Het Complot

“De familie Rothschild is het probleem, zien politici dit niet?”

Help door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de laatste financiële crisis kwam de naam Rothschild diverse keren voorbij. In 2008, op het hoogtepunt van de kredietcrisis, werd bekend dat de Rabobank een belang van 7,5 procent had genomen in het Rothschild-imperium.

Terwijl veel grote banken omvallen, boekt de Rothschild Investment Bank een recordwinst. Volgens schrijver Robin de Ruiter is deze familie nauw verbonden met de zogeheten Illuminati. “De Rothschilds zijn sinds het ontstaan van de Illuminati nauw met deze groep verbonden,” schrijft hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Nadat de samenzwering van de Beierse Illuminati onthuld werd, heeft deze machtige occulte organisatie die alle Europese geheime genootschappen leidt, een andere naam aangenomen: Carbonari ofwel de Alta Vendita. Zij stonden onder leiding van Karl Rothschild,” vervolgde hij.

Occulte macht

In het boek ‘Be Wise as Serpents’ van Fritz Springmeier valt te lezen dat de Rothschilds veel familieleden zouden hebben die tot de dertiende bloedlijn behoren. De occulte macht van de bloedlijn van de Rothschilds komt volgens De Ruiter door de overdracht van deze macht van generatie op generatie.

Men moet in dit verband ook letten op andere achternamen zoals Bauer en Sassoon. Een bekende voorvader van de bankiersfamilie was Mayer Amschel Bauer, die onder meer het geld van de vorst Wilhelm von Hessen beheerde.

Bauer koos voor zijn zonen zonder uitzondering vrouwen uit zeer invloedrijke families die tot de Illuminati behoorden. Op dezelfde manier traden zijn dochters in het huwelijk met voorname bankiers die eveneens tot de Illuminati behoorden.

De privé-inlichtingendienst die door de eerste Rothschilds werd opgericht zorgde ervoor dat ze het fundament voor hun kolossale rijkdom konden leggen. James Rothschild, stichter van de Franse tak van deze familie, stond aan het hoofd van de machtigste bank van heel Europa doordat hij de Franse heersers van Ludwig XVIII tot en met Napoleon III van dienst was.

Manipulaties verhullen

Als we terugkijken op alle oorlogen uit het verleden, zien we dat ze allemaal zijn geëindigd in een zeker machtsevenwicht. Iedere keer als er een oorlog uitbrak, werd er een nieuwe basis van macht voor het huis Rothschild gelegd.

Op deze manier konden de Rothschilds de oorlogen manipuleren door eenvoudig de geldstromen te controleren. Als we de staatsschuld van elk land in de loop van de geschiedenis onder de loep nemen, kunnen we exact zien welk land waar en wanneer door de Rothschilds gemanipuleerd werd, schrijft De Ruiter.

Acteur Jean-Claude Van Damme op Franse tv: “Families Rothschild en Rockefeller staan boven alles en iedereen”:

Keizer Franz-Josef II gaf de Rothschilds de rang van baron. In 1885 werden de Rothschilds door de Oostenrijkse keizer en de koningin van Engeland verheven in de adelstand. Toen al lag het noodlot van naties in handen van de Rothschilds.

Het is volgens De Ruiter een bewezen feit dat de Rothschilds al sinds de jaren zestig hun vermogen zoveel mogelijk verdeelden onder vele andere personen en instellingen. Enerzijds om de werkelijke grootte van hun vermogen te verbergen en anderzijds om de politieke manipulaties voor de buitenwereld te verhullen.

Best bewaarde geheim

Deze personen moesten lid zijn van de vrijmetselarij voordat ze met het kapitaal van de Rothschilds mochten opereren. De exclusieve controle over de geldstromen in de wereld door de Rothschilds is één van de best bewaarde en minst doorzichtige geheimen van de moderne en actuele wereldgeschiedenis, schrijft Johannes Rothkranz in zijn boek ‘JA zu Europa, heißt NEIN zu Maastricht’.

De City of London vormt het financiële hart van de wereld. De City, die vaak wordt gekenschetst als de rijkste paar vierkante kilometer ter wereld, is geen eigendom van Engeland, het Britse koningshuis of de door het parlement gekozen regering. Het is net als het Vaticaan in Rome een aparte onafhankelijke staat.

Theoretisch wordt Engeland geregeerd door de premier en een groepje adviseurs. Deze schijn wordt met veel moeite opgehouden om bij iedereen de indruk te wekken dat zij bepalen wat er gebeurt, schrijft De Ruiter. In werkelijkheid zijn het gewoon marionetten aan de draden van de schatrijke Illuminati die achter de schermen het spel bepalen.

Macht versluierde

Anthony Sampson schrijft in zijn boek ‘The Money Lenders’ dat de grote filosoof en dichter Heinrich Heine ooit zei: “Geld is de god van deze tijd en Rothschild is zijn profeet.”

Hoewel het Amerikaanse Standard Oil van de familie Rockefeller en het Nederlands-Britse Royal Dutch Shell tot de jaren vijftig streden om het marktleiderschap, zagen zelfs ervaren experts over het hoofd dat beide oliegiganten van Rothschild waren.

Henry Coston onthult in zijn boek ‘Les financiers qui mènent le monde’ dat deze zogenaamde concurrentie enorme winsten opbracht en de werkelijke macht achter de schermen versluierde.

Tot besluit een passage uit een inmiddels verwijderd stuk op de website Evestor.nl: “De familie Rothschild is geen oplossing, ze is het probleem. Met alle verkopen aan haar, belonen we juist de familie die in de kern de oorzaak van de problemen is! Het moet in de wereld niet veel gekker worden. Zien politici dit niet? Zijn ze zo ontzettend stekeblind, of zijn ze al lang geleden ‘gekocht’ door deze familie?”

Boekentip: De 13 Satanische Bloedlijnen

Dit gebeurt er als je een Rothschild-bankier confronteert:

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
7 jaren geleden

Natuurlijk weten politici dat wel, want ze hebben dagelijks te maken met de beslissingen van de DNB. Ze zullen er geen woord over zeggen. Je kunt het vergelijken met Quote 500 waarin alle rijkste 500 mensen worden vernoemd, maar de familie Rothschild blijft daar buiten omdat het blad Quote van hen zelf is.
En zo blijf je buiten schot.
Feit is dat zij een soort wurgcontracten sluiten met landen en die langzaam leeg zuigen.
Mooi voorbeeld is de fusie in 2004 met de pensioen en verzekeringskamer en de DNB. Nu deze macht ook in de handen ligt van de DNB wordt er ontzettend gerotzooid met de pensioen. In 2008/2009 heeft dit geresulteerd in verdamping van vele miljoenen door de beurscrash. Nu zouden ze een tekort hebben de pensioenfondsen, dat is niet waar. Rothschild heeft op deze manier hoogst waarschijnlijk tijdens die crises het meeste geld in zijn zak gestoken omdat het gewoon gearrangeerd wordt door de Elite. En zo gaat het met oorlogen ook. Financieren aan bij partijen en daaruit het meeste geld verdienen, ongeacht hoeveel doden er ook zullen vallen. Deze man gaat letterlijk over lijken en ontspringt de familie elke keer de dans en dat is heel merkwaardig als financierders van oorlogen zodat die kunnen worden opgestart.

Voor mij en velen zullen dit ook vinden, als je dit willens en wetens doet, ben je gewoon een oorlogsmisdadiger, een oorlogsmanipulator en een oorlogsdictator.

De vraag is hoe het mogelijk is dat deze man cq familie nooit is aangepakt???

Hendrik
Hendrik
7 jaren geleden
Pietje Bell
Pietje Bell
7 jaren geleden

Het kamp van de Rothschilds en de politiek is 1 kamp omdat ze beide hetzelfde dienen. Zo zie ik geheel geen probleem. Het werkelijke probleem is ons bewustzijn omdat als dat goed is we alles inzien en we de werkelijkheid inzien. Vele denken over het bewustzijn te spreken en te hebben maar dat is geheel niet zo. De mutatie is nu gaande dus even geduld en de wereld gaat vanzelf FAILLIET door het bewustzijn van de mens.

faith
faith
7 jaren geleden

Ze zitten er bovenop Loki, waarschijnlijk zijn er al een paar opgepakt maar de msm weet nog nergens van.
Ze hanteerden al een poosje vertragingstactieken maar uitstel is in dit geval geen afstel.
Kan niet meer met een wakkere bevolking.

https://www.youtube.com/watch?v=Owsd1Z-qHoE

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x