Homepagina » Buitenland » “Alleen pedofielen en verkrachters mogen hoge functies bekleden omdat zij makkelijk te chanteren zijn”
"Alleen pedofielen en verkrachters mogen hoge functies bekleden omdat zij makkelijk te chanteren zijn"

“Alleen pedofielen en verkrachters mogen hoge functies bekleden omdat zij makkelijk te chanteren zijn”

Ze werd door de gerenommeerde American Civil Liberties Union (ACLU) omschreven als ‘de persoon die het meest de mond werd gesnoerd in de geschiedenis van de Verenigde Staten’.

Daarnaast onthulde ze dat vliegtuigen van de NAVO regelmatig heroïne verscheepten van Afghanistan naar België.

Nu beweert FBI-klokkenluider Sibel Edmonds dat hoge functies worden bekleed door pedofielen omdat zij makkelijk zijn te chanteren.

Veroordeelde crimineel

Ze ontmaskerde Dennis Hastert, voormalig spreker van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, als een pedofiel.

Daarnaast onthulde ze dat de echtgenoot van het Amerikaanse congreslid Jan Schakowsky, Robert Creamer, een pedofiel is.

“Hij is een veroordeelde crimineel, een oplichter en betrokken geweest bij witwassen,” zei Edmonds over Creamer.

Lijken in de kast

Schakowsky raakte verzeild in affaires met buitenlandse spionnen, die door de Amerikaanse overheid werden gebruikt om haar te chanteren, aldus de klokkenluider.

Datzelfde geldt volgens haar voor Hastert en tientallen andere politici.

Ze vertelt dat een collega van haar, een andere FBI-klokkenluider, tussen 1993 en 1997 belast was met het controleren van de achtergrond van toekomstige federale rechters.

Die collega ontdekte volgens haar dat de mensen die de meeste lijken in de kast hadden, werden benoemd tot rechter.

Diepe staat

“De regering Clinton, de FBI en het ministerie van Justitie wilden mensen niet tot federaal rechter benoemen tenzij ze genoeg lijken in de kast hadden,” zei Edmonds.

“Het moesten dus verkrachters, pedofielen en verachtelijke figuren zijn,” voegde ze toe. Zodoende konden ze door de diepe staat eenvoudig worden gechanteerd.

Corrupte systeem

Die diepe staat wil er op deze manier voor zorgen dat alleen chantabele kandidaten hoge functies kunnen bekleden.

Als je niets te verbergen hebt is de kans heel groot dat je de functie niet zult krijgen, legde ze uit. “Ze kunnen dan geen druk op je uitoefenen.”

“En zo werkt het corrupte systeem,” klinkt het. “De mensen die onze wetten maken zijn criminelen.”

[Newsbud]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • AvS schreef:

  Logisch dat de politiek vol zit met leugenaars en bedriegers!

 • Lehcim schreef:

  We hebben het hier over PizzaGate, het meest besproken onderwerp op Twitter, Facebook, Google, Reddit en Voat.co

  Pizzagate, wie erover Twittert en veel volgers heeft wordt binnen enkelen minuten geblokkeerd.
  https://twitter.com/account/suspended

  Gisteren avond twitterde deze Spanjaard met meer dan 1 miljoen volgers een video link over Pizzagate: https://twitter.com/eldiariodedross ; de link is verwijderd door de Twitter redactie.

  De NWO probeert de brand te blussen maar onder de grond breidt het vuur zich snel uit en kan zelfs tot in Nederland leiden tot grote onrust.

 • exegese schreef:

  Macht corrumpeert altijd. Het is dus het allerhandigst als je de macht bouwt op een fundering van corruptie en smerigheid. Het één kan niet zonder het andere dus kun je er maar beter van meet af aan mee beginnen. In Nederland is het niet anders. Demmink is ook benoemd tot s.g. van Justitie omdat gelijk duidelijk was dat hij niet deugde, ook wist hij van de evenzo smerige praktijken van ons Koningshuis vervolgens heeft hij op alle belangrijke posities ook mensen benoemd uit het zelfde circuit. En zo is het OM, de rechterlijke macht en de politiek verworden tot één machtsblok gebouwd op pedofilie, corruptie en chantabilitiet. Laat daar nou eindelijk eens verandering in komen aub en stem niet meer op dat verdorven gajes ! Schop ze de laan uit door ze simpel weg te negeren en geen macht meer te geven. We hebben er al die jaren in onze onwetendheid vrijwillig aan meegewerkt. Nu weten we beter hoop ik.

  • Gladiator schreef:

   Mooi geschreven…………helemaal mee eens……..maar zoals altijd in de laatste alinea van uw betoog schrijft u citaat “schop ze de laan uit enz”

   Wie moet ze volgens u de laan uit schoppen???
   Ik wil het doen, ik doe het met overtuiging EN plezier……maar ik doe het niet ALLÉÉN.

   Ik weet als geen ander wat er mis is in dit schitterende land en ik weet ook wie er de laan uitgeschopt moet worden maar ik heb niet voor niets al enkele maanden op geen enkel forum meer gereageerd!!!
   Waarom…..??
   Om al het geschreeuw vanachter het godverdomde toetsenbord en wil je dan iets organiseren dan is het ineens erg stil en……nou ja….laat maar…..u begrijpt hoogstwaarschijnlijk wel waar ik naartoe wil.

   En beste exegese….mijn excuus dat ik toevallig u hier aanschrijf annex antwoord echter het water staat eenieder tot aan de wenkbrauwen (stadium lippen reeds gedurende lange tijd gepasseerd) en nog is er uitsluitend geschreeuw vanachter het veilige pctje en wordt er geopperd dat ZE de laan moeten worden uitgeschopt en wat dies al niet meer zei. Maar ik garandeer u…….NIEMAND gaat dit voor U doen…..nu niet…..dan niet en nooit niet……dus als u gereed staat met een heeeeeele grote groep symphatisanten die ook nog eens bereid zijn om dingen te doen welke ervoor zorgen dat er echt iets gaat gebeuren EN ook doorzetters zijn en de hooivorken bij de hand hebben………….dan maak me maar wakker. Het kan zo geregeld zijn als het aan mij ligt. En ik geef bij voorbaat de garantie dat IK zal doorzetten.

   W.g.

   Gladiator

   • frans schreef:

    gladiator.
    De hooivorken worden jou afgepakt en jij opgepakt.
    het enige wat je kan doen is, mensen wakker schudden om je heen.
    Doe ik ook, weliswaar zie je niet meteen effect, maar mensen gaan toch nadenken!
    Natuurlijk wordt je voor gek verklaart. Maar dat is winst in je eenzaamheid.
    En dan natuurlijk is het zo dat er op geen van de politieke partijen moet worden gestemd. Want alle partijen ondersteunen oorlogsgeweld, wapenaankoop, etc.
    Zij vertonen onverklaarbaar gedrag! En hebben waarschijnlijk contact met de duistere kant, die je elite kan noemen.

   • exegese schreef:

    Beste @Gladiator, het lijfelijk op de barricades springen is in het verleden ook genoeg geprobeerd. Zelf nam ik onlangs nog deel aan de protestmars door Amsterdam tegen TTIP, CETA en TISA. We haalden het achtuur journaal en al wat ze lieten zien is een interviewtje met zo.n yuppieverkoper in de pc hooftstraat die dacht te weten dat wij zelf geen van allen wisten waarom we daar úberhaupt liepen. Dat soort zaken zijn ze perfect op voorbereid, het liefst zouden ze een agressieve volksopstand tegemoet zien die ze bloedig neer kunnen slaan en vervolgens onze vrijheden en rechten volledig afnemen. De enige werkzame manier is er een die vreedzaam en geweldloos kan plaatsvinden en dat is hun de macht afnemen die we hen al sinds jaar en dag vrijwillig in handen geven door op hen te stemmen. Doen we dat niet meer zal niemand meer kunnen zeggen dat we hen het mandaat gegeven hebben om ons vervolgens wegens noodgedwongen concessies vanwege het systeem van ons politieke stelsel verder richting afgrond te duwen. Niet meer stemmen dus met z’n allen voor het creëren van een machtsvacuum wat vervolgens opgevuld moet worden met alleen maar mensen die bewezen hebben te deugen en door het volk verkozen, zonder inmenging van het ozo verdorven old boys network van weleer. Voor suggesties om een idee te krijgen hoe, kijk op herstelderepubliek.nl Niet meer meewerken is de enige werkzame remedie die ons rest. Ze hebben immers onze medewerking (en ons geld) nodig voor hun satanische spelletjes. Anders valt alles voor hen in duigen. Zo simpel is het, alleen het moet doorsijpelen naar de grote massa. Geeft het door zou ik zeggen.

   • Lucie schreef:

    Het enige dat helpt……
    Stem niet meer op al die partijen die hieraan meewerken.
    En dan blijft er maar één partij over.
    De PVV

    • exegese schreef:

     Beste @lucie,
     Het is een illusie dat Wilders het verschil zal gaan maken. Wilders speelt het spelletje op sluwe wijze mee. Ook hij is dienaar van de Khazaren (net als Trump) Hij dient hetzelfde doel om de stemmen van de ontevredenen af te vangen en onschadelijk te maken door heel veel te schreeuwen en niets te doen. Hij heeft dat in het verleden bewezen door alle wetsvoorstellen die indruisten tegen al zijn beloften klakkeloos te ondertekenen toen hij meeregeerde in een zogeheten gedoogkabinet.
     Geloof me al wat in Den Haag in het pluche mag blijven plakken gehoorzaamt de elite achter de schermen feilloos. Als we verandering willen moeten ze ALLEMAAL verdwijnen, en als allereerste ons Koningshuis, dat is onmiskenbaar de wortel van het kwaad.

    • Havana schreef:

     @ Lucie : Blijkbaar bent u geen haar beter dan de Elite , alsof de PVV een liefdevolle partij is….. Het is de bedoeling dat wij als mens zien te evolueren en al het gene wat kwaad berokkend elimineren , eenmaal we dit doorhebben zullen zelfs de mainstream media geen vat meer hebben op ons. Maar er is zo te zien nog een hele hele lange weg te gaan.

   • Erick van Dijk schreef:

    Hey Gladiator,
    Heb gedaan wat je suggereerde, kreeg eerst geen antwoord. Vandaag nog eens direct gemaild, kreeg als antwoord dat ze onder geen enkele omstandigheid ook e-mailadressen doorgeven, dus; [email protected]

    Ciao!
    Erick

  • Marc schreef:

   Af en toe lees je hier links en rechts over. Toch blijft dit schokkend om over te lezen.

   Het lijkt er steeds meer op, dat we door een groep psychopatische puppet-masters worden geregeerd. Noem daar ook nog de club Bohemian Grove bij; En ‘t lijkt echt ‘t perfecte film-script over een satanistische samenzwering…!

 • Maarten schreef:

  Ik geloof het nog ook. Verdomd aannemelijk verhaal waar ik eens over door moet denken.

 • J. Hofmans schreef:

  Past u op beste mevrouw? Uw leven is niet zo zeker meer, vroeg of laat heeft u koorts of wordt u aangereden door een auto.

 • wolfje schreef:

  nah, hoe was het ook weer? ze dronken een glas en deden een plas …

 • Jaya schreef:

  Men behoort zich naar het LICHT te begeven ipv. al dit soort misdaden te plegen.

 • Delo schreef:

  Black Magic Beatricks

  Huis van Oranje schaakmat gezet
  Former Queen Beatrix Netherlands is on the Trail Attempting Thievery Once Again
  https://www.youtube.com/watch?v=qGEwckS_7tQ
  The old witch now is attempting to deceive President Jokowi and the Nation of Indonesia – with what Beatrix and her circus are calling a “Debt Repayment”.

  Lees meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-urgent-warning-of-planned-trump-assassination-attempt-former-bilderberg-head-bygone-dutch-queen-beatrix-is-out-to-steal-again/

 • Sergio schreef:

  Het lijkt me een heel logisch en aannemelijk verhaal. In het (recente) verleden zijn er gevallen waarover deze dame het heeft bekend geworden. Maar, en die vraag is al hier boven gesteld, wat doen we (het gewone volk), eraan? Sprekende vanuit mezelf: niets. Niet door gebrek aan lef, maar puur omdat we binnen dit systeem van zulke lui (de bestuurlijke/financiële elite) afhankelijk zijn. Ik ben zelf rijksambtenaar, heb 3 kinderen, hypotheek e.a. schulden af te lossen. Moet wel blijven werken voor/met deze zooi.

 • Erick van Dijk schreef:

  Hey Gladiator, las gisteren je stukje, krijg het niet uit mijn hoofd. Misschien moeten we eens praten. Hoe kom ik in contact? Met een beetje fantasie heb je mijn e-mailadres.

  • Gladiator schreef:

   U kunt refereren naar deze reactie bij de webmaster van deze site en aan hem vragen om mijn e-mailadres aan u door te sturen. Hij weet wel of u oké bent neem ik aan. Bij deze mijn toestemming!!!
   Daarna mag de webmaster deze reactie wissen daar deze natuurlijk of-topic is.

   Avé,

   Gladiator

 • War on Error schreef:

  Niet alleen omwille van de chantabelheid.
  Dit spel wordt al sinds de Russische ‘Revolutie’ globaal gespeeld.
  Zelfde touwtjestrekkers. Heel slimme aanpak.
  Kritiek op de perversiteiten taboe verklaren. LGBT is praktisch niet te kritiseren; politieke zelfmoord.
  Tevens wordt dit spel benut om Stasi praktijken in te voeren de democratie verder te veranderen in de beoogde collectivistische slavenkolonie. Google, Facebook, en Twitter werken al mee aan de censuur tegen de zgn. ‘hate speach’. Het is natuurlijk de omgekeerde wereld. De omvolking van de EU – de vermenging van rassen = nu eenmaal rassenleer. Haat dus tegen de bestaande bevolkingssamenstelling.
  Lekker handig, de mensen, bureaucraten, en politici allemaal monddood te maken.
  Orwell pleitte hier niet voor; zijn boek was bedoeld als waarschuwing – het zover niet te laten komen!

  De Pavlov reactie wordt natuurlijk al voorzien. Zo’n Lucie hierboven; die recht in de armen loopt van n.b. de geblondeerde roerganger. . . . .
  Als mensen zo blind en dom zijn; ze ezels noemen, is een belediging voor – ezels.

  Trump, Sarah Palin, Wilders, Boris Johnson, Theresa May, Merkel, Hollande, Sarkozy, Timmermans, Pegida, Poroshenko – alle Bilderbergpartijen in de EU – allemaal werken ze voor dezelfde stalmeesters.
  Simpele oplossingen zijn derhalve altijd leugens.
  Alleen vastberadenheid en eendrachtigheid zal de UNSSR die om ons heen wordt opgetrokken nog kunnen afwenden.
  leestips; de verzwegen geschiedenis – u kunt wel raden waarom:

  5. The notorious “Sunrise Conference” in Washington.
  The record of this sinister planning was suppressed. (In 1938 the enemy got our Senate Military Affairs Committee to hold a similar conference. Senator Bridges said in the NEW YORK HERALD TRIBUNE, March 2, 1939,
  “If the American people ever learned what was said there Q the nation would be shocked and stunned.” DEMOCRACY AND WORLD DOMINION, p. 312.

  6. President Woodrow Wilson was re-elected on the slogan “He kept us out of war.” (At the same time, he and his foreign advisers were secretly taking steps to involve us in this unnecessary war.)

  1917
  1. The Bolshevist Revolution was not, as it is called, a revolution, but actually an invasion.
  DEMOCRACY AND WORLD DOMINION, p. 210.
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/zionisms_master_plan.htm

  Waarom aumo Rutte nooit serieus doet over belangrijke zaken, de Kamer altijd vals informeert, zinvolle discussies weg hinnikt, en door het lint gaat als de burger kiest wat zijn script doorkruist (referendum):
  http://www.texemarrs.com/082014/serpent_people_return.htm

  Waarom de Kamer nu – nu ons land van alle kanten wordt aangevallen door de globalisten – niet meteen het einde jaars reces heeft geschrapt:
  (met Kerst gaan ze het doen; de EU-landen van het laatste beetje soevereiniteit ontdoen – zoals in de VS al sinds de fascistische coup – aka ‘burgeroorlog’):
  http://www.counterpunch.org/2016/11/30/lenin-comes-to-the-white-house/

  George Soros and Top Democrats are Plotting Government Overthrow
  On Trumps Inauguration Day plot its strategy for upcoming elections, and map out a game plan to battle Trump during his first 100 days in office. https://therealstrategy.com/soros-gathering-democrats-d-c-plot-trump-resistance/

  In de EU heeft Soros ook z’n uitgebreide netwerk ‘bruikbare idioten’, in zijn vele ‘Open Society’ nep-ngo’s, en – niet vergeten – de talloze naar de EU overgevaren en gevlogen IS strijders.
  En de ‘revolutie managers’ die hij tussen de nep-vluchtelingen over de AZC verspreid heeft, daar waar ‘het moet gebeuren’. En wij gooien onze belastingen er nog achteraan ook. Ezels, niet dan?
  En nog niet 1 Kamervraag.

  Onze verkiezingen zullen net zo’n bedrog worden, als niet nú
  – effectief de eenzijdige beeldvorming door de media wordt vervolgd.
  – Bilderberg politici worden geroyeerd.
  – en ‘Electioneering’ (o.a. de diarree van peilingen) vanaf 5 weken voor de stemming wordt verboden.
  Over die zaken zou de komende maand de Kamer voortdurend openbaar moeten discussiëren – tot het goed geregeld is.

  http://www.counterpunch.org/2016/11/30/lenin-comes-to-the-white-house/

  http://www.texemarrs.com/082014/serpent_people_return.htm

 • Rose schreef:

  Ik weet niet of er nog veel mensen dit artikel lezen maar ik wil toch nog even doorverwijzen naar onderstaande site. Het is te gruwelijk voor woorden en als je het helemaal leest en ziet wie er allemaal bij betrokken zijn dan weet je dat je niét moet gaan stemmen op die vieze pedofiele moordenaars .

  http://capoditutticapi007.blogspot.com/?m=1

  Het werd in 2005 al aan de Telegraaf overhandigd maar die vonden het te gruwelijk om het te publiceren.

  Ik was dagen kapot na het allemaal gelezen te hebben. Ons land wordt geregeerd door een gewelddadig Crime Syndicaat.

  • exegese schreef:

   Klopt helemaal @Rose. Ik ken de verhalen uit en te na van jaren geleden. Alles wordt uiteraard met klem ontkend en afgedaan als verzinsels van complotgekkies. Voor mij staat echter in ieder geval als een paal boven water dat de top van de onderwereld tot de laatste vezel verweven is met hen die zich zelf boven ons stelden. De smerigheid is te erg voor woorden en loopt door naar ons Koningshuis als startpunt van al die misselijkmakende acties van dit zieke en gewetenloze tuig. Het ronde huis te Nunspeet was bijvoorbeeld een plek waar zich zaken afspeelden wat ieders voorstellingsvermogen te boven gaat. Er zijn boeken over volgeschreven, maar toch blijft men ontkennen.

 • […] “Alleen pedofielen en verkrachters mogen hoge functies bekleden omdat zij makkelijk te chanter… […]

 • x

  Check Also

  clinton

  Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

  Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >