Homepagina » Het Complot » Planeet aarde als slavenkolonie
Planeet aarde als slavenkolonie

Planeet aarde als slavenkolonie

Door Pieter Stuurman: De wereld is een slavenkolonie. Die slavenkolonie wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat. De populatie van de kolonie bestaat uit twee soorten mensen: de eigenaren, en de slaven.

Uiteraard vereist het runnen van zo’n misdaadsyndicaat een organisatiestructuur. In de huidige situatie is het syndicaat daarom onderverdeeld in een aantal afdelingen, elk met een eigen functie.

– Het strategisch topmanagement

Hier bevindt zich de top van het syndicaat. Het zijn de eigenaren ervan. Hier worden de strategieën ontwikkeld die de macht en rijkdom van deze top moeten vergroten. Daarnaast wordt hier bepaald hoe de andere afdelingen moeten functioneren. Die andere afdelingen werken als instrumenten ten bate van de macht en rijkdom van deze top. De leden komen met enige regelmaat bij elkaar in de vorm van “denktanks” zoals de Bilderberggroep. Alleen in deze groep is de volledige agenda van het syndicaat bekend.

– Het uitvoerend management

Dat zijn de regeringen van de wereld. Zij zijn de uitvoerende organen van het syndicaat. Deze afdeling vaardigt (op bevel van het topmanagement) de regels (wetten) uit, voert de dagelijkse controle over de slaven, bestuurt het geweld dat op de slaven losgelaten wordt (leger, politie) en int de belastingen die indirect bijdragen aan het verdienmodel van het syndicaat. Het is het dagelijks management en het dient als incassobende, slavendrijver en bestraffer. Deze afdeling vormt een potentieel risico omdat ze beschikt over wapens. Dit risico wordt onschadelijk gemaakt door deze afdeling volledig afhankelijk te maken van het topmanagement door middel van onaflosbare schulden.

– Het commercieel management

Dat is het monetair/kapitalistische systeem. Dit is het uiteindelijke verdienmodel van het syndicaat. Hier wordt zoveel mogelijk waarde die de slaven met hun arbeid leveren, geconfisqueerd door het syndicaat. Deze afdeling gebruikt daarbij de instrumenten banken en rechtspersonen (NV’s, BV’s etc.) waarvan het topmanagement eigenaar is. Hier wordt zowel vrijwel alle arbeid geleverd door de slaven (werknemerschap) als vrijwel alle opbrengst daarvan afgenomen van de slaven. Het middel dat wordt ingezet is geld/schuld.

– Het PR-management

Deze afdeling houdt zich bezig met perceptiemanagement. Het doel is te voorkomen dat de slaven beseffen dat het syndicaat bestaat en wat de werkelijke aard ervan is. Het middel dat hiervoor gebruikt wordt, is liegen. Het doel van liegen is de slaven te laten geloven dat de afdelingen van het syndicaat (en het syndicaat zelf) niet de bedoeling hebben om op de slaven te parasiteren, maar ze te beschermen. Deze afdeling kennen we onder de noemer: media.

De bovenstaande afdelingen moeten natuurlijk bemand worden. Het syndicaat verleent hiervoor privileges aan een aantal slaven. Die privileges variëren van een bescheiden inkomen als ambtenaar, tot een topinkomen in de bancaire sector, of van lokaal bestuurder tot enige bescheiden macht als politicus etc.

In ruil voor die privileges, nemen deze slaven een afgebakende taak op zich. Veruit de meeste van deze slaven zijn zich er niet van bewust dat ze deel uitmaken van het misdaadsyndicaat. Ze overzien alleen hun eigen taak en geloven een eerzaam beroep te hebben.

De topslaven zijn zich daar vaak meer bewust van, maar hun beloning is dusdanig groot dat het belang van positiebehoud groter is dan de roep van het geweten. Slaven met een gezond ontwikkeld geweten, komen voor deze posities niet in aanmerking.

Deze organisatie van het misdaadsyndicaat functioneert op zich prima, maar kent een aantal kwetsbaarheden. Ten eerste werken er bij de verschillende afdelingen betrekkelijk veel mensen. Die moeten allemaal bestuurd worden en dat is niet erg efficiënt. Ten tweede kan het syndicaat alleen voortbestaan zolang de slaven niet beseffen dat het om een misdaadsyndicaat gaat. Dat maakt het hele systeem kwetsbaar voor plotselinge bewustzijnsgroei onder de slaven.

Om die reden, wil het strategisch topmanagement (tevens de eigenaren van het syndicaat) het met minder submanagement gaan doen. Daarnaast wil het minder afhankelijk worden van het geloof van de slaven. Het moet eenvoudiger, efficiënter en (voor de eigenaren) veiliger.

Om deze redenen, moet de organisatiestructuur op de schop. Het nadeel daarvan is dat de slaven gehecht zijn aan deze structuren, en daarom een eenzijdige verandering niet zomaar zullen accepteren. De oplossing hiervoor is het opzettelijk creëren van problemen (crisis) en het hiermee scheppen van een situatie van “overmacht”. En die overmacht moet vervolgens maatregelen rechtvaardigen die zonder die overmacht niet aanvaard zouden worden.

Maatregelen zoals directe individuele elektronische controle over het gedrag van alle slaven en een nieuw elektronisch verdienmodel (100% centraal gecontroleerd, digitaal geld) dat tevens het geweld van het uitvoerend management grotendeels overbodig maakt. De slaven kunnen dan immers bij ieder ongewenst gedrag, individueel en volautomatisch uitgesloten worden van de toegang tot voedsel en andere zaken die een levensvoorwaarde zijn voor die slaven. Zonder te kunnen teruggrijpen op anonieme contante betaling. Niet gehoorzamen betekent dan niet eten.

Daarnaast is het uitvoerend management (regeringen) nu erg versnipperd en dus is het besturen ervan omslachtig. Dit moet dus worden samengevoegd tot één afdeling (één wereldregering, met één wetgeving, één leger etc.)

Op dit moment is er dus een reorganisatie gaande binnen het misdaadsyndicaat. Dit om te voorkomen dat het “wakker worden” van de slaven het einde van het syndicaat zal betekenen.

Dit brengt echter wel een risico met zich mee: door alle veranderingen, zouden de slaven versneld tot ongewenste inzichten kunnen komen. Bijvoorbeeld het inzicht dat ze slaven zijn. Gerund door een misdaadsyndicaat. En dat ze zich – vóór de voltooiing van de reorganisatie – daarvan bevrijden. Ze zijn immers in een overgrote meerderheid en alleen hun geloof houdt ze gevangen….

Spannende tijden dus.

[Pieter Stuurman]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sergio
Sergio
3 jaren geleden

Goed plot voor een film.
Oh wacht, is al gedaan. Meerdere keren.

Erik
Erik
Reactie op  Sergio
3 jaren geleden

Er bestaat geen film waar de overheid de goede zijn…
In alle films zijn ze fout.
Daarom komen ze er ook zo lang mee weg, we zijn onbewust gaan accepteren dat het “zo hoort”.

Kijk maar is de film Canadian bacon, daar worden alle plannen gewoon verteld…
(Grappige is dat het al een oudere film is, maar totaal up to date met de problemen nu)

rvsracer
rvsracer
3 jaren geleden

Vrij simpel eigenlijk, laat een aantal op dit gebied wijze mensen een (overgangs)besturing systeem ten uitvoering brengen, en laat voldoende mensen (globaal) het weigeren van het betalen van belasting en hopla.
Kan zonder al te veel chaos en paniek de mensheid eens echt wakker worden, en beginnen te leven……

JohnnyBGoode
JohnnyBGoode
3 jaren geleden

Dit geloof ik meteen. Het maakt heel veel duidelijk van wat er overal in de wereld gebeurd. Wij hebben echt niets te vertellen en naar de stembus gaan is ook maar een wassen neus. We zullen toch echt met z’n allen nú moeten “ontwaken”.

Rini
Rini
Reactie op  JohnnyBGoode
3 jaren geleden

Schiet dan maar op, de tijd dringt!

bert s
bert s
Reactie op  JohnnyBGoode
3 jaren geleden

En wat gaan we doen als we met zijn allen wakker zijn geworden? De boel omver werpen? Rest ons dan alleen anarchie en chaos, het is te laat, we zijn te laat wakker geworden.

Loki
Loki
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

Hoezo anarchie en chaos??? Er zijn genoeg intelligente mensen die het heft in handen kunnen nemen om alles in goede banen te leiden.
Sinds het oude niburu.nl verkondig ik dit corrupte systeem al. Ik weet dat binnen de soevereine mensengroep die dat kunnen en al jaren strijden tegen dit systeem.
Maar vele reaguurders hier, hebben sinds de opkomst van soevereine mensen deze bespot als mensen die geen belasting willen betalen. Soevereine mensen willen wel belasting betalen, maar wel in volledig relevantie en eerlijkheid. En juist dat ontbreekt in het systeem.
Kort geleden heb ik nog geschreven “Kortom u bent een slaaf van de Staat der Nederlanden en dan kunt u wel zeggen ik ben niemands slaaf dan heeft u echt een plaat voor uw hoofd” en dan is het stuk van Pieter Stuurman nodig om dat tot u te laten doordringen.
Helaas kan dus gesteld worden dat soevereine mensen, die zich allang in deze materie hebben verdiept zo’n 6 jaar voorlopen op de slapers die niet hebben willen luisteren.
En nu mogen de slaven weer gaan kiezen op die zogenaamde volksvertegenwoordigers die dat in werkelijkheid niet zijn, als zij worden beëdigd tot minister, want dan zijn zij vertegenwoordigers van de Kroon en dus volksvertegenwoordiger af. Dan dienen zij het systeem van corruptie, leugens en bedrog als lakeien van de nijlkrokodillen van de groepen als de Bilderbergers.

redice
redice
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

het is nooit te laat. Enkel voor verliezers is het altijd te laat !

Ronald Abelskamp
Ronald Abelskamp
Reactie op  bert s
3 jaren geleden

Liever onzeker in vrijheid dan zeker als gevangene. Met jouw houding komen we nergens, typisch wat hierboven omschreven is, je bent niet een mak lammetje, dat wordt je wijsgemaakt.

H2o
H2o
Reactie op  JohnnyBGoode
3 jaren geleden

Dat onwaken pff zie het zo vaak voorbij komen. Er zijn genoeg mensen die wakker zijn. Maar ga de confrontatie maar eens aan met bilderbergers en rothshields! Geen 1 burger heeft de middelen om hun een stap terug te laten doenweten of te stoppen. Hou alsjeblieft op met da ontwaken. Mensen zijn helemaal niet dom over het algemeen

Thomas
Thomas
Reactie op  JohnnyBGoode
3 jaren geleden

Wat een onzin zit je te verkondigen net alsof we zonder centrale regering niks kunnen zonder dat het onveilig wordt terwijl het eerder de andere kant uit zal gaan..
Het Friese volk is daarvan het levende bewijs ondanks de laatste 200 jaar slavernij heeft het lange tijd geleefd in vrede en harmonie zonder centrale overheid met alleen samenwerkende kleine gemeenschappen. Al zul je daar niet zoveel over kunnen terug vinden.
Rara hoe dat zou komen

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Het is volgens mij helemaal waar ! Zo meteen mogen wij weer op een paar trek-poppen van het systeem gaan stemmen om de illusie van meepraten en meedenken levend te houden ! Veel succes

rvsracer
rvsracer
Reactie op  Gerda
3 jaren geleden

Je hebt het recht om te stemmen.
Maar je hebt toch ook het recht om NIET te stemmen (daar maak ik gebruik van).

Vincent
Vincent
3 jaren geleden

Poteeto, potaato, ik weet niet of elke pion bewust is welke rol hij speelt, maar ik wed dat het voor zo’n 70% klopt..

mario
mario
3 jaren geleden

als niemand niet meer luistert naar de hogere machten (elite) hebben ze het nakijken en kunnen ze niets meer.

Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
Reactie op  mario
3 jaren geleden

Precies. If nobody obeys, nobody rules.

robbertje
robbertje
3 jaren geleden

Beste Pieter,
Heel helder en duidelijk stukje over hoe de mensheid als een vlieg gevangen is geraakt in het wereldwijde web van de globalistische elite.

Gelukkig worden, dankzij allerlei internetbronnen buiten de MSM om, steeds meer mensen wakker en bewust gemaakt van hun gevangenschap zoals jij dit zo goed hebt beschreven in dit stukje.

Zou je de laatste regel – het vet gedrukte – nog even willen toelichten?
Ik begrijp, dat het misdaadsyndicaat allerlei ongewenste maatregelen haastig doorgevoerd probeert te krijgen nu steeds meer mensen hun leugenspel door beginnen te krijgen en . . . . alleen hun geloof houdt ze gevangen ??

Erik
Erik
Reactie op  robbertje
3 jaren geleden

Het geloof dat we niet zonder kunnen, dat we belastingen horen te betalen, het geloof dat wij niet sterk genoeg zijn.
Zo kan ik nog even doorgaan, maar het komt neer op angst voor verandering denk ik.

robbertje
robbertje
Reactie op  Erik
3 jaren geleden

Wel bedankt, Erik, voor jouw antwoord. Hier kan ik geheel mee instemmen.

Pieter Stuurman
Pieter Stuurman
Reactie op  robbertje
3 jaren geleden

“Autoriteit” is een illusie. Het bestaat niet echt. Autoriteit gaat echter EFFECTIEF bestaan als mensen geloven dat het echt is, en er daarom aan gehoorzamen. Het is die gehoorzaamheid (als gevolg van het geloof) die de autoriteit zijn autoriteit geeft.

Precies zoals sinterklaas niet bestaat, maar vroeger wel EFFECTIEF werkte om kinderen te laten gehoorzamen. Omdat ze werkelijk geloofden dat ze anders met de roe zouden krijgen, of in de zak zouden verdwijnen. Maar ook toen bestond sinterklaas niet. Het was het geloof dat het effectief maakte.

robbertje
robbertje
Reactie op  Pieter Stuurman
3 jaren geleden

Wel bedankt, Pieter, voor jouw antwoord.
Mijn sinterklaas heeft eigenlijk geen echte naam en wordt daarom ook wel God of Tao genoemd. De gehoorzaamheid aan deze autoriteit is inderdaad effectief gebleken; gelukkig geen zak of roe  . . . .

robbertje
robbertje
Reactie op  robbertje
3 jaren geleden

Correctie: De gehoorzaamheid aan deze autoriteit is VOOR MIJ inderdaad effectief gebleken; gelukkig geen zak of roe 🙂 . . . .

Het effect van het geloof in sinterklaas is voor ieder kind verschillend. Evenzo is dit ook het geval met het effect op het geloof in (een) God.

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
Reactie op  Pieter Stuurman
3 jaren geleden

Hoi Peter je vergeet het woordje ANGST EN voor gehoorzaamheid te zetten.

Het is de ANGST cultuur die geheel gemaakt is!!

wolfje
wolfje
3 jaren geleden

de heer stuurman heeft helemaal gelijk

Hoax
Hoax
3 jaren geleden

Biologie van dit betoog:wij mensen worden nog steeds in primaat verhoudingen geboren,de samenstelling van een rond trekkende groep roofdieren[apen].
Dwz een leider slim,manipulatief en gewetenloos door de natuur aangepast aan verdelen en heersen desnoods met dodelijk Bokito gedrag en ongeveer 24 redelijk gewone apen altruïstisch empathisch en zelfs bereid tot opoffering bij gevaar.
Zelfs hun hersenen werken anders de 14 belangrijkste gezichten uitdrukkingen leiden hun terug naar twee emoties namelijk angst en agressie .Zij hebben een snellere verbinding tussen de linker en rechter hersenhelft kunnen daardoor beter liegen en zijn vaak slimmer[evolutie]en altijd gewetenloos voor de gevolgen.Ook zijn zij vaak charismatischer en aantrekkelijk voor zowel man als vrouw kortom het perfecte menselijke roofdier.
In onze samenleving hebben de leid apen zich verenigt in een [de aard van het beestje] elite die zich als clan gedraagt tegen over alle normale aapjes met hun eigen tactieken die voor een groot gedeelte uit macht vergroting en uitschakelen van concurrentie bestaat.
Dit gebeurd met de technieken slecht onderwijs:hun elitair[tienduizenden euro’s schoolgeld]
Strijd om het bestaan:geen vasten banen veel desnoods geïmporteerde concurrentie.Hun onberijkbare elite
banen volgens oldboy’s netwerken en studenten verenigingen.
Via huisvesting: wij tien jaar wachten: hun kopen voor hun kinderen een huis.

Kortom er is nog steeds niets nieuws in onze samenleving als wij echt verder willen moeten we veel meer de bokito’s beteugelen en hun weren van elitaire machtsposities

Wij mensen hebben helaas nog steeds deze primaten structuur.
Mvrg,Hoax

Erik
Erik
Reactie op  Hoax
3 jaren geleden

Prachtig teruggebracht naar de kern van de natuur!
Als we eenmaal deze wijsheden kunnen eigenmaken, dan komt het wel goed.

Ben BRAAKSMA
Ben BRAAKSMA
Reactie op  Hoax
3 jaren geleden

Beschrijf jeik hier nu Rutte?

Tinus Blaaskaak
Tinus Blaaskaak
3 jaren geleden

Neen je moet slaaf zijn om de ZIEL te KUNNEN laten evalueren!!!

Daar draait alles om dus niet piepen want iedereen is slaaf van zwart tot wit.

x

Check Also

coleman

Vernon Coleman: ‘De coronatest kan dodelijk zijn en worden gebruikt om je te vaccineren’

PCR-tests kunnen erg gevaarlijk zijn en ondraaglijke ...

time

Time legt complot rond Amerikaanse verkiezingen bloot: ‘Ze geven het gewoon toe’

Time Magazine gaat in een artikel dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x