Homepagina » Buitenland » Er komt bewijs dat Washington DC op zijn grondvesten zal doen schudden. Hier is het allemaal om te doen
Er komt bewijs dat Washington DC op zijn grondvesten zal doen schudden. Hier is het allemaal om te doen

Er komt bewijs dat Washington DC op zijn grondvesten zal doen schudden. Hier is het allemaal om te doen

Fox News-presentator Sean Hannity waarschuwde zijn kijkers dat er bewijs naar buiten gaat komen dat Washington DC op zijn grondvesten zal doen schudden.

“Datgene waar we al meer dan een jaar iedere avond over berichten verandert in een schandaal dat groter is dan Watergate,” zei hij.

“De informatie die we tot nu toe met jullie hebben gedeeld is slechts een voorproefje van wat er gaat komen,” voegde hij toe. “Het is het topje van de ijsberg.”

Afvragen

“Deze feiten, dit bewijs, zal Washington DC op zijn grondvesten doen schudden,” aldus Hannity. “Je zult je afvragen hoe zoiets ooit heeft kunnen gebeuren in de VS.”

In een opiniestuk waarschuwde hij dat de tweede memo van de juridische commissie van de Senaat die corruptie door de diepe staat ontmaskert, het Amerikaanse volk bang moet maken.

Uit de memo blijkt volgens hem dat de Britse ex-spion Christopher Steele, de auteur van het dubieuze Trump-dossier, rechtstreeks informatie kreeg van Obama’s ministerie van Buitenlandse Zaken en bondgenoten van Clinton toen hij aan een tweede dossier werkte.

Verontwaardigd

“De teams van Clinton en Obama werkten samen met een buitenlandse spion om toenmalig kandidaat Donald Trump te ondermijnen,” zei Hannity.

Het is al erg genoeg dat de Clinton-campagne Steele’s werk financierde, maar nog erger dat medewerkers van Clinton hem informatie voerden, aldus de presentator.

“Je moet bang zijn. En verontwaardigd,” zei hij.

In een brief schreven senatoren Chuck Grassley en Lindsey Graham daarnaast dat de FBI nieuwe onthullingen over het Steele-dossier probeerde achter te houden.

Bekijk de video hieronder:

Foto: Matanya Wikimedia Commons

[Fox News]


Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. Hannity is altijd heel enthousiast 🙂 Het mooie is dat er achter de schermen veel meer gebeurt dan daar voor. Dat zal een hoop mensen wel weer niet snel genoeg gaan, maar zo is het wel. Ook uit de posts van Q blijkt dat ze heel voorzichtig zijn met wat ze loslaten omdat het collectieve bewustzijn de info moet kunnen accepteren.

  “Dankzij” de karaktermoord op Trump door het gros van de media zou het nu arresteren van publiekslievelingen als Clinton niet goed uit kunnen pakken. Dit is een heel belangrijk punt. De progressie kan niet sneller gaan dan de publieke opinie toestaat, anders backlasht alles. Je kunt je voorstellen wat er zou gebeuren als Hellary nu vast wordt gezet, de spindoctors weten daar wel raad mee. Eerst moet het grote collectief langzaam tot het besef komen dat ze in staat is te doen wat ze heeft gedaan. Daarom worden zaken als de pedophiliekringen en de 13.000 arrestaties die onder Trump zijn uitgevoerd in die cirkels niet breeduit gemeten, zwijgen ze er zelfs over. De perceptie van het grote collectief moet langzaam wennen aan het licht op die duisternis anders gaat het niet goed komen.

  22 likes
  • Er zouden al heel veel arrestaties zijn geschiedt, maar nergens zien wij daar het bewijs van, al zou er maar iets van te zien zijn. En 13.000 lieden al gearresteerd? Ik wil het graag geloven want alle rotte appelen moeten uit de mand, maar 13.000?

   6 likes
   • De informatie is vrij op te vragen op pacer.gov Willie, een officiële overheidssite. Je hebt er alleen een acount voor nodig.
    Dit is een shortcut, iemand heeft de pagina uitgelicht, je vind hem hier (iets naar beneden scrollen, zie “sealed indictments”):
    https://twitter.com/damartin32

    13.000 en counting. Het gaat vooral om de rings, hele netwerken zijn opgerold, niet alleen in de VS. Talloze kinderen bevrijd.
    Je kunt dat helaas niet aan de opsomming aflezen dat het hier om de pedo-netwerken gaat, maar dat heb ik weer ergens anders vandaan (o.a. Liz Crokin).

    3 likes
    • [ 13.000 en counting ]
     En reken daar nog maar eens 130.000 familieleden en vrienden bij die getroffen zijn en die maken geen tam-tam? Tienduizenden MSM die van niks weten of het verzwijgen? En juist de “kopstukken” als Clinton en Obama blijven maar vrij rondlopen? Ik geloof er niets van.

     6 likes
     • Ga die vragen ‘s zelf beantwoorden Frans. Ik ben dit soort gezeur zat, mensen die gaan zitten wachten tot iemand ergens mee komt en vervolgens gaan zitten zoeken naar tegenwerpingen en verwachten dat het antwoord op een presenteerblaadje wordt aangedragen.
      Ik zou zeggen, hoewel ik het antwoord wel heb, ga ‘s op zoek, en deel je bevindingen met ons, komen we met z’n allen weer een stukje verder.
      En als ongeloof je standaard modus is, ga dan lekker de krant lezen of zo.

      9 likes
     • [ mensen die gaan zitten wachten ]
      Daartoe behoor ik niet.
      Ik ga zelf op onderzoek uit, in tegenstelling tot wat velen hier beweren te doen. Zie mijn andere reacties waar ik altijd mijn zoekresultaten presenteer. Nu kan ik niks vinden van die 13.000 geïnterneerden en ook niet van een veelvoud aan kwade familieleden en vrienden.

      Dus boter bij de vis als jij het zogenaamd wel weet, want met jouw houding wordt niemand iets wijzer.

      5 likes
     • Familie zit vaak vuistdiep in dit soort schandalen en wat betreft MSM…..nou ja frenske timmermenske dat zegt alweer genoeg over jou.

      argumenten?
      nee frenske alleen het exposen van een trol.
      misschien tijd voor een nieuwe nickname zoals roy en poepvlieg oscaar?

      fff

      4 likes
    • Hartelijk dank Marcel. Heb geprobeerd het te achterhalen maar het is te warrig voor mij als oudje van 71 jaar oud. Liz Crokin heb ik al wel wat van gezien, zij kwam op mij heel integer over.

     1 likes
  • Dit is een heel verstandige reactie. Wij, de mensheid, leven zo langzamerhand in een valse werkelijkheid en de meesten van ons zouden het niet kunnen/willen geloven als het in één keer naar buiten kwam. Dan zou de boodschapper maar worden vermoord of in ieder geval voor gek verklaard.

   We zullen stapje voor stapje terug moeten naar de waarheid, zoiets als het volgen van de ‘draad van Ariadne’.

   9 likes
   • Dat is het, duitinzakje. Maar je ziet, een hoop lijken om ons heen die gewekt willen worden als het zover is. Juist de mensen die hier komen kijken zouden wel een beetje positiever in dit soort dingen mogen staan, maar nee, stel je voor. De schouders laten hangen gaat een stuk makkelijker. Ik weet niet wat erger is, de mensen die niet kunnen begrijpen of zij die het niet willen. Ik denk het laatste.

    6 likes
  • Misschien is het helemaal geen gek idee, dat er eens iemand die heel veel volgt vanaf 11 september 2011 een soort verslag/overzicht van alle valse vlag-operaties maakt zoals: uitgevoerde moorden, geheime plannen van diverse regeringen/duistere clubs die uitgevoerd zijn of nog moeten worden uitgevoerd. Mogelijk dat dan de halfslapenden wakker gemaakt kunnen worden. Er is teveel gebeurd dat absoluut het daglicht niet kan verdragen. Veel alternatieve genezers, bankiers, klokkenluiders, eventuele toekomstige getuigen etc. etc. zijn het hoekje om gebracht. Schrikbarend veel!

   2 likes
 2. uiteinde!ijk verandert er niets en gaan we weer over tot de (wan)orde van de dag

  21 likes
  • Britse spion? Zal me niks verbazen als met deze soapaffaire straks de Britse inlichtingendienst en zijn Amerikaanse equivalent, de CIA, er bij worden gehaald. Enfin, het zal inderdaad nog even duren alvorens alle parasieten verdelgt zijn. Van Wall Street t/m Washington DC, haar agressieve denktanks en propagandistische mainstream media.

   Hier in Nederland gaat het er ook beroerd aan toe. Vooral interessant om te zien is hoe de gevestigde orde in de naam van PvdA, D66, CDA, en VVD, er weer alles aan doen om nieuwkomers (outsiders) die goed liggen in de peilingen vroegtijdig te kielhalen. Zij wensen geen pottenkijkers in de achterkamertjes. De partij Forum voor Democratie (FvD) is volgens de peilingen zo’n rijzende ster en dat vind de gevestigde orde maar niks. Met het gemeenteraadsdebat in Amsterdam onlangs stortte ze zich van meet af aan op Thierry Baudet om hem aan te vallen. Het was duidelijk afgesproken werk.

   Baudet werd op de zelfde wijze aangevallen als Pim Fortuyn destijds. Fortuyn moest hierdoor zelfs naar Londen afreizen om de Britse pers te overtuigen dat hij geen fascist en racist was. Maar wat heeft de gevestigde orde te verbergen? Nou onder andere de agenda van de Amerikaanse Deep State. Ze zien hier in Nederland liever geen Trump opstaan die op zijn beurt geheime memo’s toegankelijk maakt voor pers en publiek!

   Zo werd onlangs duidelijk dat VVD Minister van Buitenlandse Zaken, Halbe Zijlstra, de boel weer eens bij elkaar gelogen had over een bijeenkomst twee jaar geleden in Rusland. Poetin zou volgens Zijlstra toen gezegd hebben dat hij een Groot Rusland wilde. Inmiddels blijkt dat Halbe Zijlstra helemaal niet aanwezig is geweest bij die bijeenkomst en heeft Poetin het nooit gezegd. Zijlstra heeft het uit zijn duim gezogen om Poetin zwart te maken, een agenda die de Amerikaanse Deep State al jaren uitvoert middels de mainstream media. Mark Rutte gaf vanochtend te kennen dat Minister Zijlstra van Buitenlandse Zaken een grote fout heeft gemaakt maar is nog wel geloofwaardig en mag aanblijven.

   Ja geloofwaardig. Geloofwaardig in wat?

   26 likes
  • Nee hoor, alles gaat veranderen en de gehele mensheid word gelukkig en tevree.

   11 likes
  • houdt het positief, al zijn de leugens nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.
   ik vermoed ,dat er heel wat koppen gaan rollen, zowel in de VS als hier.
   Nog even geduld.

   6 likes
 3. En daarom wachten ze tot ze alle of in ieder geval de meest belangrijke elite/cabal schaakmat/aangeklaagd vastgezet enz hebben zodat tegelijkertijd met het implementeren van de RV alles uit de doeken gedaan kan worden.
  Natuurlijk is de reactie vh publiek belangrijk maar niet zo belangrijk dat er oeverloos gewacht moet worden met het bekend maken van alle smerigheid en arrestatie’s etc etc Op het moment dat er geen gevaar meer is voor de bevolking (er werd gedreigd een nucleaire bom te droppen ergens in de VS als ze ermee doorgingen mensen op te pakken) gaat het deksel eraf of de bevolking er nu klaar voor is of niet. Snel zullen ze dan onder ogen moeten zien dat de zogenaamde lievelingetjes niet zo lief waren en er ook vrede mee hebben dat het geregeld is.

  10 likes
  • Dit is een globale kwestie Justin, ze zijn overal bezig, in Azië, de VS, Europa.. Ik denk dat het wel belangrijk is wat 6 of 7 miljard mensen kunnen verwerken, want het zijn er een beetje teveel om te kalmeren als ze door zouden slaan.

   Probeer mensen in je omgeving maar alvast duidelijk te maken dat de CEO van Rosatum aan boord van dat Russische toestel zat dat gister of eergister is verongelukt. Rosatum is het bedrijf dat aan de andere kant van Hillary’s uraniumdeal zat. Deze getuigen kunnen dus niet meer opgeroepen worden.
   Ik weet niet hoe het bij jou is, maar voordat de gemiddelde medemens dit kan begrijpen zullen ze eerst geïnteresseerd moeten zijn. En het gros interesseert het nog steeds geen zak.

   9 likes
   • Ik volg best veel van wat er allemaal ”achter de coulissen” plaats vindt ,d.w.z wat ervan (mag) doorsijpelt., het uranium one deal is wat ik begrepen heb sowieso klip en klaar aan te tonen.Dat de meerderheid onwetend is komt mede doordat men geen tijd heeft zich daarmee bezig te houden werken werken en nog eens werken om alles te kunnen bolwerken , velen hebben dan geen puf meer en dat wereldwijd idd plus de nodige halve en mis informatie via mainstream media.
    Zelf denk ik niet dat het wat uitmaakt of het duizenden of miljarden zijn die het een en ander te horen krijgen als het goed gedoseerd wordt en er voldoende uitleg komt is de mens flexibel genoeg om te schakelen zolang men te eten heeft en onderdak ,en dat zal goed geregeld worden , denk ik dat men het aankan. Temeer als het tot ze doordringt dat uitbuiting, torenhoge belastingen ,en armoe verleden tijd zijn. Normaliter slaan mensen pas door als men ze te na komt in het nadeel brengt maar dat is in deze niet het geval , het zal een bevrijding zijn reden tot vieringen.
    Dus of men er nu klaar voor is of niet eens zal de kogel door de kerk moeten even zal er verbijstering misschien zelfs woede zijn omdat we al heel lang voorgelogen zijn over werkelijk alles maar even zo snel opluchting dat het van dan af beter zal worden en we van die criminele satanisten en hun duistere masters af zijn.
    ik zie de nabije toekomst niet somber of moeilijk in, HET IS TIJD en het zal gebeuren.

    7 likes
    • Nou, ik heb ook altijd een baan gehad en nog, dat is denk ik niet de reden. Het is pure laksheid, in slaap gesust zijn. Net genoeg verdienen en net genoeg entertained worden om niet uit die comfort zone te willen.

     Daarnaast zijn er mensen met een compleet bevroren wereldbeeld. Ooit gevormd door ouders, leraren, media, en vervolgens hebben ze de deur naar nieuwe info dichtgegooid en willen de rest van hun leven met verjaarde info uitdienen. Geen zin om te veranderen, of ronduit arrogant en bereid om iedereen neer te sabelen die aan die deur rammelt. En als afweer de boodschapper voor gek verklaren, ze sterven liever dan dat ze hun waarheden durven betwijfelen.

     Veel mensen komen doorgaans pas in actie als het water aan de lippen staat, niet eerder, precies wat je zegt.

     Het waren trouwens meer dan twee getuigen aan boord van dat vliegtuig, en nee inderdaad, gelukkig zijn ze daar niet 100% van afhankelijk. Hillary hangt, aan meerdere touwen.

     5 likes
     • Ik begrijp je,het lijkt inderdaad dat de meesten ongeïnteresseerd zijn ,zo van ik zie wel, er was een tijd dat het mij ook frustreerde maar kennelijk werkt het zo dat het voor de meerderheid met een grote BOEM ! moet gebeuren dus vandaar ben ik wel voor een plotselinge ingelaste nieuws uitzending die alles op zijn kop zet. Met werken werken doelde ik meer op die landen die niet zo welvarend zijn als Nederland ,nergens tijd voor dan alleen maar overleven.

      Zelf denk ik dat er meer zijn dan op het eerste gezicht lijkt die meer weten en zich erin verdiepen alleen lopen ze er niet mee te koop want er rust nog steeds een taboe op dit soort wetenswaardigheden. Okay misschien geen miljard (of toch wel?) maar toch een behoorlijk aantal ,.het is een wijnvlek dat zich uitbreidt we zullen het merken als ze zich t z t veilig genoeg voelen om over te praten .

      Maar er speelt meer dan alleen politiek , de vibratie de trilling op in en rondom de aarde neemt toe ,ook het magnetisch veld neemt af ook de zon heeft invloed, al deze dingen hebben invloed op de mens en hun brein/denken etc het zal het ontwaken versnellen de komende tijden. Het is een lang verhaal ,maar het komt erop neer dat alles zal veranderen ,niet van de ene op de andere dag maar wel met behoorlijke stappen.

      Op dit moment woedt er een strijd het gaat om de macht over de aarde en zijn bewoners de ene groep wilt onze bevrijding de andere onze knechtschap en grotendeels onze uitroeiing voor ogen hebben (zie Georgia guide stones) zoals het er nu uitziet wint de eerste groep het zijn de laatste loodjes ,zware loodjes weliswaar maar toch..

      Killary hangt idd aan meerdere touwen en met haar vele andere hooggeplaatsten. Een kat in het nauw maakt rare sprongen het zal alleen maar grimmiger worden nu dus weer dat vliegtuig met getuigen.,het waren er dus meer dan 2 .

      Er is zoveel bij betrokken niet alleen de staat/overheden maar ook de kerk/religie de banken het hele geldstelsel, Kennedy bond de strijd al aan maar werd opgeruimd maar dit keer zullen ze het onderspit delven.

      Alle drek zal bovendrijven ,alle volkenmoorden ook via vaccins (o.a hiv/aids ),oorlogen om grondstoffen goud etc ,uitbuiting, misleiding, satanische rituelen, slachtingen, offers, pedofilie praktijken ,ontvoeringen,diefstal ,fraude wapenhandel , chemtrails, landverraad de lijst is lang en dat wereldwijd….alles maar dan ook alles zal aan het licht komen.

      Voor velen zal het shockerend zijn niet te bevatten dat er zoveel smerigs kon zijn ,maar de mens is taai we zullen met zijn allen van de shock herstellen mede ook door de nodige uitleggingen en (geldelijke)steun waar ook ter wereld. Want er is geen gebrek alles kunstmatig arm gehouden afhankelijk gemaakt.

      Nog even doorbijten het end is in zicht 🙂

      5 likes
     • Zelfs mijn echtgenoot, verstokte NRC-lezer, meer dan 50 jaar lid, reageerde vandaag na mijn mededeling van het vliegtuigongeluk, op een open manier en met verbazing en vertwijfeling. Ook hij vond dit nu wel heel erg verdacht. Voorzichtig gaf hij dit toe.

      3 likes
   • Oh en die 2 getuigen die omgekomen zijn..het lijkt me sterk dat ze geen back up hebben in de vorm van een beeld-opname waarin ze getuigen hoe het gegaan is of niet al gehoord zijn hierover.

    3 likes
    • Mooi Willie! Hij moet ergens beginnen nietwaar? 🙂

     Wat je zei Justin, ik ben er van overtuigd dat wat er nu gebeurt heel veel zo niet alles te maken heeft met het feit dat er een kosmisch omslagpunt aan zit te komen. Ik was nooit zo gelukkig met de New Age-versie daarvan maar dat maakt het niet minder reëel.
     Het schijnt dat de zon op zo’n kritiek moment (dat eens in de ca 25.920 jaar voorkomt) een flare loslaat die de hele boel in gang zet. Punt is, het moment is zo interactief als de pest. Het wacht op ons, wij zijn het als scheppers van dit hele circus die het moment van het omslagpunt bepalen / beïnvloeden. Alles is verbonden.

     2 likes
     • Wat ik begrepen heb is dat de kritieke massa bereikt is, er is geen weg terug meer geen terugval,, dit keer zullen we het gaan halen.

      3 likes
 4. Eerst zien en dan pas geloven

  12 likes
 5. We staan er erg slecht voor;
  We hebben een regering nodig, die dit soort zaken geheim kan houden.
  Maar zelfs de geheime dienst, kan het niet geheim houden.

  Als we eerlijk zijn, hoeven we niet meer te liegen.
  En kan de geheime dienst weg.
  Maar je kunt niet van mensen willen, dat ze eerlijk zijn,
  als je zelf ook liegt.

  Daarom ik vind dit hele debat super schijnheilig. En het erge, ik lieg zelf ook.

  3 likes
 6. Beste Marcel,

  jij slaat de spijker op z’n kop…!!! (TOP!)
  Door zelf onderzoek en goede oplettendheid, omschrijf je precies wat er nu op dit moment op onze wereld en achter de schermen aan het gebeuren is!
  Zonder dat we het eigenlijk beseffen, is er achter de schermen al een WW3 uitgebroken, die de machtsstrijd van de oude heersers aan het omgooien is.
  Het is over en uit met de oude bloedlustige leugenachtige macht en we gaan langzaam over tot een eerlijke wereld!
  Uiteindelijk zullen alle wereldburgers er beter van worden en zullen we langzaam terug krijgen wat ze ons in ruim 300 jaar afgenomen hebben!

  Groet,
  Mr.X

  4 likes
  • Zo is dat Mr. X. 🙂 Schouders d’r onder, dat is de instelling. Kappen met dat gedesillusioneerde gedrein, gewoon kop in de wind en zorgen dat we niet nog meer negativiteit aan het collectieve veld toevoegen.
   Op het risico dat we weer op onze bek gaan, maar dat hoort erbij.
   Ze hebben er inderdaad eeuwen over gedaan om de boel zo dicht naar de ondergang te brengen, we kunnen niet verwachten dat het nu allemaal binnen een week gebeurd is. Maar Gitmo zit vol, heb ik begrepen, en ze wijken uit naar nieuwe instellingen om het tuig onder te brengen.

   Voor wie dit nog niet weet, en van cryptogrammen houdt, hier heb je de link naar alle entries van Q, wordt automatisch geupdate.
   Ook leuk voor de trollen. 🙂 Troll this, zou ik zeggen.

   4 likes
   • Gelijk heb je Marcel…!!!

    De mensheid is compleet doof en blind gemaakt en houden zich vast aan oude principes, die bedacht zijn om de mensheid dom en gevangen te houden in een systeem wat opgezet is door elite machthebbers die te bang zijn om zelf in het licht gezet te worden! Al hun smerige spelletjes zullen snel voorbij zijn en onze wereld zal er langzaam steeds beter uitzien! Hun hekserij en hocus spocus rotzooi is ten einde opgeschreven. De mensheid weet op dit moment gewoon helaas nog niet beter en we kunnen het hun ook niet verwijten, omdat ze alreeds ruim 300 jaar totaal gehersenspoeld zijn geworden!

    Komt tijd, komt wijsheid…!!!
    Laat de globale “RESET” maar beginnen…

    Hoog tijd voor een “NEW AGE” gouden tijdperk, waar ieder mens op aarde terug krijgt wat hun en hun voorouders al die ruim 300 jaar is afgenomen! We zijn wereldwijd al heel lang meer dan genoeg bestolen geworden…!!!

    Groet,
    Mr.X

    3 likes
 7. Het topje van een ijsberg en de rest blijft gewoon onder water..

  7 likes
 8. Oh ja. En “Fox News” is de meest betrouwbare “nieuwsbron” van Amerika. ─ En de berichtgeving van bijvoorbeeld “The New York Times” is Fake News. ─ (Jawadde!?)

  Pffff… Clinton is misschien ook niet zuiver op de graat (dat is geen enkele machthebber trouwens), maar Fox News staat erom bekend om hun nogal ver gezochte theorieën. Naar mijn mening het minst betrouwbare nieuwsbron na het maandelijks “Theeparty-blaadje” van Palin en co. (oké. Dat laatste bestaat wellicht niet). ;P 🙂

  4 likes
 9. @ Frans 2

  Ik zou een beetje inbinden over mijn houding, als je ziet hoe je eerste reactie op mij er uit ziet.
  Buiten dat ben je kennelijk niet zo’n beste Sherlock, want het antwoord op die 13.000 arrestaties is allang gegeven.
  De vraag over familieleden kan ik niet erg serieus nemen. Exact hetzelfde als destijds over chemtrails, al die mensen die er van af zouden moeten weten. Even twee laagjes dieper doordenken en je komt er wel achter.

  4 likes
 10. En hoelang moeten we op het bewijs wachten, voor we het vergeten en doen of het nooit is aangekondigd?

  4 likes
 11. Wat ik vreemd vind, zijn de boodschappen dat men heel voorzichtig is met hoe de “goegemeente” zal gaan reageren als zij met de rauwe werkelijkheid wordt geconfronteerd, de mensen er achter komen hoe zij gemanipuleerd, belogen etc. zijn. Dit is idioot. Zoals ik in mijn eigen leven (en velen denk ik met mij) diverse malen schokeffecten heb mogen ervaren, van kleins af aan, en door schade en schande wijzer ben geworden, kunnen volkeren dit ook wel doorstaan en wijzer worden. Wat mij betreft komt alles in een rap tempo naar buiten: de waarheid moet boven komen voor het heil van iedereen.

  4 likes
 12. https://www.thoughtco.com/the-clinton-body-count-4056792

  This is what happens when you have dirt on the Clintons :

  1 – James McDougal – Clinton’s convicted Whitewater partner died of an apparent heart attack, while in solitary confinement. He was a key witness in Ken Starr’s investigation.

  2 – Mary Mahoney – A former White House intern was murdered July 1997 at a Starbucks Coffee Shop in Georgetown. The murder happened just after she was to go public with her story of sexual harassment in the White House.

  3 – Vince Foster – Former white House councilor, and colleague of Hillary Clinton at Little Rock’s Rose Law firm. Died of a gunshot wound to the head, ruled a suicide.

  4 – Ron Brown – Secretary of Commerce and former DNC Chairman. Reported to have died by impact in a plane crash. A pathologist close to the investigation reported that there was a hole in the top of Brown’s skull resembling a gunshot wound. At the time of his death Brown was being investigated, and spoke publicly of his willingness to cut a deal with prosecutors.

  5 – C. Victor Raiser II and Montgomery Raiser, Major players in the Clinton fund raising organization died in a private plane crash in July 1992.

  6 – Paul Tulley – Democratic National Committee Political Director found dead in a hotel room in Little Rock, September 1992… Described by Clinton as a “Dear friend and trusted advisor.”

  7- Ed Willey – Clinton fund raiser, found dead November 1993 deep in the woods in VA of a gunshot wound to the head. Ruled a suicide. Ed Willey died on the same day his wife Kathleen Willey claimed Bill Clinton groped her in the oval office in the White House. Ed Willey was involved in several Clinton fund raising events.

  8 – Jerry Parks – Head of Clinton’s gubernatorial security team in Little Rock. Gunned down in his car at a deserted intersection outside Little Rock. Park’s son said his father was building a dossier on Clinton. He allegedly threatened to reveal this information. After he died the files were mysteriously removed from his house.

  9 – James Bunch – Died from a gunshot suicide. It was reported that he had a “Black Book” of people which contained names of influential people who visited prostitutes in Texas and Arkansas.

  10 – James Wilson – Was found dead in May 1993 from an apparent hanging suicide. He was reported to have ties to Whitewater.

  11- Kathy Ferguson, ex-wife of Arkansas Trooper Danny Ferguson, was found dead in May 1994, in her living room with a gunshot to her head. It was ruled a suicide even though there were several packed suitcases, as if she were going somewhere. Danny Ferguson was a co-defendant along with Bill Clinton in the Paula Jones lawsuit. Kathy Ferguson was a possible corroborating witness for Paula Jones.

  12 – Bill Shelton – Arkansas State Trooper and fiancee of Kathy Ferguson. Critical of the suicide ruling of his fiancee, he was found dead in June, 1994 of a gunshot wound also ruled a suicide at the grave site of his fiancee.

  13 – Gandy Baugh – Attorney for Clinton’s friend Dan Lassater, died by jumping out a window of a tall building January, 1994. His client was a convicted drug distributor.

  14 – Florence Martin – Accountant & sub-contractor for the CIA, was related to the Barry Seal Mena Airport drug smuggling case. He died of three gunshot wounds.

  15 – Suzanne Coleman – Reportedly had an affair with Clinton when he was Arkansas Attorney General. Died of a gunshot wound to the back of the head, ruled a suicide. Was pregnant at the time of her death.

  16 – Paula Grober – Clinton’s speech interpreter for the deaf from 1978 until her death December 9, 1992. She died in a one car accident.

  17 – Danny Casolaro – Investigative reporter. Investigating Mena Airport and Arkansas Development Finance Authority. He slit his wrists, apparently, in the middle of his investigation.

  18 – Paul Wilcher – Attorney investigating corruption at Mena Airport with Casolaro and the 1980 “October Surprise” was found dead on a toilet June 22, 1993 in his Washington DC apartment. Had delivered a report to Janet Reno three weeks before his death

  19 – Jon Parnell Walker – Whitewater investigator for Resolution Trust Corp. Jumped to his death from his Arlington, Virginia apartment balcony August15, 1993. He was investigating the Morgan Guarantee scandal.

  20 – Barbara Wise – Commerce Department staffer. Worked closely with Ron Brown and John Huang. Cause of death unknown. Died November 29, 1996. Her bruised, nude body was found locked in her office at the Department of Commerce.

  21- Charles Meissner – Assistant Secretary of Commerce who gave John Huang special security clearance, died shortly thereafter in a small plane crash.

  22 – Dr. Stanley Heard – Chairman of the National Chiropractic Health Care Advisory Committee, died with his attorney Steve Dickson in a small plane crash. Dr. Heard, in addition to serving on Clinton’s advisory council personally treated Clinton’s mother, stepfather and brother.

  23 – Barry Seal – Drug running pilot out of Mena, Arkansas, death was no accident.

  24 – Johnny Lawhorn Jr. – Mechanic, found a check made out to Bill Clinton in the trunk of a car left at his repair shop. He was found dead after his car had hit a utility pole.

  25 – Stanley Huggins – Investigated Madison Guarantee. His death was a purported suicide and his report was never released.

  26- Hershell Friday – Attorney and Clinton fund raiser died March 1, 1994 when his plane exploded.

  27 – Kevin Ives and Don Henry – Known as “The boys on the track” case. Reports say the boys may have stumbled upon the Mena Arkansas airport drug operation. A controversial case, the initial report of death said, due to falling asleep on railroad tracks. Later reports claim the two boys had been slain before being placed on the tracks. Many linked to the case died before their testimony could come before a Grand Jury.

  THE FOLLOWING PERSONS HAD INFORMATION ON THE IVES/HENRY CASE:

  28 – Keith Coney – Died when his motorcycle slammed into the back of a truck, July 1988.

  29 – Keith McMaskle – Died stabbed 113 times, Nov, 1988

  30 – Gregory Collins – Died from a gunshot wound January 1989.

  31 – Jeff Rhodes – He was shot, mutilated and found burned in a trash dump in April 1989.

  33 – James Milan – Found decapitated. However, the Coroner ruled his death was due to “natural causes.”

  34 – Jordan Kettleson – Was found shot to death in the front seat of his pickup truck in June 1990.

  35 – Richard Winters – A suspect in the Ives / Henry deaths. He was killed in a set-up robbery July 1989.

  THE FOLLOWING CLINTON BODYGUARDS ARE DEAD: 36 – Major William S. Barkley Jr. 37 – Captain Scott J. Reynolds 38 – Sgt. Brian Hanley 39 – Sgt. Tim Sabel 40 – Major General William Robertson 41 – Col. William Densberger 42 – Col. Robert Kelly 43 – Spec. Gary Rhodes 44 – Steve Willis 45 – Robert Williams 46 – Conway LeBleu 47 – Todd McKeehan

  Quite an impressive list! Pass this on. Let the public become aware of what happens to anyone who might damage the Clinton machine!

  2 likes
 13. De bewoners van de blauwe planeet,

  De mensen die nu wonen op de blauwe planeet genoemd aarde,
  Bezitten, ondanks alle duisternis, iets van enorm grote waarde,
  Dat is behoorlijk onderschat door de duisteren die ons nu nog omringen,
  Maar zie hoe alles lichter wordt en hoor hoe we binnenkort luid zingen,

  “that all the people living life in peace”, zoals de tekst die Lennon ons achterliet,
  Toen hij dit zong leek alles nog onmogelijk, maar het ligt in het verschiet,
  Nu zijn we beland op een punt met de vrije keuze voor vooruitgang,
  En ook al leek het niet haalbaar, heel veel mensen voelen die enorme drang.

  Dat werd dus onderschat door diegenen die ons weg hielden van het licht,
  Voor hen een enorm raadsel en zij vragen zich af: waarvoor is het duister gezwicht?
  Steeds meer mensen die leven op de prachtige planeet genoemd aarde,
  Voelden de vooruitgang en zij zagen plots hoe alles opklaarde;

  door te kiezen voor het licht! dat ons met de aarde optilt …eindelijk!

  1 likes
 14. In het land der blinden is eenoog de koning…!

  In een wereld vol met doven en blinden, heeft een schaduw macht en regering vrij spel…!
  In een wereld vol met naïve en onnozele burgers, heeft de gecontroleerde politiek en de media altijd gelijk…!

  Verdeel en heers…

  Komt tijd, komt wijsheid…!!!

  Groet,
  Mr.X

  1 likes
 15. Wat blijkt steeds meer en meer? Dat democratie een van de slechtste vormen van regeren is. Het pad van de democratie leidt nl niet naar de spirituele verheffing van de mans maar juist naar een slavenbestaan.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Deze informant beweert van wel

Liet president Nixon bewijs voor aliens achter in het Witte Huis? Informant baart opzien

De Amerikaanse overheid heeft contact gemaakt met ...

Waarom de Democraten en media in rep en roer zijn nu Trump de Amerikaanse troepen terugtrekt uit Syrië

Waarom de Democraten en media in rep en roer zijn nu Trump de Amerikaanse troepen terugtrekt uit Syrië

Onlangs kondigde president Trump aan alle Amerikaanse ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
PGlmcmFtZSBzcmM9Ii8vd3d3LnBheXByby5ubC9wcm9kdWN0ZW4vaW50ZXJuZXRfc3VjY2VzX2dpZHNubF8tX2ludGVybmV0X21hc3RlcmNsYXNzLzMzMDY2LzMxMjUxL2l3Yy9odHRwczovL3d3dy5pbnRlcm5ldHN1Y2Nlc2dpZHMubmwvaXdjX3JlZGlyZWN0IiBuYW1lPSJteWlGcmFtZSIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIG1hcmdpbmhlaWdodD0iMHB4IiBtYXJnaW53aWR0aD0iMHB4IiBoZWlnaHQ9IjEwMCUiIHdpZHRoPSIxMDAlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+