Homepagina » Binnenland » Politieagenten in gewetensnood door ‘wappierammen’: ‘Ik lig ‘s avonds huilend in bed’
politie
Foto: Sem van Rijssel, Ministerie van Defensie CC0 1.0

Politieagenten in gewetensnood door ‘wappierammen’: ‘Ik lig ‘s avonds huilend in bed’

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 doet sinds eind oktober vorig jaar onderzoek naar het door de overheid gevoerde coronabeleid. Dat doet de commissie door het afnemen van verhoren met getuige-deskundigen, waaronder artsen, virologen en andere experts.

Na een oproep hebben zich ook tientallen politieagenten aangemeld. De verhoren zijn in januari afgenomen. “Agenten geven aan dat ze in gewetensnood zijn gekomen, omdat ze naar eigen zeggen gedwongen worden methodes toe te passen waar ze niet meer achter kunnen staan. Bijvoorbeeld dat men opdracht krijgt om voor kleine vergrijpen zoals het niet dragen van een mondkapje, buitenproportioneel zware methodes in te zetten,” zei initiatiefnemer Pedro Kuit eerder tegen het Castricums Nieuwsblad.

Nadat de commissie 47 politieagenten had gehoord, wilde het ministerie van Justitie opeens het gesprek aangaan met de organisatie, om te voorkomen dat de verklaringen openbaar worden gemaakt. “De BPOC2020 onderhandelt met niemand, óók niet en vooral niet met de overheid! We zullen de verhoren stap voor stap naar buiten brengen, en Nederland maximaal informeren, steeds weer, net zolang tot het geweld stopt!” reageert de commissie op social media.

Wappierammen

De onderzoekscommissie heeft alvast wat citaten uit de verhoren op social media gezet. Later volgen de gehele (anonieme) transcripties, die ook naar de pers worden gestuurd.

Wekelijks komen mensen op het Museumplein bijeen om daar ‘koffie te drinken’. Het gaat om mensen uit alle lagen van de samenleving die kritisch zijn over het coronabeleid. En iedere week stuurt burgemeester van Amsterdam Femke Halsema de politie op deze mensen af. Daarbij worden ME-busjes, honden en waterkanonnen ingezet. Veel agenten willen niet langer vreedzame mensen neerknuppelen en krijgen gewetenswroeging.

Zo zegt een gewetensbezwaarde agent en ME’er uit Amsterdam: “Hier ben ik niet voor bij de politie gegaan. ’s Ochtends werd er al lol gemaakt: we gaan wappies meppen!”

Ik heb er nachtmerries van. Letterlijk

“Mijn collega zei: dat wordt weer wappierammen. Misschien mag ik wel op ’t kanon, aluhoedjes spuiten,” liet een gewetensbezwaarde ME’er uit Den Haag weten.

“Een gevleugelde uitdrukking is: geen beklap betekent een nekklap,” zei een agent uit Utrecht. “Ik lig ’s avonds huilend in bed.”

Nog een ME’er uit Amsterdam: “Ik heb er nachtmerries van. Letterlijk. Maar je moet wel. Anders denken ze dat je ‘er ook zo één bent’. Ik probeer zachtjes te slaan, maar laatst zei een collega: rammen die hap, ze verdienen het!”

Wat gebeurt er allemaal in Nederland?

Nog enkele citaten:

“Laatst ging ik naar een vertrouwenspersoon, dat ik weigerde koffiedrinkende burgers te mishandelen. ‘Wat doe je dan bij de politie?’ vroeg ze. Ik ben huilend naar huis gegaan.”

“Ik weiger vreedzame demonstranten te slaan. Ik ben toen op non-actief gesteld. Maar liever non-actief dan een monster. De vertrouwenspersoon heeft me niet geholpen, bovendien wordt daar regelmatig gelekt.”

“Ik wil mensen helpen, niet in elkaar slaan. Het is laf. Ik lig er volkomen buiten nu, niemand wil met me op de auto. Ik was zo blij dat ik de opleiding gehaald had. Wat gebeurt er allemaal in Nederland?”

[BPOC]
4.7 235 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
274 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anonymus
Anonymus
1 maand geleden

Geen medelijden mee. Zijn allemaal NSBers. Tribunaal !!

Edward
Edward
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Weer oorlog op het Malieveld, wat een schoften zijn die ME’ers !

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Zojuist heb ik de beelden gezien en je hebt gelijk. Schoften zijn het. Een wat oudere man wordt daar door een stuk of 7 agenten tegen de grond gewerkt.
Hoe ziek kun je zijn? Ik zeg maar niet wat ik met dit soort gasten zou willen.

Iemand
Iemand
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Ik ook niet, zullen we?

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Die oudere man (ik heb veel beelden gezien), krijgt een wapenstok te pakken en slaat (onhandig) terug. De aanleiding zijn geen beelden van. Met al de bescherming die ME draagt, voelen die het niet eens. Maar het zijn wel haantjes, ME. Dus ze moeten “hun eer” verdedigen. De man wordt op de grond gewerkt, zijn vrouw probeert bij hem te komen en roept “hij is hartpatiënt”. De opnames zijn veelal van youtube verwijderd. Bij twitter héél snel, soms maar 30 minuten zichtbaar.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Ik was erbij en het is verschrikkelijk hoe agressief de me en politie zijn en dat wij als volk geen recht meer hebben op demonstratie! We leven in een complete dictatuur mensen! Wie dat nu nog niet ziet is verloren. Helaas ken ik er daar een hoop van.

Geenidee
Geenidee
Reactie op  Totalottie
1 maand geleden

Over agressiviteit gesproken: vlak de demonstranten ook niet uit. Wie wind zaait zal storm oogsten. Hou je aan de demonstratieregels, dan is deze ellende echt niet nodig.

RicharD
RicharD
Reactie op  Geenidee
1 maand geleden

Je doet je naam eer aan….

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Geenidee
1 maand geleden

Dumbo, ziende blind, horende doof.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Geenidee
1 maand geleden

Heb je buiten de Romeo’s (politie) gerekend die schoppen rotzooi en verdwijnen weer in hun politiebusjes.

Onder de grond
Onder de grond
Reactie op  Geenidee
1 maand geleden

Je meet met twee maten, maar dat zie je waarschijnlijk niet. Een demonstratie in Amsterdam kon gewoon doorgaan, terwijl ook daar de coronaregels fors werden overtreden. Waarom heb je het daar niet over? Toevallig wat links georiënteerd? Nou, dan ben je bij mij helemaal aan het verkeerde adres.

Rick
Rick
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Opleiding noch ambitie… Kom bij de politie. Toegepaste geweld is omgekeerd evenredig aan het IQ.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Rick
1 maand geleden

Decennia geleden waren de toelatingseisen hoog. Er werd geselecteerd op opleiding en intelligentie. Nu zijn het paardestaartmeisjes, goed manipuleerbaar door hun meerderen en opgefokte jonge ” mannen”. Ik vraag mij af, hoe en door wie deze agressieve, aan overheidsopdrachten gehoorzamende zielen zijn opgevoed. Geen eigen geweten meer. Bewaar filmmateriaal voor toekomstige rechtzaken!

Inge
Inge
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Ieder mens kan tot betere inzichten te komen, want vergeet niet dat men van wieg tot graf wordt geïndoctrineerd. Wanneer ouders geboorte aangifte doen van hun kind bij de gemeente, dan wordt jouw kind eigendom van het bedrijf (!) De Staat der Nederlanden en die bepaalt wat jouw kind binnen hun grenzen leert op school. Met stemmen geef jij wederom anderen de volmacht om over jouw leven te kunnen bepalen. Het systeem is hardstikke verrot.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Je vergeet een stukje, maar je hebt het wel bij het rechte eind. Ik heb ooit vernomen dat na het aangifte doen bij de gemeente, dat die dan daarmee naar de autoriteiten gaat, en de autoriteiten gaan er dan weer mee naar de ECB en krijgt voor elk nieuw hooft van bevolking een half miljoen te leen (staatsschuld) om vervolgens weer aan iets onzinnigs weg te kunnen gooien.??? Let wel, dat kind krijgt het niet op zijn rekening gestort maar mag er na zijn 18e wel voor bloeden. (Vernomen op een site die toen ‘break the system’ hete). Dat is leuk om te horen hè, die van Willem Alexander krijgen vanaf hun 18e € 1.600.000,— op hun rekening gestort!
Ik zou mijn kind maar niet meer aangeven bij de geboorte, dan heeft het zijn/haar eigen vrije rechten en is dan geen slaaf meer van dat zooitje in Den Haag zich autoriteiten noemt. Dit is ook naar mijn mening de rede dat er zo’n haast gemaakt wordt om snel die wereldregering te vormen want dan kunnen ze niet meer aangesproken worden op wat er met ons in het verleden gedaan is, want ach tsja die regering bestaat nu niet meer, wij gaan het nu anders/beter regelen. Maar niet heus.

Inge
Inge
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Met de geboorte akte van elk kind wordt een geboorte trust geopend op de nageborene oftewel de placenta die op jouw naam in kapitalen (hoofdletters) staat, waar per jaar 1,5 miljoen bij komt. Heb zelf onlangs het Individuele Geboorte Trust van de Enige Erfgenaam benificiair aanvaard en ben nog in afwachting van een reactie. Ben benieuwt!

Inge
Inge
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Overigens vind je jouw naam in kapitalen die gekoppeld is aan jouw geboorte trust terug op de brieven van de belastingdienst.

scherpschutter 1943
scherpschutter 1943
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Anonymus. Het wordt nog veeeeeele malen erger. De islam heeft vaste voet gezet in nederland en hun indoctrinatieprogramma’s draaien op volle toeren, met overheidssubidie. Wat u en uw kinderen nu ervaren is kinderspel bij hetgeen nog komen gaat. Gaat u zich verzetten tegen deze godsdienstfanaten dan krijgt u de hele justitiele vuilnisbak over u uitgestort. Ik wens u sterkte.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  scherpschutter 1943
1 maand geleden

Waarschijnlijk wordt dat het volgende probleem, de gevestigde orde wil no meer immigranten, de UN praat zelfs over een miljard in Europa. Ze willen de volkeren mengen!
Dit wordt het einde van de blanken!

Johan
Johan
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Wat een onzin uitspraak! Spoel je mond en denk nog eens na!

Johan
Johan
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Ik reageer even op mezelf. Hoe kun je een hele groep over een kam scheren, dan maak je dezelfde fout als onze regeringen nu doen. Zoek de nuance, blijf kritisch en vooral bij jezelf.

vladi
vladi
Reactie op  Johan
1 maand geleden

er zijn daar een 150 me-ers die mensen mishandelen dan zijn het ook allemaal varkens,dus over 1 kam scheren is de perfecte en op waarheid gebaseerde defenitie.

de hele politiestaat ook voor een tribunaal.

fff

Edward
Edward
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Precies, je bent niet goed bij je hoofd als je vreedzame medeburgers met knuppels, paarden, honden en waterkanonnen mishandeld.

locke
locke
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Iemand die werkzaam is bij eender welk bedrijf dat zich bezig houdt met agenda 2030 waarbij dociel orders worden opgevolgd maakt zich schuldig aan “afdwinging” om een doel te bereiken dat haaks staat op het god gegeven leven. Zij maken zich schuldig aan de zwaarste criminaliteit tegen de mensheid, en dienen dan ook snel hun verstand te upgraden.Er zijn genoeg signalen die aan het denken moeten zetten. Er bestaat geen excuus voor deze wandaden.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Moet van Mark. Great Reset weet je wel.

locke
locke
Reactie op  Nijntje
1 maand geleden

Ja de confetti out of the bleu moet plaats maken voor 01010101101001.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Zelf ervaring met de politie en het zijn op macht beluste honden. Ze doen dat werk niet voor niets.

Rob
Rob
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Er zijn inderdaad agenten die het er niet mee eens zijn, dat was albekend. De agenten die lekker stoer doen, met een pantser rond lopen en bewapend onbeschermde en ongewapende burgers inelkaar slaan is het grootste gaaies dat we inmiddels hebben. Achterbuurt bewoners zijn er aardige mensen bij. Er was voorheen ergens een bericht waarin werd geschreven dat de Nazi’s nog niet eens deden wat de politie nu doet. Dat zegt toch wel veel. Je kunt niet anders concluderen dan dat de politie ergens tuig vandaan haalt en ze met gewelddadig opleidt. Het zijn dan ook geen mensen meer, ze zijn net als zombies. Maar gewetenswroeging of niet, alles wat ze doen is voor eigen rekening. Je bent altijd verantwoordelijk voor je eigen daden en dus ook voor wandaden en misdaden. Daar kom je niet onderuit, hoe corrupt het systeem dat ze beschermt ook is. Er wordt wel gezegd dat er op deze planeet zijn die het kwaad zelf zijn. DAAR zijn dit soort agenten voor werkzaam en dat weten ze zelf niet eens. Te duister om hun eigen hand voor ogen te kunnen zien.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Johan
1 maand geleden

In Nederland heb je vrije beroepskeuze. Bij de ME gaan is een vrije keuze. Als je dingen moet doen die tegen jouw geweten in gaan moet je weigeren. Laat ze maar dreigen met ontslag, doen ze toch niet, ze kunnen amper volk krijgen.

Adviseur
Adviseur
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Ga is kijken wat er gebeurt bij zo’n demonstratie.. die mensen van de politie mogen ook wel eens offers maken ipv blind alles te volgen.

Tom
Tom
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Toch zit er een waarheid in. Echt het overgrote merendeel van de politie, ME en BoA’s sporen niet. In hun opleiding is geleerd dat ieder mens potentieel, eigenlijk bij voorbaat een crimineel is. De politie geloofd ook nooit een burger, ook al is het de keiharde waarheid. Ze zijn geleerd dat iedereen liegt (wat natuurlijk zeker niet waar is). Ze zien mensen eigenlijk vrijwel altijd als misdadigers dat komt door de indoctrinatie van de opleiding. Dus ja, NSB-ers zijn het eigenlijk, altijd al geweest. Als er eentje sneuvelt heb ik er geen enkele medelijden mee. Order followers tel ik niet als deel van de mensheid. Het zijn getrainde biologische robots. Serieus, ik kots op ALLE politie, ME, BoA’s etc. Echt allemaal! Ik heb echt te veel gezien en meegemaakt.

Arie
Arie
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Wat een gelul.

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Anonymus heeft het bij het rechte end!!!!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Johan
1 maand geleden

Misschien moet je het laatste deel van het buitenparlementaire onderzoek nog een keer lezen. Dat is toch ongelooflijk in dit land.
Zijn dat de mensen die de rechtsstaat moeten verdedigen!

JaJa
JaJa
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Ze kunnen ook nee zeggen, heel simpel!!!!!
wat mij betreft gewoon voor een tribunaal zolang ze hieraan meedoen anders krijg je straks, ‘ja we wilde niet maar we moesten wel.OPROTTEN MET DIE LULKOEK, ze moeten niks!!!!!!!!! sommige vinden het gewoon heerlijk om te meppen, dat blijkt wel uit de verklaringen. Zij komen aan de beurt!

Alice
Alice
Reactie op  JaJa
1 maand geleden

Massaal ziekmelden als je dit gedrag niet goed keurt.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Alice
1 maand geleden

Ze worden gechanteerd voor hun jaarsalaris.

Mar
Mar
Reactie op  JaJa
1 maand geleden

Nee zeggen staat gelijk aan ontslag
Ziekmelden is de enige optie voor degenen die niet mee willen doen in dit sla-maar-raak beleid…helaas

locke
locke
Reactie op  JaJa
1 maand geleden

Die komen net zoals in 40/45 “wir haben es nicht gewust”, de kinderen zullen trots zijn op hun ouders.

Nexit please!
Nexit please!
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Anonymus: ” Geen medelijden mee. Zijn allemaal NSBers. Tribunaal !! ”

Tussen zwart en wit, zitten een hoop grijstinten, hoor!

Wim
Wim
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Maar ze doen het wel gewoon, stelletje vieze NSB’ers

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Wim
1 maand geleden

Anders kunnen ze hun hypotheek niet meer aflossen.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Geen medelijden mee. Politie zijn dacisten die het maar wat lekker vinden om macht te voelen. Als het die paar afentjrs dan zo hoog zit moeten ze maar ontslag nemen en ander werk gaan doen!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Totalottie
1 maand geleden

Toch is het goed dat ze naar buiten komen ermee.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Totalottie
1 maand geleden

Exact. Tuig van de richel is het.

Geenidee
Geenidee
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

“Zo zegt een gewetensbezwaarde agent en ME’er…..”
Bestaan er ook wappies die gewetensbezwaren krijgen?

RicharD
RicharD
Reactie op  Geenidee
1 maand geleden

Ben je een wappie dan?

Veluweman
Veluweman
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Niet allemaal. Veel agenten zijn bij de politie omdat ze willen helpen. Er zijn een paar rotte appels, dat is duidelijk. Dit zijn mensen die zelf een hypotheek hebben en kinderen, en familie die zich tegen hen keert. Ik zou niet graag bij de politie zijn nu. Blij dat ik nooit er ben gaan werken.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

Geloof hier geen bliksem van, hebben geen geweten dit soort, heb ze als jong mens meegemaakt als Provo,die zaten op een Motor met Zijspan, ben ze later in mijn leven tegen gekomen, zijn tot alles in staat, geen enkel respect voor hun mede mensen, viespeuken noem ik dat !

Jentje
Jentje
Reactie op  Anonymus
1 maand geleden

We zijn overvallen door een Technocrcy neest. “Werelwijd”

Peter
Peter
1 maand geleden

Hier is het verschil goed te zien tussen degenen die duidelijk verkeerd geprogrammeerd zijn en graag willen slaan en de realistische mensenlijke mensen bij de politie!
Ik hoop dat een nieuwe regering dit op de bodem uitzoekt!

Ari
Ari
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Met zulke vertrouwens personen ?
Ik kom uit een andere tak, maar die reactie van die muts is heel herkenbaar.
Je denkt iemand te kunnen vertrouwen, om er dan alleen maar dieper in te komen omdat WE kennelijk karaktermoord moeten plegen.
Dat vrouwtje maakt zich strafbaar en is niet competent om anderen te helpen, ze gooit er liever nog een schep boven op.
Dat deed mijn vertrouwens persoon ook en ik dank hem ook voor mijn depressie.

Het verdeel en heers zet ieder op het verkeerde been. Dat zegt natuurlijk niet dat je dan maar “legaal” anderen mag gaan afraggen als die geen agressie uiten en vreedzaam duidelijk maken dat er een maffia bende in Den Haag zit, die wel die illegale orders durft te geven.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ari
1 maand geleden

Het is een zooitje matennaaiers gekweekt om elkaar af te maken om dat ene baantje voor tonnen per jaar te bemachtigen. Zo kweek je duivels en anders niet.

Eddy
Eddy
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Welke nieuwe regering ? Dezelfde of mogelijk nog corrupter. Verwacht geen eerlijke verkiezingen en ook geen terugdraaien van de politiestaat, das ‘t nieuwe normaal, wappies meppen.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Eddy
1 maand geleden

Ja wen dr maar aan.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Eddy
1 maand geleden

Waar zijn we in beland? Ik voel aan alles in mijn lijf de drang om te vluchten maar waar naartoe?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Ik hoop het ook en dat het dan ook een meerderheid mag blijken te zijn van dat gehele politie apparaat. Maar ik heb er een hard hooft in.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Peter
1 maand geleden

Ach de nieuwe regering🙄die zijn straks veel te druk om hun dictatuur verder aan ons op te leggen en dit land tot een living hell te maken!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Totalottie
1 maand geleden

Dat gaan we niet toelaten toch.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
1 maand geleden

Nee maar wat gaan we eraan DOEN?

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Totalottie
1 maand geleden

Hoe lang gaan we dit nog accepteren dan?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Ik zie al meer mensen op de demonstratie komen. Dit is slechts het begin, het gaat eerst een zooitje worden. Daarna komt het goed, hoe meer zielen hoe kleiner het politie apparaat. Dan gaan we goed. En demonstraties voortaan op het Binnenhof en in de duinen bij Scheveningen.

mee 2
mee 2
1 maand geleden

zullen steeds meer politie mensen zich keren tegen overheid. dat had ik allang verwacht

Rudy
Rudy
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

HET MILITAIR APPARAAT NIET TE VERGETEN> DIE ZIJN NOG GEVAARLIJKER WANT zwaar BEWAPEND!

Elst
Elst
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Daar zijn ze gewoon te laf voor. Ook bij de politie is het “ieder voor zich” en het behoud van het baantje. Er moet toch eten op tafel komen.

Annemiek B.
Annemiek B.
1 maand geleden

Als kleindochter van een politieman en nichtje van enkele politiemannen wil ik al deze dappere agenten een hart onder de riem steken en mijn hoed voor ze afnemen!
Heel erg bedankt voor jullie eerlijkheid en het feit dat jullie naar je geweten luisteren. Ooit zullen jullie daarvoor beloond worden! Applaus!

Ludger
Ludger
Reactie op  Annemiek B.
1 maand geleden

Wappies moet overigens zijn: Verzetstrijders

Rudy
Rudy
Reactie op  Ludger
1 maand geleden

PATRIOTTEN
(lees Volk van Nederland van Joan Derek van den Capellen tot den Pol 1784!!!!_)

Super trots dat ik een WAPPIE ben
Super trots dat ik een WAPPIE ben
Reactie op  Annemiek B.
1 maand geleden

Ja lieve Annemiek, ik begrijp precies wat je nu verteld! Ik ken ook een aantal zeer goede agenten die echt proberen hun collega’s wakker te schudden, in een klein corps is dat een stuk makkelijker, ME’ers daar en tegen kiezen er vaak juist voor de macht te bezitten en genieten juist nu het te kunnen misbruiken! Ik ken op dit moment meer verrotte BOA’s dan agenten!
We kunnen stellen dat de verhouding in aantallen WAPPIE’S en schapen, vergelijkbaar is met de goeie en verrotte politie medewerkers!

JaJa
JaJa
Reactie op  Annemiek B.
1 maand geleden

Ik neem mijn hoed voor ze af als ze tegen hun meerdere zeggen dat hij de tering kan krijgen en dat ze hier niet meer aan mee doen. Pas dan hebben ze BALLEN.
Niet als ze gaan janken bij een commissie, dat is zo pathetisch. Laten zien waar je voor staat als agent, de bescherming van het volk, daar gaat het om. Lekker makkelijk om voor een commissie ‘eerlijk’ te zijn en vervolgens gewoon het systeem blijven ondersteunen. Ik sla niet zo hard, heet het dan….. wat een bullshit…..gewoon ballen tonen en stoppen. Ik heb liever niets te eten dan mijn eten te verdienen met het in elkaar slaan van mijn medeburgers. Wie nu laat zien waar ze werkelijk voor staan zal straks een zijn baan weer terug krijgen in een nieuw systeem. Net als het applaus, zelfs 2 minuten elke avond voor onze helden in de gezondheidszorg en ja hoor iedereen klappen, zo zielig! tijdens de onderhandelingen over meer salaris voor de verpleging stemde alle regeringspartijen tegen! eerst uitroepen dat het helden zijn en dan als het aankomt op een betere betaling allemaal tegenstemmen, de hufters.
zo verneuk je het volk, je medemens, om te kotsen!

Gery
Gery
Reactie op  Annemiek B.
1 maand geleden

Kots🤮🤮🤮🤮

ster
ster
1 maand geleden

Ga een ander vak zoeken als je een echte vent bent of laat je afkeuren. Dat is beter voor je als mens dan tegen je geweten in handelen als mens. Ik ,ken iemand die een ander vak heeft nu samen met zijn vrouw die ook bij de politie was. Beter als met een slecht geweten rond lopen en weet dat ze je over een paar jaar weten te vinden als dit voorbij is en heel de zaak naar boven komt en dat je als NSBer word opgepakt.

Eus
Eus
Reactie op  ster
1 maand geleden

Zeker, neem je verantwoordelijkheid. Zouden meer mensen moeten doen.

Frank
Frank
1 maand geleden

Ik zou de strijd met deze minderwaardige figuren wel aan willen gaan. Agentjes en burgers op het malieveld. Ongewapend met de blote vuist. Ik kan je garanderen dat de heldhaftige politie, op de loop gaat.

John
John
Reactie op  Frank
1 maand geleden

Inderdaad, sommigen is 1 keer snuiven en hangen met schild en al onder de neus.

pien
pien
1 maand geleden

Als je ligt te huilen in bed, waarom sla je bv ouderen tot bloedens toe in elkaar?
Of duwen vrouwen met 4 man sterk samen met een BOA tegen de grond???
EEN VROUW

Loeske
Loeske
Reactie op  pien
1 maand geleden

Deze mannen/vrouwen hebben dus juist gewetensbezwaren. Dat ze er mee naar buiten komen is te prijzen. Hoef je ze niet nog eens een trap na te geven.

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

Dan moet je ze vandaag maar weer eens zien bij het Malieveld met groot machtsvertoon.
Zodra ik zie een hoor dat ze spijt hebben

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

En dan nog wat, ik WEET wat voor boeven het zijn

Jacob
Jacob
Reactie op  Sjoeke
1 maand geleden

Ze halen die boeven gewoon uit de gevangenis en laten dat uitschot los op weerloze mensen, dat zijn die gasten in burger met maskers op die vanuit die busjes opereren.

Tigron
Tigron
Reactie op  pien
1 maand geleden

Pien,
Het artikel GOED lezen
Jij maakt er ‘n ander verhaal van

Edward
Edward
1 maand geleden

Politiemensen zijn wetsdienaren en zijn daarmee een geweldsmiddel voor de Haagse psychopaten. Het beleid (wet) is volksvijandig en daarmee zijn ook zij vijanden van het volk. Waar zit bij hun het gezonde verstand ?

levitas
levitas
Reactie op  Edward
1 maand geleden

wetsdienaren zijn in de eerste plaats mensenlijke soort zoals ieder die uit een vrouw is geboren.en als je een schoft wil zijn tegen je eigen soort ben je een beest.

Jacob
Jacob
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Die agenten hebben alleen maar lagere school gehad, dat weet je toch.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

LOM-school-types.

Jacky
Jacky
1 maand geleden

Neem mijn petje voor jullie af, gewetensbezwaarde mannen, ik ben supertrots op u dat u hiermee naar buiten durft te komen!!
U heeft u hart op de goede plaats zitten!!!
Hitler zou trots geweest zijn op uw collega’s die er maar op los rammen.
Wat een machtswellustelingen zeg!!
Wat een waanzin in dit land!!!
Dat mensen nog niet zien dat Tweede Wereldoorlogstaferelen zich hier aan het herhalen zijn.
Reiner Fuellmich krijgt het nog druk met zijn Tweede Neurenbergtribunaal.
Hopelijk worden allen die zich hier schuldig aan maken gestraft!!!!

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Jacky
1 maand geleden

Echte politiemensen kiezen nu partij voor het volk. Onze, maar ook jullie vrijheid staan op het spel. Realiseren jullie je dat wel? Ook jullie glijden af naar een verschrikkelijke dictatuur. En daarin zal er ook voor jullie geen plaats meer zijn.

Jacob
Jacob
Reactie op  Jacky
1 maand geleden

Hopelijk niet in dat smerige Den Haag waar dat Internationale Hof van Justitie zit, want daar stinkt het aan alle kanten, dacht vroeger dat het uit de Botlek kwam, maar nu weet ik dat het helemaal uit Den Haag komt die stank.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

De politie en de leger hebben een EED afgelegd om het volk te beschermen !! Mede dankzij hen is het land en het goede leven van burgers vernietigt!! Als ze hun werkt had goed gedaan dan hadden ze de hele regering gearresteerd en dan zou de economie in volle bloei zijn !!

Eus
Eus
Reactie op  Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Ja, een eed aan de koning. Ze zijn er om Den Haag te beschermen tegen jou en niet anders. Daarom mag je ook geen wapen bezitten, niet om jezelf te beschermen maar om hen te beschermen.

levitas
levitas
Reactie op  Eus
1 maand geleden

hoogste tijd voor een renaissance.het verleden heeft ons al meermalen geleerd hoe heerlijk bevrijdend en vernieuwend dat is.

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

advocate

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op zondag 11 april deed Beate Bahner, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

274
0
We lezen graag je reactie!x