Homepagina » Mens en Dier » Noodkreet huisarts: Stop deze waanzin!
huisarts
Foto: Coronaprotest Malieveld en Museumplein (Screenshot YouTube/Ongehoord Nederland)

Noodkreet huisarts: Stop deze waanzin!

De politie heeft op het Malieveld in Den Haag keihard opgetreden tijdens een protest tegen de coronamaatregelen. Er werd een vrouw tegen een rijdende politiebus geduwd, een hondenbegeleider loste een waarschuwingsschot en meerdere agenten sloegen met knuppels in op een man die al op de grond lag. Mensen riepen onder meer ‘vrijheid’ en ‘spoedwet is dictatuur’.

Er wordt met veel verbazing gereageerd op de beelden die rondgaan op internet. “Bizarre beelden van politiegeweld op het Malieveld. Schokkend. Echt, schokkend. Je gaat toch niet zo op je bevolking inmeppen?” vraagt FVD-leider Thierry Baudet. Ghislen Nysten, oud-VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, voegt toe: “Burgemeester Jan van Zanen: u bent een schande voor de democratie. Treed af!”

“Welk virus, welk gevaar rechtvaardigt dit overheidsoptreden? Het is inderdaad volstrekt disproportioneel. Dit gaat niet over preventie van ziekte. Dit gaat over macht, volgzaam zijn en een overheid die niet u dient, maar u tot dienaar maakt,” reageert huisarts Martin Voerknecht.

Noodkreet

Hij heeft weer toegang tot zijn LinkedIn-pagina, maar werd na acht uur alweer gecensureerd. Huisarts Voerknecht had een noodkreet geplaatst.

De gevestigde partijen leiden u collectief naar de afgrond met het huidige kabinetsbeleid. Een testsamenleving met een verbod op ziek zijn: het is waanzinnig dom en misplaatst. De moties die passeren bij een demissionaire regering zijn waanzinnig, verstrekkend en tenenkrommend ingrijpend in onze normale samenleving, schrijft de huisarts.

Verdoemenis

“De partijen beloven goud en stemmen nu nog snel voor verdoemenis. Trap niet in de gouden leuzen van de top 10. Zij bereiden enkel nu al de samenleving voor waarin u nog minder te zeggen heeft. Stop deze waanzin!”

“Ziekte hoort bij het leven en deze valt niet met teststraten, vaccinatiepaspoort en gedwongen vaccinatie te regelen. De testsamenleving komt uit de boeken van George Orwell en Aldous Huxley. Maar geneeskunde gaat over mensen, ziekte, liefde, nabijheid en ook ratio. Die ontbreekt in het beleid: paniek regeert. Niet de rede, maar de angst regeert. Geen artsen, maar angstprofeten regeren over u,” zegt huisarts Voerknecht.

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Zou BPOC2020 nog denken dat zij a.s. dinsdag kunnen regelen dat zij per dinsdag a.s. het politiegeweld kunnen stoppen terwijl zij vandaag alweer aantoonbaar licence to kill hebben gehad? ( https://www.youtube.com/watch?v=eFRg4Mj0ZG8 Terugkijken – 12/3 – Voorzitter live: update politieverhoren – gesprek Ministerie V&J – Flyeren )
Mijn antwoord: vergeet het maar.
Nu zij nog.
Hop, kom naar buiten met die politieverhoren. Zij wisten waar zij aan begonnen.
Het is oorlog. Nu met kogels, zo is gebleken.

Jerrel
Jerrel
7 maanden geleden

De angst wordt geregeerd met de leugen. Bewijs eerst maar dat het virus in onze samenleving bestaat. Of beaam het gewoon dat het kabinet The Great Reset heeft geïmplementeerd.

Gert
Gert
7 maanden geleden

In even woord, een schande!

er zal ooit een ommekeer komen en dan zullen de daders worden gestraft!

Arnie
Arnie
7 maanden geleden

Dit is te ziek voor woorden om een vreedzame vrouw voor rijdende politie bus te duwen, de betreffende Romeo moet voor de rest van zijn leven achter slot en grendel.

Als recht tot onrecht wordt, is verzet een plicht!

x

Check Also

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

protest

Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

In allerlei landen gaan mensen massaal de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

156
0
We lezen graag je reactie!x