BuitenlandCorona

World Economic Forum presenteert: coronapaspoort dat vaccinatiestatus bepaalt aan de hand van bloedtest

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er circuleert momenteel een filmpje van het World Economic Forum over de CovidPass, waarmee ‘virusvrije mensen’ ongestoord kunnen reizen.

In dit gezondheidspaspoort worden de resultaten opgeslagen van je bloedtests, waarmee je onder andere kunt aantonen dat je bent gevaccineerd. In tegenstelling tot corona-apps zou deze zogeheten CovidPass je niet volgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het bloed van gebruikers wordt getest in het laboratorium, waarna er een QR-code wordt gegenereerd op hun telefoon. Die QR-code kunnen ze laten zien op het vliegveld, bij de grens of bij de ingang van evenementen, aldus het World Economic Forum.

‘100 procent betrouwbaar’

De ontwikkelaar van de CovidPass, Mustapha Mokass, zei in juli vorig jaar te hopen dat zijn app op grote schaal gebruikt zal worden door vliegmaatschappijen en luchthavens.

De CovidPass kan ook helpen om hotels, bioscopen, sportscholen en concertgebouwen weer veilig open te laten gaan, aldus Mokass, één van de Young Global Leaders van het World Economic Forum. De ontwikkelaars verzekeren ons dat het gebruik van bloedtests ‘100 procent betrouwbaar is’. De app moet bovendien de CO2-uitstoot voor iedere passagier compenseren.

En met behulp van jouw gegevens ‘kunnen toekomstige coronagolven of andere epidemieën voorkomen worden’.

Geïdentificeerd op basis van je hartslag

Als je aan de hand van een bloedtest kunt bepalen of iemand gevaccineerd is, moet er iets in het vaccin zitten wat permanent in het lichaam blijft en in het bloed kan worden gedetecteerd, schrijft The Conservative Treehouse.

In augustus maakte het World Economic Forum een filmpje over een systeem dat mensen aan de hand van hun hartslag kan identificeren met een laser.

[Infowars]

4.7 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
2 jaren geleden

er valt geen normaal woord met een gevaccineerde te spreken ,, kijk ook hoe die zorg medewerkers ontslagen worden ,, we worden nu al behandelt als vieze stront .. Wouw .. unb

Tom
Tom
2 jaren geleden

Het wordt met de dag gestoorder en gestoorder, het lijkt wel of we in een wereldwijd gekkenhuis terecht zijn gekomen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Het zou mooi zijn als het Verbod op de Serologische-Test weer wordt opgeheven om aan te tonen dat je Antilichamen hebt aangemaakt tegen Corona…want daarmee kun je toch mooi met 100% zekerheid aantonen dat je al COVID-1984 hebt gehad…Maar ja die Elite-Parasieten hebbben natuurlijk niet voor niets Kary Mullis uit de weg geruimd zodat ze zijn PCR-Test konden misbruiken voor hun Frauduleuze & Duivelse Praktijken…

Gezond Verstand
Gezond Verstand
2 jaren geleden

Moeten we dit willen?..dat is toch wel iets wat keer op keer in mij opkomt als k dit soort alien achtige gekte lees..

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x