Buitenaards

“Ik ben 40 keer op Mars geweest en er leven zowel martianen als mensen”

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op het 17e internationale ufologiecongres in de Argentijnse stad Capilla del Monte werd gesproken over leven op Mars en ‘onzichtbare’ wezens. Tijdens de vierdaagse bijeenkomst, die op zondag werd afgesloten, deelden Argentijnse en buitenlandse UFO-onderzoekers persoonlijke ervaringen en opnames van contact met buitenaardse ruimteschepen met het publiek. Dat meldt persbureau Efe.

De aanwezigen reageerden geschokt op sommige onthullingen, waaronder die van de Amerikanen Andrew Basiago en Laura Eisenhower. Het tweetal zei door de Amerikaanse overheid te zijn geselecteerd voor een geheime Marsmissie. Ze werden naar eigen zeggen naar de rode planeet ‘geteletransporteerd’.

“Ik ben 40 keer op Mars geweest en er leven zowel martianen als mensen,” zei Basiago tijdens een twee uur durende presentatie in een volgepakte zaal. Zijn uitspraken leverden gemengde reacties op. “De rillingen liepen me over de rug, maar ze houden zoveel voor ons verborgen. Ik denk dat het waar kan zijn. Ik heb zelf UFO’s gezien en in mijn ogen vertellen wetenschappers de mensen bijna niets,” vertelde Mabel uit de stad Córdoba aan Efe.

Basiago kreeg bijval van Fernando Correa, een Mexicaanse astronoom en verslaggever voor het tv-programma ‘Tercer Milenio’. “Er is bewijs dat we al op de rode planeet zijn geweest. Op Google Mars is een ruimtebasis te zien,” aldus Correa.

De Mexicaanse wetenschapper ging tijdens zijn eigen lezing dieper in op videobeelden van ‘onzichtbare’ wezens en ‘schaduwen’. “Vandaag de dag moet je de zogenoemde paranormale fenomenen op een wetenschappelijke manier proberen te verklaren, terwijl ze in werkelijkheid normaler zijn dan andere fenomenen,” legde Correa uit aan het persbureau.

Argentijnse onderzoekers gaven ook presentaties tijdens de conferentie. Silvia Simondini, eigenaar van Vision Ovni in de stad Victoria, ging dieper in op analyses van fragmenten van ruimteschepen, lokale verhalen over buitenaardse ruimteschepen en UFO-waarnemingen in Argentinië.

[Efe, FoxNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
7 jaren geleden

Dus het tweetal werd geselecteerd door de Amerikaanse overheid voor een super geheime missie naar mars…. het was zo top secret dat ze het nu openlijk delen ipv geheim houden. Next!

lalalalaria
lalalalaria
7 jaren geleden

Mits enige inspanning kan ik best geloven dat iemand al 40x op mars is geweest. Echter kan niet iedereen deze claim gewoon maken? Wie weet tijdens mijn slaap ben ik ook al meermaals intergalactisch gaan reizen en heb ik wel eens een tussenstopje gemaakt op de rode planeet. Wat maakt de beweringen van Andrew Basiago en Laura Eisenhower dan interresant? Omdat het “amerikanen” zijn? Het enige dat ik tegenwoordig verneem van amerikanen is dat ze ons afluisteren en ons manipuleren om oorlog te maken zodat zij hun militair indistrieel complex kunnen inschakelen. been there done that.

Dr. Why
Dr. Why
7 jaren geleden

ik ben juist terug van een weekje Mars met wat vrienden, en ik heb daar geen kat gezien.
Prachtige natuur, onbezoedeld. Wel lange dagen, en frisjes. Het is daar nu ook herfst op ’t noordelijk halfrond, maar da’s een pak kouder dan hier. Dat is waarschijnlijk omdat de interne zon van Mars kleiner is dan die van ons…

obbie
obbie
7 jaren geleden

Okay, ik denk zomaar dat dit verhaal wel waar is.

Bekijk het filmpje, uit 2012 wat in de link staat:
https://www.youtube.com/watch?v=seLuy-S5mXY en lees op 4:30 de tekst op het blauwe bord, daar is duidelijk de naar Andrew D. Basiago te lezen! Dit kan geen toeval meer zijn!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x