Mens en Dier

Pieter Stuurman legt in 9 minuten treffend uit wat Klaus Schwab precies van plan is

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1969 werd in Eindhoven een nieuw studentencentrum gebouwd, bijgenaamd De Bunker. In de jaren zeventig viel het centrum op door de leuze ‘gelukkige slaven zijn de ergste vijanden van de vrijheid’, die met verf op de gevel was aangebracht.

Pieter Stuurman, redacteur van het blad Gezond Verstand, raakte gefascineerd door deze leuze. Tevreden slaven zullen zich niet bevrijden van hun slavernij. Daardoor kan die slavernij blijven voortbestaan. Ze zijn daarmee niet alleen de ergste vijanden van de vrijheid, maar ook de belangrijkste handlangers van de slavenhouders, zei hij na afloop van het MKB-debat van Café Weltschmerz in een aangrijpende monoloog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De tekst kwam voor hem recentelijk weer tot leven naar aanleiding van een uitspraak van Klaus Schwab, de grote baas van het World Economic Forum: ‘You will own nothing, and you will be happy’. Daarmee zegt hij eigenlijk: jullie zullen gelukkige slaven zijn. En daarmee dus ook onze belangrijkste handlangers.

Zonder eigendom zijn wij slaaf

Eigendom omvat veel meer dan alleen maar materiële zaken. Eigendom omvat alles wat mensen eigen is: onze tijd van leven, onze levensenergie, de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe en wanneer we die tijd en energie willen inzetten en natuurlijk ook de opbrengst van die inzet. Dat zijn precies de zaken die slaven moeten inleveren, merkte Stuurman op. “Zonder eigendom zijn wij slaaf.”

In een wereld van nieuwe slavernij zoals Schwab voorstelt, kan en mag er dus geen ruimte zijn voor particulier initiatief. Een dictatuur kan immers niet bestaan zonder de totale afhankelijkheid van de bevolking, die geen andere keuze heeft dan zich te voegen naar de hogere macht, zonder de mogelijkheid van een uitweg.

In een dictatuur kan een florerend MKB niet bestaan. Andersom geldt precies hetzelfde. Met een functionerend MKB kan een dictatuur niet bestaan. Het MKB heeft dus een sleutelpositie als het gaat om het behoud van vrijheid voor iedereen. Het is dus volkomen logisch dat het MKB in de huidige situatie onder invloed van machtige organisaties zoals het World Economic Forum en de VN zwaar onder vuur ligt, stelde Stuurman.

En of we daarmee happy zullen zijn, dat valt nog zeer te bezien

Particuliere initiatieven staan hun plannen in de weg en moeten dus geëlimineerd worden. “Allemaal zullen we voor zowel onze consumptie als voor onze werkgelegenheid afhankelijk gemaakt worden van megacorporaties waarover wij als burgers niks te vertellen hebben.”

“Ik hoop dat de MKB-ondernemers in groten getale gaan beseffen dat als de minister roept dat ze hun deuren moeten sluiten, het niet per se over gezondheid of over een virus hoeft te gaan, maar dat het ook een poging kan betreffen de hele ondernemersklasse de nek om te draaien en daarmee een belangrijke stap te zetten richting dictatuur en richting slavernij,” zei Stuurman.

“Want als we blijven gehoorzamen aan landelijke politici die zich al dan niet openlijk laten aansturen door organisaties die een wereldwijd autoritair bestuur nastreven, dan eindigen we inderdaad als mensen zonder eigendom, zoals meneer Schwab voorstelt. Als slaven dus. En of we daarmee happy zullen zijn, dat valt nog zeer te bezien,” besloot hij.

Vanaf 30:33:

4.7 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Spooked
Spooked
2 jaren geleden

Ja deze Klaus met grootheidswaanzin, deze totale achterlijke, gestoorde, psychotische debiel, denkt dat we in 2030 ook gewoon geheugen kunnen laten wissen, dus dan kan je je gevoel van ongeluk wissen. Denkt ie.

Danny
Danny
2 jaren geleden

Ik als slaaf werken …. dat zullen we wel nog eens zien 😉 mijn advokaat heeft zelfs het brein van een kersen pit , bij aankomst voor een konsultatie betreffend muilkorf dragen, zij deze mij masker opzetten… snel omgedraaid en terug naar huis gereden wtf ik heb nu eentje gevonden deze klaar wakker is, en voor onze vrijheid vecht ,Schwab en de rest its over fuckers mark my words

Henk R
Henk R
2 jaren geleden

Dus zeg uw huur op met de swapfiets (of is het swabfiets ) en koop er 1 bij het mkb.

Gaston
Gaston
2 jaren geleden

‘You will own nothing, and you will be happy’.

Eigenlijk bedoelde hij ‘You will own nothing, and you will not be unhappy’. Oftewel jullie gaan allemaal dood.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x