek heeft nog nooit voor verandering gezorgd.

   1 likes
 5. Het NOS journaal is qua berichtgeving net zo wazig als de achterhaalde standaard definitie beeldkwaliteit waarin ze uitzenden. Gelukkig hebben we meer dan genoeg alternatieven.

  25 likes
  • Welk NOS journaal ontvang jij dan? Hier is het gewoon HD hoor. Niet dat dat wenselijk is overigens. Hoe minder pixels op beeld, des te minder pixels partijdige info tonen 🙂

   2 likes
 6. Vinden al deze personen die zo afgeven op de Nederlandse berichtgeving, dat de Russische staats berichtgeving wel onpartijdig en eerlijk is?

  14 likes
  • Dat zullen zij vast vinden.
   Maar zoals heel vaak met (vage) meningen, zijn deze niet getoetst aan de realiteit.
   De boodschap moet zijn dat Nederland/EU/VS etc. niet deugt, voor die boodschap is het dus niet relevant of de Russische staatsmedia wel of niet transparant is.

   11 likes
   • De realiteit is dat rt wel de twee minuten liet zien dat Putin antwoorde en de NOS niet en het ook nog eens bracht als dat hij weigerde te antwoorden. Dat is wel aan de realiteit getoets…

    2 likes
 7. Als men zelf smoezen en excuses probeert te verzinnen om de corrupte escapades van de volksbedriegers van NOS-leugendienst probeert te vergoelijken is dat of getrol of hartverscheurend dom. We worden hier willens en wetens een oorlog ingerommeld door dat corrupte tiuig. Bovendien is Rutte bijna aan het bedelen of Nederland alsjeblieft toch mee mag doen in de strijd tegen ISIS. Een terroristische organisatie die door het westen op de been gebracht is om een wereldoorlog helpen te veroorzaken. Het is dan nog wachten op aanslagen in ons landje door extremistische nitwits die zich daar dan zeker toe geroepen voelen. Leugens leugens, leugens en bovendien heel gevaarlijke leugens. Als je je echte kwaadaardige vijanden niet ziet en herkend ben je ten dode opgeschreven, dan kunnen we het schudden. Het is (nog lang) niet allemaal pais en vree zolang kwaadwillende de macht in handen hebben, reken daar maar op!

  17 likes
  • Precies waar ik bang voor ben… als ik al die berichtgeving over de zogenaamde syriegangers hoor begint mij de angst te bekruipen dat ook in Nederland in de nabije toekomst er een false flag zal plaatsvinden… en bam heel Nederland is pro oorlog..

   2 likes
  • Het zijn vooral de doorzichtige leugens en op wie je ook stemt, op de SP na dan, alles draait uiteindelijk in het voordeel van Rutte en consorten. Mensen worden gewoon keihard voorgelogen. En dan dat gestigmatiseer wat echt nergens op gebaseerd is. Vinden ze leuk. Wat ook zo ongelofelijk dom is, is dat doelbewust uitdagen wat ze in de U.S. maar blijven doen. Is er geen ruzie dan maken zij het wel, en dat zuigen en sarren wat ze doen om maar vijanden te hebben. Als dit gedrag in je eigen buurt voorkomt, bijv. bij marokanen maar het kan net zo goed bij blanken zijn, dan noem je het onopvoedbare jong, ongeleide projectielen met een IQ van rondom 60 en potentieel crimineel. Maar daar lopen ze toch op af te geven! Terwijl ze zelf exact hetzelfde zijn! Niet te geloven gewoon! Haast een klucht. Ik blijf erbij dat het psychisch gestoorden zijn die de wereld regeren. Als je nooit in buitenaardsen geloofde ga je er nu spontaan in geloven, want het kan toch niet zo zijn dat dat uitschot, want meer is het niet, de wereld tot in lengte van dagen blijft leiden? Dat idee druist dwars tegen mijn gevoel in, ik weet het zeker dat dat geen stand meer houdt in het Aquarius tijdperk, ik heb er genoeg over gelezen en zie genoeg tekenen dat die oude kliek het gaan verliezen. Je snapt dat die enorme ego’s, emotioneel zwaar onderontwikkelden geen van allen tegen hun verlies kunnen maar daar zullen ze aan moeten werken. De zweverige softies van de geitenharensokkenbrigade heeft al hun hele leven met verlies moeten leven en nu is het hun beurt. We zijn wel goed maar niet gek en dat valt ze vies tegen.

   0 likes
 8. Dit is echt al jaren zo en ook bij de commerciële zenders.
  Vreemd dat deze selectie voor ons wordt gedaan, wij zijn toch democratisch ?
  Hahahaha, t is communistisch met een democratisch sausje overgoten. We mogen niks denken,
  niks beslissen, alleen ja en amen zeggen, dat is alles.
  En verder als we te mondig worden, gebeurt er gewoon een terroristische aanslag, dan zijn we weer voor maanden rustig.
  Kijk naar andere zenders; bij voorkeur GEEN engels -talige, dan kom je nog eens wat anders te zien en te horen.

  14 likes
 9. Zo zie je maar: zowel het bericht over de censuur als dit artikel, toont aan hoe men altijd uitgaat van de domheid van mensen. En weer moeten mensen door de modder kruipen

  7 likes
  • De autonome republiek Donetsk bestaat niet, dat is een dekmantel van Rusland om gebied in te lijven. Indien jij niet voor dom versleten wil worden geloof dan niet alles wat je op internet leest.

   2 likes
 10. Ook ik heb mijn beklag gedaan bij de NOS en kreeg precies dezelfde mail als antwoord terug. Blijkbaar hebben ze die mail als standaard antwoord.
  Schandalig vind ik het…

  9 likes
 11. Enigszins off topic, maar bekijk deze zeer verhelderende video over wat er gaande is in deze corrupte en compleet zieke wereld.

  The men behind Barack Obama part 1 and 2 (Webster Tarpley)

  https://www.youtube.com/watch?v=MouUJNG8f2k

  https://www.youtube.com/watch?v=e-KJCMWcoms

  (

  5 likes
  • Interessante filmpjes, goede en aannemelijke uitleg wat er speelt achter de schermen wat zo sluw en goed doordacht ten uitvoer gebracht wordt dat mij de koude rillingen over de rug lopen bij de gedachte dat de grote meerderheid van de mensheid dit nooit zal willen of kunnen doorzien. Het kwaad is oppermachtig en kan waarschijnlijk alleen met behulp van bovenmenselijke krachten en kennis bestreden worden.

   Als ik alleen al kijk hoe veel overredingskracht je nodig hebt om mensen in te laten zien dat de waarheid over Oekraïne, over Kiev, over de MH17-ramp overduidelijk totaal verdraaid en gelogen is dan stuit je keer op keer op een muur van verzet, een panische angst om de waarheid onder ogen te zien, pure angst te moeten erkennen dat we ons ons hele leven al voor hebben laten liegen. Mensen gaan klaarblijkelijk liever ten onder met hun illusie nog steeds omarmd dan met nuchter verstand het tij proberen te keren, weerstand bieden aan het ultieme kwaad. Het is te groot, te overweldigend, te goed gecamoufleerd en te slim gespeeld.

   3 likes
 12. Als ik de lijn in de reportage naast dit korte interview plaats dan heeft de journalist – het hier – nog niet over de schuldige gehad d.w.z. de ramp en betrokkenheid aangaande het neerhalen van het vliegtuig . Ik denk dat de mensen die het korte programma en live interview voorbereidden dat wel zo hadden begrepen, dit is simpelweg een misverstand geweest naar ik vermoed , we hoeven hier verder niets kwaads achter te zoeken .

  Het verhaal dat Timmermans hield , niets over een nationaliteit of groepering in het bijzonder verteld, ik zie daarom in beide gevallen aldus, geen moedwillig geval van anti Russische propaganda .

  Ik hoop wel dat met name hier op deze site de oogkleppen eens snel af zullen vallen om niet met de gevoelens en sentimenten, in het voordeel van de één of andere persoon, mee te lopen . Het concept eerlijkheid is in een conflict vaak het eerste slachtoffer , om het doel te bereiken en de macht te behouden .

  Volgens mij is het voor een oprecht persoon allang duidelijk dat we moeten ophouden elkaar als vijanden te blijven zien . Omdat door zo te leven een koppige keuze is en altijd zal zijn, want het geeft geen gehoor aan de waarheid alook afstemming van de bron waaruit wij bestonden namelijk tenminste die eeuwig lange Vrede . daaruit voorgekomen weten we dat we één bezieling hebben en dit is om van deze vrede te genieten , te vieren . Eén Ziel die geschapen werd door de Maker horen wij te vereren . Aldus is alle weerstand om een goedkope regeer situatie op een speciale manier naar jouw gemoed toe te trekken, blijft boven alles hartverscheurend dom .

  5 likes
  • Naar alle waarschijnlijkheid zijn wij daar nog niet aan toe. Of…… is het hopen op iets wat nooit komt, want net zo min als er bewijs is dat er een hogere sturende macht is, is er bewijs dat er buitenaardsen zijn of dat ons een eeuwig leven beschoren is. Je moet het allemaal GELOVEN !
   En dat is iets waar ik , na al die leugens die ons al voorgeschoteld zijn , grote moeite mee heb. En misschien wel velen met mij.

   0 likes
 13. Duizend maal dank NOS.
  Dit kan ik goed gebruiken als handige tool om mijn kameraden uit te leggen dat NOS pure Staatspropaganda is.

  8 likes
 14. De commercieelen hebben het uitgevonden om mensen op het verkeerde been te zetten, ze zijn er speciaal voor opgericht om de mensheid dom en arm te houden. Dat stigmatiseert zo lekker. En bakken met geld dat van ons afgejat is lopen ze patserig te laten zien wat ze wel niet hebben/gepresteerd hebben, de onbenullen. Zelf ook helemaal gehersenspoeld met peptalk aan de andere kant van de plas om maar aalglad en leugenachtig te zijn, dat is een deugd werd ze kennelijk verteld. De gehersenspoelde hersenspoelers zijn bedoeld om mensen in een lage frequentie te houden. Bij de publieken hadden ze heel lang een publieke taak en leerzame programma’s, nog wel maar het wordt heel langzaam minder want nu hebben de commercieele jongens daar sinds een poosje ook hun klauwen ingezet met hun leugens en verdraaiingen, om je maar op het verkeerde been te zetten. Hoewel ze nog lang niet zo stompzinnig en dom als de commercieelen zijn, want nogmaals, die zijn daar speciaal voor opgericht om ons dom en in een versufte staat te houden, zijn ze wel alvast van plan om de hele publieke omroep maar af te schaffen. Wat heb je aan slimme mensen die niet afgestompt zijn? Helemaal niets toch? Al 30 jaar stompen ze de mensheid af en liegen heel de boel bij elkaar om maar spectaculaire tv te laten zien maar nog even, het zakt vanzelf als een kaartenhuis in elkaar.

  7 likes
 15. Lades and gentlemen, is all about the petrodollar. Geen idee? Google.

  5 likes
 16. De officiële media is afhankelijk van subsidies dus direct beïnvloedbaar al jaren schrijft de overheid voor wat er wel of niet mag worden gepubliceerd soms met hilarische uitkomsten.
  De diverse departementen stemmen de richtlijnen van Den Haag nauwelijks op elkaar af zo ontstaat er een censuur welke hilarische feiten martiaal oplevert voor de oplettende burger.

  De zogenaamde onafhankelijke media zoals NU.nl wordt ook bevoorrecht hoe dat weet ik niet, maar je kan zien aan de berichtgeving en aan de respondenten dat het moderator regiem daar een heel eigen weg volgt wars van democratie en vrije meningsuiting, overigen vind ik het woord democratie inmiddels vulgair geworden omreden onze corrupte overheid democratisch zou zijn.

  Het wordt gevaarlijk in Nederland er een eigen mening op na te houden, censuur wordt nu openlijk toegepast door onze overheid dat hebben we nu kunnen vernemen via de machtsgeile Wouter Bos.

  Ook al draaien zij dit terug men heeft laten zien hoe zij in werkelijkheid zijn en wat zij voorstaan, kan mij niet voorstellen dat zij hun stemmen via het stemvee eerlijk hebben verkregen het neigt sterk naar de vroegere NSDAP.

  4 likes
 17. Wanneer de bevolking nu niet massaal gaat protesteren tegen de rol die Nederland speelt als leidend onderzoeksland naar de ramp met vlucht MH17 dan zijn wij inderdaad wat zij denken wat we zijn.
  Domme gedresseerde kuddedieren die langs de kant apathisch blijven afwachten totdat “het onderzoek” is afgerond.

  Afgelopen week kwam het voorlopige rapport uit van de Onderzoeksraad Voor Veiligheid (OVV) aangaande de ramp met vlucht MH17. Een nietszeggend dokument waarmee Nederland als leidend onderzoeksland volkomen in z’n hemd staat.

  3 likes
 18. kijken jullie daar nog van op tegenwoordig hang de hele journalistiek van leugens aanelkaar denk maar niet dat er ergens niet gelogen wordt alles wordt opgehyped met als doel meer meer sensatie aan hun onderwerpen toetevoegen en meer sensatie betekent ook meer aandacht alles draait om geld geld geld geld

  3 likes
 19. We worden belazerd door de politiek en de media, echt waar ?!?!
  Zijn er dan nog mensen, die vertrouwen hebben in deze regering, en de media ?
  Dit is helaas geen nieuws, iedereen weet toch al (een paar dromers daargelaten), dat we door de hele kliek gemanipuleerd worden ?
  Deze overheid maakt er een verschrikkelijke rotzooi van, waar wij straks de rekening van krijgen.
  Hoe lang gaan we dit nog accepteren ?

  3 likes
 20. Er zijn wel degelijk spullen uit de wrakstukken van MH17 gestolen.
  Nee de russen hebben gelukkig allemaal een goed geweten en hebben dat vliegtuig echt niet neergehaald pfffffffffff!!!!!!!

  3 likes
 21. De NOS maakt zich medeplichtig aan de MH17 doofpot.

  3 likes
 22. Ik lees regelmatig de Telegraaf en ook hier rammelt de waarheid aan alle kanten.

  2 likes
 23. Misschien is het de moeite waard te luisteren naar het volgende interview om een wat duidelijker beeld te krijgen over de situatie met MH17. Start op 54 min. als je niet het hele interview op YouTube wilt horen.
  Project Camelo – Simon Parkes: The measure of a man.
  Luister aandachtig en vorm dan je conclusie.
  Eerlijk gezegd denk ik dat het de bedoeling was om het vliegtuig met het besmette bloed NIET boven een grote Russische stad te laten ontploffen, maar boven Iran (teheran?)

  2 likes
 24. Snap niet dat iedereen nu pas zoiets heeft van Oeww ze liegen dit gebeurd al eeuwen..denk je dat de geschiedenis klopt die We op school krijgen;)dit Is niet echt nieuws!!

  1 likes
 25. Het belangrijkste aan nieuws is dat je altijd open-minded blijft en elk nieuwsartikel en fragment kritisch beoordeeld. Dat geldt voor de NOS maar dat geldt ook voor NineForNews. Als je moeite hebt met zelf een beeld vormen van nieuws, haal je nieuws dan in ieder geval bij verschillende bronnen weg. En dan bedoel ik natuurlijk niet de Telegraaf + Metro + nu.nl want dat is natuurlijk één pot nat.

  1 likes
 26. Dat de NOS en haar nieuwslezers niet objectief nieuws verslaan, was mij heel veel jaren terug al gebleken. Reden voor mij om veel vaker naar t Belgische nieuws te kijken, of CNN etc.

  Ongeacht wat de gevoelens en ideeën zijn in de maatschappij, moet nieuws objectief en ongekleurd gebracht worden. Zodat de kijker/luisteraar zelf een mening kan vormen op basis van de aangereikte informatie. De NOS is zo gekleurd als t maar kan en dat geldt ook voor veel ANP-nieuws; wat vrijwel alle NLse kranten klakkeloos overnemen. Het is daarom goed om iets verder te kijken dan wat je in de Hollandse media wordt verteld.

  Mijn eigen mening: Poetin is geen monster, maar zeker ook geen lieverdje. Hij lijkt mij heel goed gebruik te maken van de wetenschap dat niemand een mogelijke oorlog met Rusland wil forceren. Dat geeft hem veel ‘speelruimte’ in de Oekraine.

  1 likes
 27. Oekraïene kwam meteen ná de ramp met foto’s van eerder “geleverde afweerraketten afkomstig van Rusland”. Als dat waar is ,hadden ze dus kunnen waarschuwen en dan was de ramp voorkomen. Dit kwam ze kennelijk beter uit.

  1 likes
 28. Met al die kernwapens mogen we ons zelfvernietigend vermogen niet onderschatten.

  0 likes
 29. Wanneer Poetin een scheet laat ruiken de meeste lezers hier roosjes 🙂

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS manipuleert weer eens beelden. Deze keer moet China het ontgelden

In september 2014 zond het NOS Journaal ...

friesland

Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’

Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben ...