Buitenland

‘We zijn werkelijk van de ratten besnuffeld als we dit absurde pandemieverdrag tekenen’

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Veel Nederlanders zijn bezorgd over het nieuwe pandemieverdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Mocht Nederland dit juridisch bindende verdrag tekenen, dan raken we – zeker bij een pandemie – voor een groot deel de controle over onze gezondheidszorg kwijt aan de WHO, zei Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) in de Kamer.

De WHO eist via dit verdrag een centrale rol bij de preventie, de paraatheid, de respons op en het herstel van toekomstige pandemieën. “Dat lijkt ons bijzonder onwenselijk,” zei het Kamerlid.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Door en door corrupt

Van Houwelingen wees erop dat de WHO financieel gecompromitteerd is, onder andere vanwege de honderden miljoenen die ze jaarlijks van vaccinpusher Bill Gates ontvangen.

“De cultuur bij de WHO is bovendien door en door corrupt. Zo geeft die jaarlijks meer dan 200 miljoen dollar uit aan reiskosten. Dat is meer dan ze uitgeven aan de bestrijding van aids, malaria en tuberculose bij elkaar,” zei hij.

Zo snel mogelijk de WHO verlaten

“Deze corrupte organisatie gaan we via dit pandemieverdrag macht geven over onze gezondheidszorg? Door deze globalistische organisatie, gespecialiseerd in het verspreiden van desinformatie, laten wij desinformatie bestrijden? Laten wij deze WHO ons straks dicteren dat we minimaal vijf procent van onze zorguitgaven moeten besteden aan het voorkomen en bestrijden van pandemieën, meer dan we jaarlijks uitgeven aan onze huisartszorg?” vroeg Van Houwelingen.

We zijn werkelijk van de ratten besnuffeld als we dit absurde pandemieverdrag tekenen, benadrukte hij. “In plaats van de falende en corrupte WHO nog meer bevoegdheden te geven, moet Nederland wat FVD betreft zo snel mogelijk de WHO verlaten.”

4.8 275 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PRAD
PRAD
10 maanden geleden

Het is de hoogste tijd dat wij harder gaan drukken want alles waar onze voorouders, ouders voor hebben gestreden wordt verkwanseld door dit tuig. Alle verworvenheden en rechten zijn niks meer waard. Onze gezondheid, welzijn, de toekomst van onze kinderen staan volledig op het spel en wat doen wij ertegen?

Annette
Annette
10 maanden geleden

Pepijn, WIJ zijn niet door de ratten besnuffeld, maar (helaas) zijn onze regering en het grootste deel van de Tweede Kamer WEL door de ratten besnuffeld.

De World Health Organisation is niets anders dan een corrupt EN criminele organisatie geworden. Zoveel is voor velen wel duidelijk geworden.

Misschien, héél misschien, is deze organisatie OOIT opgericht met goede intenties, ofschoon ik daar inmiddels ook grote twijfels over heb. Maar die goede intenties zijn al lang geleden door het afvoerputje gespoeld.

Het is natuurlijk totaal van de zotte, dat zo’n Tedros, een bewezen oorlogsmisdadiger, juist DAAR de scepter zwaait. Wat mij betreft horen oorlogsmisdadigers dood en begraven te zijn, maar in ieder geval anders in de bak te zitten.

En TOCH hebben “ze” het weer voor elkaar gekregen, dat het grootste deel van de landen in deze wereld hiervoor hebben toegestemd.

Ja….. WAT kunnen wij hier nog tegen doen, als weldenkende mensen? Ik denk sowieso ongeveer hetzelfde wat wij tot nu toe hebben gedaan.

Er blijft weinig anders over dan OPNIEUW nergens, maar dan ook nergens aan meedoen.

Dat is ons tot nu toe OOK gelukt. Denken jullie nu werkelijk, dat het mogelijk is om opnieuw een p(l)andemie te gaan uitroepen en opnieuw miljoenen mensen zich te laten injecteren met experimentele gentechinjecties, op te sluiten, uit te sluiten enzovoorts?

Nee! Ik denk dat de volgende keer de groep van nee-zeggers nog VEEL groter zal zijn.

Maar de tijd zal het leren. Het blijft moeilijk om goede voorspellingen te doen. Het enige dat je kunt doen, is voor jezelf uitmaken of je WEL of NIET mee doet.

Carla
Carla
10 maanden geleden

En als de volksverraders die zich -vertegenwoordigees durven noemen, het volk toch deze dolk in de rug steken,
dan wordt het hopelijk het laatste wat ze ooit gedaan hebben. En zijn zij die ratten.

Pepijn spreekt de waarheid.

MagIkDatVinden
MagIkDatVinden
10 maanden geleden

Er zijn in de loop der jaren zo links en rechts al heel wat verdragen getekend. Men tekent het ene verdrag na het andere. Maar blijkbaar heeft de bevolking er niets over te zeggen. Niet vóór dat het getekend wordt en al helemaal niet nadat het getekend is. Neigt dat niet naar pure volksverlakkerij? Maar dat is slechts mijn mening.

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x