Homepagina » Het Complot » “De familie Rothschild is het probleem, zien politici dit niet?”
"De familie Rothschild is het probleem, zien politici dit niet?"

“De familie Rothschild is het probleem, zien politici dit niet?”

Tijdens de laatste financiële crisis kwam de naam Rothschild diverse keren voorbij. In 2008, op het hoogtepunt van de kredietcrisis, werd bekend dat de Rabobank een belang van 7,5 procent had genomen in het Rothschild-imperium.

Terwijl veel grote banken omvallen, boekt de Rothschild Investment Bank een recordwinst. Volgens schrijver Robin de Ruiter is deze familie nauw verbonden met de zogeheten Illuminati. “De Rothschilds zijn sinds het ontstaan van de Illuminati nauw met deze groep verbonden,” schrijft hij.

“Nadat de samenzwering van de Beierse Illuminati onthuld werd, heeft deze machtige occulte organisatie die alle Europese geheime genootschappen leidt, een andere naam aangenomen: Carbonari ofwel de Alta Vendita. Zij stonden onder leiding van Karl Rothschild,” vervolgde hij.

Occulte macht

In het boek ‘Be Wise as Serpents’ van Fritz Springmeier valt te lezen dat de Rothschilds veel familieleden zouden hebben die tot de dertiende bloedlijn behoren. De occulte macht van de bloedlijn van de Rothschilds komt volgens De Ruiter door de overdracht van deze macht van generatie op generatie.

Men moet in dit verband ook letten op andere achternamen zoals Bauer en Sassoon. Een bekende voorvader van de bankiersfamilie was Mayer Amschel Bauer, die onder meer het geld van de vorst Wilhelm von Hessen beheerde.

Bauer koos voor zijn zonen zonder uitzondering vrouwen uit zeer invloedrijke families die tot de Illuminati behoorden. Op dezelfde manier traden zijn dochters in het huwelijk met voorname bankiers die eveneens tot de Illuminati behoorden.

De privé-inlichtingendienst die door de eerste Rothschilds werd opgericht zorgde ervoor dat ze het fundament voor hun kolossale rijkdom konden leggen. James Rothschild, stichter van de Franse tak van deze familie, stond aan het hoofd van de machtigste bank van heel Europa doordat hij de Franse heersers van Ludwig XVIII tot en met Napoleon III van dienst was.

Manipulaties verhullen

Als we terugkijken op alle oorlogen uit het verleden, zien we dat ze allemaal zijn geëindigd in een zeker machtsevenwicht. Iedere keer als er een oorlog uitbrak, werd er een nieuwe basis van macht voor het huis Rothschild gelegd.

Op deze manier konden de Rothschilds de oorlogen manipuleren door eenvoudig de geldstromen te controleren. Als we de staatsschuld van elk land in de loop van de geschiedenis onder de loep nemen, kunnen we exact zien welk land waar en wanneer door de Rothschilds gemanipuleerd werd, schrijft De Ruiter.

Acteur Jean-Claude Van Damme op Franse tv: “Families Rothschild en Rockefeller staan boven alles en iedereen”:

Keizer Franz-Josef II gaf de Rothschilds de rang van baron. In 1885 werden de Rothschilds door de Oostenrijkse keizer en de koningin van Engeland verheven in de adelstand. Toen al lag het noodlot van naties in handen van de Rothschilds.

Het is volgens De Ruiter een bewezen feit dat de Rothschilds al sinds de jaren zestig hun vermogen zoveel mogelijk verdeelden onder vele andere personen en instellingen. Enerzijds om de werkelijke grootte van hun vermogen te verbergen en anderzijds om de politieke manipulaties voor de buitenwereld te verhullen.

Best bewaarde geheim

Deze personen moesten lid zijn van de vrijmetselarij voordat ze met het kapitaal van de Rothschilds mochten opereren. De exclusieve controle over de geldstromen in de wereld door de Rothschilds is één van de best bewaarde en minst doorzichtige geheimen van de moderne en actuele wereldgeschiedenis, schrijft Johannes Rothkranz in zijn boek ‘JA zu Europa, heißt NEIN zu Maastricht’.

De City of London vormt het financiële hart van de wereld. De City, die vaak wordt gekenschetst als de rijkste paar vierkante kilometer ter wereld, is geen eigendom van Engeland, het Britse koningshuis of de door het parlement gekozen regering. Het is net als het Vaticaan in Rome een aparte onafhankelijke staat.

Theoretisch wordt Engeland geregeerd door de premier en een groepje adviseurs. Deze schijn wordt met veel moeite opgehouden om bij iedereen de indruk te wekken dat zij bepalen wat er gebeurt, schrijft De Ruiter. In werkelijkheid zijn het gewoon marionetten aan de draden van de schatrijke Illuminati die achter de schermen het spel bepalen.

Macht versluierde

Anthony Sampson schrijft in zijn boek ‘The Money Lenders’ dat de grote filosoof en dichter Heinrich Heine ooit zei: “Geld is de god van deze tijd en Rothschild is zijn profeet.”

Hoewel het Amerikaanse Standard Oil van de familie Rockefeller en het Nederlands-Britse Royal Dutch Shell tot de jaren vijftig streden om het marktleiderschap, zagen zelfs ervaren experts over het hoofd dat beide oliegiganten van Rothschild waren.

Henry Coston onthult in zijn boek ‘Les financiers qui mènent le monde’ dat deze zogenaamde concurrentie enorme winsten opbracht en de werkelijke macht achter de schermen versluierde.

Tot besluit een passage uit een inmiddels verwijderd stuk op de website Evestor.nl: “De familie Rothschild is geen oplossing, ze is het probleem. Met alle verkopen aan haar, belonen we juist de familie die in de kern de oorzaak van de problemen is! Het moet in de wereld niet veel gekker worden. Zien politici dit niet? Zijn ze zo ontzettend stekeblind, of zijn ze al lang geleden ‘gekocht’ door deze familie?”

Boekentip: De 13 Satanische Bloedlijnen

Dit gebeurt er als je een Rothschild-bankier confronteert:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Loki schreef:

  Natuurlijk weten politici dat wel, want ze hebben dagelijks te maken met de beslissingen van de DNB. Ze zullen er geen woord over zeggen. Je kunt het vergelijken met Quote 500 waarin alle rijkste 500 mensen worden vernoemd, maar de familie Rothschild blijft daar buiten omdat het blad Quote van hen zelf is.
  En zo blijf je buiten schot.
  Feit is dat zij een soort wurgcontracten sluiten met landen en die langzaam leeg zuigen.
  Mooi voorbeeld is de fusie in 2004 met de pensioen en verzekeringskamer en de DNB. Nu deze macht ook in de handen ligt van de DNB wordt er ontzettend gerotzooid met de pensioen. In 2008/2009 heeft dit geresulteerd in verdamping van vele miljoenen door de beurscrash. Nu zouden ze een tekort hebben de pensioenfondsen, dat is niet waar. Rothschild heeft op deze manier hoogst waarschijnlijk tijdens die crises het meeste geld in zijn zak gestoken omdat het gewoon gearrangeerd wordt door de Elite. En zo gaat het met oorlogen ook. Financieren aan bij partijen en daaruit het meeste geld verdienen, ongeacht hoeveel doden er ook zullen vallen. Deze man gaat letterlijk over lijken en ontspringt de familie elke keer de dans en dat is heel merkwaardig als financierders van oorlogen zodat die kunnen worden opgestart.

  Voor mij en velen zullen dit ook vinden, als je dit willens en wetens doet, ben je gewoon een oorlogsmisdadiger, een oorlogsmanipulator en een oorlogsdictator.

  De vraag is hoe het mogelijk is dat deze man cq familie nooit is aangepakt???

  49 likes
  • Ph schreef:

   “De vraag is hoe het mogelijk is dat deze man cq familie nooit is aangepakt???”

   Als je heer en meester bent van heel de Aarde met alles er op en er aan, dan is het moeilijk om zulke mensen/families te gaan berechten…zij zijn het gerecht!!

   Wil je zulk gespuis toch gaan berechten, dan moet dat gebeuren via een burger rechtbank, een rechtbank die is gestart en word gerund door burgers/gewone mensen….maar de wet laat zulke rechtbanken niet toe….dus dan sta je nog nergens!!

   12 likes
   • Pinokkiocratie schreef:

    Berechten? laat me niet lachen. Wat in hemelsnaam is een burger? Welke wet, die ze zelf hebben gemaakt?
    Duivelse Gnostic regeert momenteel deze wereld. Er is een hoop grimoire op deze wereld, geloof het of niet. Deze jongens houden zich bezig met dat soort zaken.
    BOOK OF THOTH, book of shadows, zohar, kabala en vele anderen. Hitler was ook zo’n mannetje. Ciprianus een van de grootste magiers allertijden.
    De geschiedenis en boeken van sint ciprianus kunnen je hoop onthullen. De magie van ciprianus is 100% echt kan ik je garanderen, ook het exorcisme.
    Hoop magie en bovennatuurlijk op de TV de laatste tijd, vind je niet?
    Ze vrezen alleen god en daarom mogen mensen daar niet in geloven. Succes met de politiek.

    7 likes
   • Loki schreef:

    Ph & Pinokkiocratie

    Nooit van het ITCCS gehoord???

    En we hebben nog altijd het UVRM. Die stelt dat alle mensen gelijk zijn.
    OF, het zijn geen mensen!!?

    2 likes
    • Pinokkiocratie schreef:

     Ja mooi hè, wel eens gehoord dat deze mensen al deze onzin voor je verzinnen. Je geloofd in een utopie met je UVRM en ITCCS. Vraag maar aan de Palestestijnen die weten wat de UVRM, ITCCS waard zijn. Helemaal niets!
     Zoals gezegd, ze vrezen maar 1 ding en dat is god.
     De wetgeving is bij gratie gods. Waar sta je dan als mensen zelf niet in god geloven?

     3 likes
 • Kalki schreef:

  De Rothschilds moeten hun rijkdommen aan de armen schenken, dan komt de balans van deze planeet weer in evenwicht. Politici moeten daarvoor pleiten.

  15 likes
 • Pietje Bell schreef:

  Het kamp van de Rothschilds en de politiek is 1 kamp omdat ze beide hetzelfde dienen. Zo zie ik geheel geen probleem. Het werkelijke probleem is ons bewustzijn omdat als dat goed is we alles inzien en we de werkelijkheid inzien. Vele denken over het bewustzijn te spreken en te hebben maar dat is geheel niet zo. De mutatie is nu gaande dus even geduld en de wereld gaat vanzelf FAILLIET door het bewustzijn van de mens.

  10 likes
 • Wat een verkeerd artikel! De Rothshields hebben de politici in hun macht dus zien de politici dat “natuurlijk” niet. Immers hun mooie baantjes komen in het gedrang. Het heeft allemaal met geld te maken, geld in macht en dat heeft deze familie in overvloed.

  15 likes
 • Gladiator schreef:

  Voor wat betreft Robin de Ruiter kan ik alleen maar zeggen dat deze man de nagel op zijn kop geraakt heeft in zijn boek over deze topcriminele organisatie Rothschild.

  Ik zou dan ook eenieder willen aanraden om eens een docu hierover te bekijken.

  Zij zijn de CAPSTONE van de wereldpiramide der macht.

  Alle oorlogen, zonder uitzondering, welke bekend zijn vanaf vorige eeuw tot en met vandaag en in de toekomst zijn gefinancierd & gemanipuleerd door deze familie en maar met 1 oogmerk…….geld verdienen en nog meer macht over de wereld naar zich toe te trekken met 100% score en wij staan erbij en kijken ernaar en houden ons bezig met HUN afleidingsmanouvre, de zgn wereldleiders en daaronder hun pionnen, Verkel, Camer(on)plant en heeeeel veel lager onze eigen (P)Rutte.

  En denk nu maar niet dat dit onkruid stopt. De maffia is hier een kleuterklas tegen. Deze mensen gaan lachend over lijken en hoeveel interesseert hun geen ene moer. Het waren er namelijk al vele honderden miljoenen en het gaan er in de zeer nabije toekomst nog veel meer worden dan vorenstaande, namelijk miljarden!!!!!

  De wereldbevolking zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid worden teruggebracht naar 500.000.000. Thats it!!!!!
  Mensen als Bil Gates zijn al heftig bezig en het mooie is hierbij……..ze zeggen het ons in ons gezicht en WIJ, HET VOLK doen niets, helemaal niets en dat weten zij inmiddels.

  Erg toch……of niet.

  Wordt eens eindelijk wakker en duw degene welke naast je ligt te snurken ook eens van zijn bed af om in de garage of keukenla een mes, baseballbat of hooivork op te halen om deze mensen de strot door te snijden.

  Alleen gaat me dit niet lukken.

  Zo…..dat is eruit!

  W.g.

  Gladiator

  13 likes
 • Elise49 schreef:

  Omdat alles met Israël/geloof(Saturnus)/kosmosveranderingen/eenwording/nieuw tijdperk te maken heeft. Daarom worden bankiers enz niet gestraft. Tenzij ze buiten de agenda te inhalig worden/moeilijk gaan doen/overbodig worden. Kijk naar de stammen(borstenplaat) van Israël. Elke stam heeft zijn eigen thema, waar ze op specialiseren. Levi maakt wetten, Globalswitch/data/stam Reuben brothers enz. Jeruzalem is voor het christus geloof. De sleutel. Ons koningshuis bv. zweert op god. Het westen/3 geloven spelen een grote rol in dit tijdperk van de ommekeer.
  Aan de ene kant is het krankzinnig, dat dit al eeuwenlang georkestreerd wordt. Het moet een reden hebben. Kosmosveranderingen/cycli? Aan de andere kant ben ik wel blij, dat ik weinig bezit. Kun je ook minder kwijt raken. Hoef je geen beslissingen te nemen die anderen schaden, want je kunt nooit iedereen tevreden houden. Op zich heeft ons koningshuis/systeem(verleden) ook wel goed voor ons gedaan. Kijk eens naar andere landen? Daar waren de contrasten van arm en rijk nog veel groter. Geen vrede enz. Daarmee zeg ik niet dat ik volledig achter het koningshuis/systeem sta. Trouwens ook in een republiek zijn er dezelfde problemen. Hoe je het wendt of keert: je hebt altijd een systeem nodig en dat systeem zit nu wereldwijd vast. Je kunt er niet zomaar uitstappen, want alles zit verweven met elkaar. Ik vind wel dat men meer ruimte moet geven om voor elkaar te kunnen zorgen. Samen onder 1 dak kunnen blijven wonen, als dat nodig is. Welzijn hoeft geen geld/veel geld te kosten/het draait om de invulling. Ik vind de SP de meest realistische partij. Zij kennen het systeem en nemen mensen/problemen van wie dan ook serieus. Proberen er een balans/weg in te zoeken. bv. goede oplossingen voor de zorg. Ze zijn ook tegen oorlog/geweld. Iets wat ik heel erg waardeer. Om hun onafhankelijkheid te behouden van lobby enz. moeten de leden een gedeelte van hun geld afdragen. Voor onderzoek enz. Beter dit dan dat het geld naar multinationals gaat.(andere partijen) De SP werd niet voor niks altijd buiten de regering gehouden. Geef ze een kans. Lees de tribune of kijk op hun site. Beter dit, dan Wilders met zijn Israëlische vlag op zijn kamer. Het draait om ons leven/het mens zijn en niet om geloof/hun elite agenda. Deze partij geeft mij nog hoop. Lees argumenten EU bv. Je hoeft geen geweld te gebruiken om veranderingen door te kunnen voeren. Daar krijg je alleen maar meer problemen door en bereik je niks.

  7 likes
 • Oskaar schreef:

  Ik heb die Frans Bauer idd al nooit vertrouwd…

  6 likes
 • faith schreef:

  Ze zitten er bovenop Loki, waarschijnlijk zijn er al een paar opgepakt maar de msm weet nog nergens van.
  Ze hanteerden al een poosje vertragingstactieken maar uitstel is in dit geval geen afstel.
  Kan niet meer met een wakkere bevolking.

  https://www.youtube.com/watch?v=Owsd1Z-qHoE

  5 likes
 • BerendW schreef:

  Mijn complimenten dat deze familie al ruim 3 eeuwen de wereld weet te regeren (sarcasme)

  6 likes
 • faith schreef:

  Politici moeten daar voor pleiten?
  In de boeien ermee.

  5 likes
 • Bassielides schreef:

  HET ZIJN GEWILLIGE GELD LENERS DIE BANKIERS MACHT GEVEN, CONSUMENTEN ZIJN DE ENIGE FACTOR DIE DE NWO CREEREN.

  CONSUMENTEN WETEN NIET WAT HET LEVEN IS, NOG WAAR HUN GEDACHTEN VANDAAN KOMEN EN GELOVEN DAT ALLES ALTIJD IN HUN VOORDEEL GROEIT. ( mijn huis is over 30 jaar veel meer waard want dat zegt de bank). toet toet

  4 likes
 • alfred schreef:

  Eindelijk komt officieel naar buiten dat de familie Rothschild en Rockefeller betrokken zijn en zijn geweest bij de vele oorlogen , opstandsbewegingen op deze wereld waar aan grof geld is verdient. Ik mis in dit rijtje de Morgan Chase.
  Vooral de familie Rothschild is verantwoordelijk voor de eerste en tweede wereldoorrlog. Ik raad jullie aan het boek te lezen van Jim Marrs wat ook in Nederlands is vertaald De titel luidt: Regeren vanuit het duister. Hij schrijft o.a.op blz.179 in de Nederlandse vertaling dat de vliegtuigen van Hitler geen groot bereik hadden, maar door toevoeging tetraethyllood een additief voor vliegtuigbrandstof in eens veel verder konden vliegen. Dit additief werd in gigantische hoeveelheden geproduceerd door Teagle van Standard Oil of New Jersey, eigendom van Rockkefellers Chase Bank en in 1938 geleverd aan Goring.
  Het gevolg was de verovering van Polen en de bombardementen op civiele doelen zoals Rotterdam. De wereldoorlogen hebben miljoenen mensenlevens gekost
  Niettemin zijn deze bankiers nooit voor een oorlogstribunaal gebracht en terechtgesteld.
  Misschien wordt het tijd om deze schurken nu op te pakken en te elimineren.
  Onze laatste financiële crisis is ook veroorzaakt door de Rothschilds De baron Rothschild werkzaam in The City van Londen wilde de euro om zeep helpen. Deze 74 jarige schoft mag van mij worden geëlimineerd.
  Het wordt tijd dat er een wereldwijde beweging op gang komt om deze schurken uit te schakelen.

  4 likes
 • peace of cake schreef:

  Illuminatie, rothschilds , bauers, politici hebben alleen baat bij verdeel heers en misleiding,als de massa in banen word geleidt. De media als verlengstuk van deze propaganda-oorlog (Angst en terreur zijn de zaden die in de geest geplant worden), we slikken datgene wat door onze strot geduwd wordt.
  Of je neemt deel aan deze niet te winnen propaganda oorlog door middel van verzet , ouderwets een revolutie ontketenen met hooivorken onze politici veirendelen op het binnenhof Of…
  Je bouwt in alle rust en vertrouwen je geloof met je eigen goede overtuigingen samen met de mensen die je liefhebt, kennissen en vrienden als een oase in de waanzin van alle dag.Negeer de digitale bullsh*t die ze je verkopen middels internet , tv , krant , en geniet van de momenten van samenzijn, de ontspanning van mensen die communiceren op een hartelijke manier.

  3 likes
 • Peterdj schreef:

  Het is een pot nat ze zijn allemaal onderdeel van het geheel. Er is een lijst samen gesteld van heel veel landen in de wereld door Neil Keenan waarop alle namen staan van diegene die iets te maken heeft met de Cabal en Illuminati en de rest van de aanhang. Daar staan HEEL veel van de Nederlandse politici ook op en leden van het koningshuis, horen we liever niet. De huidige wisselkoersen in de wereld word door deze club gesaboteerd. Er staat zoveel te lezen op die verse websites dat je oren klapperen je moet wel filteren wat echt kan zijn. Galactic Connection, Global Research, Loyalist en meer. ALs de mensen zelf wat meer onderzoek zouden verrichten dan komen ze erachter hoe de zaak in de maling genomen wordt.

  3 likes
 • Richard schreef:

  Zolang wij geloven dat zij rijk zijn blijven zij rijk.
  Dus wie wijst naar wie?

  3 likes
 • R.Meijer schreef:

  Het waren inderdaad ook de families De Rothschild en de Rockefellers die Hitler in het zadel hebben geholpen en deze hebben gefinancierd met zijn herbewapening en de opbouw van zijn leger. Niet alleen Hitler, ook Stalin werd door hen gefinancierd zodat deze zijn grote landbouwprojecten kon opzetten en miljoenen boeren liet vermoorden. De geallieerde militairen werden gedood of verwond door Duitse munitie dat is gefinancierd door Amerikaans geld.

  3 likes
 • Nea schreef:

  De mensheid is ook wel als een tumor over de planeet aan het razen hoor. Wat mij betreft mag er best wel weer eens “natuurlijke” selectie plaatsvinden. Een strakke leiding over het restant is ook prima, toch? Ik snap die familie best wel, die heeft gewoon het beste voor met de mensheid..

  1 likes
 • Derek schreef:

  De politici weten het wel maar de bevolking slaapt

  1 likes
 • Mike schreef:

  RESPECT….KEIGOED stuk !!! enige wat we kunnen doen niet in hun spelletjes trappen…..haatzaaierij

  1 likes
 • x

  Check Also

  De 2 ‘geheimen’ om geld in jouw portemonnee te laten stromen

  Om in onze wereld te kunnen leven ...

  jensen

  Jensen: ‘Ze willen coronacrisis gebruiken om wereldregering te installeren’

  De Rockefeller-familie, meer specifiek de Rockefeller Foundation, ...

  >