UFO

Het Pentagon doet nog steeds onderzoek naar UFO’s. Worden deze objecten bestuurd door buitenaardsen?

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Leslie Kean schreef mee aan een schokkend artikel dat eind vorig jaar in de New York Times werd gepubliceerd over het geheime UFO-project van het Pentagon.

Het artikel maakte veel los, aangezien de Amerikaanse overheid jarenlang beweerde dat het laatste officiële onderzoek naar UFO-waarnemingen bijna 50 jaar geleden werd beëindigd.

“De onderzoekers die zich hiermee bezighouden hebben zich altijd al afgevraagd wat er achter de schermen gebeurt,” zei Kean.

Nog steeds

“Loopt er een overheidsonderzoek? Nu kunnen we die vraag met ‘ja’ beantwoorden,” voegde ze toe.

Dit maakt het onderwerp geloofwaardig en nu weten mensen dat de overheid het serieus genoeg neemt om er geld in te stoppen en er jarenlang onderzoek naar te doen, aldus Kean.

De Amerikaanse overheid gaf tussen 2007 en 2011 in totaal 22 miljoen dollar uit aan het onderzoek naar UFO’s. Hoewel de financiering werd stopgezet, loopt het onderzoek volgens Kean nog steeds.

Ongelooflijke dingen

“We weten dat dit programma nog steeds bestaat,” zei ze. “Er worden onder meer gevallen onderzocht waarbij militairen en piloten deze onbekende objecten zagen.”

Kean benadrukte dat ongeïdentificeerde vliegende objecten niet per definitie ruimteschepen zijn die worden bestuurd door buitenaardsen.

Maar tijdens het onderzoek zijn UFO’s bestudeerd die ongelooflijke dingen konden doen, dingen waar geen enkel conventioneel vliegtuig toe in staat is.

Uit de ruimte

Zo zagen legerpiloten mysterieuze objecten voor de kust van San Diego. “Die bleken uit de ruimte te zijn gekomen,” zei Kean.

“Ze kwamen naar de aarde en verdwenen weer in de lucht,” vervolgde ze. “Ze bewogen buitengewoon snel van ene naar de andere plek. Veel sneller dan vliegtuigen.”

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[WTOP]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x