Homepagina » UFO » Het Pentagon doet nog steeds onderzoek naar UFO’s. Worden deze objecten bestuurd door buitenaardsen?
Het Pentagon doet nog steeds onderzoek naar UFO's. Worden deze objecten bestuurd door buitenaardsen?

Het Pentagon doet nog steeds onderzoek naar UFO’s. Worden deze objecten bestuurd door buitenaardsen?

Leslie Kean schreef mee aan een schokkend artikel dat eind vorig jaar in de New York Times werd gepubliceerd over het geheime UFO-project van het Pentagon.

Het artikel maakte veel los, aangezien de Amerikaanse overheid jarenlang beweerde dat het laatste officiële onderzoek naar UFO-waarnemingen bijna 50 jaar geleden werd beëindigd.

“De onderzoekers die zich hiermee bezighouden hebben zich altijd al afgevraagd wat er achter de schermen gebeurt,” zei Kean.

Nog steeds

“Loopt er een overheidsonderzoek? Nu kunnen we die vraag met ‘ja’ beantwoorden,” voegde ze toe.

Dit maakt het onderwerp geloofwaardig en nu weten mensen dat de overheid het serieus genoeg neemt om er geld in te stoppen en er jarenlang onderzoek naar te doen, aldus Kean.

De Amerikaanse overheid gaf tussen 2007 en 2011 in totaal 22 miljoen dollar uit aan het onderzoek naar UFO’s. Hoewel de financiering werd stopgezet, loopt het onderzoek volgens Kean nog steeds.

Ongelooflijke dingen

“We weten dat dit programma nog steeds bestaat,” zei ze. “Er worden onder meer gevallen onderzocht waarbij militairen en piloten deze onbekende objecten zagen.”

Kean benadrukte dat ongeïdentificeerde vliegende objecten niet per definitie ruimteschepen zijn die worden bestuurd door buitenaardsen.

Maar tijdens het onderzoek zijn UFO’s bestudeerd die ongelooflijke dingen konden doen, dingen waar geen enkel conventioneel vliegtuig toe in staat is.

Uit de ruimte

Zo zagen legerpiloten mysterieuze objecten voor de kust van San Diego. “Die bleken uit de ruimte te zijn gekomen,” zei Kean.

“Ze kwamen naar de aarde en verdwenen weer in de lucht,” vervolgde ze. “Ze bewogen buitengewoon snel van ene naar de andere plek. Veel sneller dan vliegtuigen.”

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[WTOP]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

pentagon

Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

objecten

4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’

Diep in de ruimte is iets vreemds ...

>