BuitenlandCorona

Tv-presentator verdedigt theorie dat 5G coronavirus veroorzaakt: ‘Ik accepteer dit niet’

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Televisiepresentator Eamonn Holmes heeft opmerkelijke uitspraken gedaan over 5G-technologie en het coronavirus.

Holmes sprak zich uit in het ITV-programma This Morning nadat medepresentator Alice Beer had gezegd dat theorieën over een link tussen 5G en corona ‘belachelijk’ en ‘ongelooflijk stom’ zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze reageerde hiermee op het nieuws dat er meerdere zendmasten zijn vernield en in brand zijn gestoken.

Makkelijk om te zeggen

Holmes reageerde dat ‘het makkelijk is om te zeggen dat het niet waar is omdat dat aansluit op het officiële verhaal’.

“Ik ben het eens met alles wat je zegt, maar wat ik niet accepteer is dat de mainstream media gelijk zeggen dat het niet waar is terwijl ze helemaal niet zeker weten dat het niet waar,” voegde hij toe.

“Dat is alles wat ik wil zeggen als iemand met een onderzoekende geest,” zei de presentator.

Holmes deed zijn uitspraken nadat wetenschappers hadden gezegd dat een link tussen 5G en het coronavirus ‘onmogelijk’ is en dat ‘complottheoretici een gevaar vormen voor de volksgezondheid’.

Immuunsysteem

Eerder linkten beroemdheden als Woody Harrelson, MIA en Amir Khan 5G aan de corona-uitbraak.

Jason Gardiner en Callum Best beweerden daarnaast dat 5G het immuunsysteem kan aantasten.

Tv-icoon Amanda Holden deelde op Twitter een petitie die oproept tot een verbod op 5G. Later zei ze dat ze ‘een fout’ had gemaakt en dat ze niet in dit soort theorieën gelooft.

De Britse telecomwaakhond Ofcom heeft een onderzoek ingesteld.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

Het is allemaal best verwarrend , wat betreft 5G de straling ervan is het nu wel of niet, schadelijk, moeilijk te controleren en nog niet precies wetend dat er gevolgen aan kleven, zal men het zeker weten dan was er niets aan de hand en toch is er wel wat aan de hand dat zijn de berichtgevingen,dat zijn de onwetende uitkomsten van eventueel straling daaruit. allemaal theorieën die gebaseerd zijn op een uitkomst wat eigenlijk helemaal geen uitkomst is, de enigste is en blijft een theorie ervan over, ja en dat gaat dan een eigen leven leiden ,van schadelijk of niet schadelijk, iedereen weet ergers wel dat straling zo en zo niet altijd goed kan wezen,deze masten die het sneller informatie moet verschaffen dan het huidige de frequenties ook hoger zijn kan het eigenlijk niet anders dat het gewoon schadelijk is. dat kan zeker invloed hebben op het immuun van de mens, waardoor het menselijke immuun zwakker word ,maar dat is nog niet echt bewezen,zal het wel bewezen zijn dan had men niet zoveel tegen berichten omtrent 5G
Dus er zit wel een kern van waarheid in dat het schadelijk kan zijn,de werkelijke schade zal waarschijnlijk aan het licht komen als men er volop gebruik van gaat maken, maar aangezien dat er vele soorten stralingen zijn hoge en lage, zal men altijd wel een excuus ervoor hebben Mensen doen nu eenmaal dingen,proberen van alles uit, en uit dat van Alles komen ook veel problemen uit Voort.
TEN GUNSTE OF TEN ONGUNSTIG Van Haar
MET ALS GEVOLGEN LATER EROP ,HET HAD ANDERS GEKUND.
Het is gewoon ook een experiment ,de gevolgen komen achteraf wel aan het licht ,zoals bij vele niet altijd door bedachten gebeurtenissen, op dat gebied schieten mensen een groot tekort in ,Van INZICHTEN.
Inzichten worden verduisterd er zal eerst iets moeten worden gecreeert ,om erachter te komen wat doet men niet goed,en als dat niet in overeenstemming komt met harmonie van de natuur ,dan volgt er een disharmonie erop ,die schadelijk kan zijn zowel voor mens en dier, de materiële stoffelijke wereld heeft vele geheimen, die eigenlijk nog niet en volle in doordrongen in het menselijke denken, waarin het denken en doen vele fouten maken in het gevormde en de creaties die men creëert, waarin het zeer schadelijk kan zijn voor het leven. en daarmee komt ook vele ziekten en geesten zieken uit voort.
de mens heeft een mooie ,maar gelijk een minder mooie kant, het mooie is als we iets hebben dat geen schade meer oplevert maar al het moois heeft ook een proces ondergaan..soms te goede en soms minder ten goeden, elk uitvinding kleeft of kan problemen geven en deze is er een Van. de gevolgen komen wel aan het licht ,nu verkeren ze nog in een nevel van niet weten ,wel weten

mike
mike
3 jaren geleden

Een handig tabelletje van RF en EMF frequenties die in verband zijn gebracht met verschillende epidemiën en pandemiën

https://twitter.com/dvjrn/status/1246382168638701568

of zoek op Google > afbeeldingen

“Chart of Radio Frequency (RF) & Electronic Frequency (EMF) Advances and Correlating Epidemics & Pandemics”

Delo
Delo
3 jaren geleden

‘Trump houdt z’n vrienden dichtbij, maar z’n vijanden nog dichterbij

Dr Fauci heeft weken lang prime time tegen overstaan van de gehele wereld ongestoord zijn corrupte leugens mogen etaleren, Fauci heeft daarmee zijn eigen graf en dat van zijn college gegraven.
Mainstream Media getransformeerd tot schandpaal alleen weten ze dat zelf nog niet, future proof past Q.

WHO Lied, Virus Now Understood — and US Surgeon General Tells Gates & Fauci to Piss Off . . .
https://phibetaiota.net/2020/04/mongoose-who-lied-virus-now-understood/
Dr Rashid A Buttar HUGE NEWS! Surgeon General Jerome Adams DROPS Gates/CDC/WHO model!!!
https://www.youtube.com/watch?v=qNK9zesHQls&feature=youtu.be

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Rutte en zijn volgelingen geloven nog dat het komt van vleermuizensoep eten. Zou Erica op reis niet naar China kunnen om het ui te testen met haar guitige lach.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x