BuitenlandCorona

Alle bewoners van 2 flatgebouwen moeten in quarantaine vanwege 1 coronageval

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bewoners van twee flatgebouwen in het westen van Duitsland moeten binnenblijven omdat een vrouw die in één van de gebouwen woont positief is getest op de Indiase coronavariant.

Zondag zijn 189 bewoners van de flats in Velbert in de buurt van Düsseldorf in quarantaine geplaatst, zo liet Marcus Kowalczyk, het hoofd van het regionale gezondheidsministerie, weten aan persbureau DPA. Tot dusver zijn zo’n 20 mensen die in de gebouwen wonen positief getest.

Alle bewoners werden op zondag en maandag getest op corona. Bij één van de bewoners werd de variant B.1.617 geconstateerd. Die dook in oktober voor het eerst op in India en experts menen dat hij 50 procent besmettelijker is dan de Britse variant.

Rode Kruis brengt eten rond

Het is niet duidelijk hoelang de bewoners in quarantaine moeten blijven. Het Rode Kruis deelt voedsel en andere essentiële benodigdheden uit aan de mensen die in quarantaine zitten.

Het aandeel van de Indiase mutant neemt langzaam toe, zei het Robert Koch-instituut, het Duitse RIVM. Twee procent van alle gevallen in Duitsland betreft B.1.617. Er zijn in totaal 90 gevallen gemeld.

[Infowars via RT]

4.2 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emphyrio
Emphyrio
1 jaar geleden

Ooo neeee! De india variant! Help, we zijn verloren! Wat een bull stront, wanneer is de paniek zaaierij afgelopen. De experts denken nog veel besmettelijker dan alle varianten bijelkaar. Laat me niet lachen joh…

Annette
Annette
1 jaar geleden

Indiase variant???? Die sukkels zijn nog niet eens in staat geweest om het zogenaamde oorspronkelijke “virus” te isoleren. En dan nu wauwelen om een Engelse, Zuid-Afrikaanse en weet ik veel wat nog meer varianten te benoemen. En dan mooie namen eraan geven: B.1.617. Het zal wel.
En dan is iemand positief getest. Met een test die heel veel fout positieve meldingen geeft.
Het lijkt mij meer op treiteren. En laten zien hoe gemakkelijk het is om 189 bewoners zó uit hun huis te halen. Het zou zomaar kunnen dat van al die bewoners er al de nodigen dat “virus” hebben gehad en hier dus verder niet gevoelig voor zijn.
Dit is weer het zoveelste bewijs, dat “de overheid” laat zien hoe zij mensen in de houdgreep kunnen nemen.

Underground
Underground
1 jaar geleden

Totaal de weg kwijt zijn ze…
Het houd niet op, niet vanzelf.
Ze verzinnen elke dag wel weer wat nieuws.
Een Duitse rat in het nauw maakt rare sprongen… Wat een zootje wereldwijd.

Jack
Jack
1 jaar geleden

1617=33??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x