CoronaBuitenland

Pfizer bevestigt wat velen al lang vermoedden: pak de popcorn erbij, want dit wordt smullen

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Afgelopen week vond in het Australische parlement een gedenkwaardige bijeenkomst plaats die nagenoeg onopgemerkt voorbijging. Vijf minuten voor het einde mocht senator Gerard Rennick de laatste vraag stellen. Wat volgde was misschien wel de meest opzienbarende onthulling in het coronadrama tot nu toe.

Rennick besloot het Australische Office of the Gene Technology Regulator (OGTR) eens stevig aan de tand te voelen over een aantal documenten die hij heeft opgediept. Een document op de website van Pfizer maakt duidelijk dat transfectie een cruciaal onderdeel is van het productieproces van gentherapie. Transfectie is een techniek waarbij een fragment DNA of RNA in een gekweekte cel wordt geïntroduceerd. Dat stukje DNA of RNA bevat instructies om celprocessen te manipuleren. “Dat staat op de website van Pfizer,” zei Rennick.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

pfizer

Op de website van de American Society of Gene and Cell Therapy valt daarnaast te lezen over het mRNA-coronavaccin dat ‘het vaccin korte tijd nieuw genetisch materiaal introduceert in cellen om antilichamen op te wekken’. Er staat letterlijk: “Het is een gentherapie.”

pfizer

De senator hield ook een document van de Australische medicijnwaakhond TGA omhoog, waarin staat dat het mRNA voor het coronavaccin van Pfizer is aangemaakt met behulp van plasmide DNA dat gelinealiseerd wordt.

“Pfizer geeft dus zelf toe dat de mRNA-vaccins gentherapie zijn, de American Society of Gene and Cell Therapy geeft toe dat mRNA-vaccins gentherapie zijn en de TGA geeft toe dat er DNA is gebruikt in het productieproces. Waarom is het mRNA-vaccin dan niet getest op genotoxiciteit en waarom beschouwde het OGTR het niet als gentechnologie?” vroeg senator Rennick.

Pak de popcorn erbij, want dit wordt smullen:

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dr. Raj Bhula van het OGTR stond een beetje met haar mond vol tanden. Ze zei dat de mRNA-coronavaccins zijn geïmporteerd door Australië, wat inhoudt dat er geen mRNA in Australië is geproduceerd. Als het mRNA werd geproduceerd in Australië en als gentechnologie werd gebruikt bij de modificatie van het mRNA, dan zou volgens de Gene Technology Act wel goedkeuring verleend moeten worden voor die productiestap, beweerde Bhula.

“Dat staat haaks op wat u eerder heeft gezegd. U zei eerder dat er geen gebruik is gemaakt van gentherapie en gentechnologie. Nu zegt u dat u niet verantwoordelijk bent voor het beoordelen van de gentherapie omdat het [vaccin] in een ander land is geproduceerd,” beet Rennick haar toe.

Bhula herhaalde nog eens dat de Gene Technology Act niet van toepassing is op het productieproces in andere landen. “Maar hier vindt wel transfectie plaats. Het transfecteert cellen van Australische burgers,” bracht de senator daar tegenin.

“Ik ben het daar niet mee eens,” reageerde dr. Bhula.

“Dat is wat Pfizer zegt. Zelfs zij geven toe dat transfectie onderdeel is van gentherapie,” benadrukte Rennick.

Dr. Bhula: “Nee, senator.”

“U bent het oneens met Pfizer, de mensen die het vaccin daadwerkelijk hebben gemaakt.”

Dat hangt af van welke definitie van gentherapie je hanteert, claimde Bhula.

De senator linkt op X, voorheen Twitter, naar de Gene Technology Act 2000, die duidelijk maakt dat de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna wel degelijk gereguleerd hadden moeten worden door het OGTR. “Het is duidelijk dat de wet is overtreden en dat mensen als gevolg daarvan hebben geleden. De autoriteiten moeten verantwoordelijk worden gehouden.”

Senator Rennick heeft meerdere documenten opgesnord van Pfizer, de TGA en de American Society of Cell and Gene Therapy die bevestigen dat de mRNA-coronavaccins gentherapieproducten zijn. Dat terwijl de autoriteiten jarenlang hebben beweerd dat de mRNA-vaccins geen gentherapie waren. We kunnen in dit geval gerust spreken van ’s werelds grootste experiment ooit.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 204 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hugo
Hugo
8 maanden geleden

Criminelen en medeplichtigen van Big Pharma en regeringen moet je behandeling als zware criminelen. Zij mogen niet wegkomen met dat ze het niet hebben geweten, zij zijn het die het hebben gepromoot….je doet het voor Opa en Oma, en je doet het voor een ander, en je weet ook niet wat er in een frikandel zit, en we gaan van deur tot deur, en slechts een prikje dansen met Janssen. We weten wat deze smeerlappen de mensen hebben aangedaan, en ik zal het deze misbaksels nooit vergeven.

Ohje
Ohje
8 maanden geleden

Tja en wanneer komt de volgende ronde spuiten.
Vraag het voor een friend.

nietjemoeder
nietjemoeder
8 maanden geleden

En toen was je zomaar ineens een sub-soort….. Geef het nog wat tijd en je zult zien: wat er nog over is aan mensenrechten geldt niet meer voor jullie. Jullie zijn nu gepatenteerd en geregistreerd. En als kers op de taart: Ik ken een zekere schepper die je geen upgrade naar het volgende level gaat geven, simpelweg omdat je de benodigde software hebt verkloot. Oh en dat je elk moment om kunt vallen zal ook wel ergens blijven knagen…. Bedankt, he……. Dat uitgesloten worden was het dubbel en dwars waard.

Erna
Erna
8 maanden geleden

We kunnen in dit geval gerust spreken van ’s werelds grootste experiment ooit..

..Voorbeelden oorlogsmisdaden en andere internationale misdrijven
(De term ‘internationale misdrijven’ is een verzamelbegrip voor zeer ernstige schendingen van het internationale recht. Denk aan genocide (volkenmoord), foltering (marteling in opdracht van een overheid), gedwongen verdwijning, oorlogsmisdaden of misdaden tegen de menselijkheid Dit staat bij de Politie ?Vreemd als je het Politiegeweld afgelopen jaren bekijkt )

Mogen we hier spreken van Oorlogs Misdrijven, Daden

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x