Homepagina » Buitenaards » “Ik ben 40 keer op Mars geweest en er leven zowel martianen als mensen”
"Ik ben 40 keer op Mars geweest en er leven zowel martianen als mensen"

“Ik ben 40 keer op Mars geweest en er leven zowel martianen als mensen”

Op het 17e internationale ufologiecongres in de Argentijnse stad Capilla del Monte werd gesproken over leven op Mars en ‘onzichtbare’ wezens. Tijdens de vierdaagse bijeenkomst, die op zondag werd afgesloten, deelden Argentijnse en buitenlandse UFO-onderzoekers persoonlijke ervaringen en opnames van contact met buitenaardse ruimteschepen met het publiek. Dat meldt persbureau Efe.

De aanwezigen reageerden geschokt op sommige onthullingen, waaronder die van de Amerikanen Andrew Basiago en Laura Eisenhower. Het tweetal zei door de Amerikaanse overheid te zijn geselecteerd voor een geheime Marsmissie. Ze werden naar eigen zeggen naar de rode planeet ‘geteletransporteerd’.

“Ik ben 40 keer op Mars geweest en er leven zowel martianen als mensen,” zei Basiago tijdens een twee uur durende presentatie in een volgepakte zaal. Zijn uitspraken leverden gemengde reacties op. “De rillingen liepen me over de rug, maar ze houden zoveel voor ons verborgen. Ik denk dat het waar kan zijn. Ik heb zelf UFO’s gezien en in mijn ogen vertellen wetenschappers de mensen bijna niets,” vertelde Mabel uit de stad Córdoba aan Efe.

Basiago kreeg bijval van Fernando Correa, een Mexicaanse astronoom en verslaggever voor het tv-programma ‘Tercer Milenio’. “Er is bewijs dat we al op de rode planeet zijn geweest. Op Google Mars is een ruimtebasis te zien,” aldus Correa.

De Mexicaanse wetenschapper ging tijdens zijn eigen lezing dieper in op videobeelden van ‘onzichtbare’ wezens en ‘schaduwen’. “Vandaag de dag moet je de zogenoemde paranormale fenomenen op een wetenschappelijke manier proberen te verklaren, terwijl ze in werkelijkheid normaler zijn dan andere fenomenen,” legde Correa uit aan het persbureau.

Argentijnse onderzoekers gaven ook presentaties tijdens de conferentie. Silvia Simondini, eigenaar van Vision Ovni in de stad Victoria, ging dieper in op analyses van fragmenten van ruimteschepen, lokale verhalen over buitenaardse ruimteschepen en UFO-waarnemingen in Argentinië.

[Efe, FoxNews]


Vind je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. Ik ben al 120 keer naar Mars geweest al een vijftigtal keer naar Venus. Elke keer opnieuw voelt het als een beetje thuiskomen, vooral op Venus dan. Op Mars zijn de wezens gelijkaardig aan ons mensen. Het klopt inderdaad dat ze voor ons “onzichtbaar” zijn, maar dat komt omdat ze zijn toegetreden tot een andere dimensie die wij niet kunnen waarnemen, laat staan dat we kunnen voorstellen wat het betekent als je het niet hebt ervaren. Op Mars voel ik me eerst altijd een beetje onwennig, je komt tenslotte in contact met die onzichtbaren en je moet steeds weer leren met hen te communiceren en hen “aan te voelen”, want zien kan je ze niet. Na een tijdje lukt dat weer en dan voel je je weer net zo gelukkig als voordien. Voordien, daarmee bedoel ik iets, een moment, een plaats, dat je niet op aarde hebt gekend. Het moet iets zijn geweest uit een vorig buitenaards leven, of misschien wat het moet zijn als je niet op aarde als mens vertoeft. Onder de korst van Mars leven inderdaad mensen, als je hen zo kan omschrijven. Ze lijken immers op mensen, maar zijn heel veel vredelievender dan het aardse ras. Ze leven onder de korst omdat ze niet de hoge technologie hebben om op het oppervlakte te leven, hun anatomie is immers vrijwel gelijk aan ons mensen en aangezien Mars een te zwakke atmosfeer heeft om mensen een comfortabel leven te bieden, hebben zij hun onderkomen gezocht onder de korst. Daarvoor hebben ze wel de technologie, hun steden moet je zien, het is in niets te vergelijken met de bouw-maar-op-structuren die we hier op aarde steden noemen. Het zijn zorgvuldige, propere, georganiseerde metropolen waar iedereen in harmonie leeft met de ander, de samenleving en de omgeving, ja zelfs de natuur. Natuur, want onder het oppervlakte van Mars bevindt zich een wildspread van fauna en flora, grote meren, bergen en dalen waarin je dagenlang kan vertoeven. Op aarde heb je die plekken ook, al worden ze steeds schaarster. Op Mars, of beter, onder Mars, is het één grote samenwerking tussen natuur en mens en loopt alles vlot en simpel in mekaar over tot één grote gezonde en prettige woonomgeving.
  Er is nog een andere reden waarom de mensen onder het oppervlak wonen, afgezien van hun technologie; het oppervlak behoort aan de onzichtbare wezens. Op die manier leven zij in vrede met hen. Deze wezens kan je beschouwelijk mensachtigen noemen. Het zijn een soort van energie-wezens die geen nood hebben aan het comfort van atmosfeer, natuur, of iets als een huis of een dak boven het hoofd. Zij zijn als het ware één met de planeet, een stuk van de planeet zelf. Zij hebben hier altijd gehuist, lang geleden al toen Mars nog groen was en water had op het oppervlak, toen de planeet enkel door hen bewoond werd en toen de natuurlijke rampen de planeet nog niet hadden gemaakt tot wat ze nu was. Het zijn oerwezens die nooit gekend hebben wat evolutie is en daarom blijven ze aan hun planeet verknocht. Ze zijn heel vredelievend en kunnen alleen waargenomen worden door een soort van telepathie die aangeleerd moet worden. Ze hebben weinig contact met de menselijke bewoners omdat ze niet lang onder de grond kunnen vertoeven, ze hebben het Marslicht nodig om hun energiepeil in stand te houden. De mensen hebben een aantal bases op het oppervlakte. Die bases zijn gekend door de aardse overheden en instanties als Nasa, maar worden voor ons in de doofpot gestopt, of uitgevlakt of met een excuusje weggehoond op eventuele fotos. De Marsmensen hebben de bases opgebouwd om ook gebruik te kunnen maken van het Marsdaglicht, maar hebben dit in samenspraak gedaan met de Meàr. De Meàr, dat is de naam die de onzichtbare wezens aan zichzelf geven. Het betekent in hun taal zoveel als wezen-van-licht.
  Er valt zoveel te vertellen over hen de de menselijke wezens onder het oppervlak, maar kan ik dat ei hier wel kwijt. Misschien moet ik er wel een boek of een internetblog over beginnen ?
  Ook over mij reizen naar Venus en de bevolking daar. De Venetianen, zoals ik hen noem, soms al grappend met mijn “begeleider” daar, zijn een heel vredelievend volk. Die naam is uiteraard niet de naam van het volk, dat is hoe ik hen noem. Zij noemen zich iets dat klinkt als het Duitse “augen” en het betekent inderdaad ook “oog” of “zien” (vreemd, vind ik die overeenkomst) maar het is anders uitgesproken en het is haast onverstaanbaar, hun taal is complex en intelligent, maar niet te begrijpen voor ons aarders. Als je hen tegen mekaar bezig hoort, begrijp je geen jota. Het is een beetje als naar Chinees luisteren, maar bij Chinees versta je tenminste nog klanken. Dat is hier niet het geval, hun taal is meer één lange zin van zuchten en fluisteren, van klikklak-keelgeluiden en soms deels telepatisch. Elke keer ik er kom, begrijp ik er geen bal van, maar de Venetianen praten gelukkig Engels tegen mij. Mijn begeleider Aleas, zo heet hij, tenminste in een verstaanbaar woord voor mij, heeft zijn Engels zelfs verbeterd door met mij om te gaan. Op Venus is niet zoveel anders dan bij de mensen onder het oppervlakte van Mars. Voor ons in Venus een woeste, hete, dolle losgelopen planeet met een iets te hoog broeikaslibido, maar de Venetianen leven op het oppervlak in een heel andere dimensie, trilling, zo je wil. Daarom is voor hen het oppervlak een oase van rust, natuur en harmonie. Ook zij leven in harmonie met hun omgeving, met respect voor flora en fauna en toch oog voor de goede levensomstandigheden die hun steden hen bieden. Hun technologie is hoog ontwikkeld. Zij maken gebruik van UFO’s die doorheen de decennia en eeuwen op onze aarde werden waargenomen. Zij weten echter dat de mensheid geen toekomst is toebeschoren in een hogere dimensie zolang wij voortdoen als we bezig zijn. Slechts een groep van mensen wordt regelmatig tot Venus toegelaten, omdat zij weten dat die bezoekers geen kwaad in de zin hebben met hen, en ik ben daar gelukkig één van… Zij weten, met hun kennis van het “immense” zoals zij dat noemen, dat ik een wezen van licht ben en momenteel in de gedaante van mens op deze aarde vertoef. Zij weten ook dat ik later terug zal keren als een Venetiaan en een gids zal worden voor anderen die dan zullen worden uitgenodigd op Venus. Er is een verband tussen de menselijke wezens onder het oppervlak van Mars en de mensen op Venus. Dat kan ik proberen uit de doeken te doen. Ik prijs me zeer gelukkig om deze ervaringen al doorheen mijn hele leven te kunnen en mogen meemaken, het is lang niet iedereen gegeven en wie dergelijke ervaringen niet meemaakt, zal moeilijk geloof kunnen hechten aan wat er echt van waar is.
  Niettemin…
  …kan ik jullie allemaal verzekeren dat die alles verzonnen is en alleen maar onnozele fantasie is die ik op vijf minuten tijd uit mijn klavier heb getokkeld. Om maar aan te tonen dat iedereen wat verhaaltjes kan verzinnen wanneer hij of zij daar even zin en tijd voor heeft en als dat dan op deze manier, zoals het artikel hier, de pers haalt, dan kan je dat inderdaad iedereen zijn five minutes of fame noemen, zoals iemand dat hier fijntjes aanhaalt.
  Sta mij toe aan te nemen dat de meesten bij het lezen van mijn nonsens toch eventjes er mee weg was 😉 Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

  61 likes
  • Je bent bijna net zo ‘overtuigend’ als Carlijn en iets minder wijdlopig,Chapeau… 🙂

   12 likes
  • jaja, Kevin, dat zeg jij nu wel dat jij dat allemaal verzonnen hebt, maar we hebben je wel door hoor.
   Jij zit gewoon al in 5D, en je brengt de echte boodschap zo dat wij armzalige 3D figuren niet al te geschokt zouden zijn. Je bent ons gewoon aan ‘t voorbereiden, geef maar toe.

   11 likes
  • Wat een heerlijk verhaal Kevin. Ik was er helemaal in weg 🙂 . Ik hou er wel van als mensen met gebruik van hun fantasie een verhaal kunnen schrijven. Bedankt voor het delen.

   3 likes
  • Mooi verhaal, Kevin, dat is pas een reisverslag! Vooral het woord ‘broeikaslibido’vond ik erg creatief gevonden…

   Ik weet nooit precies wat ik nou aan moet met mensen zoals Andrew Bassiago-ik heb al eens vaker naar hem geluisterd, maar hij heeft mij nog niet overtuigd.

   4 likes
  • Wat een bofkont. Vraag me altijd maar af, waarom zuks nou niet metmij gebeurt ? Toch te dom voor al dat moois, vrees ik……

   0 likes
  • haha…. ok ik geef toe 😛 ik vond het geloofwaardig, en dat zegt wel wat… Bedankt voor het aan het denken zetten 🙂

   0 likes
 2. Dus het tweetal werd geselecteerd door de Amerikaanse overheid voor een super geheime missie naar mars…. het was zo top secret dat ze het nu openlijk delen ipv geheim houden. Next!

  19 likes
  • Wordt het nu niet eens een keer tijd dat ze er over gaan praten? Ja toch!!!

   6 likes
   • Er schijnen ook weilanden te met koeien te zijn genaamd Koert II en Martijn III….. of je kan er tennissen in een tent…. en je winterbanden opslaan!

    4 likes
    • hahahaha…….Jxxxx
     maar afijn. weer een zaal vol met idioten die ieder verhaaltje geloven. hoe achterlijker deze verhalen, hoe groter de aanhang……. vraag me wel eens af wie er nu maffer is. het volk dat al die verhaaltjes weet te verzinnen of die mafklappers die er naar luisteren en het met kwijl op de wangen allemaal voor zoete koek slikken.

     5 likes
   • Nooit het boek gelezen van Clifford Stone Eyes only of zijn gesprekken samen met Bob James Dean, zij hebben heel veel meegemaakt en ik geloof dat dit duo betrouwbaar is, maar dat is meer mijn gevoel dat zij oprecht zijn, sceptisch zijn is een gezonde eigenschap in mijn beleving maar deze mannen!
    Bekijk ze maar eens op youtube, het is een hele zit om het te bekijken maar de moeite waard.

    4 likes
  • Ja absoluut onmogelijk dat je over top secret zaken kan praten. Snowden, wikileaks, niks aan de hand, want dat kan niet.
   Geheim = geheim. Foei als je er dan over praat.

   8 likes
   • Uuuhhh Snowden moest vluchten dacht ik, dat zal wel een reden hebben. Daar heeft deze man geen last van. Snowden en deze man vergelijken is dan ook appels met peren vergelijken.. Denk je echt dat hij er mee weg zou komen als het echt “topgeheime” missies waren en hij vertelt het aan iedereen die het wilt horen.. Het lijkt mij niet..

    4 likes
   • nouw we houden t heus wél geheim hoor!

    0 likes
 3. ik ben juist terug van een weekje Mars met wat vrienden, en ik heb daar geen kat gezien.
  Prachtige natuur, onbezoedeld. Wel lange dagen, en frisjes. Het is daar nu ook herfst op ‘t noordelijk halfrond, maar da’s een pak kouder dan hier. Dat is waarschijnlijk omdat de interne zon van Mars kleiner is dan die van ons…

  12 likes
 4. Ik ben ook op Mars geweest. Helaas daardoor helemaal platgedrukt. Volgende keer maar een Snicker.

  7 likes
 5. Mits enige inspanning kan ik best geloven dat iemand al 40x op mars is geweest. Echter kan niet iedereen deze claim gewoon maken? Wie weet tijdens mijn slaap ben ik ook al meermaals intergalactisch gaan reizen en heb ik wel eens een tussenstopje gemaakt op de rode planeet. Wat maakt de beweringen van Andrew Basiago en Laura Eisenhower dan interresant? Omdat het “amerikanen” zijn? Het enige dat ik tegenwoordig verneem van amerikanen is dat ze ons afluisteren en ons manipuleren om oorlog te maken zodat zij hun militair indistrieel complex kunnen inschakelen. been there done that.

  6 likes
 6. Mijn kinderen gaan met school naar Uranus en een tussenstop op de naderende planeet Nibiri , die echt gaat komen. Ze worden gebracht en gehaald door aliens. Ik zelf woon en werk op Neptanus !

  5 likes
 7. Okay, ik denk zomaar dat dit verhaal wel waar is.

  Bekijk het filmpje, uit 2012 wat in de link staat:
  https://www.youtube.com/watch?v=seLuy-S5mXY en lees op 4:30 de tekst op het blauwe bord, daar is duidelijk de naar Andrew D. Basiago te lezen! Dit kan geen toeval meer zijn!

  0 likes
  • Oei tja ehh die, foto de gene waar het om gaat met all die mensen was gefotoshopt.

   Dit is de echte foto
   http://www.aei.org/publication/wooing-women/#mbl

   En dit stond ook gewoon in een van de eerste youtube comments van jou link. Beetje verder kijken dan je neus lang is kan geen kwaad hoor.

   Hiermee wil ik niet suggereren dat het verhaal van Andrew Basiago en Laura Eisenhower onzin is. Dat weet ik niet, en ik geloof zeer zeker dat men technologie achterhoud. Neen, ik weet alleen dat de foto onzin is.

   3 likes
 8. voor degene die gelijk weer zeggen jaja dat zal wel
  heb ik een aantal foto`s gemaakt van mars toen ik daar was.
  hier is er 1 tje van

  http://uploadenfoto.nl/show-image.php?id=ade000d4f31d67fe867b2c56c01fb364

  4 likes
 9. Ik heb me weer kostelijk vermaakt tijdens mn boterhammetje…
  Iedereen zijn 15 minutes of fame…

  3 likes
 10. Mijn opa was al 1100 keer op geweest haha

  2 likes
 11. Is hij niet in de war met Venusheuvel :-)?

  2 likes
 12. Volgende keer even een videocamera meenemen aub.

  2 likes
 13. Maar er is wel degelijk leven op mars.. Ze houden ons al heel lang voor de gek..

  http://blog-imgs-45.fc2.com/u/c/h/uchu2ch/2W831.jpg

  2 likes
 14. Iedereen kan naar Mars , de wil moet er wel zijn. Het enige wat men moet weten is , welke paddestoelen geshikt zijn. De rode met de witte stipjes laat je best staan !

  2 likes
 15. Ik ben voor de 50ste keer op Venus geweest .. Heerlijk op de camping … Beetje warm maar elke dag zon !

  1 likes
 16. Je kunt precies zien aan HOE dit soort ‘leakers’ praten en wat voor een woorden ze gebruiken of het nut-cases zijn of dat ze wel goed bij hun hoofd zijn en echt iets gezien hebben.
  Het gebruik van het woord UFO alleen al is een duidelijk rode vlag.

  Het lijkt me uitermate duidelijk in welke catogorie deze meneer valt.

  1 likes
 17. Obama was ook geweest toen hij jonger was.

  1 likes
 18. nu moeten we alleen nog een manier vinden om afstanden tot bijvoorbeeld Gallifrey te reizen dat wordt dus via de subruimte tussen ruimtes in on dimensieversum

  1 likes
 19. Zo, maakt mijn morgen weer goed…ff heerlijk gelachen om dit artikel.

  1 likes
 20. Mars…. ff denken…. nee, dit jaar nog niet. Milky Way wel, maar ook maar gedeeltelijk. Moest tanken en was m’n pinpas vergeten.

  1 likes
 21. Blijf erbij dat het extreem beangstigend is dat er dergelijke artikelen worden geschreven en dan ook nog reacties van mensen dat ze er zijn geweest. Welke functie hebben die in onze maatschappij, heb je daar wel eens over nagedacht? Misschien staan ze wel voor de klas en indoctrineren ze je kinderen of zitten in de bestuurslaag die de hoogte van de zorgverzekering berekend…..heel beangstigend….

  0 likes
 22. In t verleden werden mensen die verder durfden te kijken of uit eigen ervaring spraken en schreven in de ban gedaan door t ” gepeupel ” dat alles klakkeloos overneemt wat ze wordt wijsgemaakt door de mainstream media ect ! Het is nu niet anders dan toen t gepeupel neuzelt nog even stompzinnig op niet alledaagse informatie !! Moeilijk he buiten de ” BOX ” denken !!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

alaska

Extreme kou verbreekt records in Alaska. Hier is het net zo koud als op Mars

Alaska wordt geteisterd door extreme kou. In ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.