Buitenaards

Bewijs voor Pleiadische aanwezigheid in Australië

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steven Strong doet in Australië onderzoek naar de zogeheten Gosford-hiërogliefen. Volgens sommigen zijn deze gliefen een voorbeeld van vroeg-Egyptisch schrift.

In Kariong in de Australische deelstaat New South Wales bestuderen Strong en zijn team ook een aantal tunnels en ondergrondse kamers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In één van de tunnels werden vijf metalen objecten gevonden. Eén van de objecten bevatte een stuk kristal. De lokale stamoudste Reuben Kelly vertelde het team: “Onze legendes vertellen ons dat wij naar deze planeet zijn gekomen aan boord van een ruimteschip dat gemaakt was van energie. Toen het in aanraking kwam met deze atmosfeer veranderde het in kristal en stortte het neer.”

Mu

De gliefen zijn volgens stamoudste Beve Spiers niet gemaakt door de oorspronkelijke bewoners. In het gebied waar Strong onderzoek doet zijn inmiddels veel gliefen aangetroffen die vliegende schotels weergeven.

Stamoudste Beve lichtte toe dat sterrenmensen naar Kariong kwamen. De legendes spreken verder van buitenaardse aanwezigheid, genetische manipulatie en een helpende hand. Strong en zijn team zijn van mening dat de gliefen in het gebied moeten zijn gemaakt door overlevenden van de crash. Daarmee zouden de inscripties ouder zijn dan alle bekende talen en vormen van schrift.

Het team ontdekte bovendien dat de gliefen een exacte kopie zijn van de symbolen die James Churchward heeft uitgewerkt in zijn woordenboek van de taal van het continent Mu. Beide vormen van schrift behoorden toe aan dezelfde buitenaardse bron, aldus Strong.

Laser

Veel wetenschappers zijn van mening dat de gliefen niet authentiek zijn omdat ze niet overeenkomen met symbolen die de oude Egyptenaren zo’n 4770 jaar geleden gebruikten. Maar wat als de symbolen zijn gemaakt door verre voorouders van de Egyptenaren?

De stamoudsten lieten weten dat de oorspronkelijke bewoners enkel optekenden wat ze zagen. Veel stamoudsten hebben Strong daarnaast verteld dat ze afstammen van de Pleiadiërs. Nieuwe gliefen die door Strong en zijn team zijn aangetroffen in Kariong bleken niet met een beitel, maar met een laser te zijn vervaardigd.

Eén inscriptie van een vliegende schotel is duidelijk vele duizenden jaren oud, aldus Strong, die wordt bijgestaan door een team gerenommeerde academici. Uit zelfbescherming willen deze wetenschappers vooralsnog anoniem blijven. De bevindingen zijn immers in strijd met de heersende opvattingen.

Bron: Wakeup-world.com Foto: NASA

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Waarom hoor ik hier niet raar van op??De pleiaden hebben altijd, als ik naar de sterrenhemel kijk, voor mij de meeste aandacht al gehad alsof ik er mee verbonden ben.De pleiaden staan dan ook in de vorm van een tatoeage op mijn linker schouderblad, zodat deze het dichts met mijn hart is verbonden.

Cathy
Cathy
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Waarom hoor ik hier niet raar van op??De pleiaden hebben altijd, als ik naar de sterrenhemel kijk, voor mij de meeste aandacht al gehad alsof ik er mee verbonden ben.De pleiaden staan dan ook in de vorm van een tatoeage op mijn linker schouderblad, zodat deze het dichts met mijn hart is verbonden.[/quote]
wie weet ?

rob
rob
11 jaren geleden

leuk die tekentjes..
ze storten neer.zeg maar hun vliegende schotel…overleven de chras…gaan ze zitten tekenen in de rotsen ..ze komen met hun super techniek uitgeruste machine of wat het ook is.. die bij ons totaal nog onbekend is met een vliegende voorwerp naar deze planeet ..ik neem aan dat ze altijd wel iets overhouden van zo,n chras om
om ergens om te tekenen die de tijd des tands hebben doorstaan zo,n machine die door de dampkring heen vliegt en de ruimte trotseert met zijn onnoemlijke groten afstanden en waarschijnlijk uit heel ander material bestaat ..dan moeten er altijd sporen daar van de vinden zijn..nee hoor ..nee hoor gewoon tekentjes van een superbovernatuurlijke
buitenaards wezen die ging tekenen in de rotsen..ja ja..

fie
fie
11 jaren geleden

he wat leuk, Hunting Wolf.
Ikzelf heb ook iets met de pleiaden en
aboriginals. Apart hoor.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x