Bewustzijn

Hoe je de kracht van verwachting kunt gebruiken voor manifestatie

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wist je dat je met de kracht van verwachting harde, fysiek bewijsbare dingen kunt manifesteren? Hier is een waar gebeurd verhaal.

Een paar jaar geleden kreeg een therapeut een ongeluk. Hij sprong na een partijtje tennis over het net en bleef met zijn voet in het net hangen. Met een enorme smak kwam hij op het harde gravel terecht. Hij dacht dat hij zijn enkel gebroken had en kermde van de pijn. En dus werd hij snel naar de eerste hulp gebracht in het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Daar aangekomen was hij was niet de enige. Het was erg druk en een assistente zei dat het een wel paar uur kon duren. Pfff. Terwijl hij daar lag te wachten met enorme pijn, werd er een jongetje van een jaar of acht door zijn moeder binnengebracht. Het kind gilde van de pijn. De moeder vertelde de assistente dat hij een ongeluk had gehad tijdens een voetbalwedstrijd.

De schoen en sok van zijn zere voet was al uit en iedereen kon duidelijk de enorme zwelling zien. Het deed al pijn als je er alleen maar naar keek, vertelde de therapeut.

En ineens, vanuit het niets, was er een dokter met een Indiaans uiterlijk. Hij had lang, zwart steil haar. Geen idee waar hij vandaan gekomen was, want iedereen lette op het jongetje. Deze dokter liep op het jongetje af en staarde hem recht aan. Toen vroeg hij wat er gebeurd was.

Magische pil

Ineens stoptje het jongetje met huilen. De dokter zei dat hij hem een magische pil zou geven. Iedereen keek vol verwachting naar deze, beetje vreemde, dokter. Toen zei hij dat deze magische pil hem zou ontspannen en dat de pijn weg zou gaan. Hij keek het jongetje nog steeds strak aan en vroeg: “wil je dat?”

Het jongetje knikte en keek verbaasd. Net als de andere mensen in de wachtkamer. Maar omdat het jongetje was gestopt met huilen, glimlachten de meeste andere mensen een beetje. De therapeut ook. Ze vonden het op de een of andere manier aandoenlijk.

“Blijf hier”, zei de Indiaans uitziende dokter. “Ik ga nu dit magische pilletje voor je halen. Het ligt in een speciale kast”.

Het jongetje keek verwachtigsvol en kon niet wachten op deze magische pil. De dokter verdween en pas na een paar minuten kwam hij terug. Hij had een snoepje bij zich. De dokter keek zeer serieus en zei dat dit een speciaal snoepje is met een magisch medicijn.

“Ben je er klaar voor om dit magische medicijn op te eten?”, vroeg de dokter. Hij vroeg het nogmaals en zei dat het jongetje heel duidelijk ja moest knikken. En dus deed het jongetje dat. Hij kreeg het snoepje en vlak voordat hij het in zijn mond stopte, hield de dokter hem even tegen.

“Dit duurt ongeveer twee minuten totdat het werkt”, zei hij.

Het jongetje at het snoepje op en de dokter verdween net zo snel als hij was gekomen. Het jongetje ontspande en keek op de klok.

En ineens zei hij dat hij al voelde dat het begon te werken, want, zo zei hij tegen zijn moeder, “de pijn wordt minder en mijn voet voelt een beetje verdoofd”. Hij was blij en opgelucht en begon stripboekjes te lezen.

Het duurde nog zeker anderhalf uur totdat een andere assistente bij het jongetje kwam kijken. En tot ieders verbazing was de zwelling in de tussentijd enorm afgenomen. Er was bijna niks meer van te zien en de pijn was ook helemaal weg!

En dat was het moment dat de therapeut zich de kracht van het placebo-effect herinnerde. Iedereen had gezien wat dit effect kon doen.

Hoe kan dit?

De placebo-reactie is een proces waarbij zieke mensen genezen door de kracht van verwachting.

Verwachting is een zeer bijzonder, mentaal fenomeen met fysieke gevolgen. Het wordt nog lang niet goed begrepen. Zuivere verwachting (dus zonder enige vorm van twijfel) kan een snoepje het effect geven van een zwaar verdovingsmiddel.

Placebo’s worden gebruikt, zonder dat patiënten het weten. Anders werkt het niet. Wist je dat maar liefst 33% van alle anti-depressiva die voorgeschreven worden, placebo’s zijn?

Net echt

In een placebo zit GEEN werkzame stof. Maar de verpakking heeft een medisch klinkende medicijnnaam. De bijsluiter vertelt welke werkzame stof erin zit en wat de bijwerkingen kunnen zijn.

Het is allemaal net echt. Alleen is het bij een placebo nep. Het verhaal in de bijsluiter is nep. De pil zelf is nep. De bijwerkingen zijn nep. Alles is nep, maar het ziet er super echt uit.

De patiënt krijgt het voorgeschreven en gaat met het recept naar de apotheek. Het medicijn wordt meegegeven en enkele dagen daarna moet de patiënt terugkomen bij de dokter om te zeggen of, en hoe, het geholpen heeft.

Het placebo-effect werkt vaak. Klachten verdwijnen en patienten krijgen soms last van de bijwerkingen. Dit kan gebeuren, omdat ze dat gelezen hebben op de bijsluiter of gehoord hebben van de dokter.

Laten we eens dieper kijken wat er eigenlijk gebeurt

In feite is een placebo-reactie niet meer dan een posthypnotische reactie. Iemand die veel pijn heeft en in een shock-toestand verkeert, zoals het jongetje, bevindt zich van nature in een trance-achtige staat.

En om precies die reden kan het al helpen als je tegen iemand met een ernstige verwonding zegt: “Stop met bloeden”. Of dat je zegt dat het pijnlijke deel nu gevoelloos wordt.

Als je dat in de vorm van een opdracht zegt: dus “stop nu met bloeden”, of “je voet wordt nu gevoelloos”, dan heb je grote kans dat dit inderdaad gebeurt.

In de wachtkamer op de eerste hulp deed die Indiaans uitziende dokter het ook. Eerst eiste hij de volledige aandacht op van het jongetje door hard te praten en naar hem te staren. Daarmee liet deze dokter zien dat hij wist wat hij deed. Hij dwong autoriteit af.

Daarna gaf hij het jongetje een sterke posthypnotische suggestie door exact te zeggen wanneer de pijn weg zou zijn: twee minuten na het innemen van het ‘medicijn’.

In de tussentijd ging de dokter even weg. Dit vergrootte de verwachting bij het jongetje. In feite gebruikte deze dokter hypnose als therapeutisch middel. Hij gaf het onderbewustzijn van het jongetje de opdracht de pijn te laten verdwijnen.

Als zijn moeder hem hetzelfde snoepje had gegeven, zou het niet gewerkt hebben.

Op het moment dat je onderbewustzijn een verwachting geaccepteerd heeft, zal het er alles aan doen dit in realiteit om te zetten. En dat kan betekenen dat een kneuzing binnen enkele minuten verdwijnt. Of dat een allergie ineens weg is. Of dat iemand binnen een paar dagen van diabetes genezen is.

Manifestatie?

Het placebo-effect, of beter gezegd, de geprogrammeerde verwachting in je onderbewustzijn, kan bergen verzetten. Er wordt zelfs gesuggereerd, aan de hand van resultaten, dat dit verder kan gaan dat wat logisch verklaarbaar is.

Zo zijn er mensen die een zuiver verwachtingspatroon hebben dat zij vaak iets winnen, bijvoorbeeld in een prijsvraag. En het is aangetoond dat deze mensen inderdaad vaker iets winnen dan mensen die deze verwachting niet hebben. Die mensen ervaren dat het bij bijna elke wedstrijd, winactie of iets dergelijks raak is.

Anders gezegd: je gedachtekracht heeft daadwerkelijk invloed op je fysieke omgeving en je tastbare, meetbare resultaten!

Mensen die de zuivere verwachting hebben iets te manifesteren, ongeacht wat het is, zullen daadwerkelijk vaker datgene manifesteren wat ze verwachten, dan mensen die deze verwachting niet hebben.

Maar let op!

Als je HOOPT op manifestatie van het één of ander, zal het niet werken. De reden is simpel. Hopen op iets, toont in feite aan dat je diep van binnen GEEN zuivere verwachting hebt. Er zit een stemmetje in je achterhoofd dat zegt dat er een kans bestaat dat het niet zal lukken. Dat stemmetje op zich bewijst dat de verwachting onzuiver is. Mensen met een zuivere verwachting hopen niet. Zij WETEN! Het is een subtiel verschil, maar het bepaalt wel het verschil tussen wel of niet manifesteren.

Als je ziek bent en je hebt de zuivere verwachting te genezen, is de kans groot dat dit ook gebeurt. Er zijn ontelbaar veel mensen spontaan genezen van chronische en zelfs dodelijke ziekten. Mensen die zich al in een terminaal stadium bevonden, genazen en zijn weer normaal aan het werk. Artsen noemen dat soms een wonder. Maar bedenk dat een wonder simpelweg een gebeurtenis is, die niet begrepen wordt.

Wie of wat krijgt de credits?

Vaak koppelen deze mensen de resultaten van het uitkomen van hun verwachting aan één of andere methode die ze gebruikt hebben, waarin ze heilig geloven. Mensen kunnen de overtuiging hebben dat een alternatief medicijn als cannabis, of MMS ze hielp om van kanker te genezen. Ze verwachtten dat zo’n middel ze zou helpen.

Maar in feite was het niet het middel dat ze gebruikten dat ze hielp genezen. Het was hun zuivere verwachting, waarna hun onderbewustzijn het voor ze realiseerde.

Nogmaals: het is de zuivere verwachting die tot het resultaat leidde.

En zoals ik al eerder in deze blog schreef: zuivere verwachting is verwachting met absoluut NUL twijfel.

Op dat moment gaat je onderbewustzijn voor je aan het werk. Het is de posthypnotische suggestie die je onderbewustzijn de instructie geeft.

Posthypnotische suggesties zijn in feite opdrachten die uitgevoerd moeten worden, nadat ze gegeven zijn. Bij een Trancewerk Hypnose- of Nachtsessie is dat een opdracht die uitgevoerd wordt na de sessie.

Posthypnotische suggesties kunnen zelfs gegeven worden zonder hypnose, bijvoorbeeld met een Trancewerk Multiliminal of een Binaurale Dagsessie.

Het gevaar

Posthypnotische suggesties zijn zo sterk dat het gemakkelijk verkeerd gebruikt kan worden. Vaak zonder het te weten of onbedoeld. Bijvoorbeeld wanneer er een diagnose is gesteld door een arts en deze vertelt de patient dat deze nog maar een maand te leven heeft. En dit gebeurt!

In dergelijke gevallen kunnen mensen daadwerkelijk binnen een maand overlijden. Het is zelfs meermaals gebeurd dat achteraf bleek dat de overleden patient helemaal niet leed aan de dodelijke ziekte en dat er sprake was van een foute diagnose.

Er zijn veel mensen geweest die te horen kregen dat ze kanker hadden en dat de artsen niets meer voor ze konden doen. Ze geloofden het, omdat ze degene die dit zei als autoriteit zagen. Binnen een paar weken waren ze overleden. Zeer waarschijnlijk doordat ze de verwachting hadden snel te sterven.

Het is dus zeer belangrijk(!!!) je te realiseren wie of wat je gelooft en wat je accepteert. Ook is het erg belangrijk ervoor te zorgen dat je de juiste verwachtingen in je eigen brein creëert, die 100% in lijn zijn met wat je wilt.

Gebruik het positief!

Eerst even dit: verwachting heeft niets met bewust denken te maken.

Je kunt verwachting niet bewust sturen of beïnvloeden, omdat het onderdeel is van je onbewuste programmering.

Maar zodra je jouw onderbewustzijn de juiste instructies geeft, krijg je wél controle hierover. Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open en kun je duizend-en-één dingen bereiken of realiseren.

Je onderbewustzijn herprogrammeren doe je snel en simpel met de Trancewerk Hypnosesessies, Multiliminals, Binaurale Dagsessies en/of Nachtsessies.

Moet je dan in hypnose geloven? Nee!

Geloof in hypnose heeft hier niets mee te maken. Waar het om gaat is jouw onbewuste verwachting van een bepaald resultaat!

En die onbewuste verwachting kun je met hypnose (of de andere technieken die Trancewerk aanbiedt) realiseren. Dát leidt tot de resultaten die je graag wilt.

Wil je jouw onbewuste verwachting ook aanscherpen en zuiver maken, zodat jouw onderbewustzijn voor je aan het werk gaat, om te realiseren wat je wilt?

Download en luister dan naar de sessie ‘Verwacht het beste’.

Met deze sessie buig je ongewenste verwachtingspatronen om in gewenste verwachtingspatronen en je zuivert ze!

Dat wil zeggen dat jouw onderbewustzijn je gaat helpen met het realiseren van je nieuwe verwachting, ongeacht wat het is!

Je stelt je een doel voor ogen en deze sessie zal je helpen er een zuiver verwachtingspatroon van te maken voor je onderbewustzijn.

Klik hier voor meer info en downloaden

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button