Buitenland

Politiek commentator houdt tirade over Oekraïne: ‘Het is ongelooflijk wat er gebeurt’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

Een kleine cabal gebruikt de overheid om oorlogen te voeren voor financieel gewin, zei politiek commentator en komiek Jimmy Dore in de show van Tucker Carlson.

Het verschil tussen de maffiastaat toen en nu is dat de maffia meehielp om de nazi’s te verslaan, vervolgde hij. “Nu bewapenen we nazi’s,” benadrukte Dore.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De ‘nazi’s’ in eigen land hebben amper genoeg geld om de maand door te komen, terwijl we nazi’s in andere landen financieren. “Het is ongelooflijk wat er gebeurt. Dit heeft alles te maken met de Derde Wereldoorlog.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dezelfde mensen die ons de Irakoorlog ingelogen hebben

Journalist Seymour Hersh publiceerde een artikel waarin hij concludeert dat de Amerikanen de Nord Stream-pijpleidingen hebben opgeblazen. De media en overheid praten er niet over.

“Dit zijn dezelfde mensen die ons de Irakoorlog ingelogen hebben, die ons hebben voorgelogen over Libië, die ons hebben voorgelogen over Syrië, die zoveel bommen op Syrië hebben gegooid dat ze geen bommen meer hadden,” zei Dore.

Terrorist van de wereld

“Ze doen nu weer hetzelfde. Amerika is de terrorist van de wereld. We hebben 400 legerbases rond China, de CIA werkte in 2014 samen met de nazi’s in Oekraïne om de democratisch gekozen regering omver te werpen,” voegde hij toe.

“We hadden een vredesdeal, het akkoord van Minsk, dat werd geschonden. Door wie werd het geschonden? Oekraïne bleef de Donbass bombarderen. Poetin moest worden geprovoceerd om Oekraïne binnen te vallen en die mensen te beschermen.”

4.8 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

1. Uncle Shmuel, het Collectieve Westen en de Khazaren hebben al sinds 969 n. Chr. sinds één gezamenlijk doel: Rusland vernietigen, totale controle over de kudde Goyim & totale Wereldheerschappij.

2. Als het Collectieve Westen erin slaagt Rusland te vernietigen en de volledige controle te krijgen zoals van 1917 tot 2000 n. Chr. Dan zal Rusland ophouden te bestaan, gebalkaniseerd worden zoals Joegoslavië en leeggeplunderd zoals Afghanistan, Irak, Syrië, Libië en al die andere landen in de afgelopen eeuwen. Het Collectieve Westen heeft nu eenmaal een War-based Economy en zijn voor hun welvaart altijd afhankelijk geweest van wereldwijde Rape & Pillage-rooftochten, genocides en slavenhandel.

3. Rusland vecht voor haar voortbestaan en wil uit alle macht voorkomen dat er een Unipolaire Nieuwe Wereld Orde wordt gecreëerd in het belang van één land: de Satanische Verenigde Staten van Amerika en hun slaafse teefjes in das Viertes Euro-Reich. Rusland creëert op dit moment een Multipolaire Nieuwe Wereld Orde, waarin verschillende machtsblokken elkaar in balans houden.

4. De AngloZioNazis, Uncle Shmuel met hun keizerrijk der Leugens List & Bedrog zullen met Rusland doen wat ze vandaag de dag met Oekraïne doen, Amerikaanse militairen zullen de beschikking krijgen over 6.000 Russische (hypersonische) Kernkoppen en alle overige nucleaire faciliteiten.

5. Het Collectieve Westen wil de voormalige USSR en de Russische Federatie vernietigen vernederen, zodat ze opgaan in die zogenaamde democratische vrije “familie van beschaafde volkeren”.

6. Das Viertes Euro-Reich, de Commonwealth en hun Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie hebben zich aangesloten bij de strijd van Amerika tegen de Russische Federatie, en werken volledig mee aan de uitvoering van de unipolaire NWO/WEF duivelse plannen van Washington. Eenheid onder het Russische volk is de belangrijkste voorwaarde voor de Overwinning van Rusland!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het hele financieel-economische systeem is door onkundig bestuur onherroepelijk om zeep geholpen. De enige oplossing die de psychopaten dan zien is een wereldoorlog.
De geschiedenis blijft zich herhalen…

Willem
Willem
1 jaar geleden

Bammmm…. De spijker op zijn kop;

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Langzaam maar zeker komt de waarheid boven tafel in Amerika, nu nog in Nederland en de rest van de EU.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x