Homepagina » Buitenland » Wetenschappers in rep en roer om studie die beweert dat coronavaccins mensen doden
studie
Foto: Alfredo Mora CC BY-SA 2.0

Wetenschappers in rep en roer om studie die beweert dat coronavaccins mensen doden

Diverse gerenommeerde virologen en vaccinologen zijn opgestapt als redacteur bij het tijdschrift Vaccines uit protest tegen een peer reviewed artikel waaruit blijkt dat coronavaccins mensen doden. Minstens zes wetenschappers hebben zich teruggetrokken, schrijft vakblad Science.

De auteurs van de studie gaan ervan uit dat sterfgevallen na vaccinatie worden veroorzaakt door vaccinatie. Het duurde dan ook niet lang voordat de studie werd ingetrokken. Vaccins zijn immers heilig. Inmiddels is het onderzoek al bijna 450.000 keer gelezen.

Het onderzoek is uitgevoerd door natuurkundige Rainer Klement van het Leopoldina-ziekenhuis in het Duitse Schweinfurt, dataonderzoeker Wouter Aukema uit Hoenderloo en klinisch psycholoog en historicus Harald Walach.

De studie ‘is zeer belangrijk en moet met spoed worden gepubliceerd’

Eén van de peer reviewers, scheikundige Anne Ulrich, zei dat er niets valt aan te merken op het onderzoek. Een andere zei dat de studie ‘zeer belangrijk is en met spoed moet worden gepubliceerd’.

De onderzoekers gebruikten gegevens afkomstig uit een onderzoek naar 1,2 miljoen Israëliërs, waarvan de helft het Pfizer-vaccin kreeg en de andere helft niet. Ze schatten dat er 16.000 mensen gevaccineerd moeten worden om één coronadode te voorkomen.

Ze berekenden het aantal vaccinatiedoden aan de hand van gegevens over het aantal vaccindoses dat in Nederland is toegediend en gegevens over bijwerkingen afkomstig van het Lareb.

De onderzoekers kwamen uit op 16 ernstige bijwerkingen per 100.000 vaccinaties en het aantal dodelijke bijwerkingen ligt op 4,11/100.000 vaccinaties. “Voor iedere drie sterfgevallen die worden voorkomen door vaccinatie moeten we accepteren dat er twee worden veroorzaakt door vaccinatie.”

Auteurs blijven achter de studie staan

Op 25 juni, de dag na de publicatie van de studie, trok het Lareb meteen aan de bel. Hoofd wetenschap en onderzoek Eugene van Puijenbroek deed zijn beklag over het onderzoek en eiste dat het zou worden aangepast of ingetrokken. Dat er een sterfgeval optreedt na vaccinatie betekent niet noodzakelijkerwijs dat het is veroorzaakt door de vaccinatie, beweerde hij.

Hoofdonderzoeker Walach blijft achter de studie staan. Aukema zei dat hij blij is met de controverse, want dat betekent dat de veiligheid van het coronavaccin veel aandacht krijgt. “Daar ben ik blij om,” zei hij.

[Science]
4.7 117 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

De ratten verlaten het zinkende schip! Deze wetenschappers, verbonden als redacteur bij het tijdschrift “Vaccines” zien de bui dus al hangen. ALS deze gegevens aan de grote klok worden gehangen, zal dat hun imago behoorlijk schaden. Het kan ook nog zijn dat ze opgeroepen worden om bij een tribunaal te verschijnen. Wat doe je om dat te voorkomen? Dan stap je op en wacht rustig af tot de stofwolken opgetrokken zijn.
Ik heb maar één woord voor dergelijke wetenschappers: lafbekken. Natuurlijk zullen er veel tussen zijn die op de hoogte zijn van de verwoestende uitwerking van de gentechinjectie.
Ik ben in ieder geval blij, dat er steeds meer gegevens beschikbaar komen. De mensen die dit boven tafel brengen, zijn wat mij betreft echte helden. De waarheid zeggen is tegenwoordig een zeer gevaarlijk fenomeen. Er zijn de afgelopen tijd al heel veel mensen heel toevallig om het leven gekomen, die ook de waarheid probeerden te vertellen.
Het vervelende van dit alles is, dat deze informatie natuurlijk voornamelijk terecht komt bij DIE mensen, die al lang op de hoogte zijn en niet vertrouwen op de praatjes van Hugo de Jonge.

Wappie
Wappie
2 maanden geleden

Blij met de. Dode vogeltjes zeker die vallen door tot vaccin😤😤 onbegrijpelijk wat er gaande is alles.word op alles gezet om de negatieve gevolgen goed t praten En onderzoeken die t tegenovergestelde bewijzen naar de prullenbak verwezen en artsen genegeerd die aan de bel trekken En dat is t nieuwe transparant 😩🤮

SouvereinProefkonijn
SouvereinProefkonijn
2 maanden geleden

En dit zijn de usefull-idiots de het uitvoeren, zo zie je maar hoeveel verstand ze er zelf van (denken te) hebben: http://www.bitchute.com/video/NTZm1LybaB0j/

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 maanden geleden

Dit gifmengsel wat ze inspuiten word langzaam maar zeker gexposed, de gifmengers zijn in paniek want dit is niet het enige onderzoek.. kijk en huiver https://rumble.com/vjgmj9-breaking-discovery-the-actual-contents-inside-pfizer-vials-exposed.html

x

Check Also

fvd

FVD dient meer dan 100 vragen in over ‘vaccins’, ADE & mondkapjes: ‘We hebben ze op de inhoud schaakmat gezet’

Forum voor Democratie heeft woensdag meer dan ...

verpleegkundige

Verpleegkundige Benthe doet boekje open over mensen die ernstig ziek werden na de prik

Demissionair minister Hugo de Jonge herhaalt het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x