CoronaBuitenland

Piloot onthult: elite wil rondgevlogen worden door ongevaccineerde piloten

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Josh Yoder van US Freedom Flyers krijgt telefoontjes van rijke zakenlieden en directeuren van bedrijven die rondgevlogen willen worden door een ongevaccineerde bemanning. Die onthulling deed voormalig Jetstar-piloot Alan Dana in een interview met Maria Zeee.

Deze mensen hebben de luxe om te kiezen wie hun vliegtuig bestuurt, zei Dana, die erop wees dat er nog steeds veel piloten zijn die zich niet hebben laten vaccineren. Die rijke zakenlieden willen alleen worden rondgevlogen in hun privéjet door een ongevaccineerde bemanning, benadrukte Dana.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Davos

Passagiers die een vliegticket kopen en met een gewone luchtvaartmaatschappij vliegen, hebben die luxe niet, aldus de piloot.

Waarschijnlijk worden veel WEF-deelnemers dus door een ongevaccineerde piloot naar Davos gevlogen.

Onverklaarbare sterfgevallen

In de maanden november en december vorig jaar hebben zich een aantal onverklaarbare sterfgevallen voorgedaan in de luchtvaartwereld.

Er overleden twee piloten, een steward, twee stewardessen en een copiloot. De groep Airliners for Humanity, waar ook het Luchtvaart Collectief bij is aangesloten, vindt dat deze incidenten nauwkeurig moeten worden onderzocht.

4.7 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Beautiful nature
Beautiful nature
26 dagen geleden

Zo gaat het. De elite zijn wel bang voor hun eigen leven maar de gewone burger mag letterlijk dood vallen. Wat zou de Jonge, Kuipers of Rutte daar op te zeggen hebben?

Wil
Wil
26 dagen geleden

KLM vliiegt met een combi

Annette
Annette
26 dagen geleden

IK ben totaal niet verbaasd over dit bericht.

NATUURLIJK willen de bobo’s oftewel de zogenaamd boven ons gestelden, WEL blijven vliegen, maar dan WEL veilig. En die veiligheid staat momenteel onder grote druk, omdat toch wel erg veel piloten “gevaccineerd” zijn.

Bij een groot aantal luchtvaartondernemingen was het, om überhaupt je baan te mogen behouden, namelijk verplicht. Als gevolg hiervan hebben een aantal piloten hun baan opgezegd.

En je ziet nu dus gebeuren, dat, net zoals het bloed van ongevaccineerde mensen het nieuwe GOUD is, deze piloten OOK een bijzondere status hebben gekregen.

Ik zal jullie eerlijk vertellen, dat mijn man en ik in de afgelopen 20 jaar, toen de kinderen inmiddels volwassen waren, heel wat keren in het vliegtuig zijn gestapt. Wij hebben gevlogen naar Egypte, Turkije, Canarische Eilanden, Portugal en Bali.

Maar….. vanaf maart 2020 zijn wij NOOIT meer in een vliegtuig gestapt. Eerst natuurlijk omdat het hele coronacircus begon, maar daarna vanwege het potentiële gevaar om in een vliegtuig terecht te komen, waar een gerede kans zou bestaan, dat de piloot een hartaanval zou krijgen.

Dat onderbuikgevoel is dus absoluut terecht geweest, als je dit verhaal leest. Wel ongelooflijk wrang, dat WIJ, het klootjesvolk, dus rustig in een vliegtuig kunnen stappen met een WEL gevaccineerde piloot en dus maar moeten hopen of wij überhaupt op onze bestemming zullen komen of voortijdig naar het hiernamaals worden gestuurd, maar de jetset dat risico uiteraard niet wil nemen.

In ieder geval hebben de piloten, die niet onder de druk van hun werkgevers zijn vermorzeld, de jackpot gewonnen. Van een schijnbare verlies situatie zijn zij NU de grote winnaars.

Janosch
Janosch
26 dagen geleden

Die zelfde elite weet dus van de hele corona plandemie en heeft zich of niet laten inspuiten of met een nep vaccin.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

111
0
We lezen graag je reactie!x