Buitenland

Poetin over Trump-rapport: “Verspreiders van nepnieuws zijn erger dan prostituees”

Help door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wie nepnieuws over aankomend president Donald Trump verspreidt, is erger dan prostituees. Dat heeft de Russische president Poetin gezegd tijdens een persconferentie in het Kremlin.

Het geheime document waarin gesteld wordt dat Russische inlichtingendiensten belastend materiaal over Trump bezitten, is volgens het Russische staatshoofd een hoax.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Poetin beschuldigde vertrekkend president Obama ervan te proberen de legitimiteit van Trumps overtuigende overwinning te ondermijnen.

Verzinsel

Het Kremlin deed het geheime rapport, waarin onder meer staat dat Trump prostituees bestelde, af als ‘een verzinsel en complete nonsens’.

Poetin zei te betwijfelen dat Trump Russische hoeren bezocht, hoewel ‘zij de beste ter wereld zijn’.

Hij grapte dat de Russische inlichtingendiensten niet achter elke miljardair aanlopen. “Dat is totale waanzin.”

Volgens het onbevestigde rapport, dat vorige week door verschillende Amerikaanse media werd gepubliceerd, hebben de Russen Trump bespioneerd met de bedoeling hem te kunnen chanteren.

Geoefend

“Zij die zulke vervalste documenten bestellen en gebruiken voor politieke doeleinden, zijn nog slechter dan prostituees,” benadrukte de Russische president.

“Het lijkt erop dat ze hebben geoefend in Kiev en nu een nieuwe Maidan in Washington plannen om ervoor te zorgen dat Trump geen president wordt,” vervolgde hij.

Aftakeling

Voor hem bewijzen zulke berichten ‘de aftakeling van het niveau van de westerse elite’.

Poetin zei te hopen dat de relaties tussen de VS en Rusland onder Trump genormaliseerd zullen worden.

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

Nep nieuws zou ook bestraft moeten worden van lichte tot zeer zware gevangenissen. Het ligt er maar net aan hoe groot de leugen is, of wat het doel. Of er één persoon het bos in word gestuurd door politici, hetzij mainstream media met leugens of bedrog, of dat er sprake is van hele bevolkingsgroepen die met propaganda een bepaalde richting worden uitgepraat.

Gewoon keihard aanpakken want wie anders dan zij dienen het goede voorbeeld te geven!

PS.
Voor de goede gemoedstoestand want het is bijna zo ver… Hier nog een paar frisse tweets van Donald,

”Having a good relationship with Russia is a good thing, not a bad thing. Only “stupid” people, or fools, would think that it is bad!.” – Donald J. Trump.

”The same people who did the phony election polls, and were so wrong, are now doing approval rating polls. They are rigged just like before.” – Donald J. Trump.

”We had a great News Conference at Trump Tower today. A couple of FAKE NEWS organizations were there but the people truly get what’s going on.” – Donald J. Trump.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Zulke berichten bewijzen de aftakeling van het niveau van de westerse elite.

En zo is het maar net. Zielig en onzinnig gedoe meer is het niet. Gelukkig zien steeds meer mensen wat er aan de hand is en bijten ze in het stof met hun ongein. Volledig in paniek grijpen ze elke kans om Trump te beschadigen, alleen het mislukt steeds jammerlijk.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Zijn het niet de 2 personen(Russische afkomst) van het bedrijf Westland security(NL)? Die ook de italianen hebben gehackt. oa een grootmeester van de vrijmetselarij. Deze personen zitten zelf ook in de vrijmetselarij zitten(lagere rang) etc.? Het bedrijf heeft geen erkend label voor Nederlandse begrippen. Dit kan allemaal in Nederland. Niet voor niks zei een kennis van mij jaren geleden: Ik ga terug naar mijn ouders/geboorteland, want hier regeren criminelen en de overheid doet niks. Je kunt hier niks opbouwen met hard werken en je wordt van alle kanten genaaid. Hij heeft nu een goed leven in Brazilië. Huisje boompje beestje.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Ga steeds meer geloven, dat er lood is gereserveerd voor Trump. Hij raakt erg gevoelige snaren en het is nog steeds geen 20 januari.
Wat Poetin betreft, die wacht rustig af, maar ga de man niet tarten.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x