BuitenlandCorona

Van Haga over Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste coronaprik’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) maakt zich net als veel anderen zorgen over het coronavaccin. In Nederland zijn inmiddels 65 mensen kort na de inenting overleden, zo meldt Bijwerkingencentrum Lareb. De sterfgevallen zijn mensen boven de 65, van wie er 55 boven de 80 waren.

Vandaag zei Van Haga tijdens het coronadebat: “Het vertrouwen in dit kabinet is zo laag dat ik een slecht gevoel heb bij de veiligheid van de huidige vaccins. In Israël, waar ze wel een vaccinatieprogramma kunnen organiseren, zijn er behoorlijk wat bijwerkingen. Van de 60-plussers overleed 4,4 procent binnen zes weken na de eerste injectie.” Het Kamerlid vroeg zich af of er in Nederland überhaupt wordt gemonitord wat de bijwerkingen zijn van de verschillende vaccinaties.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Kantelpunt in de geschiedenis

Van Haga verwees naar arts Jeffrey Hirschfield, die na onderzoek met een mortaliteitscijfer komt van 2,6 procent voor het Pfizer-vaccin en 7,7 procent voor het Moderna-vaccin.

“We staan op een kantelpunt in de geschiedenis,” benadrukte hij. “Als we een overheid zo laten omgaan met de feiten en de mensen in het land zo kapot laten maken, dan moet je in verzet komen. Dan moet je vechten voor de vrijheid die wordt afgenomen. En als we dat niet doen, dan voorspel ik dat het nog een lange, donkere periode gaat worden met een Franse variant, een Spaanse variant en een Griekse variant.”

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Antje
Antje
3 jaren geleden

Mooi van Haga, helemaal mee eens

Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Deze overheid is heimelijk maar overduidelijk druk bezig met de agenda van de zieke Bilderberg Groep. Ze liggen keurig op schema. Alle plezier bij het volk weghalen en de economie kapot. Dan gaan zij je kruimeltjes voeren en oh wat zul je dankbaar zijn dat deze lieden jouw toekomst en die van jouw kinderen verkankerd hebben. En dan nog steeds schapen die blind zijn????

Dit is 2 uur kijken, maar dan ben je helemaal klaar met deze biologissche en psychologische oorlogvoering tegen de mens. Depopulatie mensen, het begin/vaccin is er al. Haal gauw je spuit. Ik heb het in stukken gekeken, een must voor wakkere mensen.

De reportage van ruim 2 uur bevat het antwoord van het waarom, wie er achter zitten en vervolgens hoe eruit te komen.

Zeer verhelderend en echt de investering waard..!

NCF Endgame, Nederlandse ondertiteling.

https://www.bitchute.com/video/lIcv1pt8hG72

Nina
Nina
3 jaren geleden

Haga for MP en de Jonge, Rutte en de rest achter stevige spijltjes.

Vitae
Vitae
3 jaren geleden

Het wordt tijd dat deze huisjesmelker zich laat omscholen tot ic-medewerker. Dan is-ie tenminste nuttig bezig en ziet hij met eigen ogen waar het probleem zit met betrekking tot de corona-pandemie.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x