Mens en DierCorona

Pfizer-baas noemt mensen die ‘misinformatie’ over coronavaccins verspreiden ‘criminelen’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die ‘misinformatie’ over coronavaccins verspreiden, zijn ‘criminelen’. Dat zegt althans de directeur van farmareus Pfizer. Tijdens een gesprek met de globalistische denktank Atlantic Council beschuldigde hij een ‘hele kleine’ groep mensen van het verspreiden van informatie die leidt tot vaccinatietwijfel.

“Die mensen zijn criminelen,” zei hij tegen directeur Frederick Kempe van de Atlantic Council. “Het zijn geen slechte mensen. Het zijn criminelen omdat ze letterlijk miljoenen doden op hun geweten hebben.”

Terug naar normaal

Bourla zei verder dat we pas weer teruggaan naar normaal als de ongevaccineerden gevaccineerd zijn. “Het enige wat tussen de nieuwe manier van leven en de huidige manier van leven staat, is vaccinatietwijfel,” zei hij.

Mensen die vraagtekens zetten bij de veiligheid en effectiviteit van vaccins worden dus niet langer ‘complotdenkers’, maar ‘criminelen’ genoemd.

Eén van de grootste criminele organisaties ter wereld

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl noemde Pfizer enkele dagen geleden ‘één van de grootste criminele organisaties ter wereld’.

“Pfizer stond jarenlang in de top drie van bedrijven die de hoogste boetes kregen voor illegale praktijken. Zij vonden het niet ethisch om de controlegroep in hun coronavaccin-onderzoek niet te vaccineren. En de registratieautoriteiten keurden dat goed, want zij vonden het ook niet ethisch dat deze fabrikant inkomsten zou mislopen. Dit is ongeveer de situatie waarin we nu leven. Uiteraard heeft Pfizer iedereen weer bedonderd,” aldus Bijl.

[Summit News]

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onbekende antivaxxer
Onbekende antivaxxer
1 jaar geleden

En dan ben je gevaccineerd en blijkt t allemaal toch niet helemaal zo te werken als ze beloofd hebben…. wie is er dan de crimineel

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ik het ernstige vermoeden dat deze Pfizer-baas een beetje naast zijn schoenen is gaan lopen.
Maar goed, dit zal vast ter voorbereiding zijn voor de aankomst in Scheveningen daar waar hij sowieso zijn schoenen moet uitdoen.

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

De grootste criminelen zeggen altijd dat andere crimineel zijn, vreemd hè ..

Pm’er
Pm’er
1 jaar geleden

Laat mij dan maar crimineel zijn
Hij behoort tot één van de grootste moordenaars aller tijden!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

146
0
We lezen graag je reactie!x