CoronaBuitenland

Pfizer-directeur geeft lachend toe: het vaccin was nooit getest op voorkomen van verspreiding

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Wie zich niet laat vaccineren, is asociaal, aldus premier Rutte en minister Hugo de Jonge. Vaccineren doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Je doet het voor de hele samenleving, zeiden ze.

Dat blijkt nu totale onzin, stelt Europarlementariër Rob Roos (JA21). Tijdens een Covid-hoorzitting gaf één van de Pfizer-directeuren tegenover Roos (lachend) toe: de prik was ten tijde van de introductie nooit getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is een schandaal

Daarmee valt de hele basis onder het coronapaspoort weg, benadrukt het Europarlementslid. “Het coronapaspoort dat tot enorme vaccinatiedwang en institutionele discriminatie leidde. Waardoor miljoenen mensen buiten de samenleving werden geplaatst.”

“Ik vind dat schokkend. Ik vind het zelfs crimineel,” aldus Roos, lid van de coronacommissie van het Europees Parlement. “Dit is een schandaal. Honderdduizenden mensen voelden zich gedwongen om zich te laten vaccineren door het sprookje ‘je doet het voor een ander’.”

Ordinaire leugen

“Nu blijkt dat een ordinaire leugen te zijn geweest.”

Je kunt je afvragen waar ze nog meer over gelogen hebben. Saillant: Pfizer-baas Albert Bourla wilde niet getuigen voor de coronacommissie.

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maia
Maia
1 jaar geleden

Herfst 2021 vertelde Pfizer Ceo Duitsland voor een volle zaal, dat hij blij was met het voorstel (fantastische vondst) de prik een vaccin te noemen. Nu hadden ze miljarden testpersonen, zonder die leugen zouden het er veel minder zijn geweest.

Timmy
Timmy
1 jaar geleden

Gelukkig nooit geprikt ☺️Wat ben ik blij mijn eigen intuïtie te volgen en voor mij zelf te denken dat voorkomt schaapgedrag 😜

TAO Foundation
TAO Foundation
1 jaar geleden

Komedianten trekken voorbij !!!

Frits
Frits
1 jaar geleden

Nou beter asociaal dan suicidal.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x