CoronaBuitenland

Kijk: Acteur Woody Harrelson vat coronazwendel perfect samen

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

Acteur Woody Harrelson verwees tijdens zijn monoloog in het programma Saturday Night Live naar de coronapandemie en de samenwerking tussen de farmaceutische industrie en de overheid om vaccins te pushen.

Hij had het over een filmpitch: de ‘grootste drugskartels’ dwingen mensen om binnen te blijven tenzij ze hun drugs nemen en blijven nemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kopen alle media en alle politici op

“De film gaat als volgt: de grootste drugskartels ter wereld slaan de handen ineen en kopen alle media en alle politici op en sluiten alle mensen ter wereld op in hun huis. En mensen mogen alleen naar buiten komen als ze de drugs van het kartel nemen en blijven nemen,” legde de acteur uit.

Harrelson, die Saturday Night Live voor de vijfde keer presenteerde, werd vervolgens aangevallen door de media, die hem ervan beschuldigden een ‘antivaxxer’ en ‘complotdenker’ te zijn.

Goed gedaan

Hij kreeg steun van Twitterbaas Elon Musk, die schreef: “Goed gedaan.”

Eerder werkte de acteur samen met Martin Sheen aan een film over 9/11 als inside job. Harrelson gelooft het officiële verhaal over de aanslagen niet.

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Inge van Vuure
Inge van Vuure
1 jaar geleden

Wat is het toch vreemd he, dat je geen andere mening mag hebben die trouwens steeds meer bevestigd wordt door de wob verzoeken, ze gaan door totdat teveel mensen ze niet meer geloven…buurvrouw vertelde gisteren dat haar eens zo kerngezonde man het aan zn hart en vaten had gekregen, helemaal opengesneden is en ze linkte het absoluut niet aan de prikken, waar ze heel blij mee waren…zei ze.

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Mooi meer en meer celebs trekken hun mond open hoop dat de deksel nu eindelijk eens helemaal wereldwijd openbarst.Want de volgende Plandemie staat al voor de deur.Morgen gaan in GENEVE de deep state puppets tekenen dat de WHO het voor het zeggen krijgt bij een volgende PLANDEMIE.Daar zit niemand op te wachten,lange lockdowns,gedwongen gifspuiten en ga zo maar door.

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Harrelson heeft gelijk👍

Marco
Marco
1 jaar geleden

Het is even zoeken en het zijn er niet veel, maar ze zijn er wel hoor in Hollywood, dissidente acteurs.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x