Buitenland

Queensland: vanaf 17 december zijn ongevaccineerden niet langer welkom in het ziekenhuis

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ongevaccineerde inwoners van Queensland krijgen vanaf 17 december – of als de Australische deelstaat een vaccinatiegraad van 80 procent bereikt – geen toegang meer tot restaurants, cafés en stadions.

Premier Annastacia Palaszczuk gaf dinsdag een persconferentie waarin ze aankondigde dat mensen die hun mouwen hebben opgestroopt, zullen worden beloond.

Vanaf 17 december zijn alleen volledig gevaccineerden welkom in stadions, kroegen, discotheken, hotels, cafés en restaurants. Ook worden alleen de gevaccineerden toegelaten tot muziekfestivals, galerieën, musea en bibliotheken.

Met uitzondering van noodgevallen of bevallingen

“Mensen hebben het recht om te weten dat ze naar deze plekken kunnen gaan en veilig zijn. Dit is de volgende stap die we nemen om Queenslanders veilig te houden,” zei Palaszczuk.

De ongevaccineerden hebben na 17 december nog wel toegang tot essentiële winkels, overige winkels en openbaar vervoer.

Ook als je naar een zorgcentrum, ziekenhuis of gevangenis gaat, moet je gevaccineerd zijn, met uitzondering van noodgevallen of bevallingen.

Vrijheden behouden

“Mensen die naar een muziekfestival, stadion, café of restaurant gaan, willen er zeker van zijn dat mensen om hen heen volledig gevaccineerd zijn en dat het veilig is om met hun gezin naar deze plekken te gaan,” zei de premier.

Ze zei ook dat ‘vaccineren de beste manier is om onze vrijheden te behouden’.

4.5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
151 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wappie
Wappie
1 jaar geleden

Nou kunnen ze de ongevaccineerden ook niet opsluiten want die hebben geen prik gehad die moeten wegblijven ???

Leo
Leo
1 jaar geleden

Zo’n duivels besluit zal ongetwijfeld in een extreem bloedige volksopstand ontaarden. Wellicht heeft de infame regering dit horror scenario al bij het maken van haar meedogenloze plannen ingecalculeerd.

robert
robert
1 jaar geleden

scheelt weer zorg premie.

sterk
sterk
1 jaar geleden

Dat is dus het zelfde als in Frankrijk ook wij worden niet behandeld als we onderzocht moeten worden. Wel zijn we welkom op de spoed en ik denk als het ernstig is word het vanzelf wel spoed.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

151
0
We lezen graag je reactie!x