Homepagina » Buitenland » Donald Trump is de nieuwe president van Amerika
Donald Trump is de nieuwe president van Amerika

Donald Trump is de nieuwe president van Amerika

Bijna niemand nam Donald Trump serieus toen hij zich vorig jaar kandidaat stelde voor het Amerikaanse presidentschap.

Zijn onorthodoxe manier van campagne voeren heeft de miljardair naar het Witte Huis geleid. Trump wordt de eerste president van de Verenigde Staten die geen enkele politieke ervaring heeft.

Hij verklaarde in 1987 al interesse te hebben in het hoogste ambt en deed in 2000 al een keer mee als kandidaat van de Hervormingspartij. In juni 2015 lanceerde hij zijn kandidatuur voor de Republikeinen.

Poetin

Zijn campagne werd gekenmerkt door schandalen en omstreden uitspraken, maar een week voor de verkiezingen steeg hij flink in de peilingen.

De Russische president Poetin heeft Trump gefeliciteerd met zijn overwinning. In een telegram zegt het Russische staatshoofd te hopen samen met Trump te kunnen werken aan de relatie tussen de landen.

“De dialoog tussen Moskou en Washington moet in het belang van beide landen zijn,” aldus Poetin volgens het Russische persbureau RIA.

“Trump is de kandidaat van het volk,” zei hij verder. In tegenstelling tot Clinton die volgens hem het symbool is van de dynastie-vorming (na de Kennedy’s en de Bushes) in de Amerikaanse politiek.

Historische overwinning

Ook de Franse politica Marine Le Pen feliciteerde Trump met het verkiezingsresultaat. “Felicitaties voor de nieuwe president van de Verenigde Staten Donald Trump en aan het Amerikaanse volk, dat vrij is,” tweette ze.

“De gevestigde orde is weggestemd,” jubelde de Oostenrijkse politicus Heinz-Christian Strache, partijleider van de rechtse FPÖ. “De verheven gevestigde orde is afgestraft en uit diverse topposities weggestemd.”

Het Belgische Vlaams Belang verklaarde ‘bijzonder verheugd’ te zijn met Trump als toekomstig president. “Hij heeft een beweging op gang gebracht waar de komende jaren rekening mee zal moeten worden gehouden.”

Oud-voorzitter van de Britse UKIP-partij Nigel Farage tweette: “Het lijkt erop dat dit het jaar wordt van twee politieke revoluties. Dit zou groter zijn dan de Brexit.”

Positieve geluiden over de verkiezing van Trump zijn te horen bij de PVV. Geert Wilders noemt het op Twitter een ‘historische overwinning’ waarmee de Amerikanen hun land terugpakken.

Volgens buitenlandwoordvoerders is er in de Tweede Kamer momenteel veel onzekerheid over de relatie tussen de VS en Europa.

NAVO

“Als Trump straks de daad bij het woord voegt, zegt hij de NAVO de wacht aan,” zegt defensiespecialist Peter Wijninga.

De Amsterdamse beurs stond vanochtend flink in het rood. Ook de andere graadmeters in Europa kleurden rood. Beleggers reageerden geschrokken op de verkiezing van Trump.

Door verzoenende woorden van de nieuwe president, na een harde campagnestrijd, nam de nervositeit op de handelsvloeren wel iets af.

Verenigd volk

“Het is nu tijd om weer samen te komen tot één verenigd volk,” zei hij op zijn hoofdkwartier in New York. “Ik beloof dat ik de president zal zijn van alle Amerikanen. Dat is erg belangrijk voor mij.”

Op 27 januari 2017 wordt hij ingezworen als de 45 president van de Verenigde Staten.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • IFF schreef:

  Ik heb vannacht geen oog dicht gedaan. Onterecht zo blijkt. Nu is weer hoop voor een wereld die mogelijks door het ergste wijf ooit geregeerd ging worden. Ik volg InfoWars op de voet. De gekochte media is sowieso te mijden. En de verliezers? Moge ze verdrinken in hun tranen. Oef, ik ga een drankje nemen.

  52 likes
  • peter schreef:

   wat zullen de voor de eenzijdige roeptoeters van de msm de druiven zuur zijn
   eerst hun mislukte offensief tegen de brexit.
   toen hun aanval op ons referendum , waarbij onze pinoccio nog steeds bezig is om tegen de wil en het nee van de bevolking er toch nog proberen een ja eruit te ritselen.
   tenslotte het elke avond promoten van de leugenachtige en corrupte clinton.
   hopenlijk krijgen wij volgend jaar ook een Trumpeffect.

   26 likes
   • Remco schreef:

    Tsja, uiteraard zie jij het zo… Of het is gewoon objectieve berichtgeving geweest van de MSM, en ben jij gewoon geobsedeerd door andere ‘media’…

    Clinton stond een straatlengte voor (volgens kenners) , TOT de MAIN STREAM MEDIA een paar dagen terug wederom begon over het onderzoek inzake haar e-mails. Met andere woorden, dan zou de MSM haar het presidentschap eigenhandig door de neus hebben geboord…

    Blijf jij maar lekker geloven wat je wilt geloven, maar probeer nu niet ALSNOG de MSM de schuld te geven van het verlies van Clinton. Je zou met deze obsessie eigenlijk zielig in een hoekje moeten zitten huilen, omdat wel blijkt dat je obsessie op onzin is gebaseerd 😉

    6 likes
    • Franss schreef:

     De MAIN STREAM MEDIA hebben Trump veel meer aandacht gegeven dan andere kandidaten. Als ze hem doodgezwegen hadden en niet op zijn racistische en sexistische uitspraken waren gesprongen, had Trump het waarschijnlijk niet gered.

     Pijnlijk te zien dat men hier alleen over een leugenachtige Clinton praat, maar niet over het bewezen sexisme, racisme, parasitisme en nog veel ergers van Trump.

     10 likes
     • Solaris schreef:

      Dat hebben de maintream media al en zeer uitgebreid gedaan Franss. Of wou je soms beweren dat die louter en alleen positief over The Donald hebben bericht? Ik dacht toch eerder het tegenovergestelde. Ik weet het wel, de druiven zijn zuur en dat soort chlichés enzo, maar die malle Trump heeft de gevestigde orde en de haar angehauchte media gewoon enorm onderuit de zak gegeven en dit zal nog decennia lang doordreunen in de internationale politiek. Kan best zijn dat zijn presidentschap een ramp wordt, maar dat had met Clinton net zo goed gekund.

      4 likes
     • Roy schreef:

      Solaris, goed lezen wat Franss schrijft.. Hij zegt nergens dat Trump positief in de media is geweest, in tegendeel..

      3 likes
     • Down2Earth schreef:

      Sorry, het enige wat ik over trump kan zeggen zijn uitspraken.
      Helaas heeft clinton over 30 jaar schandalen gekend (acties). Misschien moeten jullie het zand even uit je ogen halen. Wat een totale bullsh*t. Je mag pas een oordeel over hem vellen als hij een EERLIJKE kans heeft gehad….. De tranen rolde over mijn wangen toen ik vanmorgen wakker werd. Laat die achterbakse trol maar lekker oprotten. Als advocaat dubieus figuur, als vrouw van de president een dubieus figuur, als minister van buitenlandse zaken een dubieus figuur en dan nog de dubieuze praktijken van de Clinton foundation. Ze verzint ze waar je bij staat om haar eigen hachje te redden. Enige voor wie Clinton regeert is het establishment en vooral voor zichzelf. Die arrogante kliek is vannacht giga hard op hun muil gegaan. HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERLIJK gewoon. Nu hetzelfde in NL. Laat die bangmakers maar lekker oprotten en dien eens het volk in plaats van de corporaties. Ik zit niet te wachten op elk jaar economische groei. Waar ik op zit te wachten is dat mensen weer voor mensen gaan leven ipv alleen hunzelf. Alles moet maar minder, alles word verziekt. Sinds de hele euro is het begonnen. Tijd voor oude tijden waar men nog wel een donder gaf om andere. Tegenwoordig zijn het allemaal mooie woorden maar als het erop aan komt is het andere koek.

      2 likes
     • peter schreef:

      ben benieuwd of Trump nog iets doet over de clintonemails.
      en verder een bezoek zal brengen aan Poetin om de levensgevaarlijke wereldsituatie te bespreken.
      lijkt mij beter dan het gezeur over seksisme en rascisme.

      1 likes
  • Caesar Lion Cacher schreef:

   LS…

   Werkelijk stuitend hoe de arrogante kliek van nuffige blinde balloze arrogante pedo-beschermende frauderende schijnheilige politici nog iets durven te zeggen. Ik houd mijn hart vast met dit soort idioten die zeggen Nederland te besturen !

   5 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   En weet je wat nu het leuke is, Clinton heeft gewonnen!
   Trump heeft 59.698.506 stemmen gekregen. Clinton 59.926.386, 227.880 stemmer meer!

   (bron): http://edition.cnn.com/election/results/president

   2 likes
  • Ridder van de scheve tafel schreef:

   @ IFF

   pff infowars of moet ik zeggen disinfowars. braniemaker mr Jones wat zichzelf meerdere keren tegensprak.Noemde zichzelf een clown,een meesterlijk acteur,kleden zich als de joker,en zei recht in het gezicht van zijn volgers dat ze voor de gek worden gehouden,dat alles natuurlijk wel op een grappig ondertoontje -_- .en wat ik ook nogal tegenstrijdig van van hun vind.Is dat volgens infowars hollywood satanisch is,nou ondertussen heeft Trump wel filmrollen gehad in meerdere hollywood films……

   1 likes
 • Elise49 schreef:

  Hij is letterlijk de troef van de christenen. Zijn Duitse voorouders heette Trumpf=troef. Familie zit veel in de technologie en andere zaken.(de Trump organisatie) Voorouder moeder geboren in Schotland. Geloof wat zij aanhangen: Presbyteriaans/protestant/hervormt. Benadrukt doorgaans de soevereiniteit van god, het gezag van schrift en de noodzaak van genade door het geloof van christus. Geen Israël aanhangers.(lees Calvijn/Maarten Luther/grondleggers presbyteriaans) Dit belooft nog wat. Qua uiterlijk lijkt ie best wel wat op Willem Alexander. Misschien wel verre familie?
  Zijn ambt begint pas volgend jaar. Ondertussen kan er nog wel van alles gebeuren. NAVO legers staan overal al klaar. False Flag enz. Het voelt toch wel als the end is near.(complete bijbel plaatje).

  11 likes
 • Remco schreef:

  Kan Ninefornews dan nu de 603219 artikelen verwijderen waarin de conspiracies werden ‘aangetoond’ waardoor de Trump nooit president kon en zou worden (of die waarin stond dat Clinton zéker president zou worden)?!

  Uiteraard hoor je nu niets meer van dit soort bronnen, en zullen ook de mensen die hier normaliter op die manier reageren nu wel wijselijk hun mondje houden!

  31 likes
  • Phlipinus schreef:

   Wel ik doe het wel, ben daar mens/mans genoeg voor :))

   Men heeft mij jaren geleden verteld dat Obama de eerste zwarte president ging worden of Hillary de eerste vrouwelijke president (ze waren toen beide voor het eerst kandidaat) maar het stond vast dat het een democraat ging worden. (ze hadden gelijk, vooral wetende dat er nog veel andere kandidaten waren)
   Men heeft mij toen ook verteld, dat later een van de twee alsnog president zouden worden in latere verkiezingen, Obama heeft een tweede termijn mogen uitzitten/doen.

   Nu anno 2016 stond het ook alvast dat Hilary president ging worden, volgens de peilingen, de media, tv, tot zelfs hier in Europa (en enkele persoonlijke bronnen) stond vast dat Trump door bepaalde uitspraken en gebrek aan ervaring geen schijn van kans maakte.
   Vandaar dat de ontgoocheling in het democratische kamp en hun aanhangers enorm moet gaan zijn…hoera!!

   Daarom dat vele mensen die beweerden (inclusief mezelf) dat het vast staat/stond dat Hillary president ging/moest worden, niet gaan zitten treuren…integendeel zelfs.

   6 likes
   • Remco schreef:

    Als je je er dan iets dieper in zou verdiepen, had je geweten dat er vaak na een volledig termijn een president wordt gekozen van de andere partij.

    Daarnaast valt er in Amerika nog slechter te peilen dan in Nederland, dus vertrouw daar de komende 4 jaar maar niet meer op 😉

    In ieder geval leuk dat JIJ wel durfde te reageren! 🙂

    4 likes
 • najef schreef:

  Ik heb het gevoel dat we met zijn allen bespeeld zijn en worden. Als Trump een de juiste persoon is voor de mensen dan moet een van zijn eerste punten zijn om de FBI zaak tegen Hillary te heropenen. En zijn plan om een MAX termijn voor Washington door te voeren. Als dat niet gaat gebeuren dan denk ik dat de elite precies de persoon in macht hebben gekregen zie ze vanaf het begin wilden.

  Er is een groot groep mensen die ontevreden zijn, als trump nou die gevoelens kanaliseert zodat mensen niet de wapens pakken dan is dat wat de elite wilt.

  4 likes
  • Henk Azie schreef:

   Zojuist bekend: er komt een speciale aanklager om Killary aan te pakken

   10 likes
  • Denk.na schreef:

   De antii-Hillary campagne blijft lopen. De verkiezingscampagne van Trump focusserede op datFBI-onderzoek, en dat Trump het anders zou aanpakken.

   Maar het is constitutioneel verbodne voor een president om een gerechterlijk onderzoek te openen of te stoppen. Scheiding van machten – weet je wel…

   8 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   De amerikaan is er met het kiezen van Trump ongelofelijk ingestonken. De rijken gaan minder belasting betalen, het bedrijfsleven gaat minder belasting betalen, en jan met de pet krijgt er een fooi bij.

   Wat blinde haat tegen Clinton al niet kan doen…

   2 likes
 • realitycheck schreef:

  De onvrede bij de amerikanen was, gelukkig,kennelijk zo groot dat zelfs de manipulaties van de ‘democraten’ niet meer werkten.
  Of Trump een goede keuze was zal de toekomst uitwijzen maar dat nu eindelijk die smerige bush/clintonkliek weggestemd is stemt mij in elk geval vrolijk.
  Nu diezelfde corrupte kliek hier in europa ook nog wegstemmen en diep in de kerkers gooien. De panische reakties zijn er al..

  18 likes
  • Denk.na schreef:

   De onvrede bij de amerikanen was, spijtig genoeg ,kennelijk zo groot dat de manipulaties, leugens , en holle retoriek van Trump werkten.

   Maar wat gaat hij concreet doen? Zijn programma is flinterdun en tegenstrijdig. Enerzijds meer geld uitgeven, maar tegelijk ook minder belastingen voor de rijken!

   4 likes
   • an argie schreef:

    Op 23 december 1913 is de geldcreatie van de mensen afgenomen door de Rothschilds.
    https://jhaines6.wordpress.com/2013/12/23/the-federal-reserve-act-is-expiring-this-december-23-2013/

    In 1962 probeerde John F. Kennedy de geldcreatie weer in handen te krijgen middels executive order 11110. – Kennedy wilde zélf een munt uitgeven die werd gegarandeerd door zilver. Hij had al 4,3 miljard aan zilver bij elkaar gekregen voor de uitgifte. Dít is de voornaamste reden dat hij op 22 november 1962 werd doodgeschoten. Zijn opvolger (Johnson) zette op de dag van zijn inauguratie een streep door dit executive order.
    http://www.wanttoknow.nl/overige/john-kennedy-liet-ons-order-11110-na-wauw/

    Op het moment dat Trump de FED buitenspel zet door de geldcreatie weer in eigen hand te nemen (al dan niet via een executive order), dan weten we of hij “kosher” genoeg is om het op te nemen voor de arbeider.
    Zo lang dat niet gebeurt is en blijft hij niets anders dan een marionet van de daadwerkelijke puppet masters.

    “One day after I am long gone, you will remember me and say, we should have stopped the nuclear program of Israel, abolish the Federal Reserve and kicked all secret societies, occultists, usurpers and Zionists out of our wonderful country, to keep it thst way, but it is never too late, just remember that.” – John F. Kennedy

    1 likes
  • Faith schreef:

   Is wegstemmen nog nodig vraag ik me af, de wet is veranderd.
   Laatst zag ik een foto, weet niet meer welke site en daar stonden Trump, Rupert Murdoch en Jerry Hall op.
   Aan het gezicht van Trump te zien zei hij; ”Luister vriend, je verdienmodel werkt niet meer, het is onwettig. Al je juristen zijn ontslagen en orden ondevraagd wegens valsheid in geschrifte, omkoping en wat al niet meer, dus lange rechtszaken met jou is niet nodig. Geen jarenlang gekonkel en gedraai, omkoping en afleiding is er niet meer bij. Je mag je hobby niet meer uitoefenen {op video staat vast dat hij tegen een journalist vertelt dat hoge politiefunctionarissen omgekocht worden, daarom mag hij de U.S. niet in, dan wordt hij gearresteerd} en al je geld en bezittingen worden in beslag genomen.
   Het hoofd van Murdoch verraadt; ”…maar…maar…”
   Dan het hoofd van Jerry Hall dat grotendeels verscholen lag achter een zonnebril; ”…O my Goshh…”
   Je zou het moeten zien.

   0 likes
 • Eddy schreef:

  Heerlijk dit, vooral voor die policors en illuminati celebs. Ik lach me kapot hier hoe die elite en rijken zitten te janken. People are waking up, nu hopelijk onze landgenoten nog!

  19 likes
 • Johan schreef:

  En nu maar hopen dat het optreden van de NAVO sterk wordt verminderd.

  17 likes
 • Richard schreef:

  Linkse kranten lezen was nog nooit zo leuk!
  Ik kan maar geen genoeg krijgen van hun tranen.

  15 likes
 • Richard schreef:

  Hilarisch, niet?

  7 likes
  • emka schreef:

   leuke woordspeling. Hillary-sch.

   Ik moet eerlijk bekennen, dat ik altijd tegen Trump was, maar sinds z’n speech vanochtend slaat mijn stemming om in “nou, laat maar komen. Niet meteen afbranden, maar eerst eens bekijken wat die man allemaal gaat doen in 2017”.

   Ik ben benieuwd…..

   5 likes
 • Pete Del Fina schreef:

  Over 77 dagen -20 jan 2017 (5777): inaugatiedag – is Trump 70 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud.

  8 likes
 • Just me schreef:

  Dit is toch om je te bescheuren..ik had die smoelwerken van Beerput Barack Obamabam Killary Clinton Michelle Obambam en viespeuk Bill Clinton wel willen zien.
  Ik hou wel nog een slag om de arm want je weet nooit helemaal wat je aan iemand hebt. Maar toch ik lig vooralsnog in een vette deuk.

  7 likes
 • Patricia Müller schreef:

  Bekijken wij ons het datum van vandaag, Negen / (Elf, maar van de bedoeling is eigenlijk Novem = Negen / Negen – de dwaarssom van dit jaar – bedoelt dit expansie.

  Dit is dus het tegendeel van 6 – 6 – 6 wat compressie bedoelt.

  Dit is het 9-11 voor de boeven, de oligarchen, de krachten achter de schermen.

  Nu is er weer hoop.

  6 likes
 • Jeeeee!!!! schreef:

  Hij lijkt echt op een President! 😀
  iedereen maakt hem zwart op internet en de ####### sociale media! BAH! BAH! BAH!!!
  leuk dat hij gewonnen heeft!! go Trump go! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! hah hah!!

  5 likes
 • Jaap schreef:

  Mooi zo! Het is alleen niet te hopen dat hij opgeruimd wordt zodat ze de russen hier de schuld van kunnen geven om zo de 3e wereldoorlog te beginnen. Dan blijft Obomba gewoon weer zitten.

  4 likes
 • Silbereye schreef:

  Het demoniseren van echte leiders door de gesettelde regeringselite in het westen heeft tot grote oorlogen met honderdduizenden vluchtelingen geleid, misschien is nu het tij gekeerd.
  Over circa twintig jaar zullen onze regeringen vervolgd worden voor misdaden tegen de menselijkheid zowel hier in ons eigen land als elders in de wereld.
  Wat de Polen hier zijn, zijn de Mexicanen in Amerika (slaven van de gevestigde elite met een luguber agenda)
  Vraag mij af of Trump zijn ambtsbeëdiging gaat meemaken, hier hebben we het met P. Fortuin meegemaakt en G. Wilders leeft al jaren in quarantaine dankzij het demoniseren vanuit de media en regering.

  4 likes
 • Benhur schreef:

  Hij is de man die we nodig hebben om ook de elite van ons land een signaal te geven . Het is genoeg geweest met het plunderen van je eigen landbewoners om de goede sier te maken. Dus Rutte en Samson opkrassen.

  4 likes
 • johnny schreef:

  Yes!!!!!!!

  2 likes
 • Peter schreef:

  Het Amerikaanse volk heeft Hillary de Bush ingestuurd !

  3 likes
 • Zamunda schreef:

  Dit had ik niet verwacht, moet ik toegeven. Alles wees op Hillary als volgende president. Maar dat zal wel de draai zijn die het establishment geeft om het volk te laten geloven dat ze in een democratie leven.
  Ik wil de pret niet drukken, maar Trump is onderdeel van het verrotte systeem en had nooit de Republikeinse kant gewonnen als dat ongewenst zou zijn door de bankiers en megabedrijven.

  Er zijn een aantal tekenen waar je aan kunt zien dat Trump een kat in de zak is, een soort populistische Wilders met een geheime agenda.
  > hij wil een muur tussen US en Mexico bouwen
  > hij wil de grenzen sluiten voor moslims
  > hij was tegen de oorlog in Irak in 2003 maar meldde wel dat hij de olie had gestolen
  > hij heeft geen kwaad woord over Israel gezegd, Netanyahu zei vandaag dat de banden nog sterker kunnen worden tussen de US en het verwende kind Israel
  > als klap op de vuurpijl meldde Newt Gingrich, een voormalige presidentskandidaat en deel van het establishment, bij FOX: ‘Trump is een buitenstaander, hij is geen deel van de club, oncontroleerbaar, hij heeft de initiatie rituelen niet gedaan, hij hoort niet bij het geheime genootschap. Ze hebben geen idee hoe ze met hem om moeten gaan’.
  https://www.youtube.com/watch?v=dO-NA73FsW8

  Als je even nadenkt over wat Newt hier zegt, dan besef je dat Trump expres is ingezet om het volk te laten geloven dat hij volledig onafhankelijk is en het beste met het volk wenst.
  Waarom? Omdat geheime genootschappen een taboe zijn en altijd zijn weggelachen door de mainstream media, zeker op FOX, het hol van de leeuw. Nu zou dus een lid van zo een geheim genootschap op nationale TV een boekje open doen over de club en initiatie rituelen?

  Onthoudt dat de loge’s drijven op geheimhouding en leugens. Er is niets hoger dan het broederschap, de nationale wetten zijn niet relevant als een broeder in nood is. Het is net als de maffia met de zwijgplicht. Wat in vrijmetselaarsland gebeurt, blijft daar ook.

  PS, als ik het mis heb en Trump is for real, dan kun je erop rekenen dat hij niet eens de inauguratie datum haalt.

  3 likes
 • Pascal schreef:

  Ik had wel verwacht dat Trump zou winnen, na het volgen van Jesse in Amerika is het duidelijk dat de middenklassers het zat waren alleen durft niemand zijn oordeel te geven omdat ze dan racistisch worden afgeschilderd

  2 likes
 • Loki schreef:

  Mr T kan zijn nieuwe A-Team vormen.

  2 likes
 • Freduardo schreef:

  Op 20 januari wordt hij ingezworen als de 45e president van Anerika.

  1 likes
 • Quasimodo schreef:

  Treurig dat de beste kandidaat, Bernie Sanders, het niet heeft gehaald.
  Bernie was echt.
  Zowel Trump als Hillary speelden beiden slechts een toneelstuk. Hillary speelde de ervaren vrouw en Trump speelde de lompe boer. Aangezien er veel Hilly Billies wonen in de VS en ze erg boos zijn, heeft Trump het gehaald. De vrouwen hebben Hillary blijkbaar in de steek gelaten.
  Welke Hillary heeft trouwens verloren? Die ene die al dood is, de zieke of de dubbelgangster?

  1 likes
 • frans schreef:

  Bij het laatste groep amerikaanse presidenten hoefde je helemaal niet politiek onderbouwd te zijn.
  Oorlogsretoriek allah Busch was ook voldoende.
  Het kapitaal levert een zakenman als president. En de media wil het niet geloven.

  1 likes
 • maikk schreef:

  mensen noemen zich wakker en of bewust? maar denken dat verkieziezingen degen en kloppen dat r geen fraude is en dat alles van te voren al vast staat? man man man. word eens wakker, de top beslist dat va te voren al. stem altijd blanco. iets veranderen in positieve zin? graag ga je mede mens helpen dus mensen die je niet kent ook. ongeacht geloof kleur etc. dat gezeik bereik je niets mee, bezig houden met niets we weten niet wat aan andere kant van de wereld speelt. en ook hier in nl niet.acept eerst maar eens dat alle politicas fake zijn crimineel etc

  1 likes
 • Trijnie schreef:

  Het is gewoon een feit dat de mensen dommer en dommer beginnen te worden.
  Nadenken laten we graag aan een ander over en delen dezelfde mening want, dan word je geaccepteerd ?????
  We laten ons manipuleren door de Media want zij beheren de waarheid.
  Eenzijdige informatie doet ons de das om. Herhaal een leugen keer op keer en het is ineens de waarheid geworden.
  Ik heb echt met plezier naar de nieuws rubrieken van RTL4 en de NOS gekeken de laatste 2 maand, wat een debielen werken daar.
  Vooral dat grachtengordel kliekje te zien en te horen bij DWDD, staan totaal los van de realiteit.
  TRUMP president? Hoe is het mogelijk. Moest je die arrogante koppen zien.

  Klokkenluiders worden door de Media als gekken geduid en worden aangeklaagd en gevangen gezet.
  De berichtgeving van Wiki-Leaks is tot nu toe 100% juist gebleken. Niemand heeft het onderuit kunnen halen.
  Toch geloven we liever de Media want, stel je voor wat je collega’s, vrienden, familie etc. over je denken als je een eigen mening hebt.

  Laatst vertelde mijn “hoog opgeleide” buurvrouw dat mijn kleding echt niet meer kon, zoooo 2015 en echt uit de MODE hoor.
  Ik zei tegen haar, “kan ik er wat aan doen dat jij geen eigen smaak hebt en moet toegeven aan de opgelegde smaak van anderen”.
  Ze keek me 2 minuten zwijgend aan. Nu kijkt ze me nog geen seconde meer aan, hahahaha…..

  Dus met andere woorden, we zijn gehersenspoeld.
  Het wordt tijd om weer terug te keren naar de realiteit mensen!

  0 likes
 • x

  Check Also

  epstein

  Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

  De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  >