Homepagina » Het Complot » Planeet aarde als slavenkolonie
Planeet aarde als slavenkolonie

Planeet aarde als slavenkolonie

Door Pieter Stuurman: De wereld is een slavenkolonie. Die slavenkolonie wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat. De populatie van de kolonie bestaat uit twee soorten mensen: de eigenaren, en de slaven.

Uiteraard vereist het runnen van zo’n misdaadsyndicaat een organisatiestructuur. In de huidige situatie is het syndicaat daarom onderverdeeld in een aantal afdelingen, elk met een eigen functie.

– Het strategisch topmanagement

Hier bevindt zich de top van het syndicaat. Het zijn de eigenaren ervan. Hier worden de strategieën ontwikkeld die de macht en rijkdom van deze top moeten vergroten. Daarnaast wordt hier bepaald hoe de andere afdelingen moeten functioneren. Die andere afdelingen werken als instrumenten ten bate van de macht en rijkdom van deze top. De leden komen met enige regelmaat bij elkaar in de vorm van “denktanks” zoals de Bilderberggroep. Alleen in deze groep is de volledige agenda van het syndicaat bekend.

– Het uitvoerend management

Dat zijn de regeringen van de wereld. Zij zijn de uitvoerende organen van het syndicaat. Deze afdeling vaardigt (op bevel van het topmanagement) de regels (wetten) uit, voert de dagelijkse controle over de slaven, bestuurt het geweld dat op de slaven losgelaten wordt (leger, politie) en int de belastingen die indirect bijdragen aan het verdienmodel van het syndicaat. Het is het dagelijks management en het dient als incassobende, slavendrijver en bestraffer. Deze afdeling vormt een potentieel risico omdat ze beschikt over wapens. Dit risico wordt onschadelijk gemaakt door deze afdeling volledig afhankelijk te maken van het topmanagement door middel van onaflosbare schulden.

– Het commercieel management

Dat is het monetair/kapitalistische systeem. Dit is het uiteindelijke verdienmodel van het syndicaat. Hier wordt zoveel mogelijk waarde die de slaven met hun arbeid leveren, geconfisqueerd door het syndicaat. Deze afdeling gebruikt daarbij de instrumenten banken en rechtspersonen (NV’s, BV’s etc.) waarvan het topmanagement eigenaar is. Hier wordt zowel vrijwel alle arbeid geleverd door de slaven (werknemerschap) als vrijwel alle opbrengst daarvan afgenomen van de slaven. Het middel dat wordt ingezet is geld/schuld.

– Het PR-management

Deze afdeling houdt zich bezig met perceptiemanagement. Het doel is te voorkomen dat de slaven beseffen dat het syndicaat bestaat en wat de werkelijke aard ervan is. Het middel dat hiervoor gebruikt wordt, is liegen. Het doel van liegen is de slaven te laten geloven dat de afdelingen van het syndicaat (en het syndicaat zelf) niet de bedoeling hebben om op de slaven te parasiteren, maar ze te beschermen. Deze afdeling kennen we onder de noemer: media.

De bovenstaande afdelingen moeten natuurlijk bemand worden. Het syndicaat verleent hiervoor privileges aan een aantal slaven. Die privileges variëren van een bescheiden inkomen als ambtenaar, tot een topinkomen in de bancaire sector, of van lokaal bestuurder tot enige bescheiden macht als politicus etc.

In ruil voor die privileges, nemen deze slaven een afgebakende taak op zich. Veruit de meeste van deze slaven zijn zich er niet van bewust dat ze deel uitmaken van het misdaadsyndicaat. Ze overzien alleen hun eigen taak en geloven een eerzaam beroep te hebben.

De topslaven zijn zich daar vaak meer bewust van, maar hun beloning is dusdanig groot dat het belang van positiebehoud groter is dan de roep van het geweten. Slaven met een gezond ontwikkeld geweten, komen voor deze posities niet in aanmerking.

Deze organisatie van het misdaadsyndicaat functioneert op zich prima, maar kent een aantal kwetsbaarheden. Ten eerste werken er bij de verschillende afdelingen betrekkelijk veel mensen. Die moeten allemaal bestuurd worden en dat is niet erg efficiënt. Ten tweede kan het syndicaat alleen voortbestaan zolang de slaven niet beseffen dat het om een misdaadsyndicaat gaat. Dat maakt het hele systeem kwetsbaar voor plotselinge bewustzijnsgroei onder de slaven.

Om die reden, wil het strategisch topmanagement (tevens de eigenaren van het syndicaat) het met minder submanagement gaan doen. Daarnaast wil het minder afhankelijk worden van het geloof van de slaven. Het moet eenvoudiger, efficiënter en (voor de eigenaren) veiliger.

Om deze redenen, moet de organisatiestructuur op de schop. Het nadeel daarvan is dat de slaven gehecht zijn aan deze structuren, en daarom een eenzijdige verandering niet zomaar zullen accepteren. De oplossing hiervoor is het opzettelijk creëren van problemen (crisis) en het hiermee scheppen van een situatie van “overmacht”. En die overmacht moet vervolgens maatregelen rechtvaardigen die zonder die overmacht niet aanvaard zouden worden.

Maatregelen zoals directe individuele elektronische controle over het gedrag van alle slaven en een nieuw elektronisch verdienmodel (100% centraal gecontroleerd, digitaal geld) dat tevens het geweld van het uitvoerend management grotendeels overbodig maakt. De slaven kunnen dan immers bij ieder ongewenst gedrag, individueel en volautomatisch uitgesloten worden van de toegang tot voedsel en andere zaken die een levensvoorwaarde zijn voor die slaven. Zonder te kunnen teruggrijpen op anonieme contante betaling. Niet gehoorzamen betekent dan niet eten.

Daarnaast is het uitvoerend management (regeringen) nu erg versnipperd en dus is het besturen ervan omslachtig. Dit moet dus worden samengevoegd tot één afdeling (één wereldregering, met één wetgeving, één leger etc.)

Op dit moment is er dus een reorganisatie gaande binnen het misdaadsyndicaat. Dit om te voorkomen dat het “wakker worden” van de slaven het einde van het syndicaat zal betekenen.

Dit brengt echter wel een risico met zich mee: door alle veranderingen, zouden de slaven versneld tot ongewenste inzichten kunnen komen. Bijvoorbeeld het inzicht dat ze slaven zijn. Gerund door een misdaadsyndicaat. En dat ze zich – vóór de voltooiing van de reorganisatie – daarvan bevrijden. Ze zijn immers in een overgrote meerderheid en alleen hun geloof houdt ze gevangen….

Spannende tijden dus.

[Pieter Stuurman]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

39 reacties

 1. Dit geloof ik meteen. Het maakt heel veel duidelijk van wat er overal in de wereld gebeurd. Wij hebben echt niets te vertellen en naar de stembus gaan is ook maar een wassen neus. We zullen toch echt met z’n allen nú moeten “ontwaken”.

  52 likes
  • En wat gaan we doen als we met zijn allen wakker zijn geworden? De boel omver werpen? Rest ons dan alleen anarchie en chaos, het is te laat, we zijn te laat wakker geworden.

   9 likes
   • Hoezo anarchie en chaos??? Er zijn genoeg intelligente mensen die het heft in handen kunnen nemen om alles in goede banen te leiden.
    Sinds het oude niburu.nl verkondig ik dit corrupte systeem al. Ik weet dat binnen de soevereine mensengroep die dat kunnen en al jaren strijden tegen dit systeem.
    Maar vele reaguurders hier, hebben sinds de opkomst van soevereine mensen deze bespot als mensen die geen belasting willen betalen. Soevereine mensen willen wel belasting betalen, maar wel in volledig relevantie en eerlijkheid. En juist dat ontbreekt in het systeem.
    Kort geleden heb ik nog geschreven “Kortom u bent een slaaf van de Staat der Nederlanden en dan kunt u wel zeggen ik ben niemands slaaf dan heeft u echt een plaat voor uw hoofd” en dan is het stuk van Pieter Stuurman nodig om dat tot u te laten doordringen.
    Helaas kan dus gesteld worden dat soevereine mensen, die zich allang in deze materie hebben verdiept zo’n 6 jaar voorlopen op de slapers die niet hebben willen luisteren.
    En nu mogen de slaven weer gaan kiezen op die zogenaamde volksvertegenwoordigers die dat in werkelijkheid niet zijn, als zij worden beëdigd tot minister, want dan zijn zij vertegenwoordigers van de Kroon en dus volksvertegenwoordiger af. Dan dienen zij het systeem van corruptie, leugens en bedrog als lakeien van de nijlkrokodillen van de groepen als de Bilderbergers.

    18 likes
   • het is nooit te laat. Enkel voor verliezers is het altijd te laat !

    10 likes
   • Liever onzeker in vrijheid dan zeker als gevangene. Met jouw houding komen we nergens, typisch wat hierboven omschreven is, je bent niet een mak lammetje, dat wordt je wijsgemaakt.

    2 likes
  • Schiet dan maar op, de tijd dringt!

   5 likes
  • Dat onwaken pff zie het zo vaak voorbij komen. Er zijn genoeg mensen die wakker zijn. Maar ga de confrontatie maar eens aan met bilderbergers en rothshields! Geen 1 burger heeft de middelen om hun een stap terug te laten doenweten of te stoppen. Hou alsjeblieft op met da ontwaken. Mensen zijn helemaal niet dom over het algemeen

   2 likes
  • Wat een onzin zit je te verkondigen net alsof we zonder centrale regering niks kunnen zonder dat het onveilig wordt terwijl het eerder de andere kant uit zal gaan..
   Het Friese volk is daarvan het levende bewijs ondanks de laatste 200 jaar slavernij heeft het lange tijd geleefd in vrede en harmonie zonder centrale overheid met alleen samenwerkende kleine gemeenschappen. Al zul je daar niet zoveel over kunnen terug vinden.
   Rara hoe dat zou komen

   1 likes
 2. Ohm namo narai !

  Over het huidige rechtsstelsel in Nederland .

  Een rechtsspraak voortkomend uit het tirannieke oud Romeinse trias politica recht .
  Voortgezet via een middeleeuwse klasse maatschappij .
  Destijds gedeeltelijk in stand gehouden door [weer] de roomse inquisitie.

  Vanuit deze traditie hebben ze dan ook uiteindelijk meer dan 4 wereld continenten volledig overhoop gehaald .
  Half zuidelijk Afrika half zuidelijk Amerika en heel Noord Amerika , hele volksstammen zijn vervolgd veroordeeld en uitgemoord zonder dat er ook maar 1 misdrijf van hun kant was bewezen !

  Om vervolgens 300 jaar later maar weer eens door te marcheren naar noord Afrika om daar onverbeterlijk dezelfde praktijken voort te zetten want ; hoe luidden de bewijsvoeringen tegen de noord Afrikanen tegenwoordig ?
  Dit om onverbeterlijk hun machtspositie te consolideren en uit te breiden .

  Als opvolger van het oud koloniale , genocide en slavendrijvers recht .
  Als erfenis doorgegeven vanuit deze traditie hebben wij uiteindelijk onze rechtsspraak en het internationale gerechtshof in [nota bene ] Den Haag te danken .

  Ware het niet dat er in 1838* en vlak na de oorlog een kleine wisseling van de wacht is geweest dan was dit maar kortstondig .
  Vlak na de koloniale tijd is de rechtelijke macht weer stevig in handen gekomen van dezelfde personen en hun huidige opvolgers .
  Ooit eens verantwoordelijk voor de schimmige rechtszaken die er gedurende 300 jaar in de koloniën , tijdens de slavernij en zelfs gedurende de Duitse bezetting zijn gevoerd .
  Waardoor er door de opvolgers van mensen als bijvoorbeeld Gonsalves allerlei belangrijke juridische en politieke beslissingen nog steeds worden genomen in de wandelgangen en de achterkamertjes van het kinderdagverblijf .

  Een goede parallel vergelijking kun je maken met de altijd waakse hond van de psychiatrie .
  Die waakhonden die ook telkens weer hun eigen [wetenschappelijke bevindingen en] praktijken achterhalen en zelf als verwerpelijk beschouwen .
  De psychologen en psychiaters die ons medische zegeningen hebben gebracht als : aderlaten , lobotomie , elektroshocks , eugenetica , mind control en nu actueler dan ooit social and political enginering .
  Mind control experimenten en de daaruit voorvloeiende diagnoses en veroordelingen waar dokters als jozef mengele persoonlijk ooit nog eens aan hebben gewerkt .
  Een duivelse wetenschap die mensen veroordeeld op soms zelf toegebrachte schade.
  Een wetenschap die probeert aan te tonen dat mensen niet goed functioneren .
  Bijvoorbeeld hun zintuigen functioneren niet goed , je hebt al gauw optische en/of akoestische afwijkingen of waanvoorstellingen en complottheorieën zoals dat tegenwoordig zo mooi heet .
  Moeilijk te bewijzen maar het telt wel mee in de , vaak achter gesloten deuren , gevoerde rechtszaken .Met andere woorden om het maar eens kort en bondig te stellen : Je hebt te veel gehoord of gezien je wilt niet meewerken dus moet je bek dicht houden .
  Hier mee doel ik op onder andere die 9e cirkel voorstellingen waar je [je] geen voorstelling van kunt maken .
  Soms hebben psychologen met hun onbewezen diagnoses , als waakhonden van de heersende juridische elite , kennelijk met een paar pennenstreken de bewijsvoering in handen en zijn door ambtenaren opgestelde [observatie] rapporten later vaak onvindbaar .

  * Van koopman tot pleb en van pleb tot proleet .

  Hieruit kan vrij eenvoudig het volgende nieuw middeleeuwse standen maatschappij ontstaan .
  De voorbereidingen van de social and political engineers zijn volgens mij al in de eindfase .
  We kunnen ons zodoende gaan voorbereiden op het volgende maatschappelijke model .
  Een officieel onschendbare heersende [ oude en nieuwe ] adellijke klasse .
  Een onaantastbare schimmige kliek van regerend Multinationals en grootwinkel bedrijven , gereguleerd door managers die de kleine middenstand hebben vervangen en achter de schermen de lakens uitdelen .
  Ondersteund door een schare van juristen en psychologen die potentiele tegenstanders voor gek verklaren en op voorhand tot de bedelstaf verheffen .

  Dus zowel justitie als de aan hun gerelateerde waakhond de psychiatrie handelen steeds weer volgens het zelfde protocol.
  Telkens beschouwen zij hun eigen praktijken als achterhaald en verwerpelijk maar borduren met dezelfde personen voort op dezelfde werken .

  Wat voor een misdrijven hadden de Noord en Zuid Amerikanen gepleegd ?
  Was de vervolging en ter dood veroordelingen half Zuid Amerika en heel Noord Amerika achteraf gezien wel legitiem .
  Wat hadden de Afro Afrikanen misdaan en was het wel legitiem om hun daar in de boeien te slaan en als gevangen slaven af te voeren ?

  Volgens mij niet …

  En hoe luidden de bewijsvoeringen tegen de Noord Afrikanen tegenwoordig ?
  Als opvolgers van deze ,door telkens weer dezelfde personen uitgevoerde, rechtsstelsels hebben wij nu onze huidige rechtsstaat en het internationale gerechtshof in Den Haag te danken …

  Misschien is hier voor ons het ITCCS beter op zijn plaats !

  Bedankt voor je aandacht !
  Groetnn
  Sri sri Magnitude
  [AardbevingsGroninger / Donder en bliksem predikant ]

  * Op 1 oktober 1838 werd het Hoog Gerechtshof der
  Vereenigde Nederlanden vervangen door de Hoge Raad der Nederlanden

  5 likes
  • Bernhard Schat

   Je vergeet een aantal zaken;
   De NOOIT afgeschafte Bataafse Republiek.
   Echte Rechten van de Mens die werden ingevoerd door Napoleon.
   Het einde van de Oranjes na de dood van Willem III 1890. Wilhelmina geen kind van hem.
   Het einde van het nepkoningshuis na de vlucht van Wilhelmina in 1940.
   Het decreet No 1 van Adolf Hilter.
   De Staatsgreep van Wilhelmina na terugkomst (is nooit her kroont)

   Al deze zaken geven al aan hoe onwettig het hele wetten-systeem is.

   11 likes
 3. Vrij simpel eigenlijk, laat een aantal op dit gebied wijze mensen een (overgangs)besturing systeem ten uitvoering brengen, en laat voldoende mensen (globaal) het weigeren van het betalen van belasting en hopla.
  Kan zonder al te veel chaos en paniek de mensheid eens echt wakker worden, en beginnen te leven……

  12 likes
 4. Beste Pieter,
  Heel helder en duidelijk stukje over hoe de mensheid als een vlieg gevangen is geraakt in het wereldwijde web van de globalistische elite.

  Gelukkig worden, dankzij allerlei internetbronnen buiten de MSM om, steeds meer mensen wakker en bewust gemaakt van hun gevangenschap zoals jij dit zo goed hebt beschreven in dit stukje.

  Zou je de laatste regel – het vet gedrukte – nog even willen toelichten?
  Ik begrijp, dat het misdaadsyndicaat allerlei ongewenste maatregelen haastig doorgevoerd probeert te krijgen nu steeds meer mensen hun leugenspel door beginnen te krijgen en . . . . alleen hun geloof houdt ze gevangen ??

  5 likes
  • “Autoriteit” is een illusie. Het bestaat niet echt. Autoriteit gaat echter EFFECTIEF bestaan als mensen geloven dat het echt is, en er daarom aan gehoorzamen. Het is die gehoorzaamheid (als gevolg van het geloof) die de autoriteit zijn autoriteit geeft.

   Precies zoals sinterklaas niet bestaat, maar vroeger wel EFFECTIEF werkte om kinderen te laten gehoorzamen. Omdat ze werkelijk geloofden dat ze anders met de roe zouden krijgen, of in de zak zouden verdwijnen. Maar ook toen bestond sinterklaas niet. Het was het geloof dat het effectief maakte.

   3 likes
   • Wel bedankt, Pieter, voor jouw antwoord.
    Mijn sinterklaas heeft eigenlijk geen echte naam en wordt daarom ook wel God of Tao genoemd. De gehoorzaamheid aan deze autoriteit is inderdaad effectief gebleken; gelukkig geen zak of roe  . . . .

    0 likes
    • Correctie: De gehoorzaamheid aan deze autoriteit is VOOR MIJ inderdaad effectief gebleken; gelukkig geen zak of roe 🙂 . . . .

     Het effect van het geloof in sinterklaas is voor ieder kind verschillend. Evenzo is dit ook het geval met het effect op het geloof in (een) God.

     0 likes
   • Hoi Peter je vergeet het woordje ANGST EN voor gehoorzaamheid te zetten.

    Het is de ANGST cultuur die geheel gemaakt is!!

    0 likes
  • Het geloof dat we niet zonder kunnen, dat we belastingen horen te betalen, het geloof dat wij niet sterk genoeg zijn.
   Zo kan ik nog even doorgaan, maar het komt neer op angst voor verandering denk ik.

   2 likes
 5. Goed plot voor een film.
  Oh wacht, is al gedaan. Meerdere keren.

  9 likes
  • Er bestaat geen film waar de overheid de goede zijn…
   In alle films zijn ze fout.
   Daarom komen ze er ook zo lang mee weg, we zijn onbewust gaan accepteren dat het “zo hoort”.

   Kijk maar is de film Canadian bacon, daar worden alle plannen gewoon verteld…
   (Grappige is dat het al een oudere film is, maar totaal up to date met de problemen nu)

   0 likes
 6. als niemand niet meer luistert naar de hogere machten (elite) hebben ze het nakijken en kunnen ze niets meer.

  7 likes
 7. LS…

  Blijven waarnemen en weten wat er gebeurt is een enorme energie waar de cabal niet tegen kan. De cabal van pedofielen, moordenaars, globalisten, papen, joden, moslims, satanische bloedlijnen zoal de koninklijke, presidentiële en religieuze… Weet wat je eet, laat je niet inenten, chippen, mijd fluor en de supermarkt. Lach om het nepnieuws en dans niet mee met de oranjes en mijdt de kerk de moskee en de synagoge. etc. etc.

  6 likes
 8. Biologie van dit betoog:wij mensen worden nog steeds in primaat verhoudingen geboren,de samenstelling van een rond trekkende groep roofdieren[apen].
  Dwz een leider slim,manipulatief en gewetenloos door de natuur aangepast aan verdelen en heersen desnoods met dodelijk Bokito gedrag en ongeveer 24 redelijk gewone apen altruïstisch empathisch en zelfs bereid tot opoffering bij gevaar.
  Zelfs hun hersenen werken anders de 14 belangrijkste gezichten uitdrukkingen leiden hun terug naar twee emoties namelijk angst en agressie .Zij hebben een snellere verbinding tussen de linker en rechter hersenhelft kunnen daardoor beter liegen en zijn vaak slimmer[evolutie]en altijd gewetenloos voor de gevolgen.Ook zijn zij vaak charismatischer en aantrekkelijk voor zowel man als vrouw kortom het perfecte menselijke roofdier.
  In onze samenleving hebben de leid apen zich verenigt in een [de aard van het beestje] elite die zich als clan gedraagt tegen over alle normale aapjes met hun eigen tactieken die voor een groot gedeelte uit macht vergroting en uitschakelen van concurrentie bestaat.
  Dit gebeurd met de technieken slecht onderwijs:hun elitair[tienduizenden euro’s schoolgeld]
  Strijd om het bestaan:geen vasten banen veel desnoods geïmporteerde concurrentie.Hun onberijkbare elite
  banen volgens oldboy’s netwerken en studenten verenigingen.
  Via huisvesting: wij tien jaar wachten: hun kopen voor hun kinderen een huis.

  Kortom er is nog steeds niets nieuws in onze samenleving als wij echt verder willen moeten we veel meer de bokito’s beteugelen en hun weren van elitaire machtsposities

  Wij mensen hebben helaas nog steeds deze primaten structuur.
  Mvrg,Hoax

  5 likes
 9. de heer stuurman heeft helemaal gelijk

  3 likes
 10. Over 2 weken kunnen we aan de noodrem trekken.
  Doorgaan op deze doodlopende weg – VOORUIT – met een voorspelbare afloop,
  of terug waar we fout reden, en een nieuwe weg inslaan?

  Eigenlijk is de keuze makkelijk. Het gros van de 28 Bilderbegpartijen, hun afsplitsingen, en de nep-oppositie is geen oplossing. Maakt de dingen alleen maar erger. Minder dan Russische roulette – waar je tenminste nog 1 kans hebt.

  De politiek correcte (collaborateurs) loven allemaal ‘het Chinese model’:
  “Kissinger noted, “laid out a concept for globalization and its challenges.
  It was an assertion by China of its participation in the construction of a new international order. http://www.euronews.com/2017/01/24/opinion-from-cybersecurity-to-health—10-takeaways-from-davos-2017

  the World Economic Forum plans to send the whole world into a ‘welfare state’ with universal basic income.
  https://christiantruther.com/end-times/nwo/world-economic-forum-welfare-state-basic-income/

  Soros has repeatedly declared that he sees China as the model for a new global financial order in place of the US: The goal is world power.
  http://www.strategic-culture.org/news/2014/06/22/bretton-woods-ii-and-george-soros.html

  EU-China 2020 Agenda; read more on your Communist future in the EU “Towards a one planet economy in Europe” 2050
  http://euro-med.dk/?p=31525

  Het zijn slechte verliezers. Regime Change is gewelddadig gaande in de VS. Zelfde patroon tekent zich reeds af in m.n. Duitsland, Frankrijk en binnenkort ook? in Nederland. We gaan slaapwandelend naar de slachtbank. Wij zijn 90%, de globalisten en hun collaborateurs 10%. De eersten doen het met úw geld.

  3 likes
  • “Over 2 weken kunnen we aan de noodrem trekken.”
   Zie ja dat echt zo? Denk je echt dat we op wat details na aan een noodrem kunnen trekken met de verkiezingen?
   Het verkiezingslandschap is zodanig uitgekauwd in Nederland dat er vrij weinig veranderd hoor.. we zijn immers geen Amerika..daar zijn we veel te nuchter voor.

   0 likes
 11. Een prima artikel!

  2 likes
 12. Het is volgens mij helemaal waar ! Zo meteen mogen wij weer op een paar trek-poppen van het systeem gaan stemmen om de illusie van meepraten en meedenken levend te houden ! Veel succes

  1 likes
 13. Poteeto, potaato, ik weet niet of elke pion bewust is welke rol hij speelt, maar ik wed dat het voor zo’n 70% klopt..

  1 likes
 14. Neen je moet slaaf zijn om de ZIEL te KUNNEN laten evalueren!!!

  Daar draait alles om dus niet piepen want iedereen is slaaf van zwart tot wit.

  0 likes
 15. Als de mens al ergens slaaf van is dan is het van zijn genen en zn ego.

  0 likes
 16. Als je wilt weten hoe uit dit systeem te ontsnappen, lees dan het verhaal van de Heilige Wishwamitra en de koning Harischandra. Dat gaat precies hierover en biedt een oplossing.

  0 likes
  • Precies dit verhaal wordt beschreven in de Anastasia-boekenreeks; De zoemende ceders van Rusland. Het verhaal over de hogepriester Demo Crates.
   Over hoe Democratie wordt “uitgevonden”.

   0 likes
 17. Doet me denken aan Jupiter Ascending.

  0 likes
 18. Stem Thierry Baudet! Forun voor Democratie!

  https://forumvoordemocratie.nl/verkiezingsprogramma

  Verkiezingsprogramma FVD

  De crisis van nu
  De gevestigde media en de gevestigde partijen willen u anders doen geloven: maar we leven in een tijd van crisis. Een existentiële crisis bedreigt het voortbestaan van de Nederlandse samenleving. Grenzen worden niet langer verdedigd, we staan bloot aan massale immigratie die we niet aankunnen en de terreurdreiging neemt steeds verder toe. Soevereiniteit wordt overgeheveld naar Brussel, we hebben steeds minder over onze eigen samenleving te vertellen. De euro destabiliseert ons continent en vernietigt de zuidelijke economiën. De kwaliteit van het onderwijs holt achteruit en de zorg gaat gebukt onder zware managementlagen; teveel regels en belastingen knijpen het MKB af en onze veiligheid op straat wordt in hoog tempo minder. Er moet nu echt iets veranderen in Nederland.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

agent

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent ...

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...