Buitenland

Politicus vertelt hoe de vork in de steel zit: “McCain, Obama en Clinton vormden en bewapenden ISIS”

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Republikeinse senator John McCain zei dat president Barack Obama ‘rechtstreeks verantwoordelijk’ was voor de schietpartij in homoclub Pulse in Orlando. Al snel krabbelde hij terug en zei hij dat hij zich ‘versproken’ had. Hij zei dat de president niet persoonlijk verantwoordelijk was, maar dat de schuld lag bij zijn beslissingen omtrent veiligheid.

“John McCain versprak zich niet, hij besefte dat hij medeplichtig is,” zegt de Amerikaanse politicus dr. Kelli Ward, die het tegen McCain opneemt in de Senaatsverkiezingen. “John McCain, Barack Obama en Hillary Clinton hebben ISIS/IS gevormd en bewapend.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Helden

Ward wijst erop dat McCain in 2011 opriep tot de bewapening van Libische rebellen om Moammar Gaddafi af te zetten. Hij reisde in april dat jaar zelfs af naar Benghazi en noemde de rebellen ‘zijn helden’.

Een jaar later, op 11 september 2012, gebruikten McCains helden de door hem geleverde wapens om de Amerikaanse ambassadeur voor Libië Chris Stevens en drie andere ambassademedewerkers te doden.

“Nadat McCain, Obama en Clinton Libië hadden veranderd in een speeltuin voor terroristen, begonnen ze de Syrische oppositie te bewapenen om Assad af te zetten,” aldus Ward. Ze voegt toe dat een memo van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken duidelijk laat zien dat die oppositie bestond uit Al Qaida in Irak. Dezelfde terroristen waar Amerikaanse soldaten tegen vochten in Irak werden de nieuwe helden van McCain in Syrië.

Gefotografeerd

In mei 2013 reisde McCain af naar Syrië, waar hij meerdere keren werd gefotografeerd in het gezelschap van Syrische rebellen, die zich later aansloten bij terreurgroep IS.

De senator keerde terug naar Amerika en lobbyde bij het Congres om deze ‘vrijheidsstrijders’ van Al Qaida te financieren, bewapenen en te steunen, benadrukt Ward. Dat alles zogenaamd in de strijd tegen Islamitische Staat. Het Congres investeerde maar liefst 500 miljoen dollar in deze rebellen, waarvan – zo bleek vorig jaar – slechts vier of vijf daadwerkelijk tegen IS hebben gestreden.

Alle andere door de VS getrainde rebellen sloten zich aan bij IS. Onlangs schepte McCain op over een investering van nog eens 1,3 miljard dollar in wapens voor Syrische jihadisten in Libanon en Jordanië.

“John McCain voorziet onze vijanden van wapens, brengt onze soldaten in gevaar en veranderde zelfs Amerikaans grondgebied in een slagveld,” besloot dr. Ward.

Foto: Flickr/Gage Skidmore

[Breitbart]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
7 jaren geleden

Maarja mensen slikken het weer, lijkt wel of ze zich afsluiten voor dit nieuws. Opzich wel vreemd

BerendW
BerendW
7 jaren geleden

Tjonge jonge, wat dacht je van de Bushes , Rockefellers, Rothschilds en de de Islamatische bondgenoten van Amerika.
En McCain stond ook in Kiev te hitsen dus weet welke persoon deze veteraan is.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

6de schaal. Rivier de Eufraat droogt op en de legers van de anti-christ verzamelen zich om de slag v d Armageddon te strijden. 7de en tevens de laatste schaal: enorme aardbeving met grote hagelstenen. We zijn pas bij de 2de zegel. De zeven zegels/bazuinen/schalen zijn ingegaan in 2012(Maya kalender).

ferrimassi
ferrimassi
7 jaren geleden

Deze oorlogscrimineel word waarschijnlijk ook nog verkozen door de amerikaanse populatie. Net als dat Obama werd verkozen omdat hij een kleur heeft. En dit bleek ook gewoon een neocon te zijn achteraf. Clinton gaat verkozen worden dankzij de vagina factor. Vrouwen zijn extreem gevoelig voor dit soort identiteitspolitiek. De stem moet vooral goed voelen, de toekomst van je kinderen is secundair. Het is wachten op hetzelfde truukje in dit land. Het is geen toeval dat ze na obama een vrouw als kandidaat presenteren. Een soort tweetrapsrakket de vernieling in. Achter hillary en de arabische lente vind je sidney blumenthal en kissinger.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x