UFO

Veteranen getuigen hoe mysterieuze objecten kernraketten uitschakelen

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het Pentagon doet onderzoek naar meldingen over mysterieuze objecten die kernraketten hebben uitgeschakeld. De Britse Daily Mail sprak met twee veteranen die deze maand hebben getuigd hoe deze UFO’s Amerikaanse raketten uit de lucht hebben geschoten.

Eén van hen, voormalig lanceringsofficier Robert Salas, zag in 1967 op Malmstrom Air Force Base een oranje schijf in de lucht die op onverklaarbare wijze 10 kernraketten uitschakelde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een andere oud-officier, Robert Jacobs, maakte in 1964 opnames van een vliegende schotel die een testraket uit de lucht schoot.

Grote opluchting

Het Pentagon heeft nog negen andere getuigen gesproken die soortgelijke dingen hebben meegemaakt, aldus schrijver Robert Hastings, die zelf 167 veteranen heeft geïnterviewd over ‘meer dan 100 UFO-waarnemingen bij kerninstallaties’.

De 82-jarige Salas zei tegen de Daily Mail verrast te zijn dat hij was benaderd, aangezien hij decennialang door de overheid is genegeerd. “Ik wilde mijn verhaal al meer dan 50 jaar aan een overheidsagentschap vertellen. Het was een grote opluchting.”

Chinese spionageballon

De vermeende Chinese spionageballon die werd neergeschoten door een Amerikaans gevechtstoestel vloog ook in de buurt van Malmstrom en andere kerninstallaties, wat alarmbellen deed afgaan.

Het leger stelde een onderzoek in, maar kon niet achterhalen hoe de raketten waren uitgeschakeld. Salas en zijn collega’s werden indertijd geïnterviewd door agenten van de Air Force Office en moesten een geheimhoudingsovereenkomst tekenen. In 1996 besloot hij het zwijgen te doorbreken.

Jacobs filmde hoe een schijf richting een testraket vloog, er een aantal ‘stralen’ op afvuurde en vervolgens wegvloog, waarna de raket uit de lucht viel. Zijn baas zei dat hij zijn mond moest houden over de beelden nadat hij er met twee CIA-agenten naar had gekeken.

4.7 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
1 jaar geleden

Gelukkig zijn er buitenaardsen om ons te behoeden voor de zieke acties van de psychopaten hier op aarde. Kunnen ze niet in één keer al het wapentuig vernietigen?

Kabonkel.
Kabonkel.
1 jaar geleden

Ik roep het al jaren,er lopen meer gekken rond,dan er vast zitten.
Beam me up Scotty,echt het wordt steeds gekker!!

Marc
Marc
1 jaar geleden

Omdat de Oekraïne-psyop aan kracht aan ’t verliezen is, schakelen we over op de UFO-psyop.
De angst onder de bevolking moet er wel ingehouden worden.

Old Harry
Old Harry
1 jaar geleden

Nou kijk…goddank zijn de aliens er om ons tegen een Russische raketaanval te beschermen. Wie had dat gedacht.

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x