CoronaMens en Dier

Pfizer-baas geeft toe: ‘Twee vaccindoses bieden nauwelijks tot GEEN bescherming’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

Pfizer-baas Albert Bourla heeft toegegeven dat twee doses van het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer nauwelijks tot geen bescherming bieden tegen Covid-19.

Maandag zei de directeur van de farmareus in een interview met Yahoo Finance dat twee doses plus een boosterdosis nodig zijn om enige vorm van bescherming te krijgen, maar niet tegen besmetting.


“Twee doses van het vaccin bieden nauwelijks tot geen bescherming,” zei Bourla toen hij de vraag kreeg of zijn bedrijf werkt aan een booster tegen de omikronvariant.

“Drie doses met een booster bieden redelijke bescherming tegen ziekenhuisopname en sterfte,” voegde hij toe. “En minder bescherming tegen infectie,” gaf Bourla toe.

Vorig jaar zei hij nog dat het vaccin ‘100 procent effectief’ was:


In landen als Israël wordt zelfs al een vierde prik toegediend aan mensen. Bourla zei dat Pfizer op dit moment werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe versie van het coronavaccin, 1.1, dat ook zou beschermen tegen omikron en in maart klaar is, maar tegen die tijd is er mogelijk alweer een andere ‘variant’ opgedoken.


[Infowars]

4.8 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Volkomen ongeloofwaardig.
Dit zal toch wel eens een keer doordringen wereldwijd.

Abby
Abby
1 jaar geleden

Man! Ik hoef die rotzooi niet! Wat boeit mij die prikken. Er is nooit iets aan de hand geweest en ik hoef al helemaal niet beschermd te worden door criminelen/moordenaars!

Rapper
Rapper
1 jaar geleden

Een virus kan binnen een paar uur muteren, ieder vaccin tijdens een pandemie is daarom zinloos.

Vaccins werken alleen voordat er een pandemie is, net als de griepprik die je een paar maanden voor het griepseizoen kan nemen.

Dat is 1e jaars basiskennis virologie.

Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 jaar geleden

Haha gewoon halen hoor die 3e, 4e, 5e, 6e spuit. RIP.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

106
0
We lezen graag je reactie!x