Buitenland

Poetin in speech: westerse elites zijn ‘gek’ geworden

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Vladimir Poetin sprak woensdag een groot publiek toe in het voetbalstadion Loezjniki in Moskou. In het Westen klinkt er veel kritiek op zijn speech. Wat zei hij precies?

Poetin zei dat westerse leiders ‘constant liegen, historische feiten verdraaien en onze cultuur blijven aanvallen; de Russisch-Orthodoxe Kerk en andere traditionele religieuze organisaties in ons land’.

“Kijk wat ze doen met hun eigen volkeren. Ze verwoesten het gezin en hun culturele en nationale identiteit. De perversiteit naar kinderen toe wordt de nieuwe norm, tot pedofilie aan toe,” sprak Poetin.

‘Bizarre speech’

“Priesters worden gedwongen huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht in te zegenen. Laat hen vrij. Wat wil ik hier zeggen? Volwassenen hebben het recht om hun leven te leiden zoals zij dat willen. Zo hebben we daar altijd over gedacht in Rusland en dat zullen we altijd blijven doen. Niemand zal je privéleven binnendringen, dat zullen we niet doen.”

De heilige geschriften zijn er volgens de Russische president duidelijk over: het gezin is een eenheid bestaande uit een man en een vrouw.

De westerse media schreven vervolgens dat ‘Poetin in een bizarre speech claimt dat pedofilie in het Westen normaal is’.

Is dat niet bizar?

Bizar? In het Westen sturen we mannen die vrouwen verkrachten naar een vrouwengevangenis omdat ze zich identificeren als vrouw. Is dat niet bizar?

We stellen onze kinderen bloot aan goeddeels naakte dragqueens en iedereen die ertegen is, wordt gedemoniseerd en weggezet als een ‘fascist’. Is dat niet bizar?

Niet meer te behandelen

De anglicaanse kerk overweegt genderneutrale woorden te gaan gebruiken om te verwijzen naar God. Poetin: “Wat kunnen we zeggen? Vader, vergeef het hun, want zij weten niet wat zij doen.”

“Miljoenen mensen in het Westen zien in dat ze afstevenen op een grote spirituele ramp. De elites zijn gek geworden en het lijkt erop dat ze niet meer te behandelen zijn. Dat zijn hun problemen en wij moeten onze kinderen beschermen.”

4.9 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
163 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
1 maand geleden

En niets gelogen

Anne
Anne
1 maand geleden

De man heeft groot gelijk

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 maand geleden

De elites waren altijd al gek.
Nu proberen ze ook ONS GEK TE MAKEN.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 maand geleden

Rutte zal dit wel weer onacceptabel vinden en de MSM huilt mee.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

163
0
We lezen graag je reactie!x