UFO

“Amerikaanse toeristen filmen mysterieuze vortex boven Large Hadron Collider”

Help mee door deze informatie met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet gaat momenteel een filmpje rond waarin te zien zou zijn hoe een UFO een vortex binnengaat en in het niets verdwijnt. De beelden zouden zijn gemaakt bij de Large Hadron Collider, de deeltjesversneller van het Europees Centrum voor Kernonderzoek (CERN) in Zwitserland, zo melden Britse media.

De video, die op YouTube is gezet door Section 51 2.0, is naar verluidt gemaakt door twee Amerikaanse toeristen. In het filmpje verschijnt rechtsonder in beeld plotseling een lichtbol, die gelijk naar het centrum van de vortex beweegt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De filmmaker zoomt in op het moment dat de lichtbol het centrum van de vortex bereikt en vervolgens verdwijnt. Over de echtheid van het filmpje, dat inmiddels meer dan een kwart miljoen keer is bekeken, wordt druk gediscussieerd.

Een aantal YouTube-gebruikers heeft gesuggereerd dat de UFO is gecreëerd door middel van CGI. Andere gebruikers zijn het oneens met deze theorie en zeggen dat het zelfs met de krachtigste computers niet mogelijk is om zoiets te maken.

De Large Hadron Collider, tussen 1998 en 2008 gebouwd door CERN, is de krachtigste deeltjesbotser ter wereld. In 2012 ontdekten natuurkundigen met behulp van de LHC het Higgsdeeltje. Ze hopen uiteindelijk te kunnen achterhalen hoe het universum ooit is begonnen.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
8 jaren geleden

Ik val in herhaling, maar ook dit fenomeen is elders al vastgesteld, oa in Noorwegen, Zweden en Siberië. De poorten naar een andere dimensie (= ander heelal) openen zich voor onze ogen. 17:17

Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Ik geloof er niks van. Totaal CGI fest. Basic photoshop.

Peter
Peter
8 jaren geleden

Een vals filmpje. Gelukkig zou ik bijna zeggen. Voor het effect is een layer gebruikt, en je kan zien dat die layer precies op 0:43 minuten ineens uit floept, waarna je direct het normale beeld van de originele video ziet. Twee is; dat wanneer dit een echt fenomeen was geweest op zo’n drukke lokatie, er vrijwel zeker andere opnames van zouden zijn. Dat zagen we wél bij de blauwe spiraal van Tromso in Noorwegen.
Volgende zaak a.u.b.

GianlucaM
GianlucaM
8 jaren geleden

Pobeer allemaal eens wat kritischer te kijken…
Ik vind het heel erg duidelijk dat dit nep is , het lijkt wel een slechte trukage uit een B film.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x