Homepagina » Mens en Dier » De Jonge: Na vaccinatie niet terug naar normaal
de jonge
Foto: Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0

De Jonge: Na vaccinatie niet terug naar normaal

Eerst moesten we in lockdown om de curve af te vlakken. Nu zitten we in lockdown omdat het ‘niet goed gaat’ met de besmettingscijfers. Eerst kregen we te horen dat het coronavaccin de enige weg uit de crisis is. Nu blijkt dat ook een stuk genuanceerder te liggen. Kamerlid Wybren van Haga (FVD) vroeg minister Hugo de Jonge dinsdag tijdens het spoeddebat over corona bij welke vaccinatiegraad we uiteindelijk kunnen stoppen met de coronamaatregelen. “Is er een bepaald percentage van groepsimmuniteit waarbij de minister denkt: nou, daarbij kunnen we stoppen met al die maatregelen?”

“Algemeen wordt aangenomen dat dat bij zo’n 70% is. Maar stel je nou eens voor dat we met de Britse mutatie te maken krijgen, die een hogere eigenstandige reproductiefactor zou hebben, of die een opwaarts effect zou hebben op het reproductiegetal. Dan betekent dat dus ook dat je een hogere mate van immuniteit moet hebben opgebouwd in de samenleving om daadwerkelijk beschermd te zijn,” antwoordde De Jonge.

We zijn voorlopig echt nog niet voldoende beschermd met elkaar

Hij voegde toe dat het loslaten van de maatregelen ook afhankelijk is van de volgorde van vaccinatie, het tempo en de effectiviteit van vaccins.

Van Haga vroeg de minister of hij kan garanderen dat als die vaccinatiegraad op een bepaald niveau is, we kunnen stoppen met de mondkapjes, de 1,5 meter en de lockdown. De Jonge zei dat het helemaal loslaten van de maatregelen ‘echt nog wel een tijd gaat duren’. “We zijn voorlopig echt nog niet voldoende beschermd met elkaar. Maar misschien kunnen we een deel van de maatregelen al wel loslaten. En het meest wenkend perspectief dat we hebben voor het komende jaar, is dat dat ergens in de loop van het jaar natuurlijk gaat ontstaan.”

De Jonge voegde er gelijk aan toe dat alles heel sterk afhangt van de mate waarin op dat moment bijvoorbeeld mutaties de ronde doen die een hele snelle verspreiding hebben.

Zorgwekkend

Van Haga wees erop dat we nu al duizenden mutaties hebben en dat het dus heel goed kan zijn dat we de maatregelen in stand moeten houden en elke keer opnieuw moeten gaan vaccineren voor nieuwe mutaties, net zoals je ieder jaar de griepprik toedient. Dat zal volgens De Jonge ‘waarschijnlijk niet’ het geval zijn.

“Het is zorgwekkend dat, zelfs als we massaal een coronavaccin nemen, dit kabinet waarschijnlijk nog steeds de coronamaatregelen in stand houdt,” schrijft Van Haga op social media.

4.7 48 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
169 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
15 dagen geleden

Het is niet te geloven , mijn stem is iig duidelijk de 17de van maart!!!

Danny
Danny
Reactie op  Anne
15 dagen geleden

Niet stemmen is beter.
a. Je geeft je macht niet meer uit handen.
b. Ze kunnen doen wat ze willen. Jij hoeft je er niet meer druk om te maken, wetende dat ze uiteindelijk allemaal toch dezelfde agenda uitvoeren en na de verkiezingen nooit doen wat ze beloofd hadden.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Danny
15 dagen geleden

De laatste keer dat ik stemde, was in 2002. En als je al stemt, het maakt niet uit op welke partij je stemt, ze zitten daar enkel en alleen voor hun eigen gewin. Om o.a. Nederland weer voor ons te krijgen, zeg ik tegen een ieder die het maar wil horen : STEM NIET !!

Nexit Please!
Nexit Please!
Reactie op  Marie-Jeanne
15 dagen geleden

Hmm, met stemmen doe je in ieder geval een poging… Voor mij: Forum, of misschien de nieuwe partij Vrij Sociaal Nederland (o.a. Willem Engel, Bas Filippini).
Alhoewel ik denk, dat het kartel de uitslag ongetwijfeld een handje gaat helpen, met stemmen per post, oftewel verkiezingsfraude.

Rudolf
Rudolf
Reactie op  Nexit Please!
15 dagen geleden

Vrij en Sociaal, die willen een defensie budget van € 25.000.000.000,00.
Per jaar.
Succes er mee.

Inderdaad, niet stemmen is het beste.

Rob
Rob
Reactie op  Nexit Please!
15 dagen geleden

Wanneer kwam FvD in de politiek? Toen het volk zich begon te roeren. Met de PvdA was dat na de oorlog net zo. De arbeiders begonnen zich te roeren. Toen werd de PvdA opgericht die zogenaamd voor de arbeiders stond. Wat bereikten ze net de oprichting van die partij? Dat de arbeiders hun mond hielden. Met de FvD is het net zo. Al jaren gaan mensen steeds meer zien hoe de wereld in elkaar steekt en begonnen steeds meer mensen zich te roeren. Toen kwam ineens de FvD in beeld die de politiek in ging. Die partij moet zogenaamd ook namens die mensen in de politiek vertegenwoordigen die zich begonnen te roeren. En wat is sindsdien het gevolg? Dat die groep zich vertegenwoordigd voelt en (ook) zijn mond houdt. Wederom een groep mensen de mond gesnoerd dus. In deze tijd moeten de mensen hun stem voor zichzelf gebruiken in plaats van hem aan een ander te geven. Zolang er politiek beleid bestaat zal er nooit wat veranderen, alleen maar steeds meer beperkingen. Ook met de FvD. Waarom? Omdat het altijd een macht systeem blijft en daar moeten we juist vanaf als het leven zelf ooit wil kunnen gedijen. Daarom is stemmen altijd zinloos want je steunt alleen maar het macht systeem dat de bevolking verdeeld d.m.v. al die politieke partijen.

Nexit Please!
Nexit Please!
Reactie op  Rob
15 dagen geleden

Ik begrijp wat je bedoelt. Maar hoe zou het alternatief er dan uit moeten zien? Burgers per thema laten stemmen, via de blockchain? Ja, misschien is dat een idee…

Daar zullen organisatorisch nog wel wat haken en ogen aan zitten. Nog afgezien van het feit, dat de zittende politici hun macht niet zomaar af willen staan.

Er is in ieder geval nog wat werk aan de winkel…

Nexit Please!
Nexit Please!
Reactie op  Nexit Please!
14 dagen geleden

… ‘directe democratie’.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Nexit Please!
13 dagen geleden

Op wie je stemt is privé. Als je een blockchain hebt, met key, bijv je BSN, dan is deze niet meer privé. Maar daarmee kan een committe checken of wat je gestemd hebt klopt.

Als je een random key gebruikt (dan heb je wel privacy), hoe kun je dan waarborgen dat er keys in zitten van niet-bestaande mensen?

Dus de enige manier met de BlockChain is dat je jezelf toevoegd, dus je signed met je privatekey nadat je gestemd hebt. Maar dan kun je de uitslag nog steeds aanpassen want de resultaten zitten dan niet in de chain.

Zodra je het met de machine doet kun doen alsof je decrypt, maar net voor het displayen of bij het optellen kun je inhaken en de uitslag veranderen. Als de software terplekke gekompileerd wordt, kan er altijd een hardwarechip in zitten die het overneemt. Er kan een chip in het scherm zitten die de resultaten ter plekke aanpast. Er kan een chip in de printer zitten die alles uitprint. Heb je die chips gezien die even groot zijn als een zandkorrel? Die kun je in het moederbord verstoppen.
Harddisks hebben een firmware die je zou kunnen updaten om, als er een bepaalde data langs komt het de volgende data aanpast.
Door kabels langer te maken en te ont-schilden (bescherming tegen EF weg te halen). Hiermee kun je de hardware 100% compliant hebben maar toch met EMP’s de bitjes aanpassen (beetje vergezocht, maar mogelijk)…

Nexit Please!
Nexit Please!
Reactie op  AnnoNimbus
13 dagen geleden

@ AnnoNimburs: Pffh… Jij leest en schrijft mogelijk met dit soort materie.
Maar voor mij is dit zware kost, die m’n pet te boven gaat.

Charissa
Charissa
Reactie op  Rob
10 dagen geleden

Zo heb ik er nog nooit over nagedacht… Bedankt voor dit inzicht.

Idd wat zou het alternatief dan zijn. Zouden we dan een echte democratie kunnen oprichten? Via anbb.nl proberen ze dit op poten te zetten… Misschien allemaal daar lid van worden!

Fijne dag, groet Charissa

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Marie-Jeanne
14 dagen geleden

Ik zal het nog een keertje uitleggen voor hen die het maar niet willen begrijpen:

Stel: 40% stemt kartel, 20% stemt oppositie en 40% stemt niet. Wie wint er dan?

Het zijn de niet stemmers die er voor zorgen dat het kartel aan de macht blijft. Met niet stemmen geef je juist de macht uit handen en je geeft het dan aan de kartelstemmers.

Persoonlijk denk ik dat iedereen die oproept niet te stemmen, een overheidstrol is.

Rob
Rob
Reactie op  Lange Fries
14 dagen geleden

Wie stemt verliest altijd. Je geeft je stem weg aan een macht systeem dat het volk verdeeld middels de verschillende partijen. Dat is een macht spel en zolang je stemt speel je mee. De enige manier om te winnen is het spel niet meer meespelen want dan valt dat macht spel uiteindelijk een keer stil. Dus moet je ook niet eer gaan stemmen. Je stem heb je om je Zelf uit te drukken, niet om hem weg te geven aan een ander (die sowieso nooit in jouw belang handelt). Als de wereld wil veranderen dan moet je zelf gaan nadenken, handelen etc vanuit je Zelf en niet op commando van anderen die voor niemands leven staan. Je staat zelf voor je eigen leven en als het leven wil kunnen gedijen dan is dat onze verantwoordelijkheid. Het macht systeem is alleen maar vernietigend op het leven.

Charissa
Charissa
Reactie op  Lange Fries
10 dagen geleden

Ik krijg het gevoel dat fvd juist wel echt naar die democratie toe wilt met referenda, de macht weer terug naar Nederland én Nederlanders. Zo hebben ‘wij’ als leden ook Thierry als voorman van FVD gekozen.
Bij hun krijg ik het gevoel wat ik wil. Nederland op nr 1. Eigen land eerst voordat de miljarden het buitenland instromen. Anderen helpen is fantastisch, maar niet als je zelf het hoofd niet boven water kan houden. Plus, helpen we echt andere landen door zoveel geld weg te brengen of ‘kopen’ we slechts macht en positie.

Harry
Harry
Reactie op  Danny
15 dagen geleden

Tuurlijk doen ‘ze’ niet wat ze hebben beloofd. Kijk dan ook goed wie dat zijn. Hoe dom kun je dan zijn door niet te stemmen. Stem tenminste toch de meest radicale tegenstem ook al staat de persoon je tegen. Het gaat immers om de inhoud. Check het partijprogramma wat al een X- aantal jaren dezelfde is zonder aanpassing en gedraai. Maar ja, nu wordt het lastig…. partij program ehh dinges??? Bèèèèhhh

Simon
Simon
Reactie op  Danny
15 dagen geleden

Totaal onlogisch dat “niet stemmen is beter”. Dat betekent dat de helderen, de wakkeren, als die niet stemmen dus niet op PVV, FvD of Vrij en sociaal Nederland stemmen. Dat betekent dus automatisch meer macht naar de gevestigde (coalitie) partijen. Dat is juist NIET wat we willen, het lijkt wel een complot, breng de stelling “stem niet” en de anti-establischment stemmers blijven thuis, mission accomplished. Je moet nu juist wel stemmen en de tegendraadse partijen groot maken, dan geef je een signaal. Uw stem is inderdaad bijna niets waard, maar dat “bijna” is voldoende om het toch te doen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Simon
14 dagen geleden

Precies. De niet stemmers zijn er verantwoordelijk voor dat we mondkapjes moeten gaan blijven dragen en nooit meer uit lockdown komen.

Charissa
Charissa
Reactie op  Simon
10 dagen geleden

Ik denk ook dat we moeten stemmen. Ik denk dat als iemand zegt ‘we moeten niet gaan stemmen’ bedoeld dat als NIEMAND meer stemt, het systeem instort. En dat idee snap ik. Klein voorbeeld; ik kijk al jaren geen NOS. Als iedereen daar mee stopt, omdat we de waarheid willen en niet deze propaganda, veranderd er misschien iets…

Voor nu is er nog geen alternatief, dus dan denk ik ook dat we juist nu keihard moeten stemmen.

Arie
Arie
Reactie op  Danny
15 dagen geleden

Niet stemmen is dat je akkoord gaat met de huidige regering. Wil je dat ??

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Arie
15 dagen geleden

Je kunt ook gaan stemmen, en ter plaatse een groot kruis over het formulier trekken. Je maakt dan je stem ‘ongeldig’ . Bij iedere verkiezingsuitslag worden die stemmen altijd apart genoemd. Maw, die stemmen worden dan bij geen enkele partij opgeteld. Je houdt als het ware je eigen macht, in je eigen handen. Als genoeg mensen dit zouden doen, ( het percentage ligt dacht bij 60%, dan worden de verkiezingen ongeldig verklaard en zullen over moeten.

Petrus
Petrus
Reactie op  BertRoermond
14 dagen geleden

Uitstekende tip,
kruis over het biljet en de stem is ongeldig en wordt niet verdeeld over de partijen.
Bij niet gaan stemmen zijn het z.g.n reststemmen en worden verdeeld.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  BertRoermond
14 dagen geleden

Hoelang moeten we dat dan weer gaan doen dan? En zij zullen al die tijd gewoon blijven zitten want het land moet toch bestuurd worden.

Onno
Onno
Reactie op  BertRoermond
11 dagen geleden

Verkiezingen overdoen tja en wat dan dan krijg je toch weer hetzelfde effect ? Daar zul je dus niets mee opschieten .

peters
peters
Reactie op  Danny
15 dagen geleden

Oke,maar de meerderheid gaat dan weer alles doen om links kabinet te creëren,en dat wordt heel makkelijk voor ze als de protest stemmen thuis blijven. Wilders of Baudet of communistische heil-staat zonder tegen stem..dat kan niet. !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Danny
14 dagen geleden

Dan blijven ze gewoon zitten want het land moet toch geregeerd worden. Succes.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Danny
14 dagen geleden

Advies, referenda de enigste manier om democratie te herstellen.

Ina v.d.berg
Ina v.d.berg
Reactie op  Anne
15 dagen geleden

Spuit erop, hogedrukspuit

mikkie
mikkie
Reactie op  Anne
15 dagen geleden

Inmiddels moeten meer dan 2 miljoen mensen al coronapositief getest zijn…als de gegevens kloppen.
Gemiddeld 8000 per dag..
Hebben we dan nog geen groepsimmuniteit?

salvar
salvar
Reactie op  mikkie
15 dagen geleden

wel maar er zal niets veranderen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  salvar
14 dagen geleden

Precies alleen die koptekst van dit verhaal al.

Barry
Barry
Reactie op  mikkie
14 dagen geleden

8000 per dag, de besmettingsgraad ligt op ongeveer 11%, dus 8000 is 11%. Dat betekent dat men per dag zo’n 75000 mensen test! Geloof je het zelf? Teststraten zijn zo goed als leeg,

Onno
Onno
Reactie op  Barry
11 dagen geleden

Hoe kom je aan besmettings graad ? Een pcr test kan geen besmetting vaststellen. Je redenering klopt dus niet.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  mikkie
14 dagen geleden

En als je je laat inenten, test je ook positief, wat schiet je ermee op?

Onno
Onno
Reactie op  mikkie
11 dagen geleden

Nee niet in die zin. Positief testen geeft niet aan of je al immuun bent noch besmet. De meeste van al die zgn pos getesten zijn vals positief.

Anders
Anders
Reactie op  Anne
15 dagen geleden

Wel gaan stemmen en dan je stem ongeldig verklaren is beter. Dan vervalt je stem.

Niet dat het wat uitmaakt want rutte wint sowieso. Hij moet zijn klus afmaken: Nederland en Nederlanders slopen.

Harry
Harry
Reactie op  Anders
14 dagen geleden

Rutte zal afstappen en Kaag wordt neergezet als volgende puppet. Het offensief daarvoor is reeds begonnen. Zie de documentaire over haar, haar bezoek bij Linda etc. etc. Ze heeft alleen één probleem: het is een bitch, een ultra kakker die mijlenver van het volk staat, en het volk weet en proeft dit..

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Anders
14 dagen geleden

Je kan het kartel geen groter plezier doen. Gooi je zelf je stem weg, hoeven zij het niet te doen.

Er is in de hele geschiedenis nooit iets veranderd door niets te doen.

Apathy and tolerance are the last virtues od a dying society.

Remco
Remco
Reactie op  Anne
14 dagen geleden

STEM NIET, HET IS 1 GROTE POPPENKAST KIJK NAAR AMERIKA SMARTMATICS WERKT VANUIT NEDERLAND DUS WAT GEBEURT ER MET ONZE VERKIEZING JUIST VVD CDA NWO TREKT ZICH HIER NIKS VAN AAN

Kate
Kate
Reactie op  Anne
13 dagen geleden

Ze zullen vast weer frauderen, dus waarom stemmen. Bovendien sturen ze nu al erop aan de verkiezingen te zullen uitstellen (lees afzeggen).
Kijk hier eens naar.
https://youtu.be/Ge7H5ZrEvvQ

JaJa
JaJa
15 dagen geleden

Beginnen we nu te snappen dat de lockdown en alle maatregelen niets met een virus te maken heeft.
Hoe ver moeten ze nog gaan?

Catharina
Catharina
Reactie op  JaJa
15 dagen geleden

Je zou idd denken dat dit toch wel de druppel is dat mensen wakker doet schudden….dit is zo duidelijk als maar kan…toch zijn er nog veel die gewoon nog steeds keurig de overheid blijven volgen, al weten ze dat ze niet terug gaan naar normaal

Edward
Edward
Reactie op  Catharina
15 dagen geleden

75 jaar geleden zei een zeker persoon, “Het enige wat een regering nodig heeft om mensen in slaven te veranderen is ANGST. Als je iets kunt vinden om hen bang te maken, kun je hen alles laten doen wat je wilt.”

Lucky
Lucky
Reactie op  Edward
15 dagen geleden

En dat blijkt ja

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
14 dagen geleden

Laat je dus nooit bang maken.

Kate
Kate
Reactie op  Edward
12 dagen geleden

Exact. Iets dergelijks legt Catherine Austin Fitts uit in een interview dat YT nu twee keer verwijderd heeft. De machtigen der aarde gebruiken angst om ons tot slaven te maken, want slavernij is de meest winstgevende manier van zaken doen. (Typ haar naam en kijk naar het interview.)

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  JaJa
15 dagen geleden

inderdaad, jaja, je vraagt je inderdaad af hoeveel verder ze dan nog moeten gaan..maar, er gloort echt hoop: ik ontmoet buiten op straat steeds opstandiger mensen, vanmiddag alweer twee die tegen mij begonnen te praten en hun ongenoegen zeer duidelijk kenbaar maakten. ik draag nl nog altijd geen mondmasker, nergens nog, en schijnbaar ben ik dus herkenbaar als iemand die tegen de maatregelen is. Ik vermoed dat dit de reden is waarom ik zo vaak word aangesproken. ( overigens, en dat vertel ik de mensen ook, heb ik een ontheffing op zak vanwege medische redenen, die ik ook inderdaad heb. ) ik ben eigenlijk, ongewild, een grote thermometer van de stemming onder de bevolking aan het worden. Ik zie echt de laatste weken dat de mensen het kotszat zijn.

Charissa
Charissa
Reactie op  BertRoermond
10 dagen geleden

Heel goed! Ik draag ook geen mondkap in winkels en supermarkten! Als ze het mij verplichten loop ik de winkel uit.

Ik spreek ook steeds meer mensen om me heen die het zat zijn en die vragen gaan stellen. Belangrijkste wat wij moeten doen; met mensen blijven praten! Andere wakker schudden. Op een zachtaardige manier helaas want keihard erin gaan werkt niet, is mijn ervaring… Mensen die bang zijn staan volledig op slot, eerst benaderen op gevoel en dán de vragen stellen werkt. Misschien niet meteen op het moment, maar ze gaan er later wel over nadenken. Helemaal als ze daarna nog iemand spreken die vragen stelt…

Geef niet op! Fijne dag! 🙏

mee 2
mee 2
15 dagen geleden

ja natuurlijk straks hebben we COVID 20 en dan COVID 21 enz enz
wanneer stopt waanzin?

Jan
Jan
Reactie op  mee 2
15 dagen geleden

Dat gaat pas stoppen zodra iedere (wereld)burger gevaccineerd is. Dat is tegen maart 2025

Bella
Bella
Reactie op  Jan
15 dagen geleden

je bent pas vrij als je alles kwijt bent en voor altijd hun slaaf.

Bas
Bas
Reactie op  Bella
15 dagen geleden

Daarom wordt dat vaccin tzt vrplicht gesteld

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jan
15 dagen geleden

Jan, als het zo doorgaat, dan krijgen wij in 2025 The SPARS Pandemic 2025 2028: A Futuristic Scenario to Facilitate Medicla Countermeasure Communication. Zoek maar eens op.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  serieuze aangelegenheid
14 dagen geleden

jan, dit is een futuristisch verhaal. het gaat erover hoe overheden in het vervolg beter met evt. pandemieën moeten omgaan, zodat ze niet de fouten blijven maken.

Lucky
Lucky
Reactie op  mee 2
15 dagen geleden

Het volk wordt aangevallen op biologische wijze. Nooit een probleem als Corona gehad, dus geen excuus het volk te gijzelen zoals nu.

Kate
Kate
Reactie op  mee 2
12 dagen geleden

Helaas komt er geen eind aan als iedereen gevaccineerd is. Dan gaat het eigenlijk pas beginnen. De Bijbelse voorspellingen leren ons dat het nog vele, vele malen erger zal worden. Misschien kunnen we met een beetje burgerlijke ongehoorzaamheid alles wat uitstellen, maar van afstel zal nooit sprake zijn. En toch, voor iedereen die het wil kan Christus de ultieme redder in nood zijn.

Gert
Gert
15 dagen geleden

Misleiding ten top, men zal nooit meer terugkeren naar het ”oude’ normaal.
Kinderen worden al opgevoed met het dragen van mondkapjes, 1,5 meter afstand houden.
Het leven wat we kenden zal nooit meer terugkeren.

Het nieuwe normaal is volledig doorspekt met angst, intimidatie en misleiding!

Alice
Alice
Reactie op  Gert
15 dagen geleden

Rutte zei het toch in zijn eerste persconferentie. ‘Dit is het nieuwe normaal’. Dus niet het tijdelijke. Het was me toen al overduidelijk waar dit heen zou gaan.

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Alice
14 dagen geleden

De volgende stap is dat iedereen een staart moet dragen. En 2 hoorntjes.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Alice
14 dagen geleden

Al die mensen die dat beweren moeten worden opgepakt en berecht. Er moeten strikte regels komen (die zijn er eigenlijk al) voor rampen. Het is een oorlogsmisdaad, het volk angst aanjagen. Daar moeten ze voor gestraft worden. Het is niet te hopen dat we een ramp krijgen waarbij we de behoefte krijgen om elkaar in de armen te vallen, een tsunami of zo. Dan zullen we nog wel zien of we dit vol kunnen houden, ik denk het niet.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

STOP met masker dragen !! En doe net als vroeger normaal..Kijk dan hoe gauw we zijn terug naar onze NORMAAL!!

En steun de eenmans zaak.. Steun de kleine ondernemers..want die willen ze allemaal kapot maken voor DE agenda..

Ina v.d.berg
Ina v.d.berg
Reactie op  Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

Komt voor de bakker, zo doen we dat

Lies
Lies
Reactie op  Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

Ik draag geen muilkorf nu niet nooit niet en de neppandemie maar in stand houden, vrijheid zullen we echt zelf moeten doen want anders gaan ze steeds een stap verder.

salvar
salvar
Reactie op  Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

die zijn al kapot alleen ze weten het nog niet.

JaJa
JaJa
Reactie op  Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

Het is toch zo simpel. Wij zijn met veel meer en daar zijn de organisatoren heel bang voor en terecht want WIJ hebben alle macht die er bestaat! Als WIJ niet mee meedoen dan is het over. Alleen zover zijn WIJ nog niet want de meerderheid denkt nog steeds dat er iets heel ergs is met een virus. Iedereen die zijn logische verstand gebruikt kan bedenken dat er iets niet klopt. Ga zelf normaal doen, stop met het beluisteren van de MSM, koop niks meer bij Amazon, stop met twitter en Facebook, waarom?? omdat de personen die hier heel veel geld aan verdienen, mede verantwoordelijk zijn voor de situatie waar WIJ nu in zitten. Dit soort tuig kun je alleen raken door te zorgen dat hun inkomen verdwijnt, daar zijn ze doodsbenauwd voor en zullen er alles aan doen om de maatschappij te splijten, verdeel en heers.
Op dit moment graven WIJ ons eigen graf terwijl WIJ denken dat we ‘andere beschermen en dat dan alles weer goed komt met een vaccin. Tegen de tijd dat WIJ er achter komen dat we bedrogen zijn is het te laat. Alles moet gewoon kapot zodat ZIJ hun plannen kunnen doorzetten. Helaas zijn er een aantal van ONS die denken dat ze meer zijn dan de rest en aan deze plannen meewerken in de veronderstelling dat ZIJ er een betere positie aan overhouden aan het einde van de rit. Die groep komt bedrogen uit want ook ZIJ worden net als WIJ gezien als gepeupel, met dat verschil dat WIJ met hun juridisch afrekenen. WIJ hebben nu nog de mogelijkheid om wat er gaande is te stoppen, laten WIJ die kans dan ook nemen en niet wachten tot ZIJ ons alles afnemen, want daar zijn ZIJ op uit!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  JaJa
14 dagen geleden

Jaja, ongeveer iedere letter van je commentaar hierboven klopt. Jij bent een vd weinigen hier die het echt door heeft. En inderdaad, door lid te blijven van FB en Twatter steun je diezelfde heren die ons dit aandoen. Big Tech is een van grote spelers in dit complot.

Danny
Danny
15 dagen geleden

Dit is niet zorgwekkend. Wij wisten hier al lang dat het nooit de bedoeling was om weer vrijheid terug te geven.

Lucky
Lucky
Reactie op  Danny
15 dagen geleden

Dus alleen idioten staan mekkerend in de rij. Ze weten en snappen niets.

Jeroen
Jeroen
15 dagen geleden

‘Het’ is zeer zorgwekkend én lachwekkend tegelijk…….

* Het = de Jonge

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
15 dagen geleden

Niet naar normaal, dan zeker geen vaccinatie voor deze jongen

lol
lol
15 dagen geleden

Ik kan gerust leven met 1,5 meter, mondkapje etc. zonder mij te laten vaccineren. De overheid kan wat mij betreft de pot op! Dus, mensen je hoort het, je moet je dood spuiten enkele keren, zodat de lockdown wordt opgeheven. Er moet meer doden vallen dan zal de lockdown maatregelen opgeheven worden. Dit heeft ook Bill Gates gezegd. Het zal nooit meer normaal worden. Waarom dan jezelf laten vaccineren als het toch geen resultaten heeft voor de volk. Het heeft alleen als doel voor de overheid dat er meer mensen komen te overlijden enen veel schade aanrichten tegen de mensheid.

Jan
Jan
Reactie op  lol
15 dagen geleden

The great reset is geen normaal verschijnsel. Wellicht dat er rond het jaar 4500 een wedergeboorte gaat plaatsvinden (de hybride mensen worden dan vervangen door gewone mensen). Vanaf dat tijdstip zijn we weer terug bij af

Luke
Luke
Reactie op  Jan
15 dagen geleden

Ik heb me laten vertellen dat er al zoiets heeft plaatsgevonden, of in ieder geval er is een .. poging gedaan.
Ergens rond 1918/20, Duitsland ook iets met banken.

Men heeft het echt al vaker geprobeerd, en ben werkelijk benieuwd hoevaak.

Ina
Ina
Reactie op  Luke
15 dagen geleden

Klopt, wij zijn al eens gemodificeerd dankzij de Annunaki via o.a. de Neanderthaler (Europa), deze laatste is dus niet zomaar uitgestorven. Mogelijk is dit al vaker gebeurd, dan zou je best eens op een aap uit kunnen komen. Dan komt Darwin’s theorie in de buurt, maar niet dankzij een natuurlijk proces. Het verhaal van Adam en Eva gaat slechts over het begin van de moderne mens maar mensachtigen waren al lang aanwezig.

Steven
Steven
Reactie op  lol
15 dagen geleden

..om je de dood in te laten jagen natuurlijk…want daar is het hele spelletje om te doen. Liegen, laten vaccineren en daarna de grond of oven in.

Lucky
Lucky
Reactie op  Steven
15 dagen geleden

Of oplossen he? Dan zijn meteen alle bewijzen weg. Toevallig kan dat nu ook ineens…

Chello
Chello
15 dagen geleden

Wat een gedraai.

x

Check Also

corona

12.000 mensen testen positief op corona ondanks coronavaccin

In Israël zijn meer dan 12.400 mensen ...

avondklok

Ding-dong-dic-tatuur, galmt de avondklok

Een gastbijdrage van Karel Beckman. Avondklok! Onze ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

169
0
We lezen graag je reactie!x