Homepagina » Mens en Dier » Noodkreet huisarts: Stop deze waanzin!
huisarts
Foto: Coronaprotest Malieveld en Museumplein (Screenshot YouTube/Ongehoord Nederland)

Noodkreet huisarts: Stop deze waanzin!

De politie heeft op het Malieveld in Den Haag keihard opgetreden tijdens een protest tegen de coronamaatregelen. Er werd een vrouw tegen een rijdende politiebus geduwd, een hondenbegeleider loste een waarschuwingsschot en meerdere agenten sloegen met knuppels in op een man die al op de grond lag. Mensen riepen onder meer ‘vrijheid’ en ‘spoedwet is dictatuur’.

Er wordt met veel verbazing gereageerd op de beelden die rondgaan op internet. “Bizarre beelden van politiegeweld op het Malieveld. Schokkend. Echt, schokkend. Je gaat toch niet zo op je bevolking inmeppen?” vraagt FVD-leider Thierry Baudet. Ghislen Nysten, oud-VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, voegt toe: “Burgemeester Jan van Zanen: u bent een schande voor de democratie. Treed af!”

“Welk virus, welk gevaar rechtvaardigt dit overheidsoptreden? Het is inderdaad volstrekt disproportioneel. Dit gaat niet over preventie van ziekte. Dit gaat over macht, volgzaam zijn en een overheid die niet u dient, maar u tot dienaar maakt,” reageert huisarts Martin Voerknecht.

Noodkreet

Hij heeft weer toegang tot zijn LinkedIn-pagina, maar werd na acht uur alweer gecensureerd. Huisarts Voerknecht had een noodkreet geplaatst.

De gevestigde partijen leiden u collectief naar de afgrond met het huidige kabinetsbeleid. Een testsamenleving met een verbod op ziek zijn: het is waanzinnig dom en misplaatst. De moties die passeren bij een demissionaire regering zijn waanzinnig, verstrekkend en tenenkrommend ingrijpend in onze normale samenleving, schrijft de huisarts.

Verdoemenis

“De partijen beloven goud en stemmen nu nog snel voor verdoemenis. Trap niet in de gouden leuzen van de top 10. Zij bereiden enkel nu al de samenleving voor waarin u nog minder te zeggen heeft. Stop deze waanzin!”

“Ziekte hoort bij het leven en deze valt niet met teststraten, vaccinatiepaspoort en gedwongen vaccinatie te regelen. De testsamenleving komt uit de boeken van George Orwell en Aldous Huxley. Maar geneeskunde gaat over mensen, ziekte, liefde, nabijheid en ook ratio. Die ontbreekt in het beleid: paniek regeert. Niet de rede, maar de angst regeert. Geen artsen, maar angstprofeten regeren over u,” zegt huisarts Voerknecht.

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
156 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Zou BPOC2020 nog denken dat zij a.s. dinsdag kunnen regelen dat zij per dinsdag a.s. het politiegeweld kunnen stoppen terwijl zij vandaag alweer aantoonbaar licence to kill hebben gehad? ( https://www.youtube.com/watch?v=eFRg4Mj0ZG8 Terugkijken – 12/3 – Voorzitter live: update politieverhoren – gesprek Ministerie V&J – Flyeren )
Mijn antwoord: vergeet het maar.
Nu zij nog.
Hop, kom naar buiten met die politieverhoren. Zij wisten waar zij aan begonnen.
Het is oorlog. Nu met kogels, zo is gebleken.

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

En Rutte zit veilig in zijn torentje, terwijl burgers en dienders elkaar bestrijden. Richt je pijlen liever rechtstreeks op Rutte.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Het is maar net hoe je het bekijkt Edward.

Op het malieveld werden de coronamaatregels betreden die door de Tweede Kamer zijn bekrachtigd op advies van het OMT/RIVM.

De burgemeester is door de situatie gemachtigd in te grijpen. De orde te handhaven en schakelt de ME in om te herstellen. Meer kan ik er niet van maken.

Het zal ook niet anders gaan omdat de mensen die vinden dat ze in hun recht om allerlei redenen, vrijheid van meningsuiting, democratie, of op grond van dat virussen niet bestaan. Hierdoor de coronaregels aan hun laars lappen.

Ja, dat mag je allemaal vinden maar juridisch gezien zullen deze mensen geen gelijk krijgen. Mogelijk dat de beelden nadien bestudeerd worden of de politie juist opgetreden heeft. Hier en daar wordt er misschien eentje een tijd op non actief gezet vanwege verkeerd handelen, dat is mogelijk.

Maar het komt er uiteindelijk op neer dat als met een volgende demonstratie weer de coronaregels niet in acht worden genomen, of grof worden overtreden, een burgemeester opnieuw overgaan zal gaan tot ingrijpen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Daar hebben we opper overheidstrol ukkie weer. Kan je niet beter voor het VVD club blaadje gaan schrijven? Had begrepen dat het binnenkort tot Hitlerjugend zou worden omgedoopt.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Grappig MdeFilosoof, maar onzin.

Je kan zelf toch na gaan dat een demonstratie als gisteren plaatsvond op het malieveld een burgemeester in de hand werkt om in te grijpen.
Ook al stonden er geen relschoppers maar louter vreedzame mensen op het veld, dan nog.

Was dan met alle demonstranten op 1,5 meter afstand van elkaar gaan staan. Het malieveld is er groot genoeg voor. De burgemeester had dan geen actie kunnen ondernemen, maar nee hoor.

De meeste gaan op een hoop bij elkaar zitten of staan. Lopen vlak langs elkaar heen. Beroepen zich op vrijheid van meningsuiting etc. Maar het veranderd niks aan het feit dat door de ontstane situatie de burgemeester gemachtigd werd om in te grijpen.

Of ben ik nou zo dom? En hun zo slim?

Babet
Babet
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Wat is dom en wat is slim?

Ik heb genoeg beelden gezien van een OVERVOL Binnenhof.
Kan je zelf toch ook wel nagaan dat je “eigen regels” dient uit te voeren?
Ook al zijn het helemaal niet zo vreedzame mensen daar.

Waarom zou je daar wel bij elkaar mogen staan minder dan 1.5?
Op welk recht beroepen zij zich dan?
Waarom grijpt niemand daar in op dezelfde wij/ze manier?

Oh ja, en velen ook zonder mondkapje.
Politie, marechaussee die daar gewoon staat te staan, voor zich uit starend, en helemaal niet handhaaft.

Blijkbaar gelden daar op het binnenhof de regels niet.
Of is het daar een virusvrije zone?
Is het virus misschien ineens gevlogen?
Of is het een teken dat het allemaal wel meevalt?

OF EEN BEVESTIGING VAN WILLEKEUR, ONRECHT EN ONDERDRUKKING??

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Babet
1 maand geleden

Ik heb daar geen beelden van gezien maar als het zo is als je omschrijft op het binnenhof. Kan ik je geen ongelijk geven.

Onwell
Onwell
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Je bent inderdaad dom, want je hele betoog, waar je een half A4tje voor nodig hebt is gebaseerd op de PCR-test, een test waarvan de maker heeft gezegd dat deze niet geschikt is om besmettingen mee vast te stellen.. Alle door jou bejubelde maatregelen en je betoog zijn dus op een hoax gebaseerd.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Onwell
1 maand geleden

Ik heb inderdaad geen zin meer in discussies als pcr test, t/m dat virussen niet bestaan. Mensen die daar in geloven zullen het wel beter weten. Zij kunnen tal van hoofdstukken uit geschiedenisboeken schrappen, of herschrijven.

Tis wel een opmerkelijk verhaal dat de maker beweerd dat de pcr test ongeschikt is, terwijl de meeste landen het als meest betrouwbaar zien.

Concluderen dat sommigen die positief werden getest al aangaven dat ze klachten hadden ondervonden die bij de symptomen van Covid19 passen.

Verkouden, rillerig, kortademig. Daar begint het bij. Voor de meesten is het zo weer over. Ik zelf heb de weken na positief te zijn getest last gehad van vermoeidheid die ik nog nooit eerder had ondervonden, maar goed.

Het schijnt dat dit virus – en ik geloof dat het bestaat – voor mensen in de risicogroep verkeerd kan uitpakken. Veelal na een week van een flauw griepje slaat het dan plotsklaps helemaal om, belandt het gros van de risico groep in het ziekenhuis.

Het schijnt dat het om plusminus 1/4 van de samenleving gaat. Voor die mensen schijnen we het te doen.

Als dit verhaal klopt. Ben ik de beroerdste niet om me aan de regels te houden. Voor de rest zorgt de regering er maar voor dat iedereen die financiële schade oploopt voor 100% wordt gecompenseerd. Het is tenslotte ons geld. Het belastinggeld van het volk.

Onwell
Onwell
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Waar zeg ik dat niet dat virussen niet bestaan? Nergens! En daar wijd je dan een hele lap tekst met zogenaamd beschouwelijke verzinsels aan.

Dus er bestaan naar mijn mening weldegellijk virussen. Maar deze is niet gevaarlijk genoeg om iedereen voor op te sluiten en de economie de nek om te draaien. En stop je regels maar daar waar de zon niet schijnt.

Verder verheerlijk je geweld tegen andersdenkenden. Walgelijk.

Je kunt de vrijheid om te discussieren blijkbaar niet aan, vandaar dat je hier een lans breekt voor de dictatuur..

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Onwell
1 maand geleden

Enige tijd geleden werd in een topic beweerd dat ik maar moest aannemen dat virussen niet bestaan.

Ik zou in de war zijn en moest maar aannemen dat alle virussen die er bestaan in feite bacteriën zijn?

Vandaar dat ik voor het gemak dit nog effe meenam om aan te geven waar ik ook mee van doen heb. Ik berichtte niet dat jij er ook zo over denkt.

R. Meijer
R. Meijer
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

In de stad Groningen was er jaren geleden ook een SP-politicus die een terreurbeleid voerde tegen de plaatselijke bevolking. Die werd bijna vermoord. Kon net op tijd vluchten uit zijn in de hens gestoken woning. Het gevolg: De halve straat afgebrand door de rellen tegen de gevestigde SP-orde.

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Gezinus, heb jij dat vorige bericht dan niet gelezen over agenten met gewetensbezwaren? En logisch dat je de regels overtreedt, als die regels nu juist datgene is waar je tegen protesteert. De hoge piefen overtreden zelf continu de regels, dat is op heel veel nieuwsfoto’s te zien. En er is politie-optreden en politie-optreden. Dit is puur geweld en machtsmisbruik. Zo trad men in WOII ook op tegen het eigen volk, en in communistische landen. Word wakker alsjeblieft!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Annemiek B.
1 maand geleden

Hoi Annemiek. B.

Ik denk dat ik wakker ben en kan de situatie van WWII niet vergelijken met een aantal regels die door de regering zijn opgelegd aangaande een viruspandemie 2019/20. Zie mijn gedachten aangaande pandemie met een antwoord op Onwell.

Voor de rest ben ik me bewust dat de politie niet altijd handig optreed. Als de ME paraat moet staan volgt het orders op en voert ze uit. Daar zijn ze voor getraind naast dat veel van hun, net als ons, in hun vrijetijd zich aan de regels moeten houden, daarvan ook zullen balen omdat het lang duurt.

Wat moet ik er verder over zeggen? Nou ja, dat de risicogroep met een paar maanden gevaccineerd zal worden. Mensen die dat niet willen kan mogelijk vanuit worden gegaan, dat zij weten dat corona niks met hun lichaam doet. Niet in de problemen komen.

Dat is het beste scenario waarbij voor juli van alles weer open kan als vanouds. Althans, ik denk dat het OMT/RIVM naar die fase, of tijdstip toewerkt.

Mocht de regeringsplannen toch totaal de andere kant uitslaan als werd gezegd? Opdat bijvoorbeeld burgers in alle steden en op elk plein, of winkelcentrum, door de ME uit elkaar worden geslagen.

Ja dan gaan we langzaam richting enge communistische toestanden maar zover is het nog niet. Zien ze mij voorlopig nog niet op het malieveld staan
tussen de mensen. Mocht het ooit zo ver komen dan heb je aan 100 malievelden niet genoeg.

Willem
Willem
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

100 ME bedoel je toch zeker. Wat een interessante gelul man.

En uitkijken, geldt voor iedereen, met jullie woorden. Als het klopt wat velen zeggen en wat ik al een jaar niet hoop, is dat het rna vaccin zeer gevaarlijk is. En je legt je handen in handen van iets waar je je leven niet van afhankelijk wilt zijn. Zowel het overreageren op mutaties, het creeeren van nieuwe mutaties juist na vaccinatie en tot slot het bepalen van ons dna zijn zaken die in ww2 niet voorkwamen.

Dit mensen. Is écht heel andere koek. We moeten nu echt haast maken om dit recht te trekken.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Joh, sluit je aan bij de communistische partij in China. Ik heb het idee dat je daar thuis hoort. Lekker in een concentratiekamp en alleen maar gehoorzamen aan een stel bandieten. De nieuwe NSB-Nederland

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Als ik daar had gezeten was ik twintig jaar geleden al opgepakt Ondergronds. Had ik niet meer kunnen schrijven wat ik vind.

Pieter
Pieter
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

800 Mensen toestaan op een paar m2 Valkhof te Nijmegen en maar 200 op het grote Malieveld?

De overheid hoeft mensen NIET tegen zichzelf te beschermen, als mensen er voor kiezen om in zo’n demo dicht bij elkaar te staan: dit zijn ABSOLUTE burgerrechten waar ook een 2e kamer niet kan aankomen, die zijn er juist om de macht van de overheid t.o.v. de burger in te perken. Daarbij blijft het geweldsmonopolie van de overheid beperkt tot zichzelf verdedigen of ZACHTE drang gebruiken.

De kans is groot dat de ‘kritische partijen’ samen circa 60-65 zetels halen maar volledig genegeerd worden door het veelkoppig één partij monster van VVD66SPvdAGLCDA met een brandjes
blussende en vaak liegende premier.

In combinatie met het inzicht dat de Trias Politica tegenwoordig meer een – Ons kent Ons – is geworden en het feit dat vredelievende acties hard worden neergeslagen, is een cocktail waardoor de lont in het kruitvat zal gaan later dit jaar.
Helaas er is geen andere oplossing meer.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Pieter
1 maand geleden

Ik geloof dat het er meer dan 200 waren Pieter. Het malieveld moest ook worden afgesloten omdat meer mensen de demonstratie wilde bijwonen volgens de berichtgeving.

Denk dat de burgermeester is ingelicht dat de groep mensen te dicht bij elkaar stonden (coronaregels)

Kan namelijk geen andere excuus vinden dat hij aanzet gaf om de ME in te zetten. Ook burgemeester mogen namelijk alleen op basis van gegronde redenen een dergelijke opdracht versturen.

(ABSOLUTE burgerrechten…)

Ja die hebben we zeker maar ik denk dat ze aangaande deze pandemie, liever nergens samenscholing zien van groepen mensen die zich niet meer aan de regels willen houden.

Ze houden het liever kort en daarom grijpen ze eerder in, tot bijvoorbeeld een demonstratie over het milieu of andere zaken.

Enfin, Rutte, Wat moeten we er mee? Het is echt schrijnend inderdaad dat deze man nog steeds hoog in de peilingen staat.

Zijn verkiezingsdebatten gaan nergens meer over. In zijn geval begrijp ik het wel. Want je zult maar ergens inhoudelijk op in moeten gaan. Dan moet hij de ene naar de andere sorry uitleggen. Dan is Rutte de hele avond bezig. Kunnen de rest van de verkiezingskandidaten wel thuis blijven.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Er bestaat in Nederland geen vrije onzafhankelijke justitie meer, verleng stukje van het kinder misbruik !

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Ja helaas is Nederland ook niet waterproof en transparant aangaande vrouwe Justitia.
Maar wel eigenlijk? Ik denk nergens ter wereld.

Wim
Wim
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Hoi Gezinus, Ik snap niet dat je opkomt mensen die opdracht geven om andere mensen in elkaar te meppen, onder te rijden, met water te bespuiten enz. Misschien moet je solliciteren bij deze Vrijheid Verbiedende Dictatoren. Hopende dat ze zelfs de nummer 1 van hun lijst niet in de kamer krijgen. Oprutte met Rutte, en natuurlijk de rest van die fascisten.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Verander in jouw verhaal ‘coronaregels’ door ‘rassenwetten’.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Iemand die dit soort beleid goedkeurt past toch beter in het nazi regime. Zulk buiten proportioneel gedrag verdient altijd afgekeurd te worden.
Telkens het zelfde patroon een vreedzame demonstratie (grondrecht) door politie Romeo’s verstoord en dan ingrijpen door
volslagen idiote agenten met paarden en honden. De Duitsers zouden er jaloers op zijn geweest!
Demonstreren met links thema zoals black lives matter wordt door de burgemeester ondersteund.
Lieve mensen laat je afkeur blijken stem ze weg stem FVD
Anders krijgen we de communistische maatschappij die het WEF wil, waarin niemand iets bezit alles huurt en gelukkig is.
Hier zijn ze mee bezig, de hele middenstand moet kapot!
Verwacht niet dat die nog opengaan, die moeten echt verdwijnen.
Verwacht ook niet nog te kunnen reizen, ook dat wordt onmogelijk gemaakt. Behalve voor de elite Kaag is vorig jaar 4,5 maal de wereld rondgevlogen, maar ja verschil moet er zij in hun nieuwe maatschappij. Naar voorbeeld van China en vroeger de DDR.
Dit is de laatste kans nu kunnen we de middenstand nog helpen.
Straks zijn ze definitief weg en worden we allemaal slaven.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Welnee.

Ik ben geen nazi en zal het nooit worden. We wonen in een democratisch land, weliswaar voor veel zaken voor verbetering vatbaar en hebben voor het moment, aangaande corona, te maken met een aantal regels die door sommigen als een totale verdrukking word ervaren, gelijk aan WWI, communistisch bewind onder Lenin, Stalin, Mao Zedong enzovoort.

Ik kan me daar helaas niet in vinden. Kijk anders tegen de situatie aan.

Willem
Willem
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Tegen de tijd dat je erachter kom, kun je er niks meer aan doen. In sommige situaties zou ik uitgaan van het beste, en sommige situaties het slechstste. Met een DNA vaccin leg je je leven in handdn van iets waar ik iig niet afhankelijk van wenst te zijn.

Zoek maar op op rumble op elon musk rna vaccin butterfly. Hij is verre van de enige die dit zegt. Sterkte. Ik hoop dat je op tijd bij zinnen komt. Puur voor jezelf en kinderen of familie

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Hoi Willem,

Ik weet dat hier veel ophef over bestaat. De één meer dan de ander. Sommigen willen er niet aan vanuit religieuze overtuiging en dat is hun groot goed.

Weer andere malen er niet om op basis dat ze in het verleden vaker zijn geprikt, en/of op basis van dat ze de wetenschap vertrouwen.

Er zijn tal van redenen en uiteindelijk heeft iedereen het recht te bepalen of hij of zij wel of niet gevaccineerd wil worden.

Bedankt voor de tip! Ik zal me serieus gaan verdiepen in de link met Elon Musk, en Rdna vaccins.

Sommigen zijn van mening dat het Russische Sputnik-V vaccin minder schadelijk is voor het lichaam omdat de R in het rijtje ontbreekt.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Wat een eikel…die dit schrijft…

Antiislam
Antiislam
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Juridisch gezien heb je gelijk daarom protesteerde deze mensen ook tegen de spoedwet die burgers monddood maakt het nieuwe fascisme do3t versneld zijn intrede met dank aan onze ongekoze dictators van de Europese unie

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Dit kun je geen dienders noemen, ze slaan in op burgers hoe dan ook, komen als spiders (busjes) uit hun web, een liguber gezicht, waar dit toe leidt gaat U zien !

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Update: dat gesprek gaat niet door want voor afgelopen vrijdag 1700 zouden zij een uitnodiging ontvangen voor tijdstip, etc, echter zij hebben niets mogen ontvangen.
Zoals eerder vermeld hebben zij citaten geplaatst op sociale media. Wat is er gebeurd. De agenten zijn bedreigd. Niet door het corps, niet door Mark R maar door het volk (zo wordt gesteld (ik kan niet eens uitsluiten dat de bedreigers vanuit de overheid worden aangestuurd want ik kijk nergens meer vanop). Vanwege deze bedreigingen komen de verhoren (de beelden met audio) niet meer online.
De Conclusie: zij zijn weer gepiepeld. Het waarschijnlijke doel van de overheid: de verhoren mogen voorlopig niet naar buiten worden gebracht, is bereikt.

Nu komen wel de transcripties naar buiten, geanonimiseerd, een goed idee, echter dit zijn slechts 2 per dag want de transcripties moeten nog worden gemaakt.
Tja, je kunt zeggen wat je wil maar onze totalitaire dictatoriale overheid is slim. Slimmer dan het volk want het volk laat zich wel weer door de totalitaire staatsmedia indoctrineren en piepelen.

https://www.youtube.com/watch?v=fHbGZQ7w00k TERUGKIJKEN: 14 MAART – De voorzitter live: Update politieverhoren – Flyeraktie.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Wat U hier beschrijft zie ik mijn hele lange (84nu) leven gebeuren, het begon inmijn ludieke (wat het niet was) Provo tijd te gebeuren, het publiek waar voor we het deden, keek de andere kant op, en werden heerlijk bespeeld toen door de PvdA de Ambtenaren partij nu VVD, sta nergens versteld van, het is een EU gebeuren en wereld gebeuren, het onmenselijken van de BURGERS-KIEZERS-Kl**TZAKKEN !

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

best mijnheer, op dit artikel reageerd een persoon met het noemen van “”Georgian Guidstone”” ik ben ook deze mening toegedaan dat de groep “”SOROS”” onze ondergang wil, deze psychopaten hebben deze steen geplaatst, met de enorme GENOCIDE waarschuwing terug naar 500 000 000 mensen, dit denken komt uit oude Khazaren/ Turks ideéen, en het is serieus gedacht, en de uitvoering van het plan is begonnen !

Jerrel
Jerrel
1 maand geleden

De angst wordt geregeerd met de leugen. Bewijs eerst maar dat het virus in onze samenleving bestaat. Of beaam het gewoon dat het kabinet The Great Reset heeft geïmplementeerd.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

Zelfs wanneer er sprake geweest zou zijn van een dodelijk virus dat de existentie van de mensheid in gevaar brengt, heeft dit onnavolgbare beleid het vertrouwen in de leiders ernstig gereduceerd.

Foute beslissingen met fatale gevolgen of zelfs een starre tunnelvisie zouden nog enigszins vergeefbaar zijn als er van eerdere fouten geleerd zou zijn en een nieuw ingeslagen weg duidelijk in het belang zou zijn van het volk.
Maar dat doen ze niet!
We worden steeds verder het moeras ingedreven onder het mom van nog één klein stukje…nog héél even geduld, domme kijkbuiskindertjes.

Wat werkelijk stuitend is hoe Rutte en de Jonge, tijdens persconferenties herhaaldelijk zeggen dat wij het toch niet zouden begrijpen.
Zelfs op de rijksoverheidspagina staat iets dergelijks over begrijpelijke taal.
Dat ze onze intelligentie in twijfel trekken staat buiten kijf maar dat ze nu ook ons geheugen aan het wankelen trachten te brengen en keihard inzetten op gaslighting toont wederom hun neerbuigendheid jegens het volk.
Schaamteloos en dronken machtsgevoelens is wat zij zijn.
Dat zorgt ook voor die bizarre en ongepaste reacties tijdens gesprekken.
Ze zijn werkelijk high en anders lijden ze aan kuru, dat gaan ze ook lachen als een hyena.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Loes in de Pels
1 maand geleden

Schaamteloos en dronken van machtsgevoelens zijn ze zeker.. dat gedrag van jut & jul als je afentoe kijkt naar de bodylanguage van rutte… net voor hij weer een of andere trieste maatregel aankondigt.. dan schud hij hij altijd een beetje met dat laffe hoofd van hem heen en weer.. Met andere woorden.. ik zal jullie de oren eens even flink wassen kijkbuis kindertjes!.. Je ziet dat hij er van geniet.

vladi
vladi
Reactie op  Tungsten
1 maand geleden

je ziet het bij ze allemaal,van die fout getimede grimassen en die vreemde accentueringen bij specifieke woorden.
vreemde lichaamstaal en handgebaren.
bill gates is daar grootmeester in.
en met gedraaide hoofden spreken wat erg huichelend overkomt.

al met al komt het allemaal erg mk-ultra mind control achtig over.

fff

R W
R W
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

Inderdaad, vanaf dag 1 had dat het enige juiste geweest. Virus? Bewijs! Dit hele ‘virus’ bestaat niet, muteert niet, is er gewoonweg niet. Alles om macht, nog meer macht en geld.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  R W
1 maand geleden

Dit is meer als macht, dit voerd naar slavernij !

Babet
Babet
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Ja Jenne Sr. dat is het zeker.
Hier hoe het 50 jaar geleden hoe het een ander westers welvarend land ook zo verging.

https://www.blckbx.tv/videos/dictatuur-klopt-weer-aan-zegt-schrijfster-shohreh-feshtali-die-30-jaar-geleden-iran-ontvluchtte

Must see, gaan er hopelijk meer mensen anders kijken naar wat er nu gebeurd.

“Shohreh Feshtali vluchtte ca. 30 jaar geleden naar Nederland vanwege doodsbedreigingen aan het adres van haar man. Hij was in het bezit van het omstreden boek “De Duivelsverzen” van Salman Rushdie en daarop stond een Fatwa, oftewel de doodstraf.

Na 11 jaar bij de belastingdienst gewerkt te hebben en een perfecte integratie voelde zij zich thuis in Nederland als nooit te voren. Maar sinds maart 2020 zag ze het land transformeren in een land van onderdrukking met steeds minder vrijheden. “De parallellen met Iran uit de jaren 70 zijn ongekend”, vertelt Feshtali in een uitgebreid interview dat daags na deze video op dit kanaal getoond zal worden.”

https://www.blckbx.tv/videos/dictatuur-klopt-weer-aan-zegt-schrijfster-shohreh-feshtali-die-30-jaar-geleden-iran-ontvluchtte

Gert
Gert
1 maand geleden

In even woord, een schande!

er zal ooit een ommekeer komen en dan zullen de daders worden gestraft!

Rob
Rob
Reactie op  Gert
1 maand geleden

Je hoeft de daders niet eens te straffen. Als er een ommekeer komt dan zijn ZIJ degenen die het heel erg zwaar gaan krijgen als ze ineens geen macht positie meer hebben. Mocht het werkelijk verbeteren en de mens een betere samenleving opbouwen dan we tot nu toe hebben gekend dan passen juist dit soort types er niet in want ze hebben niets, nul, nada, njet, zero te bieden. Dan komen ze zichzelf kei en kei hard tegen en dat zal heel erg zwaar worden. Dan is het nog maar de vraag of en waar er dan iemand is die hun wil zal steunen om zich te kunnen aanpassen. Als je zo vernietigend bezig bent ben je niet in staat om te veranderen en dan wil het gros waarschijnlijk ook niets met ze te maken hebben. Dan liggen zij uiteindelijk buiten een eventuele nieuwe samenleving. Karma is a bitch.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Rob
1 maand geleden

O en waar verblijven ze dan, heb het al eens mee mogen maken, hoe naar WWII de NSB en Nazi’s te samen klitten, een ondergrondse macht vormden, heb ook rijke Joden die in de Joodse raad zitting hadden gekend, die maakten de lijsten klaar van Joden vaak de echte, die zich moesten melden met hun koffertje op het station, het is niet allemaal het zelfde, er lopen machts draden door onze samenleving, weetje daar aan te trekken zit je goed !

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Gert
1 maand geleden

Gaat nog wel even door, hun pogramma gaat gewoon door, en is indien nodig heel hardhandig, met de nodige doden dat voorspel ik !

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Dit is te ziek voor woorden om een vreedzame vrouw voor rijdende politie bus te duwen, de betreffende Romeo moet voor de rest van zijn leven achter slot en grendel.

Als recht tot onrecht wordt, is verzet een plicht!

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Ik heb de beelden hiervan tientallen keren bekeken en kan niet anders concluderen dat dit “poging tot moord” is. Daar mag hij niet zomaar mee wegkomen, want dan is het hek van de dam. We moeten de krachten bundelen om deze knaap tot 10 jaar gevangenisstraf veroordeeld te krijgen. Wat een minderwaardig ventje. En ook die burgemeester van Den Haag moeten we voor het gerecht dagen.

Onwell
Onwell
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Verwacht niet te veel van de door en door corrupte nl justitie. Een paar voorbeelden: de zaak Wilders 1&2, Julio Poch, De avondklok, De Chipsholzaak enz.

vladi
vladi
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

annemiek.B reageert niet op dit artikel,maar wel op een handjevol huilende agenten?
respect schreef ze.
waar dan?
ik zie alleen maar onderontwikkelde geweldadige psychopaten onschuldige mensen halfdood slaan.
op naar de tribunalen!!!

fff

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Inderdaad en tot alles in staat, ze zijn voor alles te gebruiken !

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  petertje
1 maand geleden

Burgemeester den Haag gaf daar de opdracht voor ook nog voor die laatste 10 min heb je die kop ook gezien, ook een VVDer

Nijntje
Nijntje
Reactie op  Sjoeke
1 maand geleden

Inderdaad, de vvd is verworden tot een dictatoriale, burger minachtende partij.
Net zoals de rest van de huidige coalitie.
Dictatuur krijgt de kans door de dagbladen die niet meer in Nederlandse handen zijn, met waarschijnlijk allemaal corrupte hoofdredacteuren.
Over de NOS oftewel NPO, Nederlandse Politieke Omroep hoeven we het al helemaal niet te hebben.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Nijntje
1 maand geleden

De VVD is niet verworden of geworden, het zat er altijd al diep in verscholen, een uitvloeisel van het WWII – NSB denken, beetje zich elitair voelende psycho’s !

Inge
Inge
1 maand geleden

De geschiedenis herhaalt zich. De zogenaamde ‘Spaanse griep’ was ook geen griep, want de vele doden stierven door vaccins met dank aan ene Gates/Rockefeller, pecies dezelfde familie als diegenen die achter de covid vaccins zitten. Tevens is Rockefeller verantwoordelijk voor de Georgia Guidstones, waarop de eerste regel staat: “Maintain humanity under 500.000.000”. Ik geloof dan ook helemaal niet dat we vandoen hebben met experimentele vaccins, alleen maar zodat ze straks kunnen zeggen: oeps sorry! omdat mRNA vaccins jaren terug al op dieren zijn getest en allen stierven, dat was het experiment en was geslaagd bevonden voor de aanstaande genocide op de mensheid.

Charlotte
Charlotte
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Klopt..

R W
R W
Reactie op  Inge
1 maand geleden

…genocide

Inge
Inge
Reactie op  R W
1 maand geleden

Ja klopt, bepaalde bloedlijnen blijven vrijgesteld van deze moord…

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Je hebt gelijk Inge ze gaan ons vermoorden met de vaccins.inderdaad alle dierproeven liepen fataal af, alle katten en fretten gingen dood toen ze besmet werden door het echte virus. Bill Gates zinspeelt al op nog gevaarlijkere virussen!
Dat zal dan de zogenaamde oorzaak zijn. Dit is gewoon moord op langere termijn!
Zelfs als we er niet van dood gaan wordt on kostbare immuun systeem vernietigd.
Ze zij gewoon meedogenloos de agenda van het WEF aan het uitvoeren waarbij de hele middenstand kapot moet!
Dit is geen gevolg van de maatregelen dit is het doel!
Lieve mensen roep dit een halt toe, laat het stoppen stem Forum Voor Democratie
Denk aan de toekomst van je kinderen en kleinkinderen

Edward
Edward
1 maand geleden

De waanzin gaat nog erger worden als we straks een Rutte/Kaag kabinet hebben. Dan is de vrije samenleving definitief voorbij. Twee keer per jaar je gifspuit halen en elke week een wattenstaaf in je neus voor een stukje vrijheid.

Elfin
Elfin
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Daar ga ik toch echt mooi niet aan meedoen. IK bepaal wat er met mijn lichaam en geest gebeurt.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Zo lang je geest normaal kan fungeren, bij verdoving of manipulatie ziet dit er anders uit, en echte controle is hier op niet nooit aanwezig !

Elfin
Elfin
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Daarom kijk ik nooit tv, lees geen msm kranten en blijf zelf nadenken. Vermijd e nummers zoveel mogelijk en heb contact met anderen die ook wakker zijn.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Vergeet het Jenne, ook dat kunnen ze tegenwoordig manipuleren!
Ze stoppen niet voor niets bij de PCR test die stok tot je bloed brain barrière! Dit om nanopartikels achter te laten die ze vervolgens met 5G kunnen manipuleren!
Alles is gepland als we dit door laten gaan worden we allen willoze slaven!

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Morgen maar weer het College van de Mensenrechten bellen.

Inge
Inge
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Misschien moeten we net als de organisatie people for truth uit Israël Nederland voor het internationaal strafhof in Den Haag slepen voor het schenden van de Neurenbergcode.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Maar dat moeten we dan wel DOEN ! Tot nu toe blijft het alleen nog maar bij woorden. Daarmee krijgen we het tuig in Den Haag niet weg.

Inge
Inge
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Zojuist gedaan! heb een mail met hoge urgentie naar bondoverheidszaken gestuurd, zie hieronder:

Goedemiddag,

Kunnen jullie de Nederlandse staat niet voor het internationale gerechtshof in Den Haag slepen wegens het schenden van de Neurenberg Code? Als Rutte straks met Kaag regeert gaan die twee straks helemaal los met hun indirecte ofwel directie vaccinatieplicht met zogenaamde experimentele vaccins, waarvan jaren terug in dierproeven met mRNA vaccins al is gebleken dat alle dieren stierven, dat was het experiment en blijkbaar goed bevonden voor de aanstaande massamoord geheel volgens de VN Agenda 21/2030 DEPOPULATIE plan.

Vriendelijke groet,

Doe jij ook nog iets concreets of blijf je liever ondergronds? lol

Inge
Inge
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Gedaan! heb een mail met hoge urgentie naar bondoverheidszaken gestuurd. Doe jij ook nog iets of blijf je liever ondergronds? lol

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Ondergronds
1 maand geleden

Stem Forum Voor Democratie dan zijn ze weg, doe het voor je kinderen en kleinkinderen!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Israel is het land waar scherpschutters Palestijnse kinderen door hun knieen schieten en zodoende levens lange kreupelheid veroorzaken, na dit ja zeg het maar ?

Inge
Inge
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Er zullen ook goede mensen wonen Jenne, het is uiteindelijk de regering die dat doet en niet de bevolking. Je wilt jezelf toch ook niet gelijkstellen met die misdadigers in Den Haag?

Inge
Inge
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

En btw sinds wanneer neem jij het voor moslims op?

Inge
Inge
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Er zullen ook goede mensen wonen Jenne, het is uiteindelijk de regering die dat doet en niet de bevolking. Je wilt jezelf toch ook niet gelijkstellen met die misdadigers in Den Haag?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Inge
1 maand geleden

Daar zijn ze mee bezig en het Strafhof heeft het aangenomen!

Loeske
Loeske
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Heb je dat al eerder gedaan? Zo ja, wat zeggen ze dan? Ben ik wel benieuwd naar.

Onwell
Onwell
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Dat stukje vrijheid wat wordt beloofd, is als een wortel voor de neus van het paard voor de wagen, bij elke stap is het weer even ver weg als bij de vorige.. Ze orkalen weer wat nieuwe besmettingen en voor je het weet zit je met de wet ‘vertoeven in de buitenlucht’ de hele zomer 24/7 opgesloten. ‘Vertoeven in de buitenlucht’ betekent juridisch ook geen tuin, balkon of erf.

Christien
Christien
1 maand geleden

Dit moet de laatste druppel zijn

Mart
Mart
Reactie op  Christien
1 maand geleden

Helemaal mee eens. We gaan privé adressen van agenten opsporen en eerst maar eens een serieus gesprek voeren. Deze gekte moet stoppen. Dit drijft ons land richting afgrond. Dat wil Den Haag wel, maar wij niet. Den Haag regeert ook al lang niet meer, maar wordt geregeerd door buitenlandse mogendheden. Stop deze gekte.

Marco
Marco
Reactie op  Mart
1 maand geleden

Dat denk-t u.
Het verzet groeit.

Burgerongehoorzaamheid tot oorlog staat voor de deur.

Ben daar niet blij mee maar is hard nodig.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Marco
1 maand geleden

We kunnen ons zonder geweld verzetten, wij hebben de macht!
Tref ze in hun portemonnaies dat is het enige wat ze begrijpen!
Zeg alle abonnementen van kranten en tijdschriften op.
Kijk niet meer naar Nederlandse zenders.
Stop massaal met belasting betalen!
Dan wordt het geweldloos opgelost, deze lui hebben hun ziel aan de duivel verkocht, stem Forum Voor Democratie de enige partij die iets anders wil.
Doe het voor je kinderen en kleinkinderen

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Mart
1 maand geleden

Een serieus gesprek zij U toch, hoe doe je dat met mensen die het denken hebben van een kampbewaarder, beter een paar om leggen, dan wordt de rest wel rustiger !

nos=fakenews
nos=fakenews
1 maand geleden

Dit gedrag van de politie is gewoon walgelijk!!
Met twee man op iemand inslaan met wapenstokken terwijl die op de grond ligt.
En dan gebruikt de derde agent ook nog een politiehond.
Dit is gewoon echt ziek!
Het is elke week hetzelfde waarom kan de politie niet wachten tot 16:00u?
En dan klagen dat de politie zogenaamd op social media zwart gemaakt word.
De filmpjes liegen er niet om en ze zijn niet geknipt of geplakt.
De politie van Nederland zou zich echt moeten schamen!!!

Elfin
Elfin
Reactie op  nos=fakenews
1 maand geleden

Ik zeg het nog maar een keer: Politie=machtsgeile fascisten!

Eddy
Eddy
Reactie op  nos=fakenews
1 maand geleden

Kopschopper is verboden, maar iemand met de knuppel op hoofd slaan blijkbaar niet. Ik zie dat als poging tot doodslag of zelfs moord.
Je verschuilen achter “bevel is bevel”, gaat hier echt niet meer op!

Arnold
Arnold
Reactie op  Eddy
1 maand geleden

Helaas, het wordt allemaal onder het vloerkleed geveegd. Zelfs de rechterlijke macht werkt hieraan mee.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

In Amerika zijn het blijkbaar allemaal pedofielen, die chantabel zijn.
Ik weet niet hoe het hier is, maar de behandeling van Demmink zegt wel iets dat dit hier ook zou kunnen.
Ik zal niet beweren dat het zo is maar er gebeuren hele gekke dingen?

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Eddy
1 maand geleden

We moeten terug naar een Volks Republiek, met referendums die bindende uitspraken doen, maar dat houdt in minder geld geen drugs etc.
geen slijmerig Duits Nazi achtig Koningshuis, willen de wegkijkers dit !
geen Moskeéen en hordes halve wilde aliens, het zal erg veranderen als de macht bij de Burgers terug komt !

ArjenDeParjen
ArjenDeParjen
Reactie op  nos=fakenews
1 maand geleden

Vast patroon in het politie optreden bij het schoonvegen van dit soort (vreedzame) demonstraties lijkt mij dat ze eerst eerder dan afgesproken tot beëindiging over gaan, vervolgens een deel van de demonstranten de gedirigeerde uitgang versperren zodat deze noodgedwongen terugkeren naar het veld en dan met een razzia chaos en paniek zaaien, waarbij zeker 1 demonstrant buitensporig mishandeld wordt, in de buurt van hun opgestelde busjes. Dit om een voorbeeld te stellen voor de rest van de demonstranten. Lijkt me duidelijk een tactiek zoals terreurgroepen ook doen. Wat dat betreft vind ik de veelgebruikte term “psychopatisch” voor het optreden van de agenten maar ten dele juist. Dit is een uiting van dictatoriaal fascisme.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  nos=fakenews
1 maand geleden

Schaamte kent dit soort mensen niet, gewoon voor een tribunaal en af naar de koloniën net als vroeger ha ha !

Henk R
Henk R
1 maand geleden

Of geneeskunde nog uitgeoefend wordt ,is maar de vraag. Ze studeren tegenwoordig medicijnen. Handlangers van big farma? Hier ligt natuurlijk wel het geld. Gelukkig zijn er nog anderen, maar deze worden wel gecensureerd of uit hun functie geplaatst.

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

156
0
We lezen graag je reactie!x