CoronaBuitenland

Pfizer-directeur geeft lachend toe: het vaccin was nooit getest op voorkomen van verspreiding

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Wie zich niet laat vaccineren, is asociaal, aldus premier Rutte en minister Hugo de Jonge. Vaccineren doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Je doet het voor de hele samenleving, zeiden ze.

Dat blijkt nu totale onzin, stelt Europarlementariër Rob Roos (JA21). Tijdens een Covid-hoorzitting gaf één van de Pfizer-directeuren tegenover Roos (lachend) toe: de prik was ten tijde van de introductie nooit getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is een schandaal

Daarmee valt de hele basis onder het coronapaspoort weg, benadrukt het Europarlementslid. “Het coronapaspoort dat tot enorme vaccinatiedwang en institutionele discriminatie leidde. Waardoor miljoenen mensen buiten de samenleving werden geplaatst.”

“Ik vind dat schokkend. Ik vind het zelfs crimineel,” aldus Roos, lid van de coronacommissie van het Europees Parlement. “Dit is een schandaal. Honderdduizenden mensen voelden zich gedwongen om zich te laten vaccineren door het sprookje ‘je doet het voor een ander’.”

Ordinaire leugen

“Nu blijkt dat een ordinaire leugen te zijn geweest.”

Je kunt je afvragen waar ze nog meer over gelogen hebben. Saillant: Pfizer-baas Albert Bourla wilde niet getuigen voor de coronacommissie.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maia
Maia
1 maand geleden

Herfst 2021 vertelde Pfizer Ceo Duitsland voor een volle zaal, dat hij blij was met het voorstel (fantastische vondst) de prik een vaccin te noemen. Nu hadden ze miljarden testpersonen, zonder die leugen zouden het er veel minder zijn geweest.

Timmy
Timmy
1 maand geleden

Gelukkig nooit geprikt ☺️Wat ben ik blij mijn eigen intuïtie te volgen en voor mij zelf te denken dat voorkomt schaapgedrag 😜

TAO Foundation
TAO Foundation
1 maand geleden

Komedianten trekken voorbij !!!

Frits
Frits
1 maand geleden

Nou beter asociaal dan suicidal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x