Homepagina » Buitenland » Van Haga over Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste coronaprik’
corona
Foto: ניר ודל CC BY-SA 4.0

Van Haga over Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste coronaprik’

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) maakt zich net als veel anderen zorgen over het coronavaccin. In Nederland zijn inmiddels 65 mensen kort na de inenting overleden, zo meldt Bijwerkingencentrum Lareb. De sterfgevallen zijn mensen boven de 65, van wie er 55 boven de 80 waren.

Vandaag zei Van Haga tijdens het coronadebat: “Het vertrouwen in dit kabinet is zo laag dat ik een slecht gevoel heb bij de veiligheid van de huidige vaccins. In Israël, waar ze wel een vaccinatieprogramma kunnen organiseren, zijn er behoorlijk wat bijwerkingen. Van de 60-plussers overleed 4,4 procent binnen zes weken na de eerste injectie.” Het Kamerlid vroeg zich af of er in Nederland überhaupt wordt gemonitord wat de bijwerkingen zijn van de verschillende vaccinaties.

Kantelpunt in de geschiedenis

Van Haga verwees naar arts Jeffrey Hirschfield, die na onderzoek met een mortaliteitscijfer komt van 2,6 procent voor het Pfizer-vaccin en 7,7 procent voor het Moderna-vaccin.

“We staan op een kantelpunt in de geschiedenis,” benadrukte hij. “Als we een overheid zo laten omgaan met de feiten en de mensen in het land zo kapot laten maken, dan moet je in verzet komen. Dan moet je vechten voor de vrijheid die wordt afgenomen. En als we dat niet doen, dan voorspel ik dat het nog een lange, donkere periode gaat worden met een Franse variant, een Spaanse variant en een Griekse variant.”

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Antje
Antje
1 maand geleden

Mooi van Haga, helemaal mee eens

Tom
Tom
Reactie op  Antje
1 maand geleden

Zo knap dat hij zich kan beheersen, kijk ‘ns hier naar, zo onbeschoft van de Jonge: https://www.youtube.com/watch?v=20L2WMD5Yvo

Lucky
Lucky
1 maand geleden

Deze overheid is heimelijk maar overduidelijk druk bezig met de agenda van de zieke Bilderberg Groep. Ze liggen keurig op schema. Alle plezier bij het volk weghalen en de economie kapot. Dan gaan zij je kruimeltjes voeren en oh wat zul je dankbaar zijn dat deze lieden jouw toekomst en die van jouw kinderen verkankerd hebben. En dan nog steeds schapen die blind zijn????

Dit is 2 uur kijken, maar dan ben je helemaal klaar met deze biologissche en psychologische oorlogvoering tegen de mens. Depopulatie mensen, het begin/vaccin is er al. Haal gauw je spuit. Ik heb het in stukken gekeken, een must voor wakkere mensen.

De reportage van ruim 2 uur bevat het antwoord van het waarom, wie er achter zitten en vervolgens hoe eruit te komen.

Zeer verhelderend en echt de investering waard..!

NCF Endgame, Nederlandse ondertiteling.

https://www.bitchute.com/video/lIcv1pt8hG72

Emmy
Emmy
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Gewoon openlijk in een persconferentie zeggen, herhaaldelijk;
‘We gaan iets spannends doen’

Ik hoorde meer iets in de trant van:
Wij’!! (Huug, ferd en ik) houden er een dubbele agenda en moraal op na en daar zeggen we nu van dat we het zo spannend vinden voor ons, 3, (hihihi, gnif, gnif, spannend joh) recht voor het volk en camera.

Stoer hé?!?
Hoeveel lef en gebrek aan geweten en mededogen kan je als mens hebben.

En ja,
Natuurlijk kan het anders bedoeld zijn.

Maar zelfs daar geloof ik niets meer van, wat een misselijkmakende kleinerende talk.

Nina
Nina
1 maand geleden

Haga for MP en de Jonge, Rutte en de rest achter stevige spijltjes.

levitas
levitas
Reactie op  Nina
1 maand geleden

en nooit meer loslaten deze psychopaten.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Een gat in de grond is veiliger

Vitae
Vitae
1 maand geleden

Het wordt tijd dat deze huisjesmelker zich laat omscholen tot ic-medewerker. Dan is-ie tenminste nuttig bezig en ziet hij met eigen ogen waar het probleem zit met betrekking tot de corona-pandemie.

Nina
Nina
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Het probleem zit hem in de liegende overheid, die vriendjes in de farmacie ons geld wil toespelen, duidelijk toch!

Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Sukkeltje, je ben nog nooit op een IC afdeling geweest. Leeg, leeg, leegbiu

Dubito
Dubito
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

En ja hoor, daar is hij dan: ‘huisjesmelker’. We konden er op wachten. Een tip: de huisjesmelker zat ook dronken achter het stuur. Zo, dat past goed bij de basisschoolleraar en de Unilever personeelsmanager, om nog maar te zwijgen over de dansleraar. En ik geef maar een voorzetje: Pols, de drugscrimineel. Eens hadden we een kale professor. Die is vakkundig kaltgestellt.
Tsja…met dieven vang je dieven. De ene crimineel die andere criminelen ontmaskert. Je zou er zo een spannende Netflixserie van kunnen maken.
Ik adviseer je trouwens zelf eens met je eigen ogen te gaan kijken op de IC-afdelingen. Kan je goed klaverjassen? Weet je nog een leuk dansje? Dan kom je de tijd wel door daar.

Jenny
Jenny
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

De dansleraar is wel microbioloog hoor!

Sr. Gerard
Sr. Gerard
Reactie op  Jenny
1 maand geleden

Dansleraar framet veel beter dan microbioloog

Nefertiti
Nefertiti
Reactie op  Jenny
1 maand geleden

Hmz ja,… daarom is hij dansleraar?

Vitae
Vitae
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Ik wist niet dat je zo boos werd. Is hij je vriendje ofzo? En ja, ik ben op IC’s geweest, vandaar dat ik dat zei. Moet je ook eens doen.

Nina
Nina
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Dan zie je niet wat Hugo je voorspiegelt, misschien beter kijken naar de dossiers en ontdek je hoe je voor de gek gehouden wordt.

Jeff
Jeff
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Hee, Vitae man .. groetjes aan Mark. Jouw medaille ligt vast al klaar. Waarschijnlijk deed je voorheen ook al niks met je tijd.

doornbos
doornbos
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Geachte, waar was u laten we zeggen in de jaren vanaf 2015? Niet alleen waren er toen duizenden ic bedden MEER beschikbaar, het aantal doden was enorm. Veel en veel meer dan thans het geval is. Door de ziekenhuizen werd heel hard om hulp geroepen. Waarom was er in DIE jaren geen reden de grootste humanitaire ramp uit de geschiedenis van de mensheid op te starten? Zou dat kunnen omdat, onder andere, nog niet alle geplande leeghoofden (‘rechters’ en ‘politici’) hun plaatsen hadden ingenomen? Leven en laten leven en ieder zijn mening. Echter, van uw onnozele geblaat krijgt een paard de hik. Waarvan akte.

Vitae
Vitae
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Het 1e deel van je verhaal klopt, er waren vroeger meer ic-bedden. Het 2e deel (aantal doden) is een aanname en slaat echt nergens op. En wat rechters hiermee te maken hebben?? Dit ging over von Haga en zijn dubieuze retoriek. Over onnozel geblaat gesproken, klop daarvoor maar bij hem aan.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Vitae
1 maand geleden

Dit is dus weer echt links stoken, niet voor rede vatbaar en niet kunnen of willen lezen! Wybren Van Haga is Ingenieur. Hugo de Jonge onderwijzer (boven blijkbaar niet) Het probleem zit niet bij Covid 19, maar bij de regering die doet of dit een wereldramp is. Het beleid van de regering is onbetrouwbaar, eerst moeten we herd immunity krijgen, door natuurlijke besmetting. Daarna alleen vaccineren.
Dit vaccineren moet dan met een experimenteel mRNA vaccin, dat waarschijnlijk je DNA aantast. Dit althans volgen Mark Zuckerberg.
Dan ook nog een vaccin wat volgens de fabrikant Pfizer en Moderna, niet geschikt is voor ouderen. Omdat hun immuun systeem niet meer zo goed werkt!
In Israël is al 4,4% van de gevaccineerden boven de 60 jaar hieraan gestorven en ruim 7% met het Moderna vaccin. Als u graag een experimenteel vaccin neemt met risico de dood als bijwerking, dan mag u dat gerust doen!
Maar laat de heer Van Haga in zijn waarde!

Vitae
Vitae
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Als je er bij de VVD eruit wordt geknikkerd, dan moet je het wel heel bont maken. En dat deed von Haga dus. Wat links hiermee te maken heeft, zou ik niet weten. Kijk om je heen, in de hele wereld is de ziekte aanwezig, het heet ook een PANdemie.

A M
A M
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Ik vind zijn cijfers een beetje raar. Ik informeer me goed (heus niet alleen MSM) en ik heb die cijfers nog nooit gezien. 7% mortality rate? Dat is een bloedbad en daar zou zeker wel veel over te doen zijn. Van Haga zegt ook nergens waar hij zijn info vandaan haalt, dus eigenlijk kan hij het net zo goed zelf verzonnen hebben. Ik weet wel dat de NWO alles zal doen om die info tegen te houden, maar dat Van Haga als enige daarover beschikt lijkt me sterk…

C.C.
C.C.
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

En laat Vitae vooral eerst de troep opruimen voor hij die injectie gaat halen, anders moeten zijn kinderen zij troep ruimen, tenminste als die zo wijs zijn er vooral niet in te trappen met die gen therapie injectie.

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Zelfs de politie in Berlijn is bang voor het vaccin:
https://ignazbearth.ch/videos/watch/e51f5f44-c243-4757-9619-6fd55c1faa52

Disney
Disney
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

En Poetin weet waarom, ww3 Alois Irlmaier.

Ron Swart
Ron Swart
1 maand geleden

Lareb-directeur is dr. Agnes Kant en zij was tussen 2006 en 2008 politiek leider van de SP. Deze partij die zegt op te komen voor Jan en Truus modaal liet het ‘mooi’ afweten, toen op 11 maart vorig jaar de eerste lockdown van start ging.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Dus de SP is de tegenpartij en laat de Coronacrisis nou net een communistisch programma zijn.

Nefertiti
Nefertiti
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Nu de great reset is dat zeker wel!

Eus
Eus
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Zijn opportunisten, denken zo meer stemmen binnen te halen. Voor mij niet, deze lui.

Nina
Nina
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Wat denk je van Rouvoet en vele anderen die uit de politiek kwamen en een invloedrijke bestuursfunctie kregen bij bedrijven waarvan ze inhoudelijk geen verstand hebben en hadden!!!!!

Mickey
Mickey
1 maand geleden

Nou…nou.. nou… we moeten dit niet toelaten…hoe dan ook….

Tom
Tom
Reactie op  Mickey
1 maand geleden

Inmiddels al meer dan 1 miljoen mensen in Nederland met die rommel ingespoten… En het gaat maar door. Arme bange mensen…

doornbos
doornbos
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Die 1 miljoen was in het nieuws ja. Zouden we ook dit nieuws kunnen geloven denkt u?

Vitae
Vitae
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Nou, zo te merken valt het met die bangigheid bij die mensen wel mee. Zo te lezen ben jij degene, die zo bang is..

Ikke
Ikke
1 maand geleden

Wat next ,wanneer komt de Nederlandse variant of wachten ze het rijtje af van 193 landen .en Nederland het laaste naampie
Doen want dat is het ergste dan hen .

Actueel
Actueel
1 maand geleden

Haga is een prima kamerlid, maar is hij goed geciteerd? Bedenkt dat de hoge sterftepercentages gelden over de mensen die een bijwerking hebben gerapporteerd. In de kop van deze grafiek bijvoorbeeld, wordt verwezen naar “events” en niet naar vaccinaties: https://greatreject.org/wp-content/uploads/2021/02/moderna-vaccine-deaths.png

Anne
Anne
1 maand geleden

Van Haga U vecht nog voor het volk. Ik ben het helemaal met U eens. Er gaan door het “vaccin” gen therapie nog veel meer doden vallen. Corona = HOAX.
Nu elke keer andere varianten verzinnen. Het is ook erg geloofwaardig. 😂😂😂

Ertje
Ertje
Reactie op  Anne
1 maand geleden

sinds de uitbraak van dit virus heeft het kabinet steeds weer wat nieuws verzonnen om de maatregelen te laten doorgaan en dat gaat het grote gros nu ook doorkrijgen.

x

Check Also

test

Fel verzet tegen testbewijzen: ‘Helemaal van lotje getikt’

Het kabinet wil testbewijzen voor toegang gaan ...

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x