Mens en Dier

Advocaat strafrecht en TBS-expert legt hier uit waarom Rutte volgens hem een psychopaat is

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Maandagavond was premier Rutte te gast in de talkshow Vandaag Inside. Advocaat strafrecht en TBS-expert Job Knoester noemde hem onlangs een psychopaat en legde in het programma uit waarom. Althans, Rutte liet hem niet uitspreken.

Wetenschappelijk onderzoek zegt dat er heel veel niet-criminele psychopaten zijn. Die zie je vooral terug in de top van het bedrijfsleven en de top van de politiek, aldus Knoester. Hij wees erop dat premier Rutte vaak wegkomt met heel veel ellende en dat het makkelijk van hem afglijdt. Denk aan Groningen en de toeslagenaffaire.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat zie je bij jou helemaal niet

“Dat ga ik me niet laten aanleunen,” onderbrak de premier hem. “Sorry, dat laat ik me niet aanleunen. Dit glijdt niet makkelijk van me af.”

Knoester wees erop dat hij zondag tijdens het televisiedebat de spanning kon aflezen bij PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken. “Dat zie je bij jou helemaal niet,” zei de advocaat. “Het gaat zo makkelijk.”

Dictator van een bananenrepubliek

“Wat jij nou zegt, is dat het mij niet raakt en ik ga hier niet zitten vloeken, maar dat is gewoon niet waar,” beweerde Rutte.

Johan Derksen sneerde in de talkshow: “Na Groningen kon je niet meer blijven, na zo’n rapport blijft alleen de dictator van een bananenrepubliek zitten.”

4.8 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Rutte en de hele bende in de regering zijn psychopaten…Regering moet naar NUL..

EEN NIEUW BEGIN ZIJN WE HARD AAN TOE !!

Brugje
Brugje
13 dagen geleden

Zei hij niet ook nog dat Rutte autistiform gedrag vertoont? Of in het autistisch spectrum zit? (of zei iemand anders aan tafel dat…?) Zou ook veel verklaren van zijn “on-invoelend” gedrag…

Ronald
Ronald
13 dagen geleden

Gewoon niet waar mark. Jeetje wat een aantijgingen. Rot gewoon op alsjebieft.
Vlucht naar Argentinië, net als de rest,…..

Wil
Wil
13 dagen geleden

de leugen regeert

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x