Buitenland

Verrassing! Militanten nemen biolab over in Soedan, deze agentschappen financierden het

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

De bloedige machtsstrijd tussen het leger van Soedan en militanten heeft honderden mensen het leven gekost. Bijna twee weken geleden brak er in het Oost-Afrikaanse land geweld uit. Het lijkt erop dat de Verenigde Staten en Rusland ook in Soedan een proxyoorlog voeren.

Daarbij is er iets opmerkelijks gebeurd. Onlangs werd een laboratorium in Soedan ingenomen door een groep militanten. Het blijkt te gaan om een lab waar de Amerikaanse overheid bij betrokken is, ontdekte Natalie Winters, presentatrice van de War Room.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Extreem gevaarlijk

De WHO waarschuwde dinsdag voor ‘enorme biologische gevaren’ nu gevaarlijke virusmonsters in handen van de rebellen zijn gevallen. Nima Saeed Abid, WHO-afgezant in Soedan, zei dat de situatie ‘extreem gevaarlijk’ was.

Winters schrijft dat het lab geld heeft ontvangen van de Amerikaanse nationale gezondheidscentra NIH, gezondheidsdienst CDC en zelfs het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Coronatests

Een paper uit juli 2022 laat zien dat het lab is gefinancierd door de CDC en dat agentschap Usaid, dat onder het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken valt, de onderzoekers ondersteunde. De NIH maakte zeker 20 miljoen dollar over naar het lab.

Tijdens de ‘coronapandemie’ gaf Usaid het lab geld voor de inkoop van onder meer coronatests. Het agentschap instrueerde regionale laboratoria om de testcapaciteit snel op te schalen.

Eerder werd Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, gelinkt aan Amerikaanse biolabs in Oekraïne, waar men werkte aan ‘extreem gevaarlijke ziekteverwekkers’.

4.8 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ray
ray
11 maanden geleden

Wat een walgelijke demonische planeet is dit toch. Het lijkt alleen maar erger te worden.

Arwijn
Arwijn
11 maanden geleden

Biolabs over de hele wereld, met als 1 doel: Het uitroeien van de mensheid!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
11 maanden geleden

Het is natuurlijk uiterst verstandig om dit soort labs in onstabiele regio’s te plaatsen.

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Waar hebben die stinkratten geen biolab kun je je afvragen.Die seniele oude gek samen met Obama hebben overal biolabs en overal komt er oorlog.Welke oorlog komt er nog meer ,en welk land waar weer biolabs zijn gesponsert door die wefratten uit de USA??

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x