Buitenland

Journalist vanuit Oekraïne: ‘Luister niet naar de mainstream media’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Mensen uit Donetsk en Loehansk huilden tranen van geluk, zegt journalist Patrick Lancaster, die als één van de enige Engelssprekende journalisten verslag doet vanuit Donetsk. “Een vrouw zei tegen me dat ze heel dankbaar is dat Poetin een einde maakt aan de oorlog hier.”

Lancaster zei tegen Alex Jones dat eerder deze week twee scholen in Donetsk zijn bestookt door het Oekraïense leger. “Ik ben bij die scholen geweest.” De journalist zei dat de burgerbevolking in de twee volksrepublieken al acht jaar onder vuur ligt. “Het lijkt erop dat Poetin er genoeg van heeft.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze veranderden vaak het narratief

De Russische president kondigde aan dat hij Oekraïne wil denazificeren. Lancaster wees erop dat er nazi’s in het Oekraïense leger dienen. “Mensen die geloven in de nazi-ideologie.” Denk daarbij bijvoorbeeld aan het Azovbataljon.

Elk uur vallen er steden. Oekraïne heeft al veel grondgebied verloren, aldus Lancaster, die eerder werkzaam was voor persbureau AP en Reuters. Ze veranderden vaak het narratief. Op een bepaald moment filmde hij hoe een gaarkeuken in Loehansk werd gebombardeerd door Oekraïne. De media beweerden vervolgens dat de rebellen uit Loehansk de gaarkeuken hadden beschoten.

Ik hoop dat de wereld spoedig beseft wat hier gebeurt

“Ik sprak met getuigen en filmde alles, maar ze knipten net zolang tot ze hadden wat ze wilden,” zei de journalist. “Op dat moment besloot ik dat ik nooit meer met ze zou samenwerken.”

“Het Westen schildert Rusland af als bezetter, terwijl hier etnische Russen wonen die Russisch spreken. Ik hoop dat de wereld spoedig beseft wat hier is gebeurd en wat hier gebeurt,” voegde hij toe. “Doe zelf onderzoek. Denk zelf na. Luister niet naar de westerse mainstream media.”

[Infowars]

4.8 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hermi
Hermi
2 jaren geleden

Hear hear!!

Deug-Nietje
Deug-Nietje
2 jaren geleden

Helemaal mee eens !!

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

De hele mainstream is druk bezig om Poetin nog erger als Stalin en Hitler af te schilderen. Tenenkrommende propaganda waarin geen seconde zaken in historisch perspectief worden geplaatst. Nu heeft Washington, Brussel en de NAVO eindelijk haar gedroomde oorlog (en afleiding van de Covid-19 hoax) en doen ze allemaal huilie huilie. De belofte aan Gorbatsjov om geen inch verder naar het Oosten op te trekken zijn aan alle kanten geschonden. Ze hebben het hele Midden- oosten in as veranderd met honderdduizenden (zo niet miljoenen) slachtoffers, maar dat mag was in hun optiek allemaal te rechtvaardigen. Weerzinwekkende hypocrisie.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Patrick Lancaster heeft natuurlijk volkomen gelijk, als hij zegt dat de MSM hier in het Westen niet alleen eenzijdig nieuws verspreiden, maar ook nog eens nieuws vol met onwaarheden.

Maar wat hij zegt over dat mensen zelf onderzoek moeten doen, daar ben ik het niet mee eens.

Zolang je hier in Nederland woont en geen familie of vrienden hebt, die in de Oekraïne wonen, mis je natuurlijk de eerstelijns informatie.

De meeste mensen in ons land hebben (helaas) de hele dag de NPO aan en daar doen ze niets anders dan angstporno de ether injagen.

IK behoor dan tot diegenen, die WEL andere bronnen raadpleeg. Er wordt genoeg geventileerd op de verschillende Telegram groepen.

Uiteraard staat die informatie haaks op wat er op de reguliere zenders wordt beweerd.

Ondertussen kunnen wij vaststellen, dat WIJ, het zogenaamde gewone volk, het kind van de rekening zullen zijn.

Ik zie dit hele gebeuren als één grote afleiding van wat er ondertussen, achter de schermen, allemaal wordt bekokstoofd.

Dat Poetin op dit moment sowieso al de nodige bio laboratoria heeft opgeruimd, juich ik van harte toe.

Uiteindelijk hebben deze totaal 0% te maken met de gezondheid van mensen, maar 100% met juist het omgekeerde te bewerkstelligen.

Wij zitten met z’n allen momenteel in een storm, die jammer genoeg nog even zal doorrazen.

Ik vergelijk het met een soort van Titanen strijd: aan de ene kant de Cabal, nazi’s en aan de andere kant mensen zoals Poetin, die onder geen beding mee wil doen met de voorgestelde New World Order.

Eén ding kunnen wij wel vaststellen: het zullen voor ons allemaal nog heel spannende tijden worden en het is zeker ook niet te voorspellen hoe dit uiteindelijk uitpakt.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x