Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen: ‘Deze regering is verantwoordelijk voor de vernietiging van onze samenleving’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na bijna twee jaar is het hoog tijd de balans op te maken van deze zogenaamde coronapandemie. Weet u het nog? Na twee prikken zouden we weer vrij zijn. Op 1 november zouden zelfs alle maatregelen opgeheven worden, merkte Pepijn van Houwelingen (FVD) woensdag op in de Tweede Kamer.

Dertien september tweette Hugo de Jonge nog: ‘De sleutel naar onze vrijheid is vaccinatie’. Degenen die toen dachten dat we aan het eind van het jaar in een lockdown zouden zitten, werden voor wappies uitgemaakt, aldus Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Maar hoe staat het er nu voor met onze vrijheid? Niet goed, vreselijk zelfs. We zitten weer in een strenge lockdown, net zoals een jaar geleden, maar met één belangrijk verschil: onze vrijheid is een privilege geworden. Alleen degenen die een QR-code kunnen laten zien, hebben recht op hun vrijheid. Zonder coronapas kan men niet meer reizen, naar een restaurant en straks zelfs niet meer naar het werk. Om die vrijheid te kunnen behouden, moeten we ons, zeker als straks 2G wordt ingevoerd, regelmatig laten injecteren. Op 1 februari is het coronapaspoort alleen geldig als men een boosterprik heeft.”

Het zijn inmiddels complotfeiten

“Dit waren een jaar geleden stuk voor stuk allemaal complottheorieën, maar het zijn inmiddels complotfeiten. Zelfs de vaccinatieplicht wordt niet langer uitgesloten. Met de invoering van een coronapas is artikel 1 van onze Grondwet de facto buiten werking gesteld. Artikel 7, de vrijheid van meningsuiting, is ook op sterven na dood,” sprak het Kamerlid.

‘Een arts die kritisch is op de richtlijnen, moet op zijn vestje worden gespuugd en worden vervolgd door de Inspectie en de tuchtregeling’, aldus de minister. Ook artikel 11 van onze Grondwet, de vrijheid van lichaam, is voor deze regering niets waard. Sterker nog, deze minister bedreigde gisteren tijdens de persconferentie miljoenen Nederlanders toen hij zei: ‘Ik hecht niet zo vreselijk aan je recht op vrijheid om nee te zeggen tegen vaccinatie, daar leg ik me niet bij neer’. Dat is dezelfde minister die eerder dit jaar nog liet weten: ‘Vrijwillig is vrijwillig, dus vrijwillig is niet stiekem alsnog verplicht, maar dan via een andere route’. En: ‘Het vaccin mag niet verplicht worden, er komen ook geen voordelen voor mensen die wel een vaccin hebben gebruikt’. En waarom? Waarom zijn onze fundamentele vrijheden privileges geworden? Waarom zijn onze grondrechten verdwenen? Het antwoord: vanwege een virus dat met een sterftekans van 0,15 procent volledig vergelijkbaar is met een gewone seizoensgriep, zei Van Houwelingen.

“Kortom, op basis van een gigantische, wereldwijde zwendel die zijn weerga niet kent. Daarom raken we langzaam maar zeker al onze vrijheden en grondrechten kwijt en wordt ons een experimenteel vaccin opgedrongen, waarvan de bijwerkingen steeds duidelijker worden. Met, als we de regering mogen geloven, 85 procent gevaccineerd is de oversterfte nu drie keer – ik herhaal: drie keer! – zo groot als op dit tijdstip vorig jaar. Uitvaartorganisaties moeten extra koelcellen plaatsen. Van een forensisch rechercheur begrijpen we dat de forensische recherche hetzelfde moet doen vanwege het enorme aantal dodelijke ongelukken de laatste tijd. De ene na de andere topsporter wordt plotseling getroffen door hartfalen. Hoe kan dit?” vroeg hij.

Ronduit misdadig

“Wellicht heeft het iets te maken met de bevindingen die Pfizer zelf heeft opgeschreven in de documentatie die moest worden aangeleverd bij de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten. Daaruit blijkt dat voor elke coronadode die het vaccin op korte termijn bespaart, vier mensen extra overlijden aan hartfalen. Misschien verklaart dit de enorme oversterfte. Wellicht heeft Japan daarom onlangs te kennen gegeven dat er absoluut geen sprake mag zijn van vaccinatiedwang en dat een geïnformeerde keuze essentieel is voordat een vaccin mag worden toegediend,” zei hij.

En waarom zouden we onze kinderen, die zelf geen enkel risico lopen, in hemelsnaam een dergelijk experimenteel vaccin toedienen? Dit, volgens vele deskundigen gevaarlijke en experimentele, vaccin opdringen aan de bevolking en het wellicht zelfs verplicht stellen, is ronduit misdadig, benadrukte Van Houwelingen.

Wij verwerpen dit regime

“Deze regering is verantwoordelijk voor de vernietiging van onze samenleving, voor de gijzeling van en de aanslag op de gezondheid van miljoenen Nederlanders en voor de aantasting van onze grondrechten. Een coronaregime dat in stand wordt gehouden met dank aan de gelijkgeschakelde massamedia, met dank aan de door coronazwendel gehypnotiseerde rechterlijke macht, die weigert recht te spreken en met dank aan collaborerende universiteiten die wegkijken. Wij verwerpen dit regime daarentegen en wel uit naam van de vrijheid, de rede en het recht,” besloot Van Houwelingen.

4.8 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henkie
Henkie
2 jaren geleden

Tenen krommend weer die grijze muts van het cda, de smerige regentenclub van vleesch noch visch.
Wat wordt de nederlanden toch genaaid door deze gristelijken, met nadruk op lijken.

Aart Lukaart
Aart Lukaart
2 jaren geleden

Prima,Hr.van Houwelingen, houd vol !

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Geachte heer P. van Houwelingen

Zoals u wellicht al uit welingelichte bronnen hebt vernomen moet uw Hooggewaardeerde Collega de heer Thierry Baudet binnen 48 uur vier berichten op sociale media verwijderen waarin hij Ongevaccineerden de Nieuwe Joden noemt…Dat heeft de Landverradende door & door Corrupte Amsterdamse Rechterhand van de Duivel R.A. Dudok van Heel in kort geding bepaald…wtf…

Volgens de Rechterhand van de Duivel heeft Baudet zich „onnodig grievend uitgelaten en heeft hij de grenzen overschreden van een robuust publiek debat.”

De Rechterhand van de Duivel wees er tevens op dat de uitsluiting van de Joden in de aanloop naar de Holocaust tot stand kwamen door een totalitair regime, terwijl de maatregelen tegen Ongevaccineerden in Nederland op een Democratische manier tot stand zijn gekomen…

BWAHAHAHAHA….OP EEN DEMOCRATISCHE MANIER ?????!!!!!!!

Pathologisch Aartsleugenaar Führer Rüttler heeft hier in Nederland eenzijdig een Coup d’Etat gepleegd met behulp van zijn volgzame Laffe Kudde Hersenloze Gevaccineerde Collaborateurs & daarna gewoon zijn Autocratische Dictatoriale Dystopische Discriminatoire Nazi-Apartheidsstaat geïnstalleerd…Daar hoort ook die gehoneytrapte R.A. Dudok van Heel bij….Al die Landverraders & Nazi-Oorlogsmisdadigers kunnen straks gaan lachen voor een ONAFHANKELIJK Militair Tribunaal….Hun Gruwelijke Misdaden met de dag Zichtbaarder…laat ze hun Duivelse Plannen maar verder Openbaren….Hoogmoed komt vóór de Val…..

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Vanmiddag het verslag gehoord vanuit Zuid Afrika over het omicron virus.
Het staat vast dat het 6 keer minder gevaarlijk is dan de deltavariant.
Het lijkt er op dat het deltavariant verdreven wordt en dat er een einde komt aan de pandemie.
Voor zover de berichtgeving uit Zuid Afrika.
Boris Johnson heeft gezegd dat Engeland de eerste omicron dode had te betreuren.
Volgens de Africaanse virologen is dat onmogelijk.Hij liegt.
Laat je in elk geval niet injecteren want dan wordt je wel ziek.
Deze variant moet iedereen aankunnen.

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x