Buitenland

Er komt bewijs dat Washington DC op zijn grondvesten zal doen schudden. Hier is het allemaal om te doen

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Fox News-presentator Sean Hannity waarschuwde zijn kijkers dat er bewijs naar buiten gaat komen dat Washington DC op zijn grondvesten zal doen schudden.

“Datgene waar we al meer dan een jaar iedere avond over berichten verandert in een schandaal dat groter is dan Watergate,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“De informatie die we tot nu toe met jullie hebben gedeeld is slechts een voorproefje van wat er gaat komen,” voegde hij toe. “Het is het topje van de ijsberg.”

Afvragen

“Deze feiten, dit bewijs, zal Washington DC op zijn grondvesten doen schudden,” aldus Hannity. “Je zult je afvragen hoe zoiets ooit heeft kunnen gebeuren in de VS.”

In een opiniestuk waarschuwde hij dat de tweede memo van de juridische commissie van de Senaat die corruptie door de diepe staat ontmaskert, het Amerikaanse volk bang moet maken.

Uit de memo blijkt volgens hem dat de Britse ex-spion Christopher Steele, de auteur van het dubieuze Trump-dossier, rechtstreeks informatie kreeg van Obama’s ministerie van Buitenlandse Zaken en bondgenoten van Clinton toen hij aan een tweede dossier werkte.

Verontwaardigd

“De teams van Clinton en Obama werkten samen met een buitenlandse spion om toenmalig kandidaat Donald Trump te ondermijnen,” zei Hannity.

Het is al erg genoeg dat de Clinton-campagne Steele’s werk financierde, maar nog erger dat medewerkers van Clinton hem informatie voerden, aldus de presentator.

“Je moet bang zijn. En verontwaardigd,” zei hij.

In een brief schreven senatoren Chuck Grassley en Lindsey Graham daarnaast dat de FBI nieuwe onthullingen over het Steele-dossier probeerde achter te houden.

Bekijk de video hieronder:

Foto: Matanya Wikimedia Commons

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
wolfje
wolfje
6 jaren geleden

uiteinde!ijk verandert er niets en gaan we weer over tot de (wan)orde van de dag

Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Hannity is altijd heel enthousiast 🙂 Het mooie is dat er achter de schermen veel meer gebeurt dan daar voor. Dat zal een hoop mensen wel weer niet snel genoeg gaan, maar zo is het wel. Ook uit de posts van Q blijkt dat ze heel voorzichtig zijn met wat ze loslaten omdat het collectieve bewustzijn de info moet kunnen accepteren.

“Dankzij” de karaktermoord op Trump door het gros van de media zou het nu arresteren van publiekslievelingen als Clinton niet goed uit kunnen pakken. Dit is een heel belangrijk punt. De progressie kan niet sneller gaan dan de publieke opinie toestaat, anders backlasht alles. Je kunt je voorstellen wat er zou gebeuren als Hellary nu vast wordt gezet, de spindoctors weten daar wel raad mee. Eerst moet het grote collectief langzaam tot het besef komen dat ze in staat is te doen wat ze heeft gedaan. Daarom worden zaken als de pedophiliekringen en de 13.000 arrestaties die onder Trump zijn uitgevoerd in die cirkels niet breeduit gemeten, zwijgen ze er zelfs over. De perceptie van het grote collectief moet langzaam wennen aan het licht op die duisternis anders gaat het niet goed komen.

ster
ster
6 jaren geleden

Eerst zien en dan pas geloven

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x