Homepagina » Buitenland » Poetin over Trump-rapport: “Verspreiders van nepnieuws zijn erger dan prostituees”
Poetin over Trump-rapport: "Makers van nepnieuws zijn erger dan prostituees"

Poetin over Trump-rapport: “Verspreiders van nepnieuws zijn erger dan prostituees”

Wie nepnieuws over aankomend president Donald Trump verspreidt, is erger dan prostituees. Dat heeft de Russische president Poetin gezegd tijdens een persconferentie in het Kremlin.

Het geheime document waarin gesteld wordt dat Russische inlichtingendiensten belastend materiaal over Trump bezitten, is volgens het Russische staatshoofd een hoax.

Poetin beschuldigde vertrekkend president Obama ervan te proberen de legitimiteit van Trumps overtuigende overwinning te ondermijnen.

Verzinsel

Het Kremlin deed het geheime rapport, waarin onder meer staat dat Trump prostituees bestelde, af als ‘een verzinsel en complete nonsens’.

Poetin zei te betwijfelen dat Trump Russische hoeren bezocht, hoewel ‘zij de beste ter wereld zijn’.

Hij grapte dat de Russische inlichtingendiensten niet achter elke miljardair aanlopen. “Dat is totale waanzin.”

Volgens het onbevestigde rapport, dat vorige week door verschillende Amerikaanse media werd gepubliceerd, hebben de Russen Trump bespioneerd met de bedoeling hem te kunnen chanteren.

Geoefend

“Zij die zulke vervalste documenten bestellen en gebruiken voor politieke doeleinden, zijn nog slechter dan prostituees,” benadrukte de Russische president.

“Het lijkt erop dat ze hebben geoefend in Kiev en nu een nieuwe Maidan in Washington plannen om ervoor te zorgen dat Trump geen president wordt,” vervolgde hij.

Aftakeling

Voor hem bewijzen zulke berichten ‘de aftakeling van het niveau van de westerse elite’.

Poetin zei te hopen dat de relaties tussen de VS en Rusland onder Trump genormaliseerd zullen worden.

[HLN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Zulke berichten bewijzen de aftakeling van het niveau van de westerse elite.

  En zo is het maar net. Zielig en onzinnig gedoe meer is het niet. Gelukkig zien steeds meer mensen wat er aan de hand is en bijten ze in het stof met hun ongein. Volledig in paniek grijpen ze elke kans om Trump te beschadigen, alleen het mislukt steeds jammerlijk.

  30 likes
 • Jeff schreef:

  Ga steeds meer geloven, dat er lood is gereserveerd voor Trump. Hij raakt erg gevoelige snaren en het is nog steeds geen 20 januari.
  Wat Poetin betreft, die wacht rustig af, maar ga de man niet tarten.

  21 likes
 • weg met ons schreef:

  Over Trump kun je verschillend theorieën hebben.

  Of hij is een onderdeel van de gevestigde elite en speelt een spel. Of hij is een onderdeel, maar is daar niet van op de hoogte. Of hij is een onwetende stroman die de puinhopen van een vertrekkende oorlogszuchtige moslim in het Witte Huis moet opruimen en vervolgens de schuld zal krijgen van de puinhopen die zijn achtergelaten, waarna de democraten over een X aantal jaren weer het roer kunnen overnemen en een schoon gemaakt schip kunnen enteren.

  Maar het zal mij ook niet verbazen als Trump wordt omgebracht, waarna het demonische en satanische gajes gewoon weer verder kan met het naar de hand zetten van de wereld. Misschien is of brengt Turmp een laatste stukje hoop of redding, maar misschien is hij ook de ondergang, maar dat was dan ook gebeurt met satanaanbidder Hillary Clinton.

  13 likes
 • weg met ons schreef:

  Waarom noemt men “nep nieuws” niet “vals nieuws”? Het is niet echt, het is laag, doortrapt en het is smerig, daarom zou ik het eerder “vals nieuws” noemen.

  Het is begrijpelijk wat Putin zegt, als hij het werkelijk zo heeft gezegd, maar om het te vergelijken met prostituees is eerder een belediging voor prostituees die ergens toch redelijk eerbaar werk verrichten, omdat ze de ‘druk’ bij de heren van de ketel halen, met soms gevaar voor eigen leven. Noem verspreiders van “vals nieuws” dan maar “de gevestigde maffia”, “de criminele satanisten van de Mossad en CIA” of “de georganiseerde overheidsmisdadigers”…Kort gezegd noem ze anders “pooiers”!…En als je het goed bekijkt zijn wij burgers niet alleen de slaven van de elite en overheid, maar zijn wij ook de allen de hoeren van ze.

  12 likes
 • Gezinusk schreef:

  Nep nieuws zou ook bestraft moeten worden van lichte tot zeer zware gevangenissen. Het ligt er maar net aan hoe groot de leugen is, of wat het doel. Of er één persoon het bos in word gestuurd door politici, hetzij mainstream media met leugens of bedrog, of dat er sprake is van hele bevolkingsgroepen die met propaganda een bepaalde richting worden uitgepraat.

  Gewoon keihard aanpakken want wie anders dan zij dienen het goede voorbeeld te geven!

  PS.
  Voor de goede gemoedstoestand want het is bijna zo ver… Hier nog een paar frisse tweets van Donald,

  ”Having a good relationship with Russia is a good thing, not a bad thing. Only “stupid” people, or fools, would think that it is bad!.” – Donald J. Trump.

  ”The same people who did the phony election polls, and were so wrong, are now doing approval rating polls. They are rigged just like before.” – Donald J. Trump.

  ”We had a great News Conference at Trump Tower today. A couple of FAKE NEWS organizations were there but the people truly get what’s going on.” – Donald J. Trump.

  10 likes
 • Gezinusk schreef:

  @weg met ons.

  Als Trump als een John F. Kennedy te werk gaat en ook…

  – De CIA in duizend stukjes wil breken.

  – De bevolking tijdens toespraken waarschuwt over samenzweringen, geheime genootschappen, en zijn
  procedures achter de schermen.

  – Over dwars gaat liggen met de bankiers op Wall Street.

  – Met het buitenlands beleid idem een andere richting uit wil dan de elite in de vorm van semi geheime
  denktanks en gerelateerde netwerken ten behoeve van oligarchen en andere multinationals hebben
  voorgesteld.

  Ja dan kan hij beter alvast een kogelvrije kooi aanschaffen waarin hij 24 uur per dag kan bivakkeren.
  Desalniettemin Lijkt Trump al aardig voorbereid. Naast de secret service heeft meneer zijn eigen beveiliging geregeld en is uniek te noemen in de geschiedenis van de Verenigde Staten.
  Voor zover enkele van zijn uitspraken al niet uniek waren. Wie had verwacht dat Trump voor zijn inauguratie de gevestigde mainstream media de mond snoerde en waarvan volgens hem een aantal opgeheven dienen te worden.

  De beveiliging van Trump bestaat voor een deel uit de beste politie agenten van New York waaronder een aantal SWAT officieren. De grootst groep is afkomstig van Blackwater Security. Veel van hun is voorheen actief geweest binnen de Navy Seals, Delta Force, en Night Stalkers die o.a. een ondersteunende rol hebben gespeeld bij Operation Neptune Spear.

  9 likes
 • Elise49 schreef:

  Zijn het niet de 2 personen(Russische afkomst) van het bedrijf Westland security(NL)? Die ook de italianen hebben gehackt. oa een grootmeester van de vrijmetselarij. Deze personen zitten zelf ook in de vrijmetselarij zitten(lagere rang) etc.? Het bedrijf heeft geen erkend label voor Nederlandse begrippen. Dit kan allemaal in Nederland. Niet voor niks zei een kennis van mij jaren geleden: Ik ga terug naar mijn ouders/geboorteland, want hier regeren criminelen en de overheid doet niks. Je kunt hier niks opbouwen met hard werken en je wordt van alle kanten genaaid. Hij heeft nu een goed leven in Brazilië. Huisje boompje beestje.

  8 likes
 • Pinlock schreef:

  Het Westen heeft zich helemaal overgegeven aan geld.

  5 likes
 • Richard schreef:

  Echt nieuws in een nepwereld?

  3 likes
 • Dolex schreef:

  Prostituees zijn niet zo erg. Tenzij ze gedwongen worden door anderen, of door omstandigheden.

  3 likes
 • Defixiones schreef:

  Wat is erg aan prostituees?

  2 likes
 • andré schreef:

  Tja begon hem al bijna aardig te vinden ……maar die opmerking over Die vrouwen als Slecht is niet aardig !!

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  >