Great ResetMens en Dier

Pepijn van Houwelingen mag 6 december voor de rechter verschijnen: ‘Absurd!’

Help ons door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Vorig jaar september hesen ministers Ernst Kuipers en Karien van Gennip de SDG-vlag. Dat deden ze naar eigen zeggen om hun ambities te onderstrepen.

“Een gezonde en leefbare planeet voor iedereen, daar kunnen we als ministerie en zorgsector samen aan werken. Daarom moeten we de Sustainable Development Goals in 2030 halen,” schreef Kuipers op X.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De zorg is verantwoordelijk voor zo’n zeven tot acht procent van de CO2-uitstoot in ons land. Dat moet én kan echt anders,” beweerde de minister. “Daarom werken we als ministerie samen met zorgpartijen aan de verduurzaming van de zorg. Ook kijken we binnen ons eigen ministerie hoe het duurzamer en beter kan.”

Nazivlag

“Ze hijsen de Great Reset-vlag, dat doen Nederlandse ministers namelijk graag,” reageerde Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Hij plaatste op X een gefotoshopte afbeelding van het tweetal met een nazivlag. De ministers vonden dat ‘stuitend’ en ‘een nieuw dieptepunt in de bejegening van bestuurders en politici’.

Van Houwelingen haalde het bericht met de nazivlag weg en er kwam een Sovjetvlag voor in de plaats. “Grappig trouwens hoe links constant met nazi-referenties strooit, maar als een ander het doet direct in paniek raakt,” schreef hij.

Absurd

Van Houwelingen voegde toe dat Kuipers in de oorspronkelijke tweet op geen enkele wijze met het nazisme werd vergeleken. “De vergelijking betrof expliciet de SDG-vlag. Logisch, want Kuipers is slechts een goedgelovige sul die gebruikt wordt door de globalisten, of niet Kaag?” vroeg het Kamerlid.

Ministers Kuipers en Van Gennip voelden zich ‘beledigd’ en dienden een aanklacht (‘belediging’) in. Nu mag Van Houwelingen 6 december voor de rechter verschijnen. “Absurd!” vindt hij.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dree
Dree
6 maanden geleden

Baudet is er zojuist ingeluisd bij de NPO.
Wat een ratten bij NPO.

Margie
Margie
6 maanden geleden

Pepijn kerel ,wij denken aan jou. En je hebt gewoon weer gelijk. Co2dit enCo2 dat. Die graaibekken komen er klaar op. Ik ben nu al zover dat ik minachting heb voor deze zwakke planeet. Pepijn we houden van je .♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Helga
Helga
6 maanden geleden

Daar hebben die rechters van tegenwoordig alle tijd voor…

Anja Heij
Anja Heij
6 maanden geleden

Wie stelt als eerste de vraag aan de politiek hoe de planeet leefbaar is voor mensen zonder CO2?

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x