Mens en Dier

WHO-klokkenluider doet uit de doeken wat ons te wachten staat: ‘Het is echt misdadig’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De WHO communiceert niet, maar dicteert, stelt WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger. En de media worden betaald om te fungeren als spreekbuis van de WHO, zegt ze. De taakgroepen die de organisatie heeft samengesteld om de pseudopandemie te bestrijden, bestaan vooral uit mensen die worden gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Ze maken zich dus schuldig aan belangenverstrengeling.

“Er is geen debat, er is alleen censuur,” zegt Stuckelberger, die doceert aan de Universiteit van Genève, in de documentaire Planet Lockdown. “Censuur is het eerste teken van dictatuur. Ze censureren artsen, ze censureren behandelingen die werken. Ze gaan naar apotheken en kopen de hele voorraad ivermectine op. Ze dwarsbomen wetenschappers die gegevens verzamelen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Vaccin-alliantie Gavi mag elke mogelijke misdaad plegen

Wie sturen de WHO en de media aan? Dat zijn de mensen die boven VN-secretaris-generaal Guterres staan, aldus de klokkenluider. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Rockefeller Foundation. “Iedereen weet dat, dus ik kan het zeggen, maar er zijn nog veel meer agentschappen en mensen waar we onderzoek naar moeten doen.”

Wat Stuckelberger vooral schokkend vindt, is dat Gavi – de vaccin-alliantie die er kwam op initiatief van Bill Gates – in feite carte blanche heeft en mag doen wat zij maar wil. Zij geniet immuniteit en mag elke mogelijke misdaad plegen, benadrukt ze. “Niemand mag hun kantoor of computers doorzoeken en ze betalen geen belasting.”

De verantwoordelijken moeten worden berecht

Ze ontdekte dat de WHO, de Zwitserse overheid en Gavi overeenkomsten hebben gesloten over de corona-aanpak. Ze vermoedt dat dit in alle landen zo geregeld is. Wat willen organisaties als Gavi en mensen als Bill Gates bereiken? Ze zijn hier heel open over: ze willen de wereldbevolking uitdunnen, stelt de gezondheidsexpert, die tussen 2009 en 2012 werkzaam was als WHO-expert op het gebied van pandemieën.

Ze willen vrijheden zoveel mogelijk inperken en het denken en emoties zoveel mogelijk uitschakelen, zodat de mensen die overblijven gehoorzaam zijn. Ze willen nanotechnologie onder de huid plaatsen. Transhumanisme. Mensen met chips. “Het klinkt als sciencefiction, maar het bestaat al. Het is echt misdadig.”

“Ze creëren een eeuwigdurende pandemie. De verantwoordelijken moeten worden berecht.”

Dit is het derde en laatste deel in een driedelige serie.

4.5 85 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Ze moeten worden berecht, ja. En nu?

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 jaren geleden

Weten jullie nog niet wie de antichrist is ,het duurt maar 7 jaar ,na de reset komt hij ten tonele
‘Het zich ontdoen van de ‘veri-chip’ is eveneens geen optie, omdat deze voor de blijvende werking lithium bevat. Bij verwijdering leidt deze kankerverwekkende stof tot de lichamelijk dood’. Volgens de Bijbel zal iedereen die het teken accepteert ‘een boos en kwaadaardig gezwel’ krijgen (Openbaring 16:2).

Annette
Annette
2 jaren geleden

Het is schokkend, zonder meer. TOCH komt het voor MIJ niet als een verrassing. Dit is al vele jaren voorspeld. Denk bijvoorbeeld aan de Georgia Guidestones. Daar staat exact beschreven hoe de grootste misdadigers aller tijden zich hun ideale wereld voorstellen.
Daar is al sprake van dat de wereldbevolking moet bestaan uit een half miljard inwoners. Op dit moment bestaat de wereldbevolking uit bijna 8 miljard. Een klein rekensommetje leert dan dat er bijna 7 en een half miljard mensen moeten verdwijnen. Dit is de allergrootste misdaad in eeuwen. Genocides hebben vaker plaatsgevonden, maar nog NOOIT in deze vorm.
Voor die half miljard figuren (want mensen zijn het dan niet meer) rest een slavenbestaan. Deze figuren zullen dan ook nog eens “gelukkig” zijn. Dat kan natuurlijk alleen maar als je bestaan als “mens” niet meer existeert. Je bent half mens, half robot.
DAT dit überhaupt in zieke koppen wordt voorgesteld, betekent vooral dat de grootste straf voor deze monsters nog te laag zal uitvallen. En niet alleen voor de bedenkers van dit plan, maar zeker ook voor de uitvoerders.

Ivo
Ivo
2 jaren geleden

De ongestraften zullen in het hiernamaals eeuwig bestraft worden in het HELLEVUUR!

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x