Universum

NASA: Gigantische rechthoekige structuur verborgen onder het maanoppervlak

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als iemand op internet schrijft over ‘geometrische vormen’ op de maan, gaat het meestal over UFO-jagers die vreemde dingen op het maanoppervlak hebben gezien. Dit keer ligt het anders. Wetenschappers melden dat kloven op de maan een enorme rechthoek vormen.

Het draait allemaal om de oceaan der stormen (Oceanus Procellarum), waarvan oorspronkelijk werd gedacht dat het een oceaan zou zijn. Inmiddels is duidelijk dat de ‘oceaan’ bestaat uit basalt. Altijd is aangenomen dat Oceanus Procellarum, de grootste ‘maanzee’, is gevormd door de inslag van een asteroïde. Nu zijn astronomen daar niet meer zo zeker van.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
NASA: Gigantische rechthoekige structuur verborgen onder het maanoppervlak
Rechthoekige structuur op de maan (Kopernik Observatory/NASA)

Gegevens die zijn verzameld met behulp van twee maansondes van de NASA wijzen erop dat de mare een vulkanische oorsprong heeft. De sondes van de GRAIL-missie hebben in 2012 het zwaartekrachtsveld van de maan in kaart gebracht.

Onder de oceaan der stormen zijn ondergrondse structuren ontdekt die een afwijkende zwaartekrachtsaantrekking vertonen. Bij de meeste maanzeeën zijn deze structuren cirkelvormig, maar bij de oceaan der stormen wordt een rechthoek zichtbaar. Dit is volgens astronomen in strijd met de inslaghypothese.

“Het patroon van zwaartekrachtsanomalieën op de maan heeft een dusdanig onverwachte vorm dat we genoodzaakt worden op andere manieren na te denken over de processen aan het maanoppervlak,” zei hoofdonderzoeker Jeffrey Andrews-Hanna van de Brown-universiteit in de staat Rhode Island. “Je kunt je afvragen wat er onder het oppervlak van de andere planeten in het zonnestelsel verborgen ligt.”

Het onderzoek is verschenen in vakblad Nature.

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ollev
Ollev
9 jaren geleden

Er is een boek uitgebracht door Don Wilson, ‘ The secrets of our spaceship Moon’. De man heeft alle data van maanmissies naast elkaar gelegd. NASA kon niet veel met deze data zeiden ze omdat ze niet in hun visie/paradigma pasten. Don Wilson kon alle data (geluidsopnames, zwaartekrachtexperimenten, dateringen)/ Don Wilson komt op basis van die gegevens tot een paradigma, waarin alle data klopt:

1. De maan is hol van binnen, maar heeft een korst/schild van 65 km dik
2. De maan is aan elkaar gelast
3. De maan is een ruimteschip en doelbewust in een baan om de aarde gebracht
4. Er lopen 2 balken van 2 kilometer dikte door de maan heen die de zwaartekracht simuleren

Maar geloof er niks van, en bestel het boek. Je kan het geloof ik voor 5 euro op ebay vinden.
Fenomenaal !

Ronny
Ronny
9 jaren geleden

Ik denk dat het een luik is waar de buitenaardsen een schuilkelder hebben gegraven. Waarschijnlijk ligt daar ook het vermiste vliegtuig. Dat hebben de groene mannetjes daar voorlopig even neergelegd. Vandaaruit vliegen ze waarschijnlijk ook naar de aarde om foto te maken van een stel studenten op die op een snelweg zitten, of bekijken ze de opname die ze hebben gemaakt van 22 idioten die achter een bal aan rennen in een stadion. Ze zweven dan terug naar deze “bat-cave” en bekijken deze beelden dan op een heel breed scherm…… of zoiets….

Buddy
Buddy
9 jaren geleden

Er is ook een gigantische driehoekige structuur verborgen op de maan, weet alleen niet zo goed meer waar het was, tja dat heb je als het verborgen is…….

).

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Dat is mooi maar hoe zit het met moeder aarde??

In Zuid Afrika staat het vol met tuinen die Micheal Tellinger ontdekt heeft waar je niets meer van hoort.

Het zal wel ja ook hier bij de manipulatie horen.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x